Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-09-10
Olsztyn: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do Ośrodka Wypoczynkowego NBP GUZIANKA w Rucianem Nidzie.
Numer ogłoszenia: 210433 - 2008; data zamieszczenia: 10.09.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Narodowy Bank Polski Odział Okręgowy w Olsztynie , Aleja Marszałka Józefa Piłsudskiego 11/17, 10-959 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5270501, fax. 089 5270851.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.nbp.pl.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do Ośrodka Wypoczynkowego NBP GUZIANKA w Rucianem Nidzie..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do Ośrodka Wypoczynkowego NBP GUZIANKA w Rucianem-Nidzie, których szczegółowy wykaz asortymentowy z określeniem ich rodzaju oraz maksymalnej ilości zamówienia zawiera formularz cenowy, stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ. 2. W formularzu cenowym określono maksymalną ilość mięsa i wyrobów mięsnych do zamówienia w skali roku, przy czym minimalną ilość zamawianych produktów Zamawiający określa na 60%. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość realizacji przedmiotu zamówienia w ilościach odmiennych (niższych lub wyższych) od określonych w zał. nr 2 do SIWZ jednak w granicach nieprzekraczających wartości oferty brutto. 4. Dostawy artykułów spożywczych będą realizowane sukcesywnie, w miarę potrzeb Zamawiającego, przy czym 2/3 wielkości zamówienia przypada na okres sezonu wakacyjnego tj. 01.06.2009 r.-31.08.2009 r.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium:III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne zgodnie z wymogami określonymi w art. 22 ust.1 ustawy oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, wg wzoru określonego w załączniku nr 3 do SIWZ, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nbp.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w siedzibie Zamawiającego Al. Marszałka J. Piłsudskiego 11/17 pok. 714 VII piętro (po telefonicznym uzgodnieniu terminu odbioru - tel. nr /089/ 53 96 548), pocztą lub drogą elektroniczną..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.09.2008 godzina 10:00, miejsce: Oddział Okręgowy NBP w Olsztynie, 10-959 Olsztyn, Al. Marszałka J. Piłsudskiego 11/17, biuro przepustek w holu głównym na parterze..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- Remont drogi wojewódzkiej Nr 538 na odcinku Grodziczno - Katlewo.
- Modernizacja pomieszczeń na potrzeby Archiwum UWM w budynku przy ul. Oczapowskiego 5 Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
- Zakup sprzętu typu piły, kosy, podkrzesywarki itp. na potrzeby Obwodów Drogowych
- "Remont drogi wojewódzkiej nr 538 na odcinku Nowe Miasto Lubawskie -Pacółtowo".
- Zastawki przepływowe i łączniki. Pierścienie GEM Flow Couplers,
- Wynajem wraz z obsługą operatorską sprzętu do bieżącego utrzymania dróg wojewódzkich administrowanych przez RDW Nidzica z podziałem na części (3).
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu - Szkolno - Przedszkolnego w Tyszowcach w roku 2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 20 w Chorzowie, ul. Czempiela 49 - I/2024
- Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i nabiału
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 w Chorzowie, ul. Omańkowskiej 9 - I/2024
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców PSG Biała Podlaska
- Dostawa mięsa, wędlin i drobiu z podziałem na części: Część I - Dostawa mięsa i wędlin, Część II- Dostawa drobiu na II półrocze 2024 r.
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.