eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Karpacz › Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów miesnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-09-30

Karpacz: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów miesnych
Numer ogłoszenia: 270061 - 2010; data zamieszczenia: 30.09.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 256309 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej, ul. Wilcza 1, 58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie, tel. 075 7619412, faks 075 7616256.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów miesnych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Lp. Kod CPV Nazwa towaru Opis przedmiotu zamówienia j.m Orientacyjna wielkość zamówienia na okres 12 miesięcy 1 2 3 4 5 6 1 15131130-5 Baleron wieprzowy bez osłonki, wędzony, parzony kg 100 2 15131220-3 Boczek wieprzowy, gotowany bez osłonki, wędzony, parzony kg 100 3 15112100-7 Ćwierci tylne z kurczaka kurczęta typu brojler, świeże kg 300 4 15131500-0 Ćwierci wędzone z kurczaka kurczęta typu brojler-ćwierci tylne, wędzone kg 100 5 15112120-3 Filet z indyka bez kości, filet z piersi indyczej, świeży kg 200 6 15113000-3 Golonka surowa, z kością kg 200 7 15131400-9 Kabanosy wieprzowe osłonka naturalna, wędzone, pieczone, podsuszane kg 30 8 15113000-3 Karkówka wieprzowa mięso bez kości, świeże kg 350 9 15131134-3 Kaszanka osłonka naturalna, parzona kg 40 10 15131400-9 Kiełbasa biała surowa kiełbasa średnio rozdrobniona, surowa, nie poddana procesowi wędzenia ani parzenia, w osłonce naturalnej, w zwojach dowolnej długości kg 300 11 15131135-0 Kiełbasa golonkowa z indyka osłonka białkowa, wędzona, parzona kg 10 12 15131400-9 Kiełbasa grillowa kiełbasa średnio rozdrobniona , wieprzowa, z mięsa peklowanego, w osłonce naturalnej, wędzona, parzona, wydajność wyrobu gotowego od 115-120% kg 50 13 15131130-5 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa osłonka białkowa, wędzona, parzona, podsuszana kg 120 14 15131130-5 Kiełbasa mortadela osłonka barierowa, parzona kg 60 15 15131130-5 Kiełbasa szynkowa wieprzowa osłonka białkowa, wędzona, parzona kg 70 16 15131400-9 Kiełbasa śląska osłonka naturalna, wędzona, parzona kg 100 17 15131130-5 Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona wyrób tradycyjny, mocno wędzony, pieczony, z wyraźną nutą czosnku i pieprzu, osłonka naturalna kg 25 18 15131400-9 Kiełbasa zwyczajna osłonka naturalna, wędzona, parzona kg 250 19 15131135-0 Kiełbasa żywiecka z indyka osłonka białkowa, wędzona, parzona, podsuszana kg 45 20 15131130-5 Kiełbasa żywiecka wieprzowa osłonka białkowa, wędzona, parzona, podsuszana kg 90 21 15131130-5 Kindziuk osłonka naturalna - pęcherz wieprzowy, produkt suszony, a następnie wędzony i poddany dojrzewaniu, wyprodukowany z dość tłustej ale bardzo dobrej gatunkowo wieprzowiny posiekanej w kawałki po ok. 30-50 g lub grubo mielonej kg 2 22 15112130-6 Kurczak tuszki kurcząt patroszonych z szyjami, świeże kg 350 23 15131130-5 Łopatka pieczona wieprzowa bez osłonki, pieczona, worek termokurczliwy kg 30 24 15131130-5 Łopatka wędzona bez osłonki, parzona, z dodatkową okrywą tłuszczu i skóry w kolorze ciemno-brązowym kg 75 25 15113000-3 Łopatka wieprzowa bez kości mięso bez kości, skóry i tłuszczu, świeże kg 80 26 15131110-9 Metka cebulowa Mięso wieprzowe, mięso wołowe, przyprawy, osłonka białkowa, parzona kg 1,5 27 15131110-9 Metka łososiowa Mięso wieprzowe, mięso wołowe, przyprawy, osłonka białkowa, parzona kg 6 28 15131135-0 Mielonka drobiowa osłonka barierowa, parzona kg 15 29 15131130-5 Mielonka wieprzowa osłonka barierowa, parzona kg 20 30 15113000-3 Mięso gulaszowe, wieprzowe postać mięsa: cięte w kratkę, świeże, do 30% tłuszczu kg 300 31 15131130-5 Ogonówka wieprzowa wędzona, parzona kg 120 32 15131400-9 Paróweczki cielęce osłonka kolagenowa, wędzone, parzone kg 50 33 15131400-9 Parówki śląskie osłonka celulozowa, wędzone, parzone kg 200 34 15131310-1 Pasztet pieczony wędzonka podrobowa, pieczony w bloku, zapakowany w folię PA/PE, wieprzowy, powierzchnia zapiekana o barwie od jasno- kremowej do brązowej kg 70 35 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa z dodatkami wątroby, konsystencja smarowna, osłonka barierowa, parzona kg 40 36 15131130-5 Pieczeń rzymska bez osłonki, parzona, worek termokurczliwy kg 50 37 15131130-5 Pieczeń wieprzowa bez osłonki, pieczona, worek termokurczliwy kg 25 38 15112100-7 Piersi z kurczaka bez kości, filet z piersi kurczaka, świeże kg 500 39 15131135-0 Pierś indycza pieczona bez osłonki, pieczona, worek termokurczliwy kg 80 40 15131135-0 Polędwica drobiowa osłonka barierowa, parzona kg 70 41 15131130-5 Polędwica sopocka bez osłonki, wędzona parzona kg 80 42 15131135-0 Polędwica z indyka wędzona, mięśnie piersiowe z indyka, grubo rozdrobniona osłonka barierowa, parzona kg 80 43 15113000-3 Polędwiczki wieprzowe mięsień lędźwiowy większy, bez kości, pozbawiony tłuszczu okolicy mięśniowej o charakterystycznej różowej barwie i swoistym zapachu, świeże. kg 400 44 15112100-7 Porcje rosołowe z kurcząt świeże kg 400 45 15131130-5 Rolada wieprzowa wyrób średnio rozdrobniony, zrolowany w okrywę tłuszczową kg 40 46 15131230-6 Salami kiełbasa drobno rozdrobniona, wołowa - wieprzowa, wędzona, parzona kg 27 47 15131130-5 Salceson biały osłonka barierowa, parzony kg 38 48 15131130-5 Schab pieczony bez osłonki, wędzony, parzony, worek termokurczliwy kg 100 49 15113000-3 Schab wieprzowy mięso bez kości, tłuszczu, świeże kg 400 50 15131400-9 Serdelki osłonka naturalna, wędzone, parzone kg 10 51 15112100-7 Skrzydła z kurcząt kurczęta typu brojler, świeże kg 200 52 15113000-3 Słonina świeża wewnętrzna warstwa tłuszczu podskórnego, bez skóry o grubości 2 cm, o swoistym zapachu, barwie jasnoróżowej, bez obcych zapachów kg 6 53 15113000-3 Szynka wieprzowa - mięso bez kości mięso bez kości, skóry i tłuszczu, świeże kg 20 54 15131135-0 Szynka biała z indyka z indyka, osłonka barierowa, parzona kg 30 55 15131135-0 Szynka indycza w galarecie osłonka sztuczna, parzona kg 50 56 15131130-5 Szynka kanapkowa osłonka barierowa, parzona kg 30 57 15131130-5 Szynka wiejska folia kolagenowa, siatka, wędzona, parzona kg 80 58 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana bez osłonki, wędzona, parzona kg 80 59 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa osłonka barierowa, parzona kg 80 60 15131135-0 Szynka z indyka skład: 50% udo z indyka, 50% filet z indyka, folia celulozowa, wędzona, parzona, na przekroju widoczna mozaika kg 80 61 15131130-5 Szynkówka wieprzowa osłonka białkowa, wędzona, parzona kg 60 62 15112300-9 Wątroba z kurczaka jadalny narząd wewnętrzny, pozbawiona woreczka żółciowego, o swoistym zapachu, czysty bez śladów zanieczyszczeń, powierzchnia wilgotna, dopuszczalne nieznaczne obeschnięcie, barwa naturalna czerwono-brunatna, konsystencja jednolita elastyczna. kg 40 63 15131200-7 Wędzonka z łopatki bez osłonki, rolowana sznurkiem, wędzona, parzona kg 60 64 15111100-0 Wołowina bez kości, pieczeniowa mięso wołowe, bez skóry i kości, błonowane kg 300 65 15113000-3 Żeberka wieprzowe mięso z kością świeże, klasa B kg 30.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.09.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowo-Usługowa Kubex, Podgórna 9, 58-500 Jelenia Góra, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 93265,44 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 79848,29

  • Oferta z najniższą ceną: 79848,29 / Oferta z najwyższą ceną: 79848,29

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.