eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych do Bursy Szkolnej w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-24

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych do Bursy Szkolnej w Pniewach
Numer ogłoszenia: 170713 - 2008; data zamieszczenia: 24.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna w Pniewach, ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 2911844, fax 0-61 2911844.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bursa.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do Bursy Szkolnej w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CĘŚĆ I* WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Arbuz kg 20 2. Buraki kg 600 3. Fasola drobna luz kg 105 4. Groch łuskany połówki worek 5kg worków 15 5. Zielona pietruszka świeża pęczek pęczków 100 6. Kapusta biała główka szt 1000 7. Por na kg kg 210 8. Cebula kg 400 9. Seler korzeń kg 140 10. Koper świeży pęczek pęczek 140 11. Jabłka na kg kg 400 12. Szczypiorek świeży pęcz. pęczek 50 13. Papryka czerwona świeża kg 12 14. Marchew korzeń kg 500 15. Pietruszka korzeń kg 50 16. Ziemniaki jadalne kg 13000 17. Ogórki zielone świeże kg 250 18. Pomidory kg 200 19. Kapusta pekińska główka 100 20. Kapusta czerwona kg kg 400 21. Kalafior świeży szt szt 300 22. Brukselka świeża kg kg 180 23. Fasola Jaś opakowanie 500g szt 20 24. Pieczarki świeże kg 300 25. Sałata zielona główka szt 40 26. Rzodkiewka pęczek pęczek 12 27. Czosnek świeży kg 2 28. Banany kg kg 400 29. Brzoskwinie kg 120 30. Pomarańcza kg kg 5 31. Cytryny kg 1 32. Kiwi szt. szt 400 33. Mandarynki kg 10 CZĘŚĆ II* WĘDLINY WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg ilośc 1. Polędwica typu sopocka kg 15 1. Boczek parzony kg 273 2. Mielonka zapiekana kg 10 3. Kieł.typu kanapkowa kg 10 4. Kieł.typu farmerska kg 10 5. Kieł.typu żywiecka kg 20 6. Kieł.typu śląska kg 60 7. Kieł.typu zwyczajna kg 30 8. Kieł.typu wiejska kg 10 9. Kieł.typu zielonogórska kg 10 10. Metka łososiowa kg 14 11. Mielonka wieprzowa kg 15 12. Mortadela kg 10 13. Parówki cieńkie kg 60 14. Salceson ozorowy kg 5 15. Serdelki kg 20 16. Kieł.typu słoikowa kg 10 17. Smalec kg 40 18. Szynka gotowana kg 20 19. Szynka konserwowa kg 17 20. Szynka tyrolska kg 10 21. Szynka wiejska kg 10 22. Szynkowa wieprzowa kg 10 23. Polędwiczka wędzona kg 10 24. Ogonówka parzona kg 10 25. Wątrobianka kg 10 CZĘŚĆ III* MIĘSO WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg ilość 1. Karkówka b/k kg 180 1. Kości wp. kg 350 2. Mięso mielone kg 750 3. Mięso gulaszowe kg 400 4. Schab z kością kg 820 5. Wątroba wieprzowa kg 60 6. Żeberka I klasa kg 320 CZĘŚĆ IV* PIECZYWO, CIASTO Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Bułka mała 60gr szt 5000 2. Bułka Hamburgerowa 100gr szt 110 3. Bułka Hot-dog 100gr szt 110 4. Bułka tarta 0,5 kg szt 400 5. Chleb wieloziarnisty 500 gr szt 500 6. Chleb zwykły 600gr szt 400 7. Drożdżówki szt 200 8. Pączki szt 110 9. Makowiec kg 10 10. Pierniki typu krajanka kg 5 11. Ciastka typu francuskie szt 110 CZĘŚĆ V* NABIAŁ Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt 1. Jogurt owocowy 150 gr szt 600 2. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz.82% kg 210 3. Mleko 2% folia 1 ltr ltr 600 4. Ser smażony 200gr szt 120 5. Ser typu feta 270 gr szt 120 6. Ser topiony bloczki 100 gr szt 200 7. Ser topiony kremowy 100 gr szt 200 8. Sery żółte różne zaw.tłuszcz. nie mniej niż 25%(edamski,gouda,morski,salami,królewski) kg 200 9. Śmietana słodka 18% 200gr szt 360 10. Śmietana zakwaszana 18% 200gr szt 921 11. Gzik typu wielkopolski 200gr szt 60 12. Twarożek typu wiejski 200gr szt 60 13. Twaróg extra śmietankowy mielony 250 gr kg 200 14. Twaróg wędzony zaw.tłuszcz. 26% kg 40 CZĘŚĆ VI* TŁUSZCZE, JAJA Lp. Nazwa towaru Jedn. miary szt ilość 1. Margaryna zwykła 250 gr szt 900 2. Masło roślinne 500 gr szt 14 3. Oliwa typu kujawska butelka 5 ltr szt 200 4. Jajka szt 6000 CZĘŚĆ VII* MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE, RYBA ŚWIEŻA Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Brokuły mrożone luz kg 70 2. Frikadela mrożona karton 50 szt. kart. 2 3. Groszek mrożony luz kg 105 4. Kalafior mrożony luz kg 150 5. Marchew mrożona luz kg 180 6. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 180 7. Wiśnie mrożone luz kg 120 8. Pierogi mrożone z serem luz 3kg kg 24 9. Włoszczyzna w paski luz kg 900 10. Zupa jarzynowa luz kg 70 11. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 140 12. Ryba mrożona Panga kg 180 13. Frytki mrożone 2,5 kg szt 6 14. Śledź solony Matias wiaderko 3 kg wiaderek 25 15. Pasta z tuńczyka 2,5 kg wiaderko wiaderko 1 16. Pasta z łososia 2,5 kg wiaderko wiaderko 1 17. Karp świeży kg 35 18. Makrela wędzona kg 4 CZĘŚĆ VIII* PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Ananas puszka 565 gr szt 10 2. Dżem 300gr szt 250 3. Fasola szparagowa konserwowa 400gr szt 400 4. Groszek konserwowy 400 gr szt 10 5. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt 100 6. Ketchup pikantny typu Kotlin 210 gr szt 80 7. Ketchup pikantny wyciskany 500gr szt 60 8. Koncentrat buraczany butelka 220 gr szt 200 9. Koncentrat pomidorowy 30% 1000gr szt 110 10. Konserwa rybna w pomidorach 170 gr szt 50 11. Krem czekoladowy 200gr szt 45 12. Kukurydza konserwowa 400gr szt 60 13. Majonez dekoracyjny typu Winiary 700ml szt 85 14. Marmolada 550 gr szt 30 15. Mąka krupczatka 1 kg kg 19 16. Musztarda stołowa słoik 200gr szt 30 17. Ogórki konserwowe słoik 840-900gr szt 300 18. Ogórki kwaszone wiaderko 3 kg szt 40 19. Papryka konserwowa 900 ml szt 150 20. Pasztet drobiowy typu Profit 135gr szt 70 21. Powidła węgielkowe 310 gr szt 200 22. Zaprawa żurek 500 ml szt 105 23. Cukier kryształ op.1kg kg 330 24. Cukier waniliowy 16gr szt 5 25. Czekolada mleczna 100gr szt 60 26. Czosnek mielony 100gr szt 200 27. Drożdze 100gr szt 10 28. Herbata granul.100gr szt 140 29. Kakao ciemne 100gr szt 32 30. Kasza wiejska 1kg kg 110 31. Kaszka manna 1 kg kg 55 32. Kisiel szt 230 33. Oregano 10gr szt 10 34. Bazylia 10gr szt 10 35. Koperek suszony 9gr szt 200 36. Kwasek cytrynowy 20gr szt 140 37. Liść laurowy 6 gr szt 60 38. Miód 230 gr szt 1 39. Majeranek 30 gr szt 80 40. Makaron nitka, świderki 400 gr szt 650 41. Mąka wrocławska pszenne TYP 500 1 kg kg 600 42. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 25 43. Mak ciemny 250 gr szt 4 44. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt 80 45. Papryka mielona ostra 20 gr szt 100 46. Papryka mielona słodka 20gr szt 100 47. Pieprz mielony 20 gr szt 450 48. Aromat do ciast migdałowy szt 3 49. Rodzynki suszone 100gr szt 4 50. Pietruszka suszona 100gr szt 30 51. Płatki kukurydziane 500gr szt 65 52. Przyprawa do potraw typu wegeta 200gr szt 300 53. Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 1 ltr szt 160 54. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 160 55. Sos do pieczeni typu Amino 38 gr szt 320 56. Sól spożywcza jodowana 1 kg kg 330 57. Syrop owocowy butelka 5 ltr szt 80 58. Sok jabłkowy, pomarańczowy, czerwona pomarańcza 2ltr karton szt 1600 59. Ziele angielskie 15 gr szt 20 60. Żelatyna spożywcza wieprzowa 50gr szt 20 CZĘŚĆ IX* MIĘSO DROBIOWE I JEGO PRZETWORY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 600 kg 2. Kurczak cały świeży kg 220 3. Porcje rosołowe świeże kg 60 4. Żołądki drobiowe świeże kg 30 5. Serca drobiowe świeże kg 30 6. Wątróbka drobiowa świeża kg 15 7. Udko z kurczaka świeże kg 400 8. Wędlina drobiowa kg 10 9. Szynka drobiowa kg 25 10. Pasztet z drobiu 130 gr szt 100

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.81.10.00 - Pieczywo Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.10.00 - Pieczywo Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 4.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium zgodnie z dyspozycją art.36 ust.3..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca ubiegający się o udzielenie niniejszego zamówienia publicznego zobowiązany jest spełniać następujące warunki udziału: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: - wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych - wykonawców, którzy podlegają wykluczeniu na podstawie art.24 ust.1 Prawo zamówień publicznych. - wykonawców, którzy wykonywali czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności - wykonawców, którzy złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania - wykonawców, którzy nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków Zamawiający odrzuca ofertę, która: - jest niezgodna z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia - jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji - zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia - została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia . - zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88 cyt. ustawy, lub błędy w obliczeniu ceny - w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia wykonawca nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny - jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Dokumenty wymagane: - formularz ofertowy - Załącznik nr 1 - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków art..22 ust.1 i art. 24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 - oświadczenie o nie zaleganiu z opłacaniem podatków wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz o nie zaleganiu z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne - oświadczenie o zapoznaniu się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i przyjęciu jej bez zastrzeżeń (zapis w formularzu ofertowym) - zaakceptowany projekt umowy - Załącznik nr 3

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bursa.pniewy.org

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Bursa Szkolna w Pniewach ul.Św.Ducha 10 62-045 Pniewy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.08.2008 godzina 10:00, miejsce: Bursa Szkolna w Pniewach ul.Św.Ducha 10 62-045 Pniewy.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa świeże,owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg,szt ilość 1. Arbuz kg 20 2. Buraki kg 600 3. Fasola drobna luz kg 105 4. Groch łuskany połówki worek 5kg worków 15 5. Zielona pietruszka świeża pęczek pęczków 100 6. Kapusta biała główka szt 1000 7. Por na kg kg 210 8. Cebula kg 400 9. Seler korzeń kg 140 10. Koper świeży pęczek pęczek 140 11. Jabłka na kg kg 400 12. Szczypiorek świeży pęcz. pęczek 50 13. Papryka czerwona świeża kg 12 14. Marchew korzeń kg 500 15. Pietruszka korzeń kg 50 16. Ziemniaki jadalne kg 13000 17. Ogórki zielone świeże kg 250 18. Pomidory kg 200 19. Kapusta pekińska główka 100 20. Kapusta czerwona kg kg 400 21. Kalafior świeży szt szt 300 22. Brukselka świeża kg kg 180 23. Fasola Jaś opakowanie 500g szt 20 24. Pieczarki świeże kg 300 25. Sałata zielona główka szt 40 26. Rzodkiewka pęczek pęczek 12 27. Czosnek świeży kg 2 28. Banany kg kg 400 29. Brzoskwinie kg 120 30. Pomarańcza kg kg 5 31. Cytryny kg 1 32. Kiwi szt. szt 400 33. Mandarynki kg 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary kg ilośc 1. Polędwica typu sopocka kg 15 1. Boczek parzony kg 273 2. Mielonka zapiekana kg 10 3. Kieł.typu kanapkowa kg 10 4. Kieł.typu farmerska kg 10 5. Kieł.typu żywiecka kg 20 6. Kieł.typu śląska kg 60 7. Kieł.typu zwyczajna kg 30 8. Kieł.typu wiejska kg 10 9. Kieł.typu zielonogórska kg 10 10. Metka łososiowa kg 14 11. Mielonka wieprzowa kg 15 12. Mortadela kg 10 13. Parówki cieńkie kg 60 14. Salceson ozorowy kg 5 15. Serdelki kg 20 16. Kieł.typu słoikowa kg 10 17. Smalec kg 40 18. Szynka gotowana kg 20 19. Szynka konserwowa kg 17 20. Szynka tyrolska kg 10 21. Szynka wiejska kg 10 22. Szynkowa wieprzowa kg 10 23. Polędwiczka wędzona kg 10 24. Ogonówka parzona kg 10 25. Wątrobianka kg 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Karkówka b/k kg 180 1. Kości wp. kg 350 2. Mięso mielone kg 750 3. Mięso gulaszowe kg 400 4. Schab z kością kg 820 5. Wątroba wieprzowa kg 60 6. Żeberka I klasa kg 320.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pieczywo, ciasto.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka mała 60gr szt 5000 Bułka Hamburgerowa 100gr szt 110 Bułka Hot-dog 100gr szt 110 Bułka tarta 0,5 kg szt 400 Chleb wieloziarnisty 500 gr szt 500 Chleb zwykły 600gr szt 400 Drożdżówki szt 200 Pączki szt 110 Makowiec kg 10 Pierniki typu krajanka kg 5 Ciastka typu francuskie szt 110.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.81.21.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jogurt owocowy 150 gr szt 600 2. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz.82% kg 210 3. Mleko 2% folia 1 ltr ltr 600 4. Ser smażony 200gr szt 120 5. Ser typu feta 270 gr szt 120 6. Ser topiony bloczki 100 gr szt 200 7. Ser topiony kremowy 100 gr szt 200 8. Sery żółte różne zaw.tłuszcz. nie mniej niż 25%(edamski,gouda,morski,salami,królewski) kg 200 9. Śmietana słodka 18% 200gr szt 360 10. Śmietana zakwaszana 18% 200gr szt 921 11. Gzik typu wielkopolski 200gr szt 60 12. Twarożek typu wiejski 200gr szt 60 13. Twaróg extra śmietankowy mielony 250 gr kg 200 14. Twaróg wędzony zaw.tłuszcz. 26% kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Tłuszcze,jaj.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Margaryna zwykła 250 gr szt 900 2. Masło roślinne 500 gr szt 14 3. Oliwa typu kujawska butelka 5 ltr szt 200 4. Jajka szt 6000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.21.00-0, 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mrożonki,ryby mrożone, przetwory rybne,ryba świeża.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuły mrożone luz kg 70 2. Frikadela mrożona karton 50 szt. kart. 2 3. Groszek mrożony luz kg 105 4. Kalafior mrożony luz kg 150 5. Marchew mrożona luz kg 180 6. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 180 7. Wiśnie mrożone luz kg 120 8. Pierogi mrożone z serem luz 3kg kg 24 9. Włoszczyzna w paski luz kg 900 10. Zupa jarzynowa luz kg 70 11. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 140 12. Ryba mrożona Panga kg 180 13. Frytki mrożone 2,5 kg szt 6 14. Śledź solony Matias wiaderko 3 kg wiaderek 25 15. Pasta z tuńczyka 2,5 kg wiaderko wiaderko 1 16. Pasta z łososia 2,5 kg wiaderko wiaderko 1 17. Karp świeży kg 35 18. Makrela wędzona kg 4.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 05.12.00.00-2, 05.22.10.00-3, 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: przetwory konserwowe, mączne, przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananas puszka 565 gr szt 10 2. Dżem 300gr szt 250 3. Fasola szparagowa konserwowa 400gr szt 400 4. Groszek konserwowy 400 gr szt 10 5. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt 100 6. Ketchup pikantny typu Kotlin 210 gr szt 80 7. Ketchup pikantny wyciskany 500gr szt 60 8. Koncentrat buraczany butelka 220 gr szt 200 9. Koncentrat pomidorowy 30% 1000gr szt 110 10. Konserwa rybna w pomidorach 170 gr szt 50 11. Krem czekoladowy 200gr szt 45 12. Kukurydza konserwowa 400gr szt 60 13. Majonez dekoracyjny typu Winiary 700ml szt 85 14. Marmolada 550 gr szt 30 15. Mąka krupczatka 1 kg kg 19 16. Musztarda stołowa słoik 200gr szt 30 17. Ogórki konserwowe słoik 840-900gr szt 300 18. Ogórki kwaszone wiaderko 3 kg szt 40 19. Papryka konserwowa 900 ml szt 150 20. Pasztet drobiowy typu Profit 135gr szt 70 21. Powidła węgielkowe 310 gr szt 200 22. Zaprawa żurek 500 ml szt 105 23. Cukier kryształ op.1kg kg 330 24. Cukier waniliowy 16gr szt 5 25. Czekolada mleczna 100gr szt 60 26. Czosnek mielony 100gr szt 200 27. Drożdze 100gr szt 10 28. Herbata granul.100gr szt 140 29. Kakao ciemne 100gr szt 32 30. Kasza wiejska 1kg kg 110 31. Kaszka manna 1 kg kg 55 32. Kisiel szt 230 33. Oregano 10gr szt 10 34. Bazylia 10gr szt 10 35. Koperek suszony 9gr szt 200 36. Kwasek cytrynowy 20gr szt 140 37. Liść laurowy 6 gr szt 60 38. Miód 230 gr szt 1 39. Majeranek 30 gr szt 80 40. Makaron nitka, świderki 400 gr szt 650 41. Mąka wrocławska pszenne TYP 500 1 kg kg 600 42. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 25 43. Mak ciemny 250 gr szt 4 44. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt 80 45. Papryka mielona ostra 20 gr szt 100 46. Papryka mielona słodka 20gr szt 100 47. Pieprz mielony 20 gr szt 450 48. Aromat do ciast migdałowy szt 3 49. Rodzynki suszone 100gr szt 4 50. Pietruszka suszona 100gr szt 30 51. Płatki kukurydziane 500gr szt 65 52. Przyprawa do potraw typu wegeta 200gr szt 300 53. Przyprawa do zup w płynie typu Winiary 1 ltr szt 160 54. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 160 55. Sos do pieczeni typu Amino 38 gr szt 320 56. Sól spożywcza jodowana 1 kg kg 330 57. Syrop owocowy butelka 5 ltr szt 80 58. Sok jabłkowy, pomarańczowy, czerwona pomarańcza 2ltr karton szt 1600 59. Ziele angielskie 15 gr szt 20 60. Żelatyna spożywcza wieprzowa 50gr szt 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1, 15.33.21.00-5, 15.61.00.00-7, 15.87.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Mięso drobiowe i jego przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 600 kg 2. Kurczak cały świeży kg 220 3. Porcje rosołowe świeże kg 60 4. Żołądki drobiowe świeże kg 30 5. Serca drobiowe świeże kg 30 6. Wątróbka drobiowa świeża kg 15 7. Udko z kurczaka świeże kg 400 8. Wędlina drobiowa kg 10 9. Szynka drobiowa kg 25 10. Pasztet z drobiu 130 gr szt 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.