eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Żurawica › Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-01-22

Żurawica: Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.
Numer ogłoszenia: 24498 - 2014; data zamieszczenia: 22.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 514856 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy, ul. Różana 9, 37-710 Żurawica, woj. podkarpackie, tel. 6723740 wew. 361, faks 672-37-21.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Magazynu Żywnościowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy przy ul. Różana 9. 1.Zamawiający określa szczególne wymagania dla niżej wymienionego pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich wykazanych w załączniku Nr 5: 1)poz. 1 - chleb pszenno-żytni, 2)poz. 5 - babka drożdżowa, 3)poz. 6 - keks z bakaliami, 4)poz. 7 - makowiec, 5)poz. 8 - piernik z bakaliami, 6)poz. 9 - pączek z marmoladą. 2.Chleb pszenno-żytni. 1)winien być wyprodukowany z mąki pszennej i żytniej bez środków spulchniających i konserwantów; 2)bochenek winien być podłużny o wadze netto 0,6 kg; 3)winien być krojony w kromki o grubości 9 ÷ 11 mm; 4)winien być pakowany w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 5)struktura i konsystencja: a)wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja sprężysta; 6) procentowy udział mąki użytej do wyrobu: a)pszenna 30%, b)żytnia 70 %; 7)barwa: a)jasna, charakterystyczna dla wyrobu, b)niedopuszczalna barwa ciemnobrązowa świadcząca o przypaleniu; 8)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 3. Babka drożdżowa. 1)winna być wyprodukowana z mąki pszennej i żytniej z dodatkami; 2)winna być pakowana w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 3)struktura i konsystencja: a)wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja puszysta, c)kromki o grubości 15 mm nie powinny się rozpadać, d)wyrób gotowy posypany cukrem pudrem; 4)zawartość składników w wyrobie gotowym: a)cukier nie mniej, niż 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)rodzynki nie mniej, niż 4 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)barwa: a)jasna, charakterystyczna dla wyrobu, b)niedopuszczalna barwa ciemnobrązowa świadcząca o przypaleniu; 6)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 5. Keks z bakaliami. 1)winien być wyprodukowany z mąki pszennej z dodatkami; 2)winien być pakowany w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 3) struktura i konsystencja: a)wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja zwarta puszysta, c)kromki o grubości 10 mm nie powinny się rozpadać; 4)zawartość składników w wyrobie gotowym: a)cukier nie mniej, niż 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)rodzynki nie mniej, niż 0,5 kg w 10 kg gotowego wyrobu, c)mieszanka bakaliowa nie mniej, niż 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 6. Makowiec. 1)winien być wyprodukowany z ciasta drożdżowego i masy makowej; 2)winien być pakowany w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 3)struktura i konsystencja: a)winien mieć postać strucli makowej tzn. zawijana, b)wszystkie składniki masy makowej równomiernie wymieszane, c)konsystencja zwarta, d)kromki o grubości 15 mm nie powinny się rozpadać, e)winien być polany polewą czekoladową; 4)zawartość składników w wyrobie gotowym: a)cukier nie mniej, niż 1,5 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)mak nie mniej, niż 1,6 kg w 10 kg gotowego wyrobu, c)rodzynki nie mniej, niż 0,2 kg w 10 kg gotowego wyrobu, d)mieszanka bakaliowa nie mniej, niż 0,2 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 7. Piernik z bakaliami. 1)winien być wyprodukowany z mieszanki ciast piernikowych; 2)winien być pakowany w folię dopuszczoną do kontaktu z żywnością; 3)struktura i konsystencja: a) wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b) konsystencja zwarta puszysta, c) kromki o grubości 10 mm nie powinny się rozpadać; 4)zawartość składników w wyrobie gotowym: a)marmolada nie mniej, niż 1,9 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)mieszanka bakaliowa nie mniej, niż 1 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)smak i zapach: a)wyczuwalny zapach korzenny, charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 8. Pączek z marmoladą. 1)winien być wyprodukowany z mąki pszennej z dodatkami; 2)struktura i konsystencja: a)wszystkie składniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja zwarta puszysta, d)winien być posypany cukrem pudrem, e)winien pod lekkim naciśnięciem powrócić do pierwotnego kształtu;.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich z Załącznika Nr 1 w części 1, 2, 3, 4, 5.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców, ul. Jana Pawła II 4., 37-500 Jarosław, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 71310,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 49175,00

  • Oferta z najniższą ceną: 49175,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50952,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.