eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wieliczka › Świadczenie usług cateringowych w roku 2014 w ramach projektu Centrum Rozwoju Edukacji w Powiecie Wielickim

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-02-10

Wieliczka: Świadczenie usług cateringowych w roku 2014 w ramach projektu Centrum Rozwoju Edukacji w Powiecie Wielickim
Numer ogłoszenia: 25923 - 2014; data zamieszczenia: 10.02.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 18298 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Biuro Obsługi Placówek Oświatowych Powiatu, ul. Kopernika 2, 32-020 Wieliczka, woj. małopolskie, tel. 12 284 89 48, faks 12 284 89 44.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna powiatu wielickiego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych w roku 2014 w ramach projektu Centrum Rozwoju Edukacji w Powiecie Wielickim.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1/. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w roku 2014 w ramach projektu Centrum Rozwoju Edukacji w Powiecie Wielickim, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 2/. Usługi będą realizowane w czasie szkoleń dla Rad Pedagogicznych i spotkań sieci współpracy i samokształcenia powołanych w ramach projektu. 3/. Odbiorca usługi: Usługa przeznaczona jest dla Beneficjentów Ostatecznych projektu - członków rad pedagogicznych oraz uczestników sieci współpracy. 4/. Miejsce realizacji usług: teren powiatu wielickiego. Usługa będzie realizowana w szkołach i przedszkolach biorących udział w projekcie, zlokalizowanych na terenie Powiatu Wielickiego. 5/. Liczba usług: 40 6/. Przewidywana ilość osób uczestnicząca w szkoleniu: średnio 20 osób 7/. Czas realizacji: usługi będą realizowane sukcesywnie od dnia podpisani umowy do dnia 30 czerwca 2014 roku. Ze względu na przyjęty harmonogram wsparcia w poszczególnych szkołach. Większość usług zostanie zrealizowana w miesiącu lutym i marcu 2014 roku. 8/. Spotkania będą realizowane w dni powszednie w godzinach wolnych od nauki szkolnej (popołudnia i wieczory) oraz w soboty. Zamawiający nie przewiduje realizacji więcej niż 3 usług w danym dniu 9/. Płatność: Wykonawca po realizacji każdej z częściowych usług wystawi fakturę VAT zawierającą miejsce i datę realizacji usługi. W przypadku realizacji kilku usług w krótkim okresie czasu dopuszcza się wystawienie jednej faktury VAT dla kilku usług z zastrzeżeniem, iż w treści faktury znajdą się wymagane informacje dla każdej realizowanej usługi. Termin płatności z dla każdej faktury wynosi do 14 dni. 10/. Wymagane menu: w skład 1 usługi cateringowej wchodzi: kawa co najmniej 4 litry, mleko co najmniej 1 litr, herbata (10litrów wody + herbaty w saszetkach), mieszanka ciastek (2kg), mieszanka owoców (2 kg), kanapki gotowe duże (25 szt.) w folii, zupa z wkładką mięsną + pieczywo (minimum 8 litrów). Dodatkowo zastawa stołowa, podgrzewacz. W ramach zamówienia nie przewidziano dekoracji stołu i obsługi kelnerskiej. Cena musi zawierać wszystkie koszty niezbędne do realizacji usługi, w tym dowóz do miejsca realizacji wskazanego przez Zamawiającego. 11/. Obowiązki Wykonawcy: a.przygotowanie i dostarczenie posiłków b.Wykonawca zapewni dostarczenie usługi na miejsce jej świadczenia wskazane przez Zamawiającego oraz zapewni obsługę techniczną w zakresie jej przygotowania najpóźniej 30 minut przed rozpoczęciem spotkania c.wyposażenie w niezbędny sprzęt, zastawę stołową, szkło, sztućce, serwetki. d.posiłki i napoje podane w formie bufetu (szwedzki stół) e.Wykonawca uprzątnie i odbierze sprzęt oraz naczynia po zakończeniu spotkania.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Program Operacyjny Kapitał Ludzki Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hotel LECH P.U.H. Renata lech, jan Lech Sp. j., Siedlec 151, 32-744 Łapczyca, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19512,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12000,00

  • Oferta z najniższą ceną: 12000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 31600,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.