eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zamość › Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie: śniadania, obiadu oraz kolacji, żołnierzy (ok. 600 osób w miesiącu) realizujących zadania w m. Kraśnik.



Ogłoszenie z dnia 2022-11-02


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie: śniadania, obiadu oraz kolacji, żołnierzy (ok. 600 osób w miesiącu) realizujących zadania w m. Kraśnik.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: 32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 061402337

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Wojska Polskiego 2F

1.5.2.) Miejscowość: Zamość

1.5.3.) Kod pocztowy: 22-400

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski

1.5.7.) Numer telefonu: 261181536

1.5.8.) Numer faksu: 261181607

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 32wog.zampub@ron.mil.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.32wog.wp.mil.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://portal.smartpzp.pl/32wog

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Wojskowa Jednostka Budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie: śniadania, obiadu oraz kolacji, żołnierzy (ok. 600 osób w miesiącu) realizujących zadania w m. Kraśnik.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d8129331-4ee0-11ed-8832-4e4740e186ac

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00418209

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-11-02

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00086277/17/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.9 Usługa gotowania posiłków.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00398339/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP/TP/71/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 102777,78 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji, żołnierzy (ok. 600 osób w miesiącu) realizujących zadania w m. Kraśnik.
2. Przykładowe minimalne wymagania Zamawiającego dotyczące menu cateringu – porcja na 1 osobę:
Śniadanie
• Pomidor (60 g)
• Ser typu fromage (80 g)
• Bułka pszenna (50 g)
• Masło extra (10 g)
• Parówki zapiekane z serem (140 g)
• Kawa rozpuszczalna (300 ml)
• Chleb mieszany wieloziarnisty (100 g)
• Jogurt owocowy (150 ml)
Kaloryczność ww. dań powinna wynosić minimum 1499kcal.
Obiad
• Zupa warzywna (500 ml) z pieczywem (50 g)
Drugie danie
• Danie z mięsa nierozdrobnionego lub z mięsa rozdrobnionego, półmięsnych lub bezmięsnych bądź rybnych (110 g)
• Ziemniaki z wody (300 g)
• Surówka warzywna (120 g)
• Kompot wieloowocowy lub sok (300 ml)
Kaloryczność ww. dań powinna wynosić minimum 2000kcal.
Te same rodzaje zup i drugich dań nie mogą występować częściej niż raz w dekadzie (tj. 10 dni).
Kolacja:
• Ser typu fromage (80 g)
• Sok (500ml)
• Ketchup (20 ml)
• Kiełbasa śląska na ciepło (150 g)
• Masło extra (10 g)
• Chleb zwykły krojony (150 g)
Kaloryczność ww. dań powinna wynosić minimum 1071kcal.
• Naczynia jednorazowe niezbędne do podania posiłków:
- talerz jednorazowego użytku głęboki 500 ml;
- talerz jednorazowego użytku fi 22 cm x 3 szt.
- kubek jednorazowy do napojów o pojemności co najmniej 300 ml x 3 szt.
• Sztućce jednorazowe niezbędne do spożycia posiłków:
- łyżka plastikowa jednorazowego użytku 18 cm;
- widelec jednorazowego użytku x 3 szt.
- nóż plastikowy jednorazowego użytku 18 cm x 3 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W przedmiotowym postępowaniu nie złożono żadnej oferty.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.