eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dęblin › Dostawa przetworów warzywnych, warzyw konserwowych, mrożonych oraz konserw warzywnych Zp/pn/16/2007

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-17

Dęblin: Dostawa przetworów warzywnych, warzyw konserwowych, mrożonych oraz konserw warzywnych Zp/pn/16/2007
Numer ogłoszenia: 252366 - 2007; data zamieszczenia: 17.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 209933 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie, ul. Dywizjonu 303, 08-521 Dęblin, woj. lubelskie, tel. 081 8837100, fax 081 8837103.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa przetworów warzywnych, warzyw konserwowych, mrożonych oraz konserw warzywnych Zp/pn/16/2007.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów warzywnych, warzyw konserwowych, mrożonych oraz konserw warzywnych zgodnie z normami jakościowymi i pozostałymi wymaganiami określonymi w kartach wymagań jakościowych stanowiących załącznik do formularza cenowego w następującym asortymencie i ilościach: Część I - przetwory warzywne (CPV 15331000-7): a) 5.000 kg kapusty kwaszonej białej, b) 2.500 kg ogórków kwaszonych, c) 1.560 kg koncentratu pomidorowego 30 %; Część II - warzywa konserwowe (CPV 15331400-1): a) 2.400 kg kukurydzy konserwowej, b) 3.000 kg ogórków konserwowych, c) 2.400 kg papryki konserwowej, d) 1.320 kg sałatki szwedzkiej, e) 1.320 kg sałatki z czerwonej kapusty, f) 1.320 kg sałatki wielowarzywnej pięcioskładnikowej, g) 720 kg chrzanu tartego z kwaskiem cytrynowym, h) 1.440 kg ćwikły z chrzanem, i) 1.320 kg przecieru ogórkowego, j) 720 kg szczawiu konserwowego, k) 240 kg pieczarek marynowanych, l) 120 kg śliwek w occie, m) 4.320 kg lecza pieczarkowego; Część III - warzywa mrożone (CPV 15331170-9): a) 360 kg brukselki mrożonej, b) 360 kg fasolki szparagowej mrożonej, c) 720 kg kalafiora mrożonego, d) 720 kg szpinaku mrożonego, e) 720 kg włoszczyzny mrożonej; Część IV - konserwy warzywne (CPV 15331400-1): a) 1.800 kg groszku konserwowego, b) 1.080 kg fasolki konserwowej;

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 161459,48 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Warzywa konserwowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GASTROMAX Wojciech Sarżaliński Robert Chojnacki sp.j., ul. Kołłątaja 20, 87-820 Kowal, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 92472.00
  • Oferta z najniższą ceną: 92472.00 / oferta z najwyższą ceną: 96948.00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Warzywa mrożone.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlowe IMEX Norko Tadeusz Norko Barbara sp. j., ul. Suwalska 32 lok. 64, 03-252 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 11512.80
  • Oferta z najniższą ceną: 11512.80 / oferta z najwyższą ceną: 11512.80
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Konserwy warzywne.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • LEMONEX S.A., Do Dysa 1, 20-149 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 13687.20
  • Oferta z najniższą ceną: 13687.20 / oferta z najwyższą ceną: 13687.20
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.