eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdynia › Przygotowanie i podanie posiłków uczestnikom spotkań, szkoleń oraz konferencji organizowanych w ramach projektu pn.NORDA - Północny Biegun Wzrostu, współfinansowanego ze środków Mechanizmu Finansowego EOG 2009-2014 oraz dotacji celowej z budżetu państwa w ramach Programu Rozwój miast poprzez wzmocnienie kompetencji jednostek samorządu terytorialnego, dialog społeczny oraz współpracę z przedstawicielami społeczeństwa obywatelskiego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-06-16

Gdynia: Przygotowanie i podanie posiłków uczestnikom spotkań, szkoleń oraz konferencji organizowanych w ramach projektu pn.: NORDA - Północny Biegun Wzrostu, współfinansowanego ze środków Mechanizmu Finansowego EOG 2009-2014 oraz dotacji celowej z budżetu państwa w ramach Programu Rozwój miast poprzez wzmocnienie kompetencji jednostek samorządu terytorialnego, dialog społeczny oraz współpracę z przedstawicielami społeczeństwa obywatelskiego
Numer ogłoszenia: 203016 - 2014; data zamieszczenia: 16.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 180052 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasta Gdyni, Al. Marszałka Piłsudskiego 52/54, 81-382 Gdynia, woj. pomorskie, tel. , faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i podanie posiłków uczestnikom spotkań, szkoleń oraz konferencji organizowanych w ramach projektu pn.: NORDA - Północny Biegun Wzrostu, współfinansowanego ze środków Mechanizmu Finansowego EOG 2009-2014 oraz dotacji celowej z budżetu państwa w ramach Programu Rozwój miast poprzez wzmocnienie kompetencji jednostek samorządu terytorialnego, dialog społeczny oraz współpracę z przedstawicielami społeczeństwa obywatelskiego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i podanie posiłków uczestnikom spotkań, szkoleń oraz konferencji organizowanych w ramach projektu pn.: NORDA - Północny Biegun Wzrostu. Łącznie odbędzie / odbędą się: 1.1. 55 spotkań w grupach liczących od 10 do 41 osób - w sumie maksymalnie 1071 osób, w okresie VI 2014 - IV 2016; 1.2. dwa szkolenia w grupach liczących 51 osób - w sumie maksymalnie 102 osoby, w okresie I 2015 - III.2016; 1.3. dwie konferencje liczące po 120 osób - w sumie maksymalnie 240 osób, w okresie XII 2014 / I 2015 - II 2016 / III 2016. Usługą cateringu zostanie objętych łącznie maksymalnie 1413 osób podczas planowanych łącznie 59 spotkań / szkoleń / konferencji w okresie od VI.2014 r. do IV.2016 r. Usługa obejmuje również dowóz posiłków do miejsca, w którym odbywać się będą spotkania/szkolenia/konferencje, obsługę kelnerską, przygotowanie stołu szwedzkiego lub nakrycie i podanie posiłków uczestnikom do stołów oraz usługę sprzątania. Standard podania posiłków: serwisy kawowe, lunch/poczęstunek powinny być podane w ustalonym czasie i w odpowiednio oznaczonym pomieszczeniu, zarezerwowanym przez Zamawiającego wyłącznie dla uczestników spotkania/szkolenia/konferencji. Posiłki powinny być podane na zastawie szklanej lub porcelanowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1. Podczas 47 spotkań i 2 szkoleń, w ramach, których usługą cateringu zostanie objętych łącznie maksymalnie 845 osób (grupy od 10 do 51 osób), Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić posiłek (TYP A), na który składać się będzie: gorąca kawa - bez ograniczeń; gorąca herbata - bez ograniczeń; woda mineralna gazowana i niegazowana (w proporcji 50/50), łącznie 0, 5 litra na osobę; dodatki: cukier, cytryna, śmietanka lub mleczko do kawy (0,1 litra na osobę); ciasto domowe (minimum dwa rodzaje spośród następujących: szarlotka, sernik, fale dunaju, karpatka, biszkopt z galaretką i owocami, tiramisu, ciasto marchewkowe, ciasto drożdżowe z kruszonką i owocem, ciasto jogurtowe z owocem, piernik, babka piaskowa, keks), łącznie 200 gram na osobę - dostępne na 15 minut przed planowaną godziną rozpoczęcia do końca planowanego czasu trwania spotkania/szkolenia, oraz dwudaniowy lunch obejmujący: ziemniaki lub makaron oraz kasza lub ryż, łącznie 150 gram na osobę; mięso (danie przygotowane z następujących rodzajów mięsa drobiowego: udziec lub pierś z indyka, pierś lub pałki z kurczaka; wołowiny: rostbef, polędwica lub udziec; chudej wieprzowiny: schab, szynka, polędwica) oraz ryby (dorsz, mintaj, sola, pstrąg, szczupak), w proporcji 50/50, łącznie 150 gram na osobę; surówka, łącznie 100 gram na osobę; zimne napoje: soki (minimum dwa rodzaje) łącznie 0,25 litra na osobę oraz woda mineralna gazowana i niegazowana (w proporcji 50/50), łącznie 0,25 litra na osobę - dostępny przez minimum 40 minut w czasie trwania spotkania/szkolenia - ustalone każdorazowo z Zamawiającym. 2. Podczas 8 spotkań i 2 konferencji, w ramach których usługą cateringu zostanie objętych łącznie maksymalnie 568 osób (grupy od 10 do 120 osób), Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić posiłek (TYP B), na który składać się będzie: gorąca kawa - bez ograniczeń; gorąca herbata - bez ograniczeń; woda mineralna gazowana i niegazowana (w proporcji 50/50), łącznie 0,5 litra na osobę; dodatki: cukier, cytryna, śmietanka lub mleczko do kawy (0,1 litra na osobę); ciasto domowe (minimum dwa rodzaje spośród następujących.: szarlotka, sernik, fale dunaju, karpatka, biszkopt z galaretką i owocami, tiramisu, ciasto marchewkowe, ciasto drożdżowe z kruszonką i owocem, ciasto jogurtowe z owocem, piernik, babka piaskowa, keks), łącznie 200 gram na osobę - dostępne na 30 minut przed planowaną godziną rozpoczęcia do końca planowanego czasu trwania spotkania/konferencji, oraz poczęstunek obejmujący: zupę (typu krem np.: z pomidorów, szparagów, dyni, cukini, brokułów lub cebulowa z serem, bogracz z pieczywem, żurek, grzybowa, barszcz ukraiński, rosół, flaczki, krupnik), 0,25 litra na osobę; bufet przekąsek zimnych (minimum dwa rodzaje spośród następujących: tartinki, mini kanapeczki, koreczki z wędlin i serów, bruschetty na zimno, jajka faszerowane np. awokado lub w sosie tatarskim, rolady np. szpinakowe z łososiem, paluszki francuskie np. z szynką lub pieczonym boczkiem, sałatki śledziowe, sałatki warzywne, koreczki śledziowe, ryba w galarecie, ryba po grecku, sałatki warzywne i owocowe, mini tarty i tortille), łącznie minimum 200 gram na osobę; bufet przekąsek ciepłych (minimum dwa rodzaje spośród następujących: bigos, pennette z warzywami, gniazda makaronowe np. z zapiekanymi warzywami, serem i mięsem mielonym wieprzowo-wołowym lub mięsem z piersi z kurczaka, tarty na ciepło, roladki np. drobiowe faszerowane szpinakiem, babeczki np. z mięsem mielonym, rogaliki np.: ziemniaczane z fetą, warzywa zapiekane np. szparagi/bakłażany z dodatkami tj. np. ser mozzarella, pomidory), łącznie minimum 300 gram na osobę; zimne napoje: soki (minimum trzy rodzaje), łącznie 0,5 litra na osobę oraz woda mineralna gazowana i niegazowana (w proporcji 50/50), łącznie 0,5 litra na osobę - dostępny przez minimum 40 minut w czasie trwania spotkania/konferencji - ustalone każdorazowo z Zamawiającym. 3. Szczegółowe menu dla każdego spotkania / szkolenia / konferencji wymaga akceptacji Zamawiającego. Zamawiający dopuszcza możliwość przygotowania i podania przez Wykonawcę innych niż wymienione w pkt 1. oraz 2. elementów menu w zakresie rodzajów zup, przekąsek zimnych i ciepłych oraz rodzajów ciast, pod warunkiem uzyskania wyraźnej zgody Zamawiającego. 4. Miejsce świadczenia usługi: Gdynia, Puck lub Wejherowo.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00 - Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt pn.: NORDA - Północny Biegun Wzrostu współfinansowany jest ze środków Mechanizmu Finansowego EOG 2009-2014 oraz dotacji celowej z budżetu państwa w ramach Programu: Rozwój miast poprzez wzmocnienie kompetencji jednostek samorządu terytorialnego, dialog społeczny oraz współpracę z przedstawicielami społeczeństwa obywatelskiego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.06.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • TRITON Polska Sp. z o.o., ul. Spółdzielcza 1, 84-240 Reda, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 51695,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 47153,40

  • Oferta z najniższą ceną: 47153,40 / Oferta z najwyższą ceną: 47153,40

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.