eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łódź › dostawy pieczywa i produktów wędliniarskich

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-09-17

Łódź: dostawy pieczywa i produktów wędliniarskich
Numer ogłoszenia: 222168 - 2008; data zamieszczenia: 17.09.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Łodzi , ul. Beskidzka 54, 91-612 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6750415, 6750415, fax. 042 6750500.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy pieczywa i produktów wędliniarskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część 1 Chleb pszenno-żytni 0,6 kg lub 0,8 kg w ilości szacunkowej 70080 kg. Bułka wrocławska waga 1 szt. - 0,4 kg w ilości szacunkowej 27010 kg. część 2 Kiełbasa jarmarczna w ilości szacunkowej 1300 kg. Kiełbasa zwyczajna w ilości szacunkowej1300 kg. Kiełbasa biała surowa w ilości szacunkowej 800 kg. Kiełbasa parówkowa w ilości szacunkowej 1300 kg Kiełbasa serdelowa w ilości szacunkowej 1300 kg Parówka śląska w ilości szacunkowej 1300 kg. Mortadela w ilości szacunkowej 1300 kg. Pieczeń mortadelowa w ilości szacunkowej 1300 kg. Boczek konserwowy w ilości szacunkowej 800 kg. Boczek mielony w ilości szacunkowej 800 kg. Blok golonkowy w ilości szacunkowej 1000 kg. Szynka tyrolska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa zielonogórska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa golonkowa w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa golonkowa w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa cytrynowa w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa podlaska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa wiejska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa czosnkowa w ilości szacunkowej 900 kg. Lunchen-meat - Mielonka w ilości szacunkowej 1300 kg. Przysmak śniadaniowy w ilości szacunkowej 1300 kg. Pieczeń rzymska w ilości szacunkowej 1300 kg. Pasztetowa w ilości szacunkowej 700 kg. Kiszka krwista w ilości szacunkowej 700 kg. Kaszanka w ilości szacunkowej 700 kg. Salceson czarny w ilości szacunkowej 700 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.10.00 - Pieczywo Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.10.00 - Pieczywo Oryginalny kod CPV: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium:

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1.1 Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 1.2. Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 1.3. Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 1.4. Niepodlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 1, 2. oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 2, 3, zaakceptowany wzór umowy- załącznik nr 3. 4. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 5. aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego Oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 6. dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych, 7. Oświadczenie wykonawcy o wdrożeniu systemu HACCP..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT


IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamówienia/inf.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr 1 ulica Beskidzka 54 91-612 Łódź e-mail zk_lodz_1@sw.gov.pl strona www. http://www.sw.gov.pl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.09.2008 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny Nr 1 ulica Beskidzka 54 91-612 Łódź.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb pszenno-żytni 0,6 kg lub 0,8 kg w ilości szacunkowej 70080 kg. Bułka wrocławska waga 1 szt. - 0,4 kg w ilości szacunkowej 27010 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawy produktów wędliniarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa jarmarczna w ilości szacunkowej 1300 kg. Kiełbasa zwyczajna w ilości szacunkowej1300 kg. Kiełbasa biała surowa w ilości szacunkowej 800 kg. Kiełbasa parówkowa w ilości szacunkowej 1300 kg Kiełbasa serdelowa w ilości szacunkowej 1300 kg Parówka śląska w ilości szacunkowej 1300 kg. Mortadela w ilości szacunkowej 1300 kg. Pieczeń mortadelowa w ilości szacunkowej 1300 kg. Boczek konserwowy w ilości szacunkowej 800 kg. Boczek mielony w ilości szacunkowej 800 kg. Blok golonkowy w ilości szacunkowej 1000 kg. Szynka tyrolska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa zielonogórska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa golonkowa w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa golonkowa w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa cytrynowa w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa podlaska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa wiejska w ilości szacunkowej 900 kg. Kiełbasa czosnkowa w ilości szacunkowej 900 kg. Lunchen-meat - Mielonka w ilości szacunkowej 1300 kg. Przysmak śniadaniowy w ilości szacunkowej 1300 kg. Pieczeń rzymska w ilości szacunkowej 1300 kg. Pasztetowa w ilości szacunkowej 700 kg. Kiszka krwista w ilości szacunkowej 700 kg. Kaszanka w ilości szacunkowej 700 kg. Salceson czarny w ilości szacunkowej 700 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 06.11.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.