eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gołuchów › Zamówienie na dostawy żywności, w zakresie określonym w załączonych do oferty formularzach cenowych - wszystkie produkty najwyższej jakości w pierwszym gatunku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-11

Gołuchów: Zamówienie na dostawy żywności, w zakresie określonym w załączonych do oferty formularzach cenowych - wszystkie produkty najwyższej jakości w pierwszym gatunku.
Numer ogłoszenia: 246469 - 2007; data zamieszczenia: 11.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego, Jedlec, 63-322 Gołuchów, woj. wielkopolskie, tel. 062 7616251,53, fax 062 7616752.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jedlec.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie na dostawy żywności, w zakresie określonym w załączonych do oferty formularzach cenowych - wszystkie produkty najwyższej jakości w pierwszym gatunku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie lub faksem), sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 2.Żywe zwierzęta i produkty zwierzęce. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 3. Ryby przetworzone i konserwowane. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 4. Owoce, warzywa i podobne produkty. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 5. Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 6. Produkty mleczarskie. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej trzy razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 7. Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 8. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, we wszystkie dni oprócz niedziel i świąt, w godz. 6:30 ÷ 7:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 9. Różne produkty spożywcze. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie najczęściej trzy razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. 10. Napoje. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 01.10.00.00 - 01.10.00.00 01.20.00.00 - 01.20.00.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenia zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy: a) są uprawnieni do występowania w obrocie prawnym i gospodarczym, b) posiadają niezbędne uprawnienia i zezwolenia na prowadzenie działalności w zakresie będącym przedmiotem zamówienia, c) posiadają niezbędne doświadczenie w realizacji zamówień na dostawy artykułów spożywczych będących przedmiotem niniejszego postępowania, d) posiadają wymagane zaświadczenia i decyzje organów sanitarnych, e) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, f) posiadają bądź dysponują transportem i gwarantują dostawy tym transportem w uzgodnionych terminach i na własny koszt i ryzyko, do siedziby Zamawiającego, g) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia i posiadają środki bądź zdolność kredytową na niezbędnym do wykonania zamówienia poziomie. 2. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków przez Wykonawców na podstawie załączonych do oferty dokumentów potwierdzających ich spełnianie, wymienionych w SIWZ. Ocena spełniania warunków przez Wykonawców dokonana zostanie według reguły (spełnia - nie spełnia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawcy, w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu w zakresie: 1. Aktualny odpis z rejestru sądowego (KRS), albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania oferty w niniejszym postępowaniu. Jeżeli wykonawcą jest rolnik indywidualny (definicja rolnika indywidualnego znajduje się w ustawie z dnia 11 kwietnia 2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego, art. 6 (Dz. U. z 2003r. Nr 64, poz. 592)), który nie prowadzi pozarolniczej działalności gospodarczej, na podstawie przepisów o działalności gospodarczej lub innych przepisów szczególnych (czyli zarejestrowanej np. w ewidencji działalności gospodarczej), to w miejsce rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej przedkłada: aktualne oświadczenie, o którym mowa w art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego - Dowodem potwierdzającym osobiste prowadzenie gospodarstwa rolnego jest oświadczenie prowadzącego to gospodarstwo, poświadczone przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta). W oświadczeniu mają znajdować się m.in. dane dotyczące osoby prowadzącej gospodarstwo rolne, tj.: imię i nazwisko, dokładny adres zamieszkania, powierzchnia gospodarstwa - wystawione nie wcześniej niż 6 miesiąc przed upływem terminu składania ofert. 2. Zaświadczenie Naczelnika właściwego dla Wykonawcy Urzędu Skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków i opłat lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanie decyzji w tym zakresie. 3. Zaświadczenie właściwego dla Wykonawcy Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłaceniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanie decyzji w tym zakresie. 4. Oświadczenie o spełnianiu warunków przez wykonawcę, którego wzór stanowi załącznik nr 4 do specyfikacji. 5. Wykazu wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy lub usługi zostały wykonane należycie na druku stanowiącym załącznik nr 5 do specyfikacji. 6. Zaświadczenie Inspekcji Sanitarnej lub inny równoważny dokument potwierdzający, że wykonawca zamówienia wdrożył zasady systemu HACCP lub, że spełnia wymogi sanitarne i stosuje zasady dobrej praktyki higienicznej. 7. Oświadczenie o posiadaniu lub dysponowaniu środkami transportu gwarantującymi realizacje dostaw do Zamawiającego na własny koszt i ryzyko na druku stanowiącym załącznik nr 6 do specyfikacji. 8. Oświadczenie o pozostawaniu w sytuacji ekonomicznej i finansowej gwarantującej prawidłową realizacje zamówienia na druku stanowiącym załącznik nr 7 do specyfikacji. 9. Oświadczenie o niewystępowaniu okoliczności powodujących wykluczenie wykonawcy z postępowania określonych w art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych, na druku stanowiącym załącznik nr 8 do specyfikacji.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 95
  • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jedlec.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego w Jedlcu, 63-322 Gołuchów.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2007 godzina 12:30, miejsce: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego w Jedlcu, 63-322 Gołuchów - sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie lub faksem), sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Żywe zwierzęta i produkty zwierzęce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja spożywcze, klasa A wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.20.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby przetworzone i konserwowane wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Owoce, warzywa i podobne produkty wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty mleczarskie wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej trzy razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, we wszystkie dni oprócz niedziel i świąt, w godz. 6:30 ÷ 7:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Różne produkty spożywcze (oprócz pieczywa) wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie najczęściej trzy razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napoje wg zestawienia. Dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy ÷ 31.12.2008 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Odbiór dostawy na drukach WZ lub PZ. Faktury za dostawy wystawiane nie więcej niż cztery razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. Kryterium niezmienności ceny - 5

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.