To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-09-19
Olsztyn: Świadczenie usługi cateringowej i gastronomicznej na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Numer ogłoszenia: 248431 - 2011; data zamieszczenia: 19.09.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 213197 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej i gastronomicznej na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część nr 1: Tytuł zamówienia: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Dni Nauki organizowanych w ramach projektu pt. NIGHT OF BEST EXPLORATION LOVERS - Olsztyn Researchers`Night 2011 finansowanego z 7 Programu Ramowego tj. FP7-PEOPLE-2011-NIGHT: Marie-CurieAction Opis przedmiotu zamówienia 1. Catering dla zaproszonych gości ma obejmować: a) przekąski np. koreczki (co najmniej trzy talerze średniej wielkości); b) kanapki (co najmniej 1 kromka na jednego uczestnika); c) jedno ciepłe danie np. Boeuf strogonof; d) kawa i herbata. 2. Usługa cateringowa musi być wykonania w dniu 23 września br. o godzinie 17:00 w Bibliotece Uniwersyteckiej Taras Zielony, ul. Oczapowskiego 12B, 10-719 Olsztyn. Sposób wykonania zamówienia : 1. Szacowana liczba uczestników około 60. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 7 dni przed terminem wykonania usługi. 2. Wykonawca musi zapewnić ochronę posiłków tj. niedopuszczalnym jest aby posiłki były wydawane osobom spoza grona zaproszonych gości zarówno podczas uroczystej kolacji jak i w plenerze. Część nr 2: Tytuł zamówienia: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników trzech seminariów realizowanych w ramach zad. 6., 7. i 8 w projekcie pt. Rozszerzenie i udoskonalenie oferty edukacyjnej skierowanej do osób spoza uczelni oraz podwyższanie jakości nauczania i kompetencji kadry akademickiej, nr POKL 04. 01. 01-00-178/09, realizowanym w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia postępowania w trybie przetargu nieograniczonego jest zapewnienie wyżywienia W każdym seminarium będzie uczestniczyło 80 osób, łącznie 240 osób. Terminy świadczenia usługi: 07, 09 i 13.09.2011 r., w godz. 09.30-14.30 Warunki: 1. Miejsce: Aula Collegium Biologiae, Wydział Biologii, ul. Oczapowskiego 1 A, Olsztyn-Kortowo. 2. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania spotkania: kawa, herbata, niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (15 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l (20 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy; 15 l.), ciasteczka (min. 4 rodzaje: z orzechami, w czekoladzie, markizy, z marmoladą; 100 g/os.), ciasta własnego wypieku (min. 2 rodzaje: sernik, jabłecznik; 100 g/os.), świeże owoce (ananas, melon, winogrona, nektarynki, owoce sezonowe; 100 g/os.). 3. Obiad w formie bufetu, w skład którego wchodzą minimum: a) Zimne przekąski (min. 3 rodzaje: terrine z łososia, szparagi zawijane z szynką, patera pieczonych mięs własnych). b) Dania serwowane na ciepło (w podgrzewaczach): 2 rodzaje zup (żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką, zupa krem z zielonego groszku z płatkami migdałów), 2 rodzaje mięsa (grillowany filet drobiowym ze szpinakiem i suszonymi pomidorami zapiekany serem, polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu), 1 danie z ryb (grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii), pierogi z mięsem (własnego wyrobu) i sosem śmietanowo-kurkowym, ziemniaki pieczone, ryż z ziarnami (m.in. słonecznik, dynia), warzywa grillowane (m.in. brokuły, kalafior, marchewka, fasolka szparagowa). c) 4 rodzaje świeżych sałatek (np. sałatka grecka z fetą i oliwkami, sałatka z kurczakiem, sałatka z tuńczykiem, sałatka z łososiem), d) 2 rodzaje świeżych surówek (surówka z kalafiora z brzoskwiniami, surówka z białej kapusty). Sposób wykonania zamówienia : 1. Godzina serwowania obiadu: 12.30-13.30. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku. 3. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu świadczenia usługi po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 5 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: dla Części 1 - FP7-PEOPLE-2011-NIGHT: Marie-CurieAction w ramach projektu pt. NIGHT OF BEST EXPLORATION LOVERS - Olsztyn Researchers`Night 2011 dla Części 2 - Rozszerzenie i udoskonalenie oferty edukacyjnej skierowanej do osób spoza uczelni oraz podwyższanie jakości nauczania i kompetencji kadry akademickiej, nr POKL 04. 01. 01-00-178/09, realizowanym w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Dni Nauki organizowanych w ramach projektu pt. NIGHT OF BEST EXPLORATION LOVERS - Olsztyn Researchers`Night 2011 finansowanego z 7 Programu Ramowego tj. FP7-PEOPLE-2011-NIGHT: Marie-CurieAction
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Strzecha Nieruchomości BARBARA ALANCEWICZ-GRĘDZIŃSKA
jakie przetargi wygrała firma
Strzecha Nieruchomości BARBARA ALANCEWICZ-GRĘDZIŃSKA
- Hotel Wileński, Restauracja Wileńska, Barbara Alancewicz-Grędzińska, ul. Knosały 5, 10-015 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1500,00
Oferta z najniższą ceną: 1500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1500,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników trzech seminariów realizowanych w ramach zad. 6., 7. i 8 w projekcie pt. Rozszerzenie i udoskonalenie oferty edukacyjnej skierowanej do osób spoza uczelni oraz podwyższanie jakości nauczania i kompetencji kadry akademickiej, nr POKL 04. 01. 01-00-178/09, realizowanym w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Strzecha Nieruchomości BARBARA ALANCEWICZ-GRĘDZIŃSKA
jakie przetargi wygrała firma
Strzecha Nieruchomości BARBARA ALANCEWICZ-GRĘDZIŃSKA
- Hotel Wileński, Restauracja Wileńska Barbara Alancewicz-Grędzińska, ,, ul. Knosały 5, 10-015 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22222,22 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 20400,00
Oferta z najniższą ceną: 20400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20400,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- Opracowanie aktualizacji "Założeń do planu zaopatrzenia w ciepło, energię elektryczną i paliwa gazowe" wraz z aktualizacją Planu Gospodarki Niskoemisyjnej dla Miasta Olsztyna
- Dostawa sukcesywna pipet automatycznych wraz z końcówkami do jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
- Świadczenie kompleksowej obsługi w zakresie ratownictwa wodnego w obiekcie krytej Pływalni Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
- Modernizacja stacji transformatorowej J2 w budynku Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
- OBO 2024: Remont jezdni i chodników przy ul. Astronomów w Olsztynie
- Wykonanie badań archeologicznych wraz z opracowaniem wyników badań na stan. archeologicznym Straduny 43 znajdującym się na działce nr 207 (obręb Straduny) kolidującym z rozbudową DK 65 odc. Gąski-Ełk
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola i Publicznego Żłobka w Łubiance
- Usługa cateringowa - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla potrzeb pacjentów przebywających w SPZOZ w Głubczycach z uwzględnieniem diet i kaloryczności
- Usługi cateringowe na potrzeby Dziennego Domu Pobytu w Stalmierzu
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby prawidłowej realizacji projektu pn.: Deinstytucjonalizacja i wsparcie wojewódzkiej pieczy zastępczej
- Świadczenie usług w zakresie przygotowywania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. ZP17/2024
- Świadczenie usługi przygotowania i dostarczania posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym oraz szkolnym w Gminnym Zespole Szkół w Skarbimierzu Osiedle
więcej: Usługi gotowania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.