eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnów › Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności w okresie od 2 kwietnia 2013 do 31 grudnia 2013 dla potrzeb zbiorowego żywienia osób korzystających z kuchni w dwóch Domach Pomocy Społecznej prowadzonych przez Gminę Miasta Tarnowa tj.a) Dom Pomocy Społecznej ; 33 - 101 Tarnów ;ul. Czarna Droga 48 ; NIP873-16-93-217 b) Dom Pomocy Społecznej im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie ; 33-100 Tarnów ; ul. Szpitalna 53 ; NIP873-00-10-162

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-02-19

Tarnów: Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności w okresie od 2 kwietnia 2013 do 31 grudnia 2013 dla potrzeb zbiorowego żywienia osób korzystających z kuchni w dwóch Domach Pomocy Społecznej prowadzonych przez Gminę Miasta Tarnowa tj.: a) Dom Pomocy Społecznej ; 33 - 101 Tarnów ;ul. Czarna Droga 48 ; NIP: 873-16-93-217 b) Dom Pomocy Społecznej im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie ; 33-100 Tarnów ; ul. Szpitalna 53 ; NIP: 873-00-10-162
Numer ogłoszenia: 26109 - 2013; data zamieszczenia: 19.02.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Somatycznie Chorych im. świętego Brata Alberta w Tarnowie , ul. Szpitalna 53, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 0-14 6888-667, 6888-668, faks 0-14 6888-666.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.okay.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa Gminy Miasta Tarnowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności w okresie od 2 kwietnia 2013 do 31 grudnia 2013 dla potrzeb zbiorowego żywienia osób korzystających z kuchni w dwóch Domach Pomocy Społecznej prowadzonych przez Gminę Miasta Tarnowa tj.: a) Dom Pomocy Społecznej ; 33 - 101 Tarnów ;ul. Czarna Droga 48 ; NIP: 873-16-93-217 b) Dom Pomocy Społecznej im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie ; 33-100 Tarnów ; ul. Szpitalna 53 ; NIP: 873-00-10-162.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności w okresie od 2 kwietnia 2013 do 31 grudnia 2013 dla potrzeb zbiorowego żywienia osób korzystających z kuchni w dwóch Domach Pomocy Społecznej prowadzonych przez Gminę Miasta Tarnowa tj.: a) Dom Pomocy Społecznej ; 33 - 101 Tarnów ;ul. Czarna Droga 48 ; NIP: 873-16-93-217 b) Dom Pomocy Społecznej im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie ; 33-100 Tarnów ; ul. Szpitalna 53 ; NIP: 873-00-10-162 2. Symbol dostaw wg Wspólnego Słownika Zamówień: wg CPV 15500000-3, 03140000-4, 15810000-9, 15200000-0, 15100000-9, 15300000-1, 15000000-8. 3. W celu umożliwienia składania ofert częściowych Zamawiający ustalił niżej wymienione zadania: Zadanie nr 1 część I i II - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, różne produkty spożywcze, warzywa konserwowe i/lub puszkowane; przetworzone owoce (15600000, 15800000, 15331400, 15332100) Zadanie nr 2 część I i II - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze (15810000) Zadanie nr 3 część I i II - Produkty mleczarskie (15500000) Zadanie nr 4 część I i II - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (15100000)- drób Zadanie nr 5 część I i II - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (15100000) Zadanie nr 6 część I i II - Ryby przetworzone i konserwowe, mrożonki warzywne (15200000, 15331170) Zadanie nr 7 część I i II - Ziemniaki; warzywa korzeniowe i bulwiaste; warzywa owocowe; warzywa liściaste; owoce tropikalne; owoce inne niż tropikalne (03212000,03221100, 03221200, 03221300, 03222110, 03222300) Zadanie nr 8 część I i II - Jajka (03142500) Część Nr I stanowią dostawy dla DPS ul. Czarna Droga 48 w Tarnowie. Część nr II stanowią dostawy dla DPS im. Świętego Brata Alberta w Tarnowie ul. Szpitalna 53 Definicje: Zadanie nr 1 - produkty suche, niezawilgocone, bez obecności szkodników (chrząszcze, larwy motyli), opakowania nieuszkodzone, bez oznak bombażu. Opakowania jednostkowe mąk i kasz 1kg. Termin ważności w dniu dostawy minimum 2 miesiące. Wykonawca odpowiada za odpowiednie warunki transportu. Zadanie nr 2 - wyroby o odpowiedniej barwie charakterystycznej dla upieczonego pieczywa, kształcie, smaku i wymaganej gramaturze. Zachowane odpowiednie warunki transportu. Chleb krojony winien być świeży w opakowaniu foliowym. Do każdej dostawy należy dołączyć wykaz zawierający rodzaj pieczywa, wagę i datę przydatności do spożycia. Zadanie nr 3 - wyroby świeże o odpowiednim smaku i zapachu. Opakowania czyste nieuszkodzone. Zachowana wymagana gramatura, terminy ważności i odpowiednie warunki transportu. Zadanie nr 4 - produkty o odpowiednim zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu. Zadanie nr 5 - produkty o odpowiednim naturalnym zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu. Na okres świąt (Wielkanoc, Boże Narodzenie), wędlina winna być pokrojona i hermetycznie zamknięta w ilości zamówionej przez Zamawiającego. Zadanie nr 6 - wyroby mrożone w odpowiednich opakowaniach. Wyroby w puszkach bez oznak bombażu o odpowiednim terminie ważności i odpowiednich warunkach transportu. Zadanie nr 7- produkty świeże(w okresie sezonowym) dojrzałe, czyste, nieuszkodzone. Bez oznak pleśni, zepsucia i zanieczyszczeń. Zachowane odpowiednie warunki transportu. Zadanie nr 8 - jaja świeże, klasa A, rozmiar L, gramatura 63-73g o podłużnym kształcie, czyste, nieuszkodzone. O odpowiednim terminie ważności nie krótszym niż 14 dni i odpowiednich warunkach transportu. Jakość dostarczanego towaru powinna odpowiadać ogólnie przyjętym normom w tym zakresie z zastrzeżeniem art. 357 ustawy Kodeks Cywilny. Zarówno przedmiot jak i zakres zamówienia określony jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postaci Formularza Cenowego /załącznikach od nr 1 do nr 8 do siwz/, który określa roczne potrzeby asortymentowo - ilościowe Zamawiających. Zamawiający nie są zobowiązani do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb w okresie obowiązywania umowy. Dostawy przedmiotu zamówienia w poszczególnych okresach czasu muszą być realizowane wg. odrębnych zamówień dokonywanych przez Zamawiających telefonicznie lub fax na jeden dzień roboczy przed planowaną dostawą. Terminarz dostaw: Dostawy towarów poszczególnych zadań i części muszą odbywać się w wyznaczonych godzinach. Zadanie nr 1 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych; różne produkty spożywcze, warzywa konserwowe i/lub puszkowane; przetworzone owoce -dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek w godz.700-1200 Zadanie nr 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze -dostawy 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w godz.7-730 Zadanie nr 3 - Produkty mleczarskie -dostawy 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w godz.700-730 Zadanie nr 4 i 5 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -dostawy 3 razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa, piątek w godz.700-1200 Zadanie nr 6 - Ryby przetworzone i konserwowe -dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek w godz.700-1200 Zadanie nr 7 - Ziemniaki; warzywa korzeniowe i bulwiaste; warzywa owocowe; warzywa liściaste; owoce tropikalne; owoce inne niż tropikalne -dostawy 3 razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa, piątek w godz.700-1200 Zadanie nr 8 - Jajka -dostawy 2 razy w tygodniu tj. wtorek, czwartek w godz.700-1200. Dostawy żywności muszą być realizowane przez Wykonawcę przystosowanym do tego celu transportem i w opakowaniach Wykonawcy do właściwego magazynu Zamawiającego. Zwrotne opakowania winny być oznakowane przez Wykonawcę. Opakowania transportowe środków spożywczych powinny być wykonane z materiałów, które nie powodują zmiany cech organoleptycznych środków spożywczych, są łatwe do utrzymania w czystości oraz zapewniają środkom spożywczym odpowiednie warunki w czasie przewozu..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.33.14.00-1, 15.33.21.00-5, 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 03.21.20.00-0, 03.22.11.00-7, 03.22.12.00-8, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.23.00-6, 03.14.25.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tych warunków nastąpi poprzez komisyjne porównanie oferty z wymaganiami w SIWZ i odnotowaniem w protokole z postępowania czy oferta spełnia lub nie spełnia wymagania SIWZ.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie ma wymagania

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie ma wymagania

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    Oświadczenie Wykonawcy, że wdrożył u siebie procedury HCCP określone ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 nr.171 poz.1225 z późn. zm.).

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiana umowy może być dokonana w przypadku zaistnienia okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, a w szczególności: a/ zmianie uległy przepisy prawne istotne dla realizacji umowy, b/ zmianie uległy stawki podatku VAT, c/ wystąpiły nieprzewidziane wypadki losowe.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.okay.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w siedzibie Zamawiajacego pokój 28.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.03.2013 godzina 12:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego pokój 28.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, różne produkty spożywcze, warzywa konserwowe i/lub puszkowane; przetworzone owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Aromaty do ciast 10g. 153 szt. 40,00 2. Bazylia 10g 158 szt. 30,00 3.Biszkopty ciastka 120g 158 szt. 100,00 4.Brzoskwinie w syropie 850g. 153 szt. 36,00 5.Budyń 60g- bez cukru 158 szt. 100,00 6.Budyń 60g- różne smaki z cukrem 158 szt. 1 000,00 7.Bułka tarta 158 kg. 90,00 8.Chrzan tarty - Opak. 260 g 153 szt. 50,00 9.Cukier biały kryształ opak. 1kg 158 kg 1 550,00 10.Cukier puder opak 0,5 kg 158 kg 115,00 11.Cukier waniliowy - Opak. 32 g 158 szt. 240,00 12.Cynamon - Opak. 20 g 158 szt. 40,00 13.Czekolada mleczna 100g 158 szt. 100,00 14.Dżem - niskosłodzony 280g. Różne smaki 153 szt. 700,00 15.Galaretka owocowa -waga 70 g 153 szt. 60,00 16.Groszek konserwowy - Opak. 400 g 153 szt. 150,00 17.Herbata granulowana - Opak. 100 g 158 kg 120,00 18.Kakao - Opak. 80 g 158 szt. 70,00 19.Kasza gryczana 156 kg 10,00 20.Kasza jęczmienna - Opak. 1kg 156 kg 100,00 21.Kasza manna - Opak. 1 kg 156 kg 190,00 22.Kawa cappuccino 110 g. 158 szt. 60,00 23.Kawa (Inka) - opak. 150 g 158 szt. 70,00 24.Ketchup - 0,50 L łagodny 158 szt. 100,00 25.Kisiel-waga 40g 153 szt. 60,00 26.Kminek - Opak. 20 g 158 szt. 80,00 27.Kminek mielony 20g 158 szt. 30,00 28.Kokos 100 g 158 kg 7,00 29.Kompot czarna porzeczka Opak. 0,9 l 153 szt. 350,00 30.Kompot śliwkowy Opak. 0,9 l 153 szt. 350,00 31.Kompot truskawkowy Opak. 0,9 l 153 szt. 350,00 32.Kompot wiśniowy Opak. 0,9 l 153 szt. 350,00 33.Koncentrat buraczany - 360g. 153 szt. 40,00 34.Koncentrat pomidorowy 30% - Opak. 0,9 l 153 szt. 50,00 35.Koncentrat pomidorowy 30% - Opak. 200 g 153 szt. 100,00 36.Kukurydza konserwowa - Opak. 400 g 153 szt. 150,00 37.Kwasek cytrynowy - Opak. 20 g 158 szt. 90,00 38.Liść laurowy - Opak. 10 g 158 szt. 70,00 39.Maga (Winiary) Opak. 1 litr 158 Litr 130,00 40.Majeranek - Opak. 10 g 158 szt. 100,00 41.Majonez - Opak. 850 g 158 szt. 90,00 42.Mak 158 kg 12,00 43.Makarony różne kształty 158 kg. 400,00 44.Marmolada wieloowocowa 1150g. 153 szt. 24,00 45.Mąka poznańska typ 500 opak. 1kg 156 kg 800,00 46.Mąka ziemniaczana opak. 1kg 156 kg 10,00 47.Miód naturalny wielokwiatowy 400g. 158 szt. 36,00 48.Musztarda stołowa - 175 g. 158 szt. 120,00 49.Ocet spirytusowy 0,5 l. 10% 158 szt. 5,00 50.Ogórki konserwowe - Opak. 0,9 l 153 szt. 60,00 51.Olej z pierwszego tłoczenia równoważny jak Kujawski 154 Litr 230,00 52.Oregano 10g 158 szt. 30,00 53.Orzechy włoskie 153 Kg. 6,00 54.Papryka ostra 15g 158 szt. 30,00 55.Papryka słodka 15g 158 szt. 30,00 56.Pasztet podlaski 50g. 151 szt. 500,00 57.Pieczarki marynowane poj.0,9l 153 szt. 16,00 58.Pieprz czarny mielony - Opak. 20 g 158 szt. 140,00 59.Płatki kukurydziane 0,5 kg. 156 szt. 100,00 60.Płatki migdały 50g 156 szt. 10,00 61.Płatki owsiane 156 kg 100,00 62.Powidło - Opak. 300 g śliwkowe 153 szt. 24,00 63.Proszek do pieczenia - Opak. 36 g 158 szt. 100,00 64.Przyprawa do drobiu - Opak. 20 g 158 szt. 60,00 65.Przyprawa do mięsa wieprzowego- Opak. 20g 158 szt. 60,00 66.Przyprawa do piernika - 20g. 158 szt. 40,00 67.Przyprawa do ziemniaków 25g 158 szt. 30,00 68.Rodzynki 100 g 153 kg 8,00 69.Ryż opak. 1kg 156 kg 200,00 70.Soda oczyszczona 40g. 158 szt. 10,00 71.Sok karton 1 litr 153 szt. 36,00 72.Sok owocowy pomarańczowy (0,20 l - kartoniki) Tymbark 153 szt. 1 900,00 73.Sok syropowy - Opak. 0,5 l różne smaki 1553 szt. 65,00 74.Sól jodowana opak. 1kg 158 kg 200,00 75.Szynka drobiowa 110g. Konserwowa 151 szt. 100,00 76.Szynka wieprzowa 110g. Konserwowa 151 szt. 100,00 77.Vegetta - Opak. 75 g szt. 270,00 78.Woda mineralna 1,5 l. Niegazowana (Piwniczanka) 159 szt. 360,00 79.Ziele angielskie - Opak. 15 g 158 szt. 60,00 80.Zioła prowansalskie 10g 158 szt. 30,00 81.Żelatyna spożywcza 50g. 153 szt. 40,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Aromaty do ciast 10g 153 Szt. 83 2 Bita śmietana w proszku 55g 153 Szt. 510 3 Budyń b/cukru 158 Kg 16 4 Chrzan tarty 180g równoważny jak chrzan (Polonaise). 153 Kg 67 5 Cukier biały kryształ kt.2 158 kg. 3195 6 Cukier puder 158 kg. 100 7 Cukier waniliowy 32g 158 Szt. 435 8 Cynamon 20g 158 Szt. 52 9 Dżem niskosłodzony 280g 153 Kg 172 10 Dżem bez cukru słodzony fruktozą 220g, dla diabetyków 153 Kg 97 11 Dżem owocowy 25g 153 Szt 1695 12 Galaretka owocowa 153 Kg 97 13 Gałka muszkatołowa mielona 20g 158 Szt. 37 14 Groszek konserwowy 400g 153 Szt 277 15 Grzyby suszone -podgrzybek, mieszane 158 kg. 2 16 Herbata czarna liściasta równoważna jak herbata Saga 158 kg. 135 17 Herbata ekspresowa w torebkach 100szt równoważna jak herbata Lipton 158 op. 3 18 Kakao ekstra ciemne 158 kg. 11 19 Kasza gryczana 156 Kg 82 20 Kasza gryczana (100g x 4) 156 Kg 5 21 Kasza jęczmienna 156 kg. 225 22 Kasza jęczmienna (100g x 4) 156 Kg 5 23 Kasza manna 156 Kg 180 24 Kawa mielona naturalna 250g 158 Kg 3 25 Kawa rozpuszczalna (3 w 1) 18g 158 Szt 100 26 Kawa rozpuszczalna 2g 158 Szt 370 27 Kawa zbożowa rozpuszczalna150g 158 kg. 5 28 Keczup 450g łagodny 158 Kg 150 29 Kisiel bez cukru 158 Kg 11 30 Kminek 20g 158 Szt. 40 31 Kompot owocowy 0,9l z czarnej porzeczki lub wiśni 153 Szt. 2500 32 Koncentrat pomidorowy 30% gęsty, pasta 153 kg. 170 33 Koncentrat barszczu czerwonego 153 l 20 34 Kukurydza konserwowa 400g 158 Szt 60 35 Kwasek cytrynowy 50g 158 Szt. 260 36 Liść laurowy 10 g 158 Szt. 80 37 Majeranek 10g 158 Szt. 38 38 Majonez 158 kg. 105 39 Majonez light (niskotłuszczowy)250g 158 Kg 52 40 Mak 158 kg. 6 41 Makaron z mąki makaronowej pszennej równoważny jak makaron Lubelski. 158 kg. 730 42 Marmolada wieloowocowa twarda 153 kg. 74 43 Mąka kartoflana 156 kg. 52 44 Mąka krupczatka 156 kg. 30 45 Mąka pszenna poznańska typ.500 156 kg. 1235 46 Miód naturalny 25g 031 Szt 3040 47 Mleko zagęszczone słodzone w puszce 533g zawartość tuszczu 8% 158 Szt. 8 48 Mleko w proszku 158 kg 5 49 Musztarda 158 kg. 71 50 Ocet spirytusowy 0,50 l 10% 158 szt 45 51 Ogórki konserwowe 0,9l 153 Szt 400 52 Olej z pierwszego tłoczenia równoważny jak olej Kujawski. 154 l. 290 53 Papryka konserwowa 0,9l 153 Szt 195 54 Papryka mielona słodka 20g 158 Szt. 300 55 Papryka mielona ostra 20g 158 szt. 80 56 Pasztet drobiowy kremowy 130g 151 Szt. 2220 57 Pieczarki konserwowe 0,8l 153 Szt 45 58 Pieprz czarny mielony 20g 158 Szt. 410 59 Płatki kukurydziane 156 kg. 188 60 Płatki owsiane 156 kg. 150 61 Płatki zbożowe z miodem 250g 156 Kg 50 62 Powidło śliwkowe 153 Kg 10 63 Proszek do pieczenia 36g 158 Szt. 65 64 Przyprawa curry 20g 158 Szt 30 65 Przyprawa do drobiu 20g 158 Szt. 135 66 Przyprawa do potraw vegeta lub równoważna 158 kg. 195 67 Przyprawa do ryb 25g 158 Szt 75 68 Rodzynki 158 kg. 11 69 Ryż (100g x 4) 156 kg. 10 70 Ryż biały długoziarnisty parboiled 156 kg. 300 71 Ryż biały długoziarnisty gat. I 156 kg 190 72 Ryż brązowy 156 Kg 35 73 Sól czosnkowa 40g 158 Szt. 450 74 Sól jodowana 158 kg. 250 75 Suchary 290g 158 op. 15 76 Susz owocowy mieszany 154 kg 5 77 Szynka drobiowa mielona 110g 151 Szt. 3130 78 Szynka wieprzowa mielona 130 g 151 Szt. 830 79 Śliwki kalifornijskie wędzone bez pestek 158 kg. 4 80 Woda mineralna 1,5l gazowana 159 Szt 90 81 Ziele angielskie 15g 158 Szt. 60 82 Zioła prowansalskie 10g 158 Szt. 40 83 Żelatyna 50g 153 Kg 11.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.33.14.00-1, 15.33.21.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Chleb pszenny 0,80 kg niekrojony 158 szt. 3 100,00 2. Chleb pszenno-żytni 1,20 kg niekrojony 158 szt. 1 700,00 3. Chleb Graham 0,60 kg niekrojony 158 szt. 2 300,00 4. Weka 0,40 kg 158 szt. 45,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Bułka tarta 158 kg. 190 2 Chałka drożdżowa 0,50kg 158 kg. 60 3 Chleb graham 0,80kg krojony 158 Szt. 1855 4 Chleb graham 0,80kg niekrojony 158 Szt. 1855 5 Chleb pszenno-żytni 1,20kg krojony 158 Szt. 1905 6 Chleb pszenno-żytni 1,20kg niekrojony 158 Szt. 1905 7 Chleb pszenny 1,20kg krojony 158 Szt. 1420 8 Chleb pszenny 1,20kg niekrojony 158 Szt. 1420 9 Ciastka kruche mieszane na wagę 158 kg. 35 10 Drożdżówka z kakao 100g 158 Szt. 130 11 Drożdżówki z owocami 100g 158 Szt 1200 12 Drożdżówki z serem 100g 158 Szt. 1870 13 Groszek ptysiowy 158 kg. 2 14 Rogale z masą czekoladową 100g 158 Szt 130 15 Rogale z konfiturą z róży 100g 158 Szt 120 16 Weki 0,4 kg 158 Szt. 2960.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Drożdże w kostkach 158 kg 20,00 2. Jogurt naturalny 150g 155 szt. 2 880,00 3. Jogurt owocowy - Opak. 150g 155 szt. 10 300,00 4. Kefir - Opak. 400g. 155 litr 70,00 5. Kefir 250 g 155 litr 100,00 6. Margaryna śniadaniowa op. 250 g 154 kg 3,00 7. Margaryna zwykła mleczna op. 250 g 154 kg 215,00 8. Masło (Extra) w kostkach 200 g (o zawartości tłuszczu 82%) bez dodatku tłuszczu roślinnego 155 kg 500,00 9. Mleko 2% - Opak. 15 litrów lub 10 litrów 155 litr 6 500,00 10. Ser biały tłusty 155 kg 600,00 11. Ser biały chudy 155 kg 20,00 12. Ser feta 270g 155 szt. 20,00 13. Ser biały półtłusty pergamin 155 kg 70,00 14. Ser topiony - Opak. 100 g 155 szt. 220,00 15. Ser topiony Krążki Mix 8 x 25 g 155 szt. 130,00 16. Ser żółty (Zamojski, gouda, edamski) 155 kg 100,00 17. Serek homogenizowany - różne smaki - Opak. 150 g 155 szt. 1 900,00 18. Serek włoszczowa lub równoważny - Opak. 100 g 155 szt. 950,00 19. Śmietana 18% - Opak. 400 g 155 litr 500,00 20. Śmietana kremowa 30% 155 litr 10,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Drożdze w kostkach 158 kg. 8 2 Jogurt naturalny 150g gęsty o zawartości tłuszczu 10% 155 Szt. 3740 3 Jogurt owocowy 125g 155 Szt. 9195 4 Kefir 250 ml 155 Szt. 1000 5 Margaryna do pieczenia i smażenia równoważna jak Palma 250g o zawartości tłuszczu 80% 154 kg. 240 6 Masło ekstra świeże 200g zaw.tł . 82% ze śmietanki- bez dodatku tłuszczu roślinnego. 155 kg. 1140 7 Mleko 2% w op. 10L i 0,9l 155 L 15290 8 Ser biały półtłusty krajanka 155 kg. 1565 9 Ser homogenizowany 150g 155 Szt. 3300 10 Ser topiony 100g 155 Szt. 1425 11 Ser topiony typu Hochland-trójkątny 25g lub równoważny 155 Szt 2850 12 Ser żółty (gouda wędzony) zawartość tł. 23%-28%lub równoważny 155 kg. 45 13 Ser żółty (salami) zawartość tł. 23%-28% lub równoważny 155 kg. 200 14 Serek typu bieluch 150g lub równoważny 155 Szt. 1500 15 Serek typu ostrowia 120g lub równoważny 155 Szt. 1500 16 Śmietana 12% w kubkach plastikowych słodka 155 kg. 450 17 Śmietana 18% w kubkach plastikowych kwasna 155 kg. 300 18 Śmietana kremowa 30% 155 kg. 20 19 Twarożek kanapkowy 100g 155 Szt. 1800 20 Twarożek wiejski ziarnisty 200g 155 Szt. 3220.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Filet z indyka świeży. 151 kg 100,00 2. Filet z kurczaka świeży. 151 kg 200,00 3. Kurczaki świeże. 151 kg 320,00 4. Porcje rosołowe. 151 kg 500,00 5. Udko/ noga z kurczaka świeże. 151 kg 250,00 6. Wątróbki drobiowe 151 kg 30,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9m-cy 1 Filet z indyka świeży z mięśnia piersiowego, bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 940 2 Filet z kurczaka szacowany świeży cała lub połowa piersi bez skóry, przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 370 3 Kurczaki świeże całe tusze wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 1050 4 Podudzie z kurczaka świeże, kość łącznie z otaczającymi mięśniami, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 480 5 Udko/noga z kurczaka świeże , kość udowa łącznie z otaczającymi mięśniami, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa. 151 kg. 1030 6 Wątroba drobiowa świeża -całe wątróbki bez pęcherzyków żółciowych, powierzchnia czysta, niepostrzępiona. Barwa jednolita, charakterystyczna dla tego produktu. 151 kg. 200 7 Żołądki drobiowe świeże -całe żołądki wypatroszone, bez przerostów tłuszczowych, powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa charakterystyczna dla tego rodzaju produktu. 151 kg. 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1 SZYNKI 1. Szynka konserwowa 151 kg 120,00 2. Szynka pieczona 151 kg 120,00 3. Szynka wiejska 151 kg 130,00 4. Szynka wieprzowa parzona 151 kg 200,00 WĘDZONKI 5. Baleron gotowany 151 kg 60,00 6. Boczek gotowany 151 kg 80,00 7. Polędwica sopocka 151 kg 50,00 WĘDLINY DROBIOWE 8. Polędwica drobiowa 151 kg 70,00 9. Szynka biała indycza 151 kg 100,00 WĘDLINY WIEPRZOWE 10. Kiełbasa krakowska parzona 151 kg 140,00 11. Kiełbasa parówkowa - gruba 151 kg 50,00 12. Kiełbasa szynkowa 151 kg 170,00 13. Kiełbasa toruńska 151 kg 90,00 14. Kiełbasa wiejska 151 kg 90,00 15. Kiełbasa zwyczajna 151 kg 10,00 16. Kiełbasa żywiecka 151 kg 80,00 17. Mortadela 151 kg 20,00 18. Parówki cienkie 151 kg 170,00 19. Kiełbasa grillowa 151 kg 40,00 WĘDLINY PODROBOWE 20. Flaki wołowe (krojone) 151 kg 75,00 21. Kaszanka 151 kg 30,00 22. Pasztet wiejski 151 kg 30,00 23. Salceson drobiowy 151 kg 100,00 24. Pasztetowa wiejska 151 kg 80,00 25. Krupniok 151 kg 20,00 MIĘSA WIEPRZOWE 26. Karkówka wieprzowa b/k - świeża 151 kg 180,00 27. Łopatka wieprzowa b/k - świeża 151 kg 120,00 28. Mięso od szynki b/k świeże 151 kg 180,00 29. Schab b/k świeży 151 kg 180,00 30. Żeberka wieprzowe świeże gatunek 1 151 kg 20,00 MIĘSA WOŁOWE 31. Antrykot 151 kg 100,00 32. Mięso wołowe b/k klasa I 151 kg 150,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Baleron gotowany powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 60 2 Boczek gotowany ekstra b/k- powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia oraz pozostałości kości. Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 60 3 Flaki wołowe gotowane krojone w paski 151 kg. 65 4 Karkówka b/k świeża-część zasadnicza wieprzowiny odcięta z odcinka szyjnego półtuszy. 151 kg. 125 5 Kaszanka - wyrób w jelicie naturalnym wieprzowym lub w osłonce sztucznej. Konsystencja ścisła, dobrze związana. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 195 6 Kiełbasa śląska w osłonkach naturalnych. Konsystencja ścisła , dość krucha, dobre związanie składników. Wyrób średnio rozdrobniony , niedopuszczalne kawałki chrząstek. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg 75 7 Kiełbasa krakowska wieprzowa -batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 80 8 Kiełbasa podwawelska w osłonkach naturalnych średnio rozdrobnionych, wędzonych. Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm nie powinny rozpadać się. Wyrób umiarkowanie słony. 151 Kg 30 9 Kiełbasa szynkowa- wieprzowa batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 245 10 Kiełbasa toruńska w osłonkach naturalnych. Konsystencja ścisła , dość krucha, dobre związanie składników. Wyrób średnio rozdrobniony , niedopuszczalne kawałki chrząstek. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 150 11 Kiełbasa wiejska wyrób regionalnygatunek I w osłonkach naturalnych , średnio rozdrobniona, wędzona, na przekroju widoczne kawałki mięsa wieprzowego . Konsystencja ścisła. Plastry grubości 3mm nie powinny rozpadać się. Wyczuwalne przyprawy: pieprz, czosnek. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 120 12 Kiełbasa żywiecka batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-45cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony 151 kg. 80 13 Kości wieprzowe pokrzepowe od schabu lub karkówki klasa I. 151 kg. 1420 14 Łopatka wieprzowa b/k świeża -część zasadnicza wieprzowiny bez fałdu skóry, kości i bez tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg. 615 15 Mortadela batony w osłonkach sztucznych. Konsystencja ścisła, elastyczna, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 50 16 Parówka cienka drobiowa w osłonkach naturalnych lub sztucznych . Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 425 17 Parówka gruba wieprzowa w osłonkach naturalnych lub sztucznych . Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 140 18 Pieczeń rzyska pieczona w formie aluminiowej, średniorozdrobniona 151 Kg 110 19 Pasztet pieczony z indyka -wyrób w foremkach aluminiowych o wadze 500g, zapieczony. Konsystencja smarowna, dobrze związana, bez rozwarstwień składników. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 250 20 Polędwica drobiowa -batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-40cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 275 21 Polędwica wieprzowa sopocka -wędzony schab bez kości o barwie charakterystycznej dla wyrobu (kolor złoty). Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 275 22 Salceson domowy-wieprzowy wyrób w osłonce sztucznej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 40 23 Salceson drobiowy -wyrób w osłonce sztucznej. Konsystencja soczysta. Plaster grubości 5mm nie powinien się rozpadać. 151 kg. 120 24 Schab b/k świeży -część zasadnicza wieprzowiny odcięta od półtuszy bez kości i tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg. 110 25 Słonina bez skóry. Wyrób barwy białej o grubości powyżej 2cm. 151 kg. 80 26 Szynka konserwowa, powierzchnia czysta lekko wilgotna , konsystencja soczysta krucha. Niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku podczas krojenia Plaster grubości 3mm nie powinien się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg 150 27 Szynka wieprzowa parzona. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 325 28 Szynka wieprzowa b/k świeża -część zasadnicza wieprzowiny odcięta od półtuszy bez kości i tłuszczu. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg 190 29 Szynka pieczona -wyrób zapiekany w foremkach. Powierzchnia czysta, sucha. Konsystencja soczysta krucha, niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju, oraz wyciek soku. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 80 30 Szynka z indyka - batony w osłonkach sztucznych o długości od 35cm-40cm i średnicy od 80mm-100mm. Konsystencja ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Wyrób umiarkowanie słony. 151 kg. 80 31 Wołowina b/k kl.I świeża-mięso uzyskane z części udźca, bez ścięgien, kości i tłuszczu .Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg. 60 32 Żeberka wieprzowe świeże klasa I.Słonina całkowicie odcięta. Powierzchnia niezakrwawiona, niepostrzępiona. Barwa mięśni jasnoróżowa do czerwonej. 151 kg. 185.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowe, mrożonki warzywne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Brokuły mrożone 153 kg 40,00 2. Fasolka szparagowa mrożona 153 kg 30,00 3. Filet z dorsza mrożony 152 kg 100,00 4. Filet z morszczuka mrożony 152 kg 100,00 5. Filet z pangi mrożony 152 kg 100,00 6. Kalafior mrożony 153 kg 20,00 7. Konserwa rybna - Szprotki w oleju - opak. 170g - kawałki ryby bez jarzyn 152 szt. 160,00 8. Konserwa rybna - Szprotki w pomidorach - opak. 170 g kawałki ryby bez jarzyn 152 szt. 200,00 9. Marchew z groszkiem 153 kg 30,00 10. Mieszanka warzywna 7 składnikowa 153 kg 50,00 11. Ryba wędzona - makrela 152 kg 65,00 12. Śledzie marynowane w oleju op.2,5 kg lub 4kg bez jarzyn 152 kg 60,00 13. Tuńczyk w sosie własnym w kawałkach 170 g 152 szt. 160,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Fasola szparagowa mrożona 153 Kg 60 2 Filet z pangi bez glazury mrożony metodą (shatter pack)/(SHP) 152 kg. 230 3 Filet z dorsza bez glazury mrożony metodą (shatter pack0/ (SHP) 152 Kg 200 4 Filet z mintaja bez glazury mrożony metodą (shatter pack)/(SHP) 152 kg. 400 5 Filet z miruny bez glazury mrożony metodą (shatter pack)/(SHP) 152 Kg 130 6 Filety z makreli w oleju 170g kawałki ryby bez jarzyn 152 Szt 360 7 Filety z makreli w sosie pomidorowym 170g kawałki ryby bez jarzyn 152 Szt 1200 8 Kalafior mrożony 153 kg. 360 9 Karp patroszony bez głów 152 kg. 30 10 Ryba wędzona - makrela 152 kg. 85 11 Szprot w pomidorach 170g, kawałki ryb bez jarzyn 152 Szt 460 12 Śledzie marynowane w oleju. Opakowanie 2,50kg lub 4kg.bez jarzyn 152 kg. 120 13 Tuńczyk w sosie własnym w kawałkach 170g 152 Szt 960.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ziemniaki; warzywa korzeniowe i bulwiaste; warzywa owocowe; warzywa liściaste; owoce tropikalne; owoce inne niż tropikalne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Arbuzy (od VII - IX) 153 kg. 100,00 2. Banany 153 kg. 700,00 3. Borówki (od VI - IX) 153 kg. 30,00 4. Botwina sezon ( od V-XI) 153 szt. 20,00 5. Brokuły (od VIII - X) 153 szt. 100,00 6. Brzoskwinie (od VII - IX) 153 kg. 200,00 7. Buraki ćwikłowe 153 kg. 600,00 8. Cebula 153 kg. 350,00 9. Cebula zielona w pęczkach 153 szt. 300,00 10. Cukinia (od VIII-X) 153 kg.. 75,00 11. Cytryny 153 kg. 300,00 12. Czosnek polski 153 kg. 7,00 13. Fasola szparagowa świeża (od VII - IX) 153 kg. 70,00 14. Fasola Jaś suszona 153 kg. 30,00 15. Grejpfrut 153 kg. 20,00 16. Groch omielany 153 kg. 20,00 17. Gruszki (od IX - X) 153 kg. 200,00 18. Grzyby suszone- podgrzybek 153 kg. 4,00 19. Jabłka klasa I 153 kg. 2 740,00 20. Kalafior świeży (od VI - X) 153 szt. 250,00 21. Kapusta biała 153 kg. 300,00 22. Kapusta biała wczesna 153 szt. 200,00 23. Kapusta czerwona 153 kg. 65,00 24. Kapusta kiszona 153 kg. 200,00 25. Kapusta pekińska 153 szt. 75,00 26. Kapusta włoska 153 kg. 20,00 27. Koper zielony w pęczkach 153 szt. 700,00 28. Mandarynki 153 kg. 220,00 29. Marchew 153 kg. 1 300,00 30. Natka pietruszki w pęczkach 153 szt. 700,00 31. Ogórek świeży sezon ( V-VI) 153 kg. 80,00 32. Ogórki kiszone 153 kg. 90,00 33. Ogórki świeży sezon (od VIII - X) 153 kg. 120,00 34. Papryka świeża mix ( VIII-X) 153 kg. 50,00 35. Pieczarki świeże 153 kg. 65,00 36. Pietruszka korzeń 153 kg. 385,00 37. Pomarańcze 153 kg. 400,00 38. Pomidory (X-XII) 153 kg. 100,00 39. Pomidory (od IV - V) 153 kg. 150,00 40. Pomidory (od VI - IX) 153 kg. 820,00 41. Pory 153 kg. 20,00 42. Rabarbar ( V-VII) 153 kg. 60,00 43. Rzodkiewka w pęczkach (V-IX) 153 szt. 100,00 44. Sałata zielona 153 szt. 110,00 45. Seler korzeń 153 kg. 400,00 46. Szczypiorek w pęczkach 153 szt. 240,00 47. Śliwki kalifornijskie wędzone 153 kg. 30,00 48. Śliwki węgierki (od VII -I X) 153 kg. 400,00 49. Truskawki (od VI - VII) 153 kg. 150,00 50. Winogrono (IX-X) 153 kg. 215,00 51. Ziemniaki jadalne ( IV-VI) 153 kg. 1 500,00 52. Ziemniaki jadalne ( IX-XII) 153 kg. 3 500,00 53. Ziemniaki młode ( VII-VIII) 153 kg. 1 300,00 54. Żurek -butelka 0,5 l. 158 Szt. 250,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Arbuzy (VII-IX) 011 kg. 370 2 Banany 011 kg. 1010 3 Borówki (VI-IX) 011 kg. 75 4 Brokuły (VI-XI) 0,11 Szt 310 5 Brzoskwinie (VII-IX) 011 kg. 460 6 Buraki ćwikłowe 011 kg. 1050 7 Cebula 011 kg. 350 8 Cytryny 011 kg. 1120 9 Czosnek polski 011 kg. 8 10 Fasola /Jaś/suszona 011 kg. 105 11 Fasola szparagowa (VI-X) 011 kg. 130 12 Groch omielany 011 kg. 20 13 Gruszki (VII-XII) 011 kg. 100 14 Jabłka klasa I 011 kg. 4520 15 Kalafior (VI-XI) 011 Szt. 610 16 Kapusta biała młoda (V-VII) 011 Szt 170 17 Kapusta biała 011 kg. 670 18 Kapusta czerwona 011 kg. 95 19 Kapusta kwaszona 153 kg. 670 20 Kapusta pekińska 011 Szt. 330 21 Kapusta włoska 011 kg. 20 22 Koper zielony w pęczkach 011 Szt. 900 23 Maliny (VII-X) 011 Kg 50 24 Mandarynki 011 kg. 970 25 Marchew 011 kg. 2600 26 Natka pietruszki w pęczkach 011 Szt. 900 27 Nektarynki (VII-IX) 011 kg. 460 28 Ogórki kwaszone 153 kg. 90 29 Ogórki zielone (IV-X) 011 kg. 440 30 Papryka czerwona świeża 011 kg. 5 31 Pieczarki świeże 011 kg. 140 32 Pietruszka korzeń 011 kg. 670 33 Pomarańcze 011 kg. 1200 34 Pomidory (V-X) 011 kg. 1100 35 Pory 011 kg. 60 36 Porzeczki czarne (VII-IX) 011 kg. 150 37 Rzodkiewka w pęczkach (V-IX) 011 Szt. 220 38 Sałata zielona (V-IX) 011 Szt. 400 39 Seler korzeń 011 kg. 650 40 Szczypiorek w pęczkach 011 Szt. 770 41 Śliwki wegierki (VII-IX) 011 kg. 530 42 Truskawki (VI-VII) 011 kg. 300 43 Winogrona 011 kg. 140 44 Wiśnie (VII-IX) 011 kg. 120 45 Ziemniaki jadalne odmiana sypka 011 kg. 12000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.20.00-1, 03.22.11.00-7, 03.22.12.00-8, 03.22.13.00-9, 03.22.21.10-7, 03.22.23.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Jajka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: część I: Lp. Nazwa i opis przedmiotu zamówienia CPV J.M. Średnia ilość od IV - XII 2013 1. Jajka świeże klasa wagowa L 031 szt. 17 000,00 część II: Lp. Nazwa produktu CPV Jm. Średnia ilość na 9 m-cy 1 Jaja kurze świeże wielkość / L/- jaja całe czyste bez zabrudzeń kałem i pierzem. 031 Szt. 25520.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.04.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.