eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dzierżoniów › Dostawa artykułów żywnościowychmleczarskie, mięso i wędliny, warzywa i owoce.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-23

Dzierżoniów: Dostawa artykułów żywnościowych: mleczarskie, mięso i wędliny, warzywa i owoce.
Numer ogłoszenia: 231058 - 2007; data zamieszczenia: 23.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Ząbkowicka 53, 58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie, tel. 074 8324850, fax 074 8324852.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych: mleczarskie, mięso i wędliny, warzywa i owoce..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 155CPV Część I: 1.Ser topiony - 833 kg* 2.Serek homogenizowany - 2167 kg* 3.Ser twardy - 583 kg* 4.Serek wiejski - 183 kg* 5.Twaróg - 1833 kg* 6.Śmietana - 1417 l* w grupie 155CPV Część II: 1.Mleko w proszku - 1250 kg* w grupie 151CPV Część III: WĘDLINY DROBNO ROZDROBNIONE 1.Parówki cienkie -917 kg* 2.Kiełbasa parówkowa -667 kg* 3.Mortadela - 1500 kg* WĘDLINY ŚREDNIO ROZDROBNIONE 4.Zwyczajna - 1417 kg* 5.Jarmarczna - 1917 kg* 6.Podwawelska - 583 kg* 7.Metka łososiowa - 584 kg* 8.Kiełbasa biała surowa - 83 kg* WĘDLINY GRUBO ROZDROBNIONE 9.Zielonogórska - 667 kg* 10.Golonkowa - 750 kg* 11.Żywiecka - 500 kg* 12.Szynkowa - 417 kg* 13.Krakowska parzona - 583 kg* WĘDZONKI 14.Szynka wędzona - 83 kg* WĘDLINY PODROBOWE 15.Salceson włoski - 333 kg* 16.Kaszanka czarna popularna - 750 kg* 17.Pasztetowa - 500 kg* WĘDLINY DROBIOWE 18.Rolada z kurcząt - 583 kg* 19.Śląska drobiowa - 667 kg* 20.Kurczak faszerowany - 500 kg 21.Polędwica kanadyjska -417 kg* 22.Szynka drobiowa mielona - 833 kg* 23.Parówki drobiowe -167 kg* WĘDLINY W BLOKACH 24.Szynka (mielonka) tyrolska - 583 kg* 25.Pieczeń rzymska - 750 kg* MIĘSO 26.Półtusza wieprzowa -5000 kg* 27.Wołowina b/k - 2500 kg 28.Filet z kurczaka -83 kg* w grupie 011 CPV Część IV: 1.jabłka 4667 kg* 2.pomidory - 3167 kg* 3.kapusta biała 7500 kg* 4.kapusta pekińska 500 kg* 5.marchew 7917 kg* 6.pietruszka korzeń 1667 kg* 7.seler korzeń 1083 kg* 8.ziemniaki 55000 kg* 9.pieczarki 792 kg* 10.fasola sucha 500 kg* 11.banany 250 kg* 12.mandarynki 83 kg* 13.ogórki kiszone 2250 kg* 14.kapusta kiszona 2000 kg* 15.ogórki konserwowe 667 kg* 16.groch suchy 417 kg* 17.buraki czerwone 4167 kg* 18.cebula 4583 kg* 19.sałata zielona głowiasta 167 kg* 20.ogórki zielone 2917 kg* 21.kalafior 667 kg* 22.fasola szparagowa 333 kg* 23.papryka 500 kg* 24.koperek 83 kg* *) podane ilości są szacunkowe

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00 - 01.10.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem przystąpienia do przetargu jest spełnienie przez oferentów wymogów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz nie podlegających wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art.24 ust.1 pkt. 1-9 i ust. 2 pkt.1-3 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia wymaganych warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez zamawiającego na zasadzie spełnia-nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez wykonawców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do rejestru działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ARESZT ŚLEDCZY 58 - 200 DZIERŻONIÓW UL.ZĄBKOWICKA 53.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.11.2007 godzina 11:00, miejsce: ARESZT ŚLEDCZY 58 - 200 DZIERŻONIÓW UL.ZĄBKOWICKA 53.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Art. mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ser topiony 833kg, serek homogenizowany 2167kg, ser twardy 583kg, serek wiejski 183kg, twaróg 1833kg, śmietana 1417l..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko w proszku 1250kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.