eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztyn › Świadczenie usługi cateringowej i gastronomicznej na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-09-19

Olsztyn: Świadczenie usługi cateringowej i gastronomicznej na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Numer ogłoszenia: 248431 - 2011; data zamieszczenia: 19.09.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 213197 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej i gastronomicznej na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część nr 1: Tytuł zamówienia: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Dni Nauki organizowanych w ramach projektu pt. NIGHT OF BEST EXPLORATION LOVERS - Olsztyn Researchers`Night 2011 finansowanego z 7 Programu Ramowego tj. FP7-PEOPLE-2011-NIGHT: Marie-CurieAction Opis przedmiotu zamówienia 1. Catering dla zaproszonych gości ma obejmować: a) przekąski np. koreczki (co najmniej trzy talerze średniej wielkości); b) kanapki (co najmniej 1 kromka na jednego uczestnika); c) jedno ciepłe danie np. Boeuf strogonof; d) kawa i herbata. 2. Usługa cateringowa musi być wykonania w dniu 23 września br. o godzinie 17:00 w Bibliotece Uniwersyteckiej Taras Zielony, ul. Oczapowskiego 12B, 10-719 Olsztyn. Sposób wykonania zamówienia : 1. Szacowana liczba uczestników około 60. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 7 dni przed terminem wykonania usługi. 2. Wykonawca musi zapewnić ochronę posiłków tj. niedopuszczalnym jest aby posiłki były wydawane osobom spoza grona zaproszonych gości zarówno podczas uroczystej kolacji jak i w plenerze. Część nr 2: Tytuł zamówienia: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników trzech seminariów realizowanych w ramach zad. 6., 7. i 8 w projekcie pt. Rozszerzenie i udoskonalenie oferty edukacyjnej skierowanej do osób spoza uczelni oraz podwyższanie jakości nauczania i kompetencji kadry akademickiej, nr POKL 04. 01. 01-00-178/09, realizowanym w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia postępowania w trybie przetargu nieograniczonego jest zapewnienie wyżywienia W każdym seminarium będzie uczestniczyło 80 osób, łącznie 240 osób. Terminy świadczenia usługi: 07, 09 i 13.09.2011 r., w godz. 09.30-14.30 Warunki: 1. Miejsce: Aula Collegium Biologiae, Wydział Biologii, ul. Oczapowskiego 1 A, Olsztyn-Kortowo. 2. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania spotkania: kawa, herbata, niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (15 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l (20 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy; 15 l.), ciasteczka (min. 4 rodzaje: z orzechami, w czekoladzie, markizy, z marmoladą; 100 g/os.), ciasta własnego wypieku (min. 2 rodzaje: sernik, jabłecznik; 100 g/os.), świeże owoce (ananas, melon, winogrona, nektarynki, owoce sezonowe; 100 g/os.). 3. Obiad w formie bufetu, w skład którego wchodzą minimum: a) Zimne przekąski (min. 3 rodzaje: terrine z łososia, szparagi zawijane z szynką, patera pieczonych mięs własnych). b) Dania serwowane na ciepło (w podgrzewaczach): 2 rodzaje zup (żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką, zupa krem z zielonego groszku z płatkami migdałów), 2 rodzaje mięsa (grillowany filet drobiowym ze szpinakiem i suszonymi pomidorami zapiekany serem, polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu), 1 danie z ryb (grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii), pierogi z mięsem (własnego wyrobu) i sosem śmietanowo-kurkowym, ziemniaki pieczone, ryż z ziarnami (m.in. słonecznik, dynia), warzywa grillowane (m.in. brokuły, kalafior, marchewka, fasolka szparagowa). c) 4 rodzaje świeżych sałatek (np. sałatka grecka z fetą i oliwkami, sałatka z kurczakiem, sałatka z tuńczykiem, sałatka z łososiem), d) 2 rodzaje świeżych surówek (surówka z kalafiora z brzoskwiniami, surówka z białej kapusty). Sposób wykonania zamówienia : 1. Godzina serwowania obiadu: 12.30-13.30. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku. 3. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu świadczenia usługi po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 5 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: dla Części 1 - FP7-PEOPLE-2011-NIGHT: Marie-CurieAction w ramach projektu pt. NIGHT OF BEST EXPLORATION LOVERS - Olsztyn Researchers`Night 2011 dla Części 2 - Rozszerzenie i udoskonalenie oferty edukacyjnej skierowanej do osób spoza uczelni oraz podwyższanie jakości nauczania i kompetencji kadry akademickiej, nr POKL 04. 01. 01-00-178/09, realizowanym w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Dni Nauki organizowanych w ramach projektu pt. NIGHT OF BEST EXPLORATION LOVERS - Olsztyn Researchers`Night 2011 finansowanego z 7 Programu Ramowego tj. FP7-PEOPLE-2011-NIGHT: Marie-CurieAction

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.08.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hotel Wileński, Restauracja Wileńska, Barbara Alancewicz-Grędzińska, ul. Knosały 5, 10-015 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1500,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1500,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników trzech seminariów realizowanych w ramach zad. 6., 7. i 8 w projekcie pt. Rozszerzenie i udoskonalenie oferty edukacyjnej skierowanej do osób spoza uczelni oraz podwyższanie jakości nauczania i kompetencji kadry akademickiej, nr POKL 04. 01. 01-00-178/09, realizowanym w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.08.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hotel Wileński, Restauracja Wileńska Barbara Alancewicz-Grędzińska, ,, ul. Knosały 5, 10-015 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22222,22 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20400,00

  • Oferta z najniższą ceną: 20400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20400,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.