eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowa Sól › Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach PO KL Priorytet IX. Działanie 9.2.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-07-23

Nowa Sól: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach PO KL Priorytet IX. Działanie 9.2.
Numer ogłoszenia: 264894 - 2012; data zamieszczenia: 23.07.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 212810 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 "Elektryk", ul. Witosa 25, 67-100 Nowa Sól, woj. lubuskie, tel. 68 47555-59, faks 68 47555-40 lub 59.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach PO KL Priorytet IX. Działanie 9.2..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Kategoria według Słownika Zamówień (CPV): 55524000-9 Usługi dostarczania posiłków do szkół; 55320000-9 Usługi podawania posiłków; 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków. 2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dowozie i podaniu posiłków podczas zajęć edukacyjnych dla uczestników projektu pt. /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 3. Usługi będą świadczone w siedzibie zamawiającego tj. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 /Elektryk/ w Nowej Soli ul. Witosa 25 -27 podczas spotkań od poniedziałku do soboty (spotkania objęte projektem będą odbywały się od poniedziałku do piątku po godz. 15: 15 a w soboty od godz. 8:30). 4. W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie, dostawa własnym środkiem transportu i na własny koszt 8276 obiadów oraz 3296 zestawów kanapkowych. Podane ilości posiłków i zestawów kanapkowych to ilości maksymalne, przewidziane do realizacji w trakcie obowiązywania umowy. Zamawiający informuje, iż rzeczywiste ilości zamawianych obiadów/zestawów mogą ulec zmniejszeniu w sytuacji, gdy rzeczywista liczba uczestników projektu będzie mniejsza od przewidzianej przez Zamawiającego, a Wykonawca nie będzie wnosił roszczeń z tytułu zmniejszenia ilości zamawianych posiłków. 5. Usługi cateringowe będą świadczone w okresie od 1 września 2012 r. do 30 maja 2014 r. z wyłączeniem miesięcy lipiec i sierpień. Wykonawca dostarczać będzie uczestnikom obiady i zestawy kanapkowe w dni wskazane przez Zamawiającego. Wykonawca będzie otrzymywał od zamawiającego dokładny harmonogram dostaw /dzień, godzina, miejsce/ na każdy miesiąc świadczenia usługi do 25 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc świadczenia usługi. 6. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie: - obiadu - ciepłego posiłku szczegółowo określonego z załączniku nr 1 do SIWZ, - zestawu kanapkowego szczegółowo określonego w załączniku nr 1 do SIWZ. 7. Zamawiający przewiduje, że maksymalna wielkość zamówienia, jaka może wystąpić do realizacji jednego dnia to 230 obiadów i 90 zestawów kanapkowych. 8. Wykonawca dostarczy Zamawiającemu przedmiot zamówienia, własnym środkiem transportu i na własny koszt w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 9. Wszystkie koszty podania oraz sprzątnięcia po spożyciu posiłku oraz wywozu odpadów po konsumpcji ponosi Wykonawca. 10. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. 11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać gotowe posiłki w sposób zapewniający ich zabezpieczenie podczas transportu przed skażeniem, utratą wartości odżywczych i odpowiedniej temperatury. 12. Wykonawca odpowiada za dostarczenie posiłków oraz podanie ich zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 13. Wykonawca zobowiązany jest do: - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, - dostarczania posiłków ciepłych w naczyniach jednorazowych wraz ze sztućcami jednorazowymi i serwetkami w godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych, - dostarczenia zestawów kanapkowych zapakowanych w folię spożywczą zapobiegającą wyschnięciu kanapek, - zabrania pojemników oraz resztek pokonsumpcyjnych w dniu świadczenia usługi na swój koszt, - nie dokonywania jakichkolwiek zmian w posiłkach, zestawach kanapkowych wchodzących w skład posiłku/zestawu określonego w załączniku nr 1 do SIWZ, - przestrzegania porządku, zasad bhp i przeciw pożarowych obowiązujących w placówkach oświatowych i prowadzenie działalności w sposób niekolidujący z normalnym funkcjonowaniem szkoły. 14. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.40.00-9, 55.32.00.00-9, 55.32.10.00-6.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt finansowany ze środków Unii Europejskiej pt. /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CARLEONE CATERING I RESTAURACJE, ul. B. Krzywoustego 22/1, 67-115 Bytom Odrzański, kraj/woj. lubuskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 91888,89 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 90848,20

  • Oferta z najniższą ceną: 90848,20 / Oferta z najwyższą ceną: 124068,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.