eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Krasnystaw › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie



Ogłoszenie z dnia 2024-01-15


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni
Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W KRASNYMSTAWIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 002681398

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Marszałka Piłsudskiego 9

1.5.2.) Miejscowość: Krasnystaw

1.5.3.) Kod pocztowy: 22-300

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski

1.5.7.) Numer telefonu: 825762324

1.5.8.) Numer faksu: 825762324

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@mopskrasnystaw.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mopskrasnystaw.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://um-krasnystaw.zetopzp.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


pomoc społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni
Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-cd693f7b-4609-11ed-9171-f6b7c7d59353

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00037812

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-01-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00000347/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Miejskiego Ośrodka POmocy Społecznej w Krasnymstawie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00383898/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: OPS.I.2201.1.2.2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 44955,80 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE I - Mięso i wędliny:

4.5.3.) Główny kod CPV: 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 14377,54 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE II – Nabiał:

4.5.3.) Główny kod CPV: 15550000-8 - Klasyfikowane produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 3336,05 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE III- Artykuły mrożone:

4.5.3.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.5.5.) Wartość części: 12217,20 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE IV - Warzywa i owoce:

4.5.3.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.5.5.) Wartość części: 8235,76 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE V - Artykuły spożywcze suche w opakowaniach garmażeryjnych:
czosnek granulowany - 1 kg szt. 1;
przyprawa do gulaszu (w tym m.in.: papryka łagodna mielona 15%, cebula 13%, sól jodowana, koncentrat pomidorowy suszony 7,1%, koncentrat soku z cebuli, czosnek mielony 0.9%, kminek, majeranek) - 1 kg szt. 1;
galaretka - 1kg (w tym m.in.: cukier, żelatyna spożywcza wieprzowa, kwasek cytrynowy) szt. 40;
koncentrat pomidorowy 30% - 0,9 kg szt. 40;
makaron świderek 100% durum – 2 kg szt. 24;
makaron nitka 100% durum – 2 kg szt. 12;
przyprawa do zup w płynie – 1 l szt. 10;
rosół z kury pasta (w tym m.in.: tłuszcz kurzy 5%, mięso kurze 1,5%, cebula, olej słonecznikowy, korzeń selera, kurkuma, pieprz biały, koncentraty soków z marchwi, cebuli, ekstrakty drożdżowe, wyciąg z rozmarynu) – 1 kg szt. 4;
sos grzybowy – 1 kg szt. 1;
sos boloński (w tym.m.in.: koncentrat pomidorowy 36%, cebula 6,3%, czosnek, papryka, sok z buraka czerwonego suszony, tymianek, rozmaryn, oregano, majeranek) - 1kg szt. 3;
zupa ogonowa (w tym m.in.: suszone warzywa: papryka słodka, marchew, seler, pieprz czarny, mięso wołowe) – 1 kg szt. 3;
rosół wołowy (w tym m.in.: ekstrakt mięsa wołowego, suszone warzywa) – 1 kg szt. 1;
oregano - 0,2 kg szt. 1.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone

4.5.5.) Wartość części: 1773,50 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE VI - Artykuły spożywcze suche w opakowaniach jednorazowych:
smalec kostka – 200 g szt. 180;
bułka tarta – 0,5 kg szt. 100;
cukier kryształ kg 110;
chrzan (korzeń chrzanu min. 71%) – 300 g szt. 3;
groch łupany – 0,5 kg szt. 40;
jajko ( L) szt. 900;
kawa inka szt. 5;
ryż długoziarnisty – 1 kg szt. 80;
kasza jęczmienna – 1 kg kg 50;
kasza gryczana – 1 kg kg 30;
kukurydza konserwowa – 400 ml szt. 30;
kwasek cytrynowy – 20 g szt. 60;
liść laurowy – 6 g szt. 40;
majonez (w tym m.in.: żółtka jaja 6%, ocet, musztarda, cukier, sól, przyprawy) – 700 ml szt. 6;
ogórek konserwowy – 0,9 l szt. 66;
mąka pszenna -1kg typ 500 kg 100;
musztarda sarepska– 200 g szt. 6;
olej rzepakowy– 1 l szt. 90;
pieprz czarny mielony 15 g szt. 40;
pieprz ziołowy- 30 g szt. 20;
sól kuchenna -1 kg kg 50;
majeranek – 16 g szt. 10;
sok-syrop – 500 ml szt. 90;
przyprawa warzywna do potraw (w tym m.in.: warzywa suszone min. 15,5%, marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka, czosnek, papryka słodka, pieprz czarny) - 200 g szt. 100;
ziele angielskie – 15 g szt. 30;
herbata granulowana – 100 g szt. 5;
susz owocowy – 100 g szt. 40;
kisiel owocowy – 40 g szt. 240;
groszek konserwowy puszka - 400 ml szt. 6;
grzyby suszone – 20 g szt. 40;
szczaw w słoiku - 0.9 l szt. 6;
sos sałatkowy koperkowy (w tym m.in.: liść kopru, cebula, gorczyca, szczypiorek, bazylia oregano, kurkuma, pieprz biały) - 8 g szt. 10.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 5015,75 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Wykonawcy, na część 5 nie złożyli żadnej niepodlegającej odrzuceniu oferty. Z powyższych względów unieważnienie w
tej części postępowania

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Wykonawcy, na część 6 nie złożyli żadnej niepodlegającej odrzuceniu oferty. Z powyższych względów unieważnienie w
tej części postępowania

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.