eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-09-01

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach
Numer ogłoszenia: 204901 - 2008; data zamieszczenia: 01.09.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 170713 - 2008r.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna w Pniewach, ul. Św. Ducha 10, Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 2911844, fax 0-61 2911844.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: CĘŚĆ I* WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Arbuz kg 20 2. Buraki kg 600 3. Fasola drobna luz kg 105 4. Groch łuskany połówki worek 5kg worków 15 5. Zielona pietruszka świeża pęczek pęczków 100 6. Kapusta biała główka szt 1000 7. Por na kg kg 210 8. Cebula kg 400 9. Seler korzeń kg 140 10. Koper świeży pęczek pęczek 140 11. Jabłka na kg kg 400 12. Szczypiorek świeży pęcz. pęczek 50 13. Papryka czerwona świeża kg 12 14. Marchew korzeń kg 500 15. Pietruszka korzeń kg 50 16. Ziemniaki jadalne kg 13000 17. Ogórki zielone świeże kg 250 18. Pomidory kg 200 19. Kapusta pekińska główka 100 20. Kapusta czerwona kg kg 400 21. Kalafior świeży szt szt 300 22. Brukselka świeża kg kg 180 23. Fasola Jaś opakowanie 500g szt 20 24. Pieczarki świeże kg 300 25. Sałata zielona główka szt 40 26. Rzodkiewka pęczek pęczek 12 27. Czosnek świeży kg 2 28. Banany kg kg 400 29. Brzoskwinie kg 120 30. Pomarańcza kg kg 5 31. Cytryny kg 1 32. Kiwi szt. szt 400 33. Mandarynki kg 10 CZĘŚĆ II* WĘDLINY WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg ilośc 1. Polędwica typu sopocka kg 15 1. Boczek parzony kg 273 2. Mielonka zapiekana kg 10 3. Kieł.typu kanapkowa kg 10 4. Kieł.typu farmerska kg 10 5. Kieł.typu żywiecka kg 20 6. Kieł.typu śląska kg 60 7. Kieł.typu zwyczajna kg 30 8. Kieł.typu wiejska kg 10 9. Kieł.typu zielonogórska kg 10 10. Metka łososiowa kg 14 11. Mielonka wieprzowa kg 15 12. Mortadela kg 10 13. Parówki cieńkie kg 60 14. Salceson ozorowy kg 5 15. Serdelki kg 20 16. Kieł.typu słoikowa kg 10 17. Smalec kg 40 18. Szynka gotowana kg 20 19. Szynka konserwowa kg 17 20. Szynka tyrolska kg 10 21. Szynka wiejska kg 10 22. Szynkowa wieprzowa kg 10 23. Polędwiczka wędzona kg 10 24. Ogonówka parzona kg 10 25. Wątrobianka kg 10 CZĘŚĆ III* MIĘSO WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg ilość 1. Karkówka b/k kg 180 1. Kości wp. kg 350 2. Mięso mielone kg 750 3. Mięso gulaszowe kg 400 4. Schab z kością kg 820 5. Wątroba wieprzowa kg 60 6. Żeberka I klasa kg 320 CZĘŚĆ IV* PIECZYWO, CIASTO Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg.szt ilość 1. Bułka mała 60gr szt 5000 2. Bułka Hamburgerowa 100gr szt 110 3. Bułka Hot-dog 100gr szt 110 4. Bułka tarta 0,5 kg szt 400 5. Chleb wieloziarnisty 500 gr szt 500 6. Chleb zwykły 600gr szt 400 7. Drożdżówki szt 200 8. Pączki szt 110 9. Makowiec kg 10 10. Pierniki typu krajanka kg 5 11. Ciastka typu francuskie szt 110 CZĘŚĆ V* NABIAŁ Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg.szt 1. Jogurt owocowy 150 gr szt 600 2. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz.82% kg 210 3. Mleko 2% folia 1 ltr ltr 600 4. Ser smażony 200gr szt 120 5. Ser typu feta 270 gr szt 120 6. Ser topiony bloczki 100 gr szt 200 7. Ser topiony kremowy 100 gr szt 200 8. Sery żółte różne zaw.tłuszcz. nie mniej niż 25%(edamski,gouda,morski,salami,królewski) kg 200 9. Śmietana słodka 18% 200gr szt 360 10. Śmietana zakwaszana 18% 200gr szt 921 11. Gzik typu wielkopolski 200gr szt 60 12. Twarożek typu wiejski 200gr szt 60 13. Twaróg extra śmietankowy mielony 250 gr kg 200 14. Twaróg wędzony zaw.tłuszcz. 26% kg 40 CZĘŚĆ VI* TŁUSZCZE, JAJA Lp. Nazwa towaru Jedn. miary szt ilość 1. Margaryna zwykła 250 gr szt 900 2. Masło roślinne 500 gr szt 14 3. Oliwa typu kujawska butelka 5 ltr szt 200 4. Jajka szt 6000 CZĘŚĆ VII* MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE, RYBA ŚWIEŻA Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg.szt ilość 1. Brokuły mrożone luz kg 70 2. Frikadela mrożona karton 50 szt. kart. 2 3. Groszek mrożony luz kg 105 4. Kalafior mrożony luz kg 150 5. Marchew mrożona luz kg 180 6. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 180 7. Wiśnie mrożone luz kg 120 8. Pierogi mrożone z serem luz 3kg kg 24 9. Włoszczyzna w paski luz kg 900 10. Zupa jarzynowa luz kg 70 11. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 140 12. Ryba mrożona Panga kg 180 13. Frytki mrożone 2,5 kg szt 6 14. Śledź solony Matias wiaderko 3 kg wiaderek 25 15. Pasta z tuńczyka 2,5 kg wiaderko wiaderko 1 16. Pasta z łososia 2,5 kg wiaderko wiaderko 1 17. Karp świeży kg 35 18. Makrela wędzona kg 4 CZĘŚĆ VIII* PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Ananas puszka 565 gr szt 10 2. Dżem 300gr szt 250 3. Fasola szparagowa konserwowa 400gr szt 400 4. Groszek konserwowy 400 gr szt 10 5. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt 100 6. Ketchup pikantny typu Kotlin 210 gr szt 80 7. Ketchup pikantny wyciskany 500gr szt 60 8. Koncentrat buraczany butelka 220 gr szt 200 9. Koncentrat pomidorowy 30% 1000gr szt 110 10. Konserwa rybna w pomidorach 170 gr szt 50 11. Krem czekoladowy 200gr szt 45 12. Kukurydza konserwowa 400gr szt 60 13. Majonez dekoracyjny typu Winiary 700ml szt 85 14. Marmolada 550 gr szt 30 15. Mąka krupczatka 1 kg kg 19 16. Musztarda stołowa słoik 200gr szt 30 17. Ogórki konserwowe słoik 840-900gr szt 300 18. Ogórki kwaszone wiaderko 3 kg szt 40 19. Papryka konserwowa 900 ml szt 150 20. Pasztet drobiowy typu Profit 135gr szt 70 21. Powidła węgielkowe 310 gr szt 200 22. Zaprawa żurek 500 ml szt 105 23. Cukier kryształ op.1kg kg 330 24. Cukier waniliowy 16gr szt 5 25. Czekolada mleczna 100gr szt 60 26. Czosnek mielony 100gr szt 200 27. Drożdze 100gr szt 10 28. Herbata granul.100gr szt 140 29. Kakao ciemne 100gr szt 32 30. Kasza wiejska 1kg kg 110 31. Kaszka manna 1 kg kg 55 32. Kisiel szt 230 33. Oregano 10gr szt 10 34. Bazylia 10gr szt 10 35. Koperek suszony 9gr szt 200 36. Kwasek cytrynowy 20gr szt 140 37. Liść laurowy 6 gr szt 60 38. Miód 230 gr szt 1 39. Majeranek 30 gr szt 80 40. Makaron nitka, świderki 400 gr szt 650 41. Mąka wrocławska pszenne TYP 500 1 kg kg 600 42. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 25 43. Mak ciemny 250 gr szt 4 44. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt 80 45. Papryka mielona ostra 20 gr szt 100 46. Papryka mielona słodka 20gr szt 100 47. Pieprz mielony 20 gr szt 450 48. Aromat do ciast migdałowy szt 3 49. Rodzynki suszone 100gr szt 4 50. Pietruszka suszona 100gr szt 30 51. Płatki kukurydziane 500gr szt 65 52. Przyprawa do potraw typu wegeta 200gr szt 300 53. Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 1 ltr szt 160 54. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 160 55. Sos do pieczeni typu Amino 38 gr szt 320 56. Sól spożywcza jodowana 1 kg kg 330 57. Syrop owocowy butelka 5 ltr szt 80 58. Sok jabłkowy, pomarańczowy, czerwona pomarańcza 2ltr karton szt 1600 59. Ziele angielskie 15 gr szt 20 60. Żelatyna spożywcza wieprzowa 50gr szt 20 CZĘŚĆ IX* MIĘSO DROBIOWE I JEGO PRZETWORY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 600 kg 2. Kurczak cały świeży kg 220 3. Porcje rosołowe świeże kg 60 4. Żołądki drobiowe świeże kg 30 5. Serca drobiowe świeże kg 30 6. Wątróbka drobiowa świeża kg 15 7. Udko z kurczaka świeże kg 400 8. Wędlina drobiowa kg 10 9. Szynka drobiowa kg 25 10. Pasztet z drobiu 130 gr szt 100.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.81.10.00 - Pieczywo Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.10.00 - Pieczywo Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 136239.62 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Warzywa świeże , owoce

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Skwarczyński, SiM Skwarczyński,, ul.Promienista 2, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 27071.00
  • Oferta z najniższą ceną: 27071.00 oferta z najwyższą ceną: 42151.60
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny wieprzowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sprzedaż mięsa i wyrobów wędliniarskich Zygmund Miga, ul.Dworcowa 17, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 7460.49
  • Oferta z najniższą ceną: 7460.49 oferta z najwyższą ceną: 7460.49
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Mięso wieprzowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KARWEX zakład masarski Karwala Sławomir i Krzysztof Sp.j, ul.Lwówecka 15, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 27320.00
  • Oferta z najniższą ceną: 27320.00 oferta z najwyższą ceną: 29821.91
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Pieczywo , ciasta

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U CAPRI Kaczmarek Wiesław, ul.Jodłowa 3, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4527.05
  • Oferta z najniższą ceną: 4527.05 oferta z najwyższą ceną: 4527.05
  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Nabiał

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska TOP-TOMYŚL, ul.Kolejowa 33, 64-300 Nowy Tomyśl, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 13251.10
  • Oferta z najniższą ceną: 13251.10 oferta z najwyższą ceną: 15740.69
  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Tłuszcze

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Walkowiak Damian Walkowiak, ul.Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 7626.70
  • Oferta z najniższą ceną: 7626.70 oferta z najwyższą ceną: 7826.40
  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Mrożonki, ryby mrożone, przetwory rybne, ryba świeża

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma SUND-MANN Wojciech Sundmann,, ul.Poznańska 62, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 10377.13
  • Oferta z najniższą ceną: 10377.13 oferta z najwyższą ceną: 10377.13
  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Przetwory konserwowe, mączne, przyprawy

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Skwarczyński, SiM Skwarczyński,, ul.Promienista 2, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 25089.90
  • Oferta z najniższą ceną: 25089.90 oferta z najwyższą ceną: 25953.86
  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Mięso drobiowe i jego przetwory

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sprzedaż mięsa i wyrobów wędliniarskich Zygmund Miga,, ul.Dworcowa 17, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 13516.25
  • Oferta z najniższą ceną: 13516.25 oferta z najwyższą ceną: 13516.25
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.