eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnów › Dostawy mięsa i wędlin

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-13

Tarnów: Dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 249913 - 2007; data zamieszczenia: 13.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 212420 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Tarnowie, ul. St. Konarskiego, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 0-14 623-51-00 wew. 231, fax 014 6215677.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej - jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa i wędlin sklasyfikowanych w grupie CPV 151 w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Grupa I - WĘDLINY WIEPRZOWE Baleron wieprzowy 10 kg Boczek mielony 1800 kg Kiełbasa parówki grube 1000 kg Kiełbasa krakowska 1200 kg Kiełbasa lenczowa 1700 kg Kiełbasa martadela 1600 kg Kiełbasa toruńska 1300 kg Kiełbasa tuchowska - chmielnicka 1000 kg Kiełbasa zwyczajna 2500 kg Kiełbasa żywiecka 500 kg Parówki wieprzowe cienkie 1200 kg Pasztetowa wieprzowa 500 kg Pieczeń wiedeńska 1300 kg Pieczeń rzymska 1300 kg Salceson wieprzowy 300 kg Szynka gotowana wieprzowa 10 kg Szynka pieczona wieprzowa 10 kg Szynka tyrolska 1800 kg Grupa II - WĘDLINY DROBIOWE Baleron drobiowy 300 kg Filet prasowany drobiowy 250 kg Kiełbasa galicyjska 300 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa 1650 kg Parówki drobiowe 200 kg Polędwica kanadyjska drobiowa 150 kg Polędwica z indyka 150 kg Szynka drobiowa 400 kg Szynka śniadaniowa drobiowa 1500 kg Szynka złotopolska drobiowa 200 kg Szynka z indyka 200 kg Grupa III - MIĘSO WOŁOWE I WIEPRZOWE Łopatka wieprzowa z kością 1200 kg Mięso gulaszowe wołowe I gat. 1000 kg Łopatka wołowa bez kości-waga jednego kawałka minimum 5 kg 1000 kg Pieczeń wołowa 900 kg Schab bez kości 5 kg Wątroba wieprzowa 600 kg Grupa IV - MIĘSO DROBIOWE Ćwiartka tylna drobiowa 2800 kg Mięso filet drobiowy 250 kg Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom. Termin przydatności do spożycia wędlin nie może być krótszy niż 7 dni, natomiast mięs nie krótszy niż 5 dni, licząc od dnia dostawy,

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.11.00 - Wołowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 184117,72 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Wędliny wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka sp.j., ul. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 93778.50
  • Oferta z najniższą ceną: 93778.50 / oferta z najwyższą ceną: 124173,46
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Wędliny drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka sp.j., ul. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 35640.19
  • Oferta z najniższą ceną: 35640.19 / oferta z najwyższą ceną: 51241.12
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Mięso wołowe i wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcji Masarskiej Jerzy Sperczyński, Zdzisław Furmanek sp.j., Rykoszyn 72, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 37893.69
  • Oferta z najniższą ceną: 37893.69 / oferta z najwyższą ceną: 53637.52
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Mięso drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski ZDRÓJ sp.j. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 16 805.34
  • Oferta z najniższą ceną: 16 805.34 / oferta z najwyższą ceną: 17412.62
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.