eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włodawa › Zakup, dostawa oraz montaż wyposażenia do kuchni w budynku internatu w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Korolówce - Osadzie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-07-09

Włodawa: Zakup, dostawa oraz montaż wyposażenia do kuchni w budynku internatu w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Korolówce - Osadzie
Numer ogłoszenia: 241120 - 2012; data zamieszczenia: 09.07.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 184218 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Ireny Kosmowskiej w Korolówce-Osadzie, Korolówka Osada, 22-200 Włodawa, woj. lubelskie, tel. 82 5717220, faks 82 5717220.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup, dostawa oraz montaż wyposażenia do kuchni w budynku internatu w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Korolówce - Osadzie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup, dostawa oraz montaż wyposażenia do kuchni w budynku internatu w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Korolówce - Osadzie. 2. Zamówienie zostało podzielone na dwie części: 2) Część II zamówienia - Sprzęt gastronomiczny: 39-31-20-00 (urządzenia do przygotowywania żywności), 39-71-10-00 (elektryczny sprzęt gosp. domowego do użytku ze środkami spożywczymi), 39-71-11-00 (chłodziarki i zamrażarki), 39-71-13-60 (piekarniki), 39-71-13-61 (kuchenki elektryczne), 39-71-31-00 (zmywarki do naczyń), 39-72-00-00 (sprzęt gospodarstwa domowego inny niż elektryczny) 42-21-00-00 (maszyny do przetwarzania żywności), 44-21-41-00 (piece kuchenne). Szczegółowy wykaz urządzeń gastronomicznych zawarty jest w Załączniku nr 5a do SIWZ. 3. Sprzęt, narzędzia i meble na zapleczu produkcyjnym winny być z materiałów odpornych na korozję i łatwych do mycia i odkażania, o gładkich powierzchniach odpornych na działanie środków chemicznych. Stoły i inne meble technologicznie powinny być wykonane ze stali nierdzewnej gat. AISI 304. Ich konstrukcja powinna odpowiadać najwyższym wymaganiom higienicznym oraz funkcjonalnym. Urządzenia winny posiadać atest P.Z.H, lub inne wymagane prawem atesty wystawione przez właściwe organy. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę wraz z kosztami transportu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego, wniesienie, skręcenie, podłączenie do instalacji, ustawienie mebli i urządzeń w miejscach wskazanych przez użytkowników. Przed montażem urządzeń i mebli należy dokonać pomiarów wykończeniowych pomieszczeń i sprawdzić z gabarytami wyposażenia. 4. Gwarancja: a) Wymagany jest min. 24 miesięczny okres gwarancji na dostarczone meble i urządzenia gastronomiczne. b) Bieg terminu gwarancji i rękojmi za wady rozpoczyna się od dnia odbioru końcowego dostaw będących przedmiotem zamówienia, potwierdzonego protokołem odbioru końcowego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00 - Meble (włącznie z biurowymi), wyposażenie, urządzenia domowe (z wyłączeniem oświetlenia) i środki czyszczące 39.31.20.00 - Urządzenia do przygotowania żywności 39.71.10.00 - Elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego do użytku ze środkami spożywczymi 39.71.11.00 - Chłodziarki i zamrażarki 39.71.13.61 - Kuchenki elektryczne 39.71.13.60 - Piekarniki 39.71.31.00 - Zmywarki do naczyń 39.72.00.00 - Sprzęt gospodarstwa domowego inny niż elektryczny 42.21.00.00 - Maszyny do przetwarzania żywności, napojów i tytoniu 44.21.41.00 - 44.21.41.00 .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 2   

Nazwa: Część II zamówienia - Sprzęt gastronomiczny: 39-31-20-00 (urządzenia do przygotowywania żywności), 39-71-10-00 (elektryczny sprzęt gosp. domowego do użytku ze środkami spożywczymi), 39-71-11-00 (chłodziarki i zamrażarki), 39-71-13-60 (piekarniki), 39-71-13-61 (kuchenki elektryczne), 39-71-31-00 (zmywarki do naczyń), 39-72-00-00 (sprzęt gospodarstwa domowego inny niż elektryczny) 42-21-00-00 (maszyny do przetwarzania żywności), 44-21-41-00 (piece kuchenne).

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 11.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SKLEP GASTRONOMICZNY S.C.;, ul. Westerplatte 48,, 58-100 Świdnica, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 88634,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 70693,40

  • Oferta z najniższą ceną: 57395,00 / Oferta z najwyższą ceną: 92510,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.