eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Skoczów › Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-20

Skoczów: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części
Numer ogłoszenia: 269611 - 2012; data zamieszczenia: 20.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 259459 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 w Skoczowie, ul. Mickiewicza 11, 43-430 Skoczów, woj. śląskie, tel. 33 853 37 12, faks 33 853 37 12.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła Podstawowa, Gimnazjum.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, na podstawie odrębnych zleceń (złożonych wykonawcy telefonicznie w dniu poprzedzającym dostawę do godziny 13.00), do siedziby zamawiającego mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, z podziałem na 2 części, tj.:Część I: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg):1. Schab wieprzowy bez kości-120, 2. Karczek wieprzowy bez kości-120, 3. Łopatka bez kości -550, 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez tłuszczu-120, 5. Wołowe gulaszowe-110, 6. Wołowe ekstra-40, 7. Kiełbasa toruńska-70, 8. Parówki śląskie-120, 9. Kiełbasa zwyczajna-250, 10. Mortadela-70, 11. Boczek wędzony bez kości-45, 12. Słonina francuska-50, 13. Kości wieprzowe-45, 14. Kości wędzone-45, 15. Kaszanka-90. Część II: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych, w następującym asortymencie (asortyment, szacowana ilość w kg): 1. Filet kurczak świeży-270, 2. Filet indyk świeży-110, 3. Udziec z kurczaka bez kości ze skórą, świeży-180, 4. Udziec z kurczaka bez kości i bez skóry, świeży-160, 5. Porcje rosołowe świeże-360, 6. Wątroba z kurczaka świeża-50, 7. Kurczak świeży-100. Artykuły muszą być dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, muszą posiadać ważny termin przydatności do spożycia i muszą być dostarczone w odpowiednich opakowaniach i transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi, co oznacza, że zamawiający nie musi zrealizować oznaczonej ilości.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin i produktów wieprzowych, mięsa wołowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • DANESS Sp. z o.o., ul. Cieszyńska 168, 44-337 Jastrzębie Zdrój, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21342,60 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21518,75

  • Oferta z najniższą ceną: 21518,75 / Oferta z najwyższą ceną: 24395,35

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HURTOWNIA DROBIU I JAJ Mirosława Wierzbicka, ul. Łęgowa 28, 43-430 Skoczów, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9963,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11244,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11244,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11466,30

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.