eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Poznań › Dostawa mięsa i produktów mięsnych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-17

Poznań: Dostawa mięsa i produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 252548 - 2007; data zamieszczenia: 17.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 228187 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, ul. Stanisława Konarskiego, 61-114 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 877 57 51, 877 57 67, fax 0-61 877 57 51, 877 57 67.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i produktów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i produktów mięsnych do siedziby Domu Pomocy Społecznej w okresie od 01.01.2008 r. do 31.12.2008 r. Zakup produktów stanowiących przedmiot zamówienia, będzie następował zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego. Dostawy produktów, Wykonawca zobowiązany będzie realizować w terminie do 2 dni od daty złożenia zamówienia, w godzinach od 700 do 1030. Do każdej dostawy Wykonawca zobowiązany będzie dołączyć Handlowy Dokument Identyfikacyjny. Ilość i rodzaj zamawianych produktów, Zamawiający określi każdorazowo osobnym zamówieniem. Zamawiający przewiduje co najmniej dwie dostawy w tygodniu. W cenie należy uwzględnić koszty wykonania całości zamówienia (łącznie z kosztami transportu i wyładunku do siedziby Zamawiającego). Przedmiot zamówienia przedstawia się następująco: 1 Karkówka wieprzowa z kością kg 350 2 Karkówka bez kości kg 150 3 Boczek wieprzowy surowy bez kości ze skórą, z tłuszczem do 17 mm kg 270 4 Flaki wieprzowe krojone peklowane kg 200 5 Golonka peklowana bez kości w siatce kg 100 6 Kości wędzone kg 45 7 Ozor wieprzowy peklowany kg 200 8 Stópki wieprzowe kg 35 9 Mięso wieprzowe od szynki bez kości kg 550 10 Mięso drobne wieprzowe klasy II o zawartości tłuszczu do 30% kg 400 11 Mięso drobne wieprzowe klasy I kg 500 12 Schab wieprzowy z kością kg 400 13 Żeberka wieprzowe paski klasy I kg 420 14 Żeberka wędzone paski kg 30 15 Łopatka świeża wieprzowa bez kości, skóry i tłuszczu kg 120 16 Biodrówka wieprzowa bez kości skóry i tłuszczu kg 25 17 Wołowina bez kości kg 65 18 Wołowina z kością (rosołowa) kg 30 19 Słonina świeża bez skóry kg 75 20 Wątroba wieprzowa kg 200 21 Wątróbka drobiowa kg 250 22 Porcje rosołowe drobiowe kg 1380 23 Udko z kurczaka kg 300 24 Kurczak świeży kg 400 25 Filet z kurczaka podwójny bez kości kg 60 26 Boczek wędzony bez skóry, parzony kg 250 27 Boczek wędzony bez skóry, nie parzony kg 20 28 Parówka cienka w folii kg 150 29 Parówka gruba w jelicie naturalnym kg 500 30 Wątrobianka podwędzana w naturalnym jelicie kg 72 31 Salceson ozorkowy czarny (podstawa produkcji - mięso podrobowe klasy I) kg 100 32 Salceson biały kg 50 33 Kiełbasa do grzania śląska kg 220 34 Kiełbasa śląska delikatesowa kg 150 35 Kiełbasa śląska drobiowa kg 50 36 Kiełbasa podsuszana żywiecka kg 45 37 Metka zwykła kg 35 38 Metka łososiowa kg 35 39 Kiełbasa mielonka (wieprzowa) nie wędzona kg 220 40 Szynka mielona drobiowa kg 95 41 Polędwica drobiowa wędzona kg 45 42 Parówki cielęce kg 400 43 Parówki drobiowe kg 70 44 Kaszanka gruba kg 250 45 Kaszanka cienka kg 100 46 Kiełbasa biała kg 120 47 Kiełbasa biała delikatesowa kg 100 48 Kiełbasa jarmarczna kg 40 49 Kiełbasa mortadela kg 270 50 Kiełbasa mortadela z przyprawami kg 45 51 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 180 52 Kiełbasa tyrolska mielona kg 140 53 Kiełbasa zwyczajna kg 350 54 Pieczeń wieprzowa mielona zapiekana kg 65 55 Szynka wieprzowa gotowana okrągła w siatce (podstawa produkcji - mięso klasy I) kg 100 56 Szynka w galarecie z warzywami (w formie kiełbasy) kg 45 57 Baleron wędzony, parzony kg 42 58 Kiełbasa golonkowa nie wędzona kg 100 59 Kiełbasa toruńska do obkładu kg 50 60 Kiełbasa krakowska podsuszana kg 45 61 Boczek faszerowany mięsem mielonym (parzony) kg 40 62 Kiełbasa mielonka w konserwie typu Konserwa turystyczna w opakowaniach nie mniejszych niż 250 g i nie większych niż 350 g kg 60 63 Pasztet drobiowy pakowany w opakowaniach nie mniejszych niż 120 g i nie większych niż 135 g kg 100 64 Smalec kg 200 Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych na produkty, których określenie zawiera zwrot typu. Pojęcie równoważności należy odnosić do równoważności jakościowej oferowanych produktów. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składnia ofert częściowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składnia ofert wariantowych. Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów. Zamawiający nie przewiduje przeprowadzenia wyboru oferty najkorzystniejszej za pomocą aukcji elektronicznej. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 ustawy Prawo zamówień publicznych. Wykonawca zobowiązany jest podać w formularzu ofertowym części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia wykonania przedmiotu umowy w całości przez inny podmiot niż Wykonawca. Wykonawca odpowiada za działania i zaniechania ewentualnych podwykonawców jak za własne. Zamawiający nie przewiduje zwrotu kosztów udziału w postępowaniu.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane Oryginalny kod CPV: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Oryginalny kod CPV: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe Oryginalny kod CPV: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 80547,9 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, 64-010 Krzywiń, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 80.547,90
  • Oferta z najniższą ceną: 80.547,90 / oferta z najwyższą ceną: 80.547,90
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.