eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dzierżoniów › Dostawa artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-08-05

Dzierżoniów: Dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 266934 - 2009; data zamieszczenia: 05.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Ząbkowicka 53, 58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie, tel. 074 8324850, faks 074 8324852.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część I: 1. Makaron świderki- 1800 kg* 2. Makaron łazanki- 1800 kg* 3. Makaron nitki- 400 kg* 4. Herbata - 550 kg* 5. Kawa zbożowa - 70 kg* 6. Biały barszcz - 120 kg* 7. Przyprawa do zup w płynie - 2400 l* 8. Majeranek - 15 kg* 9. Musztarda - 620 kg* 10. Ocet - 380 l* 11. Papryka słodka mielona- 45 kg* 12. Sól - 1900 kg* 13. Pieprz czarny mielony- 55 kg* 14. Czosnek granulowany - 12 kg* 15. Przyprawa do mięsa mielonego - 36 kg* 16. Przyprawa do gulaszu - 40 kg* 17. Zupy błyskawiczne - 18 kg* 18. Cukier - 6600 kg* 19. Kwasek cytrynowy- 5 kg* 20. Majonez - 100 kg* Część II: 1. Rosół drobiowy - 1000 kg* 2. Rosół jarzynowy - 600 kg* 3. Rosół wołowy - 500 kg* w grupie 151 CPV Część III: 1. Konserwa turystyczna - 1900 kg* 2. Konserwa tyrolska - 1700 kg* 3. Pasztet drobiowy - 1800 kg* 4. Pasztet mięsny - 1800 kg* w grupie 153 CPV Część IV: 1. Fasolka szparagowa konserwowa - 580 kg* 2. Groszek konserwowy - 900 kg* 3. Koncentrat pomidorowy - 1500 kg* 4. Przecier ogórkowy - 650 kg* 5. Szczaw konserwowy - 500 kg* 6. Dżem owocowy - 2500 kg* 7. Dżem jasny - 2000 kg* 8. Zaprawa do napojów - 550 kg* 9. Kukurydza konserwowa - 100 kg* 10. Fasola czerwona konserwowa - 110 kg* *ilości szacunkowe.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.83.12.00 - Cukier biały 15.87.24.00 - Sól 15.89.15.00 - Buliony 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.10 - Pasztety 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy 15.33.22.90 - Dżemy 15.32.18.00 - Soki skoncentrowane 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 24.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem przystąpienia do przetargu jest spełnienie przez oferentów wymogów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz nie podlegających wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art.24 ust.1 pkt. 1-9 i ust. 2 pkt.1-3 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia wymaganych warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez zamawiającego na zasadzie spełnia- nie spełnia w oparciu o informacje w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez wykonawców..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W przetargu mogą wziąć udział oferenci, którzy spełniają następujące warunki: 1) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych. W celu potwierdzenia spełniania wymaganych warunków oferenci obowiązani są złożyć następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wyma?gają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. Kserokopia potwierdzona (za zgodność z oryginałem) przez Wykonawcę..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikacja istotnych warunków zamówienia jest do odbioru nieodpłatnie w sekretariacie AŚ Dzierżoniów..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.08.2009 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat AŚ Dzierżoniów, ul. Ząbkowicka 53.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: MAKARON, CUKIER, PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część I: 1. Makaron świderki- 1800 kg* 2. Makaron łazanki- 1800 kg* 3. Makaron nitki- 400 kg* 4. Herbata - 550 kg* 5. Kawa zbożowa - 70 kg* 6. Biały barszcz - 120 kg* 7. Przyprawa do zup w płynie - 2400 l* 8. Majeranek - 15 kg* 9. Musztarda - 620 kg* 10. Ocet - 380 l* 11. Papryka słodka mielona- 45 kg* 12. Sól - 1900 kg* 13. Pieprz czarny mielony- 55 kg* 14. Czosnek granulowany - 12 kg* 15. Przyprawa do mięsa mielonego - 36 kg* 16. Przyprawa do gulaszu - 40 kg* 17. Zupy błyskawiczne - 18 kg* 18. Cukier - 6600 kg* 19. Kwasek cytrynowy- 5 kg* 20. Majonez - 100 kg* * ilości szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9, 15.86.30.00-5, 15.83.12.00-4, 15.87.11.10-8, 15.87.12.73-8, 15.87.24.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: BULIONY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 158CPV Część II: 1. Rosół drobiowy - 1000 kg* 2. Rosół jarzynowy - 600 kg* 3. Rosół wołowy - 500 kg* * ilości szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: KONSERWY, PASZTETY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 151 CPV Część III: 1. Konserwa turystyczna - 1900 kg* 2. Konserwa tyrolska - 1700 kg* 3. Pasztet drobiowy - 1800 kg* 4. Pasztet mięsny - 1800 kg* *ilości szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DŻEM, PRZETWORZONE WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 153 CPV Część IV: 1. Fasolka szparagowa konserwowa - 580 kg* 2. Groszek konserwowy - 900 kg* 3. Koncentrat pomidorowy - 1500 kg* 4. Przecier ogórkowy - 650 kg* 5. Szczaw konserwowy - 500 kg* 6. Dżem owocowy - 2500 kg* 7. Dżem jasny - 2000 kg* 8. Zaprawa do napojów - 550 kg* 9. Kukurydza konserwowa - 100 kg* 10. Fasola czerwona konserwowa - 110 kg* *ilości szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.25-2, 15.33.22.90-3, 15.32.18.00-2, 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.