eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zawiercie › "ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW".



Ogłoszenie z dnia 2022-01-25


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO
OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW”.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zawierciu

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003462043

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Piłsudskiego 47

1.5.2.) Miejscowość: Zawiercie

1.5.3.) Kod pocztowy: 42-400

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22B - Sosnowiecki

1.5.7.) Numer telefonu: 032 67 221 34

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: mops@mopszawiercie.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopszawiercie.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://mops-zawiercie.logintrade.net/rejestracja/ustawowe.html

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

„ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO
OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW”.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-9c82fd7e-59b7-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00033103

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-01-25

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00004330/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 dostawa artykułów żywnościowych (DD Senior+, OWDiR, ŚDS)

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00310502/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: PN/MOPS/1/2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 308224,85 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET I: mięso i jego przetwory:
1 Antrykot, mięso z/k gat. I
kg -m315,
2 Baleron wieprzowy gotowany, wędzonka przygotowana z peklowanych karczków wieprzowych. Produkt soczysty o delikatnie wyczuwalnym bukiecie przypraw i wędzenia. - kg- 18,
3 Boczek surowy b/k kg- 49,
4 Filet z piersi kurczaka b/k kg 572,
5 Flaki wołowe cięte parzone –pakowane od 0,5kg-do 1kg garmażeryjne. kg -22,
6 Mięso gulaszowe wieprzowe chude gat. I kg -44
7 Kabanosy wieprzowo-drobiowe. kg- 22,
8 Karczek z/k gat. I kg- 400,
9 Kaszanka jęczmienna –w naturalnej osłonie -wyprodukowana z głów wieprzowych, mięsa wieprzowego, kaszy jęczmiennej, krwi. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg -53,
10 Kiełbasa szynkowa wieprzowa zawartość tłuszczu nie więcej niż 8g/100g produktu ,grubo rozdrobniona wyprodukowana z mięsa wieprzowego peklowanego ,na przekroju widoczne duże kawałki mięsa. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg- 80,
11 Kiełbasa śląska zawartość wsadu mięsnego nie mniej niż 73%,zawartość tłuszczu nie więcej niż 15g/100g produktu Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg -2 300,
12 Kiełbasa toruńska zawartość wsadu mięsnego nie mniej niż 70%,zawartość tłuszczu nie więcej niż 30g/100g produktu Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg -50,
13 Nogi wieprzowe kg -9,
14 Kiełbasa żywiecka średnio rozdrobniona ,wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego nadziewana w osłonki sztuczne .Kiełbasa wędzona ,parzona chłodzona ,podsuszana. Charakterystyczny dla asortymentu wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg -53,
15 Konserwa turystyczna 300 g mięso z kurcząt min. 29%, surowce wieprzowe min. 23%, przyprawy kg -400,
16 Konserwa – Gulasz angielski 300g , mięso wieprzowe min. 92% , skórki wieprzowe , przyprawy. kg -300,
17 Kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa drobiowego, nadziewana w osłonki sztuczne. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg- 115,
18 Kurczak kg- 132,
19 Łopatka z/k (bez skóry) gat. I kg -280,
20 Parówki śląskie wyprodukowane z mięsa wieprzowego min. 30% mięsa wołowego min.10% oraz tłuszczu wieprzowego surowce rozdrobnione z dodatkiem gotowej mieszanki przyprawowej. Parówki podwędzane a następnie parzone. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg- 132,
21 Pasztet drobiowy 160 g mięso drobiowe min. 34%,tłuszcz wieprzowy min. 18%,wątroba z kurcząt, przyprawy. kg -300,
22 Pasztet pieczony wieprzowo-drobiowy przygotowany z dodatkiem podrobów. Powierzchnia pasztetu pokryta jest kruszonką. kg -70,
23 Polędwica sopocka wędzonka przygotowana ze schabu wieprzowego, wędzona i parzona. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i soczystością oraz bardzo niską zawartością tłuszczu. kg -27,
24 Salami z mięsa wieprzowego min. 59%,tłuszcz wieprzowy, sól, cukier, przyprawy. kg -17,
25 Mortadela zawartość: mięso z indyka min. 35% , mięso wieprzowe min. 12%, skórki z kurczaka, przyprawy. kg -22,
26 Kiełbasa kminkowa – mięso wieprzowe min. 76% , sól , skrobia ziemniaczana , kminek , przyprawy. kg -26,
27 Schab z/k gat. I kg- 260,
28 Smalec 200 g kg-550,
29 Szynka „Gerwazego” produkt blokowy parzony, mięso z indyka min. 42,7%, przyprawy. kg -57,
30 Szynka golonkowa. Wędzonka z odpowiednio przygotowanych mięśni łopatki wieprzowej, parzona, soczysta, o delikatnym smaku i prawidłowo zachowanej jasnoróżowej barwie przekroju. Doskonała do plasterkowania na krajalnicy. kg- 30,
31 Szynka mielona prasowana produkt drobiowo-wieprzowo - wołowy (kurczak – min. 22%,wieprzowe – min. 7%, wołowe – min. 4%) przyprawy. kg -70,
32 Szynka tyrolska wyśmienity produkt blokowy, wieprzowo-drobiowy z wyraźnie wyczuwalnym smakiem konserwy. Wyrób soczysty o dość ścisłej konsystencji kg -22,
33 Szynka wiejska gotowana – wędzonka o częściowo zachowanej strukturze tkankowej , wyprodukowana z mięsa wieprzowego, peklowana , wędzona , parzona. Wyrób w siatce wędzarniczej. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg -125,
34 Szynka z indyka - odpowiednio przygotowane mięso z indyka; soczysta, o delikatnym smaku i prawidłowo zachowanej jasnoróżowej barwie przekroju. kg -80,
35 Udko z kurczaka (ćwiartka tylna średnia) kg- 130,
36 Wątroba drobiowa kg -170,
37 Wołowina b/k gat. I, płaty mięsa bez ścięgien, bez okrywy tłuszczowej kg -370,
38 Żeberka (paski środkowe) równomiernie cięte , z przewagą mięsa gatunek klasa I, bez mostków. kg -130,
39 Salceson z indyka biały wyprodukowany z mięsa z indyka , mięsa z głów z dodatkiem żelatyny nadziewany w osłonki sztuczne, nie powinien się rozpadać . Na przekroju widoczne składniki. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg-48,
40 Parówkowa wyprodukowana z mięsa wieprzowego , peklowanego, farsz nadziewany w osłonkę naturalną , produkt wędzony a następnie parzony. Konsystencja dość ścisła , elastyczna, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników , zaciek tłuszczu i galarety. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg- 57,
41 Pasztetowa w osłonce poliamidowej wyprodukowana z mięsa i tłuszczu wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, nadziewana w jelita wieprzowe , parzona. Surowce dokładnie rozdrobnione. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg -35,
42 Boczek wędzony ze skórą bez żeberek. Tłuszcz przerośnięty warstwami mięsa .Wędzenie wyczuwalne. kg- 450,
43 Żołądki z indyka kg -12,
44 Porcje rosołowe z kurczaka
kg -1 800,
45 Parówki drobiowe wyprodukowane z mięsa kurcząt min. 83% , mięso cielęce min. 4%, skrobia ziemniaczana, sól, pieprz kg -50,
46 Kiełbasa drobiowa wyprodukowana z mięsa kurczaka min. 93%, woda, sól, przyprawy naturalne. kg -80,
47 Ozorek wołowy. kg -30,
48 Filet z indyka b/k kg -30,
49 Szynka wiejska wędzona bez tłuszczu, peklowana w zalewie solankowej. kg -55,
50 Kiełbasa biała parzona z pieprzem, solą i czosnkiem, mięso wieprzowe min. 65% kg -50,
51 Wątróbka wieprzowa. kg -30,
52 Frankfurterki wieprzowe bez konserwantów, mięso wieprzowe min. 55% kg -25,
53 Kiełbasa wiejska , skład – mięso wieprzowe min. 67% , sól, czosnek, przyprawy (bez konserwantów, bez fosforanów, glutaminianu sodu bez alergenów) kg -160,
54 Schab b/k (gatunek I) kg- 200,
55 Słonina kg -20,
56 Łopatka b/k I gat. (bez skóry) kg- 190.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15130000-8 - Produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 135487,98 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR II: Produkty spożywcze różne:
1 Batonik karmelowy z migdałami w polewie czekoladowej 30 g kg- 7,
2 Baton z żurawiną i maliną 40g kg -7,
3 Baton orzechowy w czekoladzie 40g kg -7,
4 Baton z bananami w czekoladzie 40g kg -7,
5 Budyń owocowy z cukrem 70 g różne smaki kg -6,
6 Bulion w płynie 1 l l -80,
7 Chrzan tarty180 g kg- 18,
8 Cukier 1kg kg- 450,
9 Cukierki czekoladowe mieszanka 1 kg kg -10,
10 Cynamon pakowany po 20g kg- 2,
11 Czekolada mleczna 100g, skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, masa kakaowa min. 30%, masa mleczna min. 15% kg -25,
12 Czekolada mleczna orzechowa 90g , skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, orzechy laskowe min. 8%, tłuszcz mleczny. kg -15,
13 Czekolada mleczna truskawkowa 100g , skład: czekolada mleczna min. 50%, tłuszcz mleczny, nadzienie truskawkowe min. 20%, cukier , mleko w proszku odtłuszczone, kg -15,
14 Czekolada gorzka , masa kakaowa min. 70% kg- 5,
15 Czosnek mielony pakowany po 50g kg -15,
16 Czosnek granulowany bez chemii pakowany po 50g kg -20,
17 Draże kakaowe w opakowaniach 50g kg -10
18 Herbata czarna ekspresowa 100g kg- 18,
19 Herbata owocowa ekspresowa 50g (różne smaki) kg- 6,
20 Herbatniki mieszanka kg -18,
21 Ciasteczka owsiane 138g kg -13,
22 Jaja klasa A kod systemu 2, klasa wagowa M szt. 11 000,
23 Kakao naturalne 100g niskotłuszczowe kg 4,
24 Kasza manna 1kg kg -75,
25 Kasza mazurska średnia1kg,
kg-370,
26 Kasza gryczana nieprażona 1kg kg- 40,
27 Kasza jaglana 1 kg kg -22,
28 Kawa naturalna 100g kg -10,
29 Kawa zbożowa 100g kg- 14,
30 Ketchup 1000 g łagodny skład: koncentrat pomidorowy min. 50% cukier, woda. kg -38
31 Kisiel owocowy z cukrem 80g różne smaki kg- 5
32 Kozieradka mielona 100g kg -10
33 Liść laurowy, op. 8 g kg -4,
34 Lizaki owocowe 150g kg -8,
35 Majeranek otarty 8 g kg -5,
36 Majonez dekoracyjny 350g skład: olej roślinny, żółtko jaja min. 6 %,musztarda, przyprawy, regulator kwasowości, kwas cytrynowy kg- 15,
37 Makaron gruby kolanka 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg- 200,
38 Makaron gruby muszelki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg- 200,
39 Makaron gruby świderki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg -200,
40 Makaron nitka 4-jajeczny skład: mąka pszenna makaronowa, semolina 4 jajka /1kg kg -120,
41 Makaron spagetti 1000g kg -45,
42 Mąka pszenna typu poznańska typ 500 kg- 300,
43 Mąka ziemniaczana 1kg kg- 48,
44 Mikołaj czekoladowy 60g kg -5,
45 Miód naturalny wielokwiatowy 370 g kg- 10,
46 Musztarda stołowa 180g bez konserwantów kg- 25,
47 Musli czekoladowe 350g , skład: płatki owsiane , mąka jęczmienna, mąka kukurydziana, kasza kukurydziana, cukier trzcinowy, czekolada, kakao. kg -7,
48 Musli owocowe 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , mąka owsiana, mąka kukurydziana, mieszanka owoców min. 13%(rodzynka, morela jabłko, truskawka ), cukier. kg -7,
49 Musli z owocami tropikalnymi 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , płatki kukurydziane, mieszanka owoców min. 18% (rodzynka, ananas papaja ), cukier. kg -7,
50 Ocet spirytusowy min. 10%, 0,5 l l -10,
51 Olej rzepakowy 1l l -350,
52 Papryka mielona słodka 20g kg -5,
53 Pieprz mielony czarny 50g kg -28,
54 Płatki kukurydziane kg -15,
55 Płatki owsiane 0,5kg kg -15,
56 Przyprawa do ryb 50g kg- 1,
57 Przyprawa do zup sypka 200g (warzywa suszone min. 15,1%) kg- 160,
58 Przyprawa do zup sypka bez glutaminianu sodu, 300g. Skład: sól, cukier, warzywa suszone (marchew , pasternak, natka pietruszki, seler) kg -75,
59 Przyprawa curry 50 g (bez sztucznych barwników i konserwantów) kg- 1,
60 Zioła prowansalskie 50g , skład: oregano, rozmaryn, bazylia, tymianek, majeranek, cząber, estragon, szałwia, mięta, lawenda kg- 2,
61 Ryż 1kg kg- 650,
62 Sól warzona jodowana 1kg kg -350,
63 Wafelek czekoladowy – wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie kg -15,
64 Wafle andruty suche 225g kg -8,
65 Pierniki w czekoladzie 132g kg -9,
66 Zacierka 250g – skład: mąka makaronowa pszenna, masa jajowa min. 10% kg -150,
67 Ziele angielskie 20g kg -6,
68 Żelatyna spożywcza 50g kg- 2,
69 Żurek pakowany 0,5 l l -200,
70 Gałka muszkatołowa 20g kg- 1,
71 Przyprawa do spagetti 47 g kg 2,
72 Przyprawa Gyros 20g kg -1,
73 Drożdże piekarskie 100g kg -4,
74 Cukier waniliowy pakowany po 32-34 g kg -1,
75 Pasztet sojowy 113g kg 10,
76 Pasztet sojowy z koperkiem 113g kg -10,
77 Baton proteinowy 50g kg -10,
78 Paprykarz warzywny 120g kg -8,
79 Proszek do pieczenia. kg -1,
80 Cukier puder. kg 2,
81 Przyprawa do piernika 50g kg -1,
82 Imbir mielony 20g kg -1,
83 Pieprz ziołowy 20g kg -4,
84 Przyprawa do ziemniaków 25g kg -2,
85 Przyprawa do kebaba 30g kg- 2,
86 Lizaki owocowe kulka 20g kg- 10,
87 Frytura 2l l -15,
88 Kasza kuskus 1kg kg- 15,
89 Ziele angielskie 30g (mielone) kg -3,
90 Kminek mielony 30g kg -2,
91 Oregano 30g kg -1,
92 Jaja klasa A kod systemu 2 klasa wagowa L szt -12 000,
93 Ketchup dla dzieci bez konserwantów.(min. 180g pomidorów na 100g ketchup) kg- 5,
94 Chrupki smakowe do mleka różne. 250g kg- 5,
95 Przecier pomidorowy 500g, bez konserwantów, min. 95%
kg 200,
96 Warzywa suszone kostka 200g, bez chemii kg -30,
97 Koperek susz 20g kg -1,
98 Pietruszka natka suszona 25g kg -1,
99 Kolendra mielona 50g kg- 1,
100 Makaron łazanki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 25,
101 Makaron gruby wstążki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 200,
102 Warzywa mrożone , skład: mieszanka warzyw –marchew , pietrucha , seler , por kg -60,
103 Mąka orkiszowa , Bio , typ 700 kg -10,
104 Oliwa z oliwek – Extra Virgin, tłoczona na zimno. l- 10,
105 Ryż brązowy kg -10,
106 Makaron pełnoziarnisty kg -25,
107 Tortellini kg -10,
108 Szpinak mrożony kg -10,
109 Pasztet warzywny z cieciorką 160g kg- 20,
110 Pasztet warzywny z soczewicą 160g kg -20,
111 Bulion warzywny bio 200g kg -10,
112 Olej z pestek winogron nierafinowany l- 4,
113 Lody mleczne - różne smaki kg -100,
114 Chałwa, różne smaki (100g) kg- 30,
115 Grzanki pszenne kg -10,
116 Makaron pióra 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 150,
117 Makaron kokardki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg- 150.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 58078,24 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR III: produkty konserwowane :
1 Dżem wiśniowy 300g skład: wiśnie, cukier , substancja żelująca-pektyna ,regulator kwasowości kg -18,
2 Dżem z czarnej porzeczki 300g skład: czarna porzeczka, cukier, substancja żelująca-pektyna ,regulator kwasowości
kg -18,
3 Dżem truskawkowy 300g skład: truskawki , cukier , substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg- 18,
4 Dżem brzoskwiniowy 300g skład: brzoskwinie , cukier , syrop glukozowo-fruktozowy, substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg- 18,
5 Dżem z owoców leśnych 300g skład: truskawki ,maliny , jeżyny,borówki w różnych proporcjach , cukier , substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg -18,
6 Dżem truskawkowy słodzony fruktozą 300g skład: truskawki , syrop fruktozowy , substancja żelująca-pektyna kg -13,
7 Dżem z czarnej porzeczki słodzony fruktozą 300g skład: czarna porzeczka , syrop fruktozowy , substancja żelująca-pektyna kg- 13,
8 Fasolka szparagowa konserwowa 500 g kg- 160,
9 Galaretka owocowa 80g bez sztucznych barwników, rożne smaki kg -2,
10 Groszek konserwowy 400 g kg- 80,
11 Koncentrat pomidorowy min. 30%, 200g bez konserwantów ,bez tłuszczu ,bez laktozy ,bez cukru kg- 80,
12 Kukurydza konserwowana 400 g kg- 6,
13 Kwasek cytrynowy 50 g kg -10,
14 Pomidor w całości 400 g kg- 50,
15 Ogórki konserwowe 900 g kg -120,
16 Papryka konserwowa 0,9 l kg -18,
17 Przecier ogórkowy 300 g kg -10,
18 Sałatka domowa 900 g kg- 20,
19 Sałatka luksusowa 900 g kg -20,
20 Sałatka obiadowa 900 g kg- 20,
21 Sałatka przysmak domowy 900g kg -20,
22 Sałatka szwedzka 900g kg -20,
23 Sałatka wielowarzywna 900g kg -20,
24 Sałatka z czerwonej kapusty 900g kg- 20,
25 Fasola czerwona konserwowa 390g kg -15,
26 Syrop zagęszczany owocowy 550g, niskosłodzony różne smaki, bez barwników i konserwantów kg -650,
27 Szczaw konserwowany 300 g kg -30,
28 Oliwki czarne drylowane, skład – oliwki, woda, sól kg- 4.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane

15331500-2 - Warzywa konserwowane w occie

15622000-4 - Glukoza i produkty z glukozy, fruktoza i produkty z fruktozy

4.5.5.) Wartość części: 12240,14 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR IV: ryby i przetwory rybne :
1 Konserwa rybna, szprot w oleju,
opakowanie 170 g kg-
80,
2 Konserwa rybna, szprot w pomidorach,
opakowanie 170 g kg-
80,
3 Konserwa rybna śledź w oleju,
opakowanie 170g kg-
80,
4 Konserwa rybna śledź w pomidorach,
opakowanie 170 g kg-
80,
5 Konserwa filety z makreli w pomidorach,
opakowanie 170 g kg -27,
5 Sałatka pikantna z makreli 130 g kg -60,
6 Konserwa , makrela z warzywami 330 g kg -60,
7 Makrela wędzona kg -45,
8 Śledź matias kg -90,
9 Filet z czarniaka mrożony SHP kg -130,
10 Filet sola iqf kg-20,
11 Filet z mintaja mrożony SHP , wielkość płata (4,8) kg- 20,
12 Filet miruna ze skórą SHP kg- 280,
13 Paprykarz szczeciński 310 g kg -150,
14 Tuńczyk w sosie własnym, duże kawałki 170g kg- 30,
15 Tuńczyk w oleju 170kg kg- 20,
16 Dorsz wędzony kg -17.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

4.5.5.) Wartość części: 20947,83 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR V: produkty mleczarskie :
1 Jogurt naturalny min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l- 55,
2 Jogurt truskawkowy min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l- 55,
3 Jogurt owoce leśne min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l- 50,
4 Jogurt brzoskwinia min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l -50,
5 Jogurt (bez barwników i stabilizatorów ) 125g l- 50,
6 Margaryna mleczna 250g kg -220,
7 Masło extra min. 82% zawartość tłuszczu, opakowanie po 200 g kg- 900,
8 Maślanka 1000 ml l -90,
9 Mleko pasteryzowane 2 % folia, po 0,9 l l -1200,
10 Ser topiony kremowy (różne smaki) min.16 % zawartość tłuszczu, po 100 g kg 200,
11 Ser żółty pełnotłusty min. 45%, typu „GOUDA” kg- 230,
12 Serek twarogowy kremowy min. 12% tłuszczu, opakowanie po 125g kg- 100,
13 Serek twarogowy kremowy z ziołami min.12% tłuszczu, opakowanie po 125g kg -100,
14 Serek twarogowy kremowy ze szczypiorkiem min.12% tłuszczu, opakowanie po 125g kg -70,
15 Serek homogenizowany waniliowy, opakowanie po 150g kg- 50,
16
Serek homogenizowany czekoladowy, opakowanie po 150g kg- 50,
17 Serek homogenizowany truskawkowy, opakowanie po 150g kg 50,
18 Serek homogenizowany brzoskwiniowy, opakowanie po 150g kg- 50,
19 Serek homogenizowany naturalny, opakowanie po 150g kg -35,
20 Serek homogenizowany (bogaty w wapń), opakowanie po 150g- 57,
21 Serek wiejski lekki max. 3% tłuszczu , opakowanie po 150g kg- 110,
22 Śmietana 30% zawartość tłuszczu, opakowanie 0,5 l l -830
23
Twaróg półtłusty kg -70,
24 Ser feta 40% tłuszczu, 200g kg -8,
25 Ser mozzarella 125g kg -5,
26 Ser żółty edamski 250g kg -8,
27 Masło klarowane 500g kg- 20.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 52593,46 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR VI: pieczywo :
1 Bułka tarta kg -95,
2 Bułki zwykłe 0,10 kg kg-
800,
3 Bulki ciemne z ziarnami 0,10 kg kg -80,
4 Bułka grahamka 0,10 kg kg -80,
5 Bułka orkiszowa 0,10 kg kg -80,
6 Chałka pszenna 0,2 kg kg- 48,
7 Chleb baltonowski 0,8 kg , pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg-
5000,
8 Chleb ciemny z ziarnami 0,5 kg, pieczony na zakwasie, bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg -250,
9 Chleb orkiszowy 0,5 kg, pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg- 250,
10 Chleb graham 0,5 kg, pieczony na zakwasie, bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg -150,
11 Rogal maślany 0,1 kg
kg -70,
12 Bułka do kebaba 100g kg -30,

13 Bułka do hot doga 100g kg -55,
14 Bułka do hamburgera 100g kg -35,
15 Bułka do zapiekanek 100g kg- 36,
16 Chleb tostowy kg -15.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo

4.5.5.) Wartość części: 20586,50 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR VII: wyroby ciastkarskie :
1 Babka piaskowa kg- 50,
2 Bułki nadziewane kg -150,
3 Ciastka różne na wagę kg -18,
4 Ciastka W-Z 100g kg -50,
5 Ciastko „Napoleonka” 100g kg -18,
6 Ciasto biszkoptowe kg- 20,
7 Ciasto jabłecznik kg -29,
8 Ciasto „Ptasie mleczko” kg- 14,
9 Ciasto drożdżowe kg -78,
10 Strucla z makiem kg- 40,
11 Pączki z pudrem z marmoladą 100g kg- 100,
12 Piernik kg -30,
13 Tort śmietankowy z owocami kg -24,
14 Sernik kg- 52.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15812000-3 - Wyroby ciastkarskie i ciasta

4.5.5.) Wartość części: 8290,70 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

2. Unieważniono postępowanie na podstawie art. 255 pkt 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. Zgodnie z dyspozycją art. 255 pkt 2 ustawy Pzp. „Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego, jeżeli wszystkie złożone wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo oferty podlegały odrzuceniu”.

W przedmiotowym postępowaniu wpłynęła jedna oferta od Wykonawcy: Barbary Pacia, którą odrzucono na podstawie art. 226 ust 1 pkt 3 i pkt 4 ustawy Pzp.

Mając powyższe na względzie uznać należy, iż zachodzi przesłanka unieważnienia postępowania na podstawie art. 255 pkt 2 ustawy Pzp.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 164369,27 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 164369,27 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 4 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważniono postępowanie.
Podstawą do unieważnienia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest art. 255 pkt 3 ustawy Pzp. Zgodnie z dyspozycją tego przepisu, postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najkorzystniejszą ceną przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że Zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny najkorzystniejszej oferty.

W przedmiotowym postępowaniu wpłynęła oferta od Wykonawcy:

1. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe „POLARIS” Małgorzata Gruszczyńska ul. Żołnierska 20 a
62-800 Kalisz
cena:74 447,76 zł

Zamawiający, stosownie do art. 222 ust. 4 ustawy Pzp, przed otwarciem ofert udostępnił na stronie internetowej prowadzonego postępowania informację o kwocie jaką zamierza przeznaczyć na sfinansowanie w/w zamówienia, tj. 62 354,17 zł brutto.

Cena oferty ocenionej jako najkorzystniejszej (jedynej złożonej w postepowaniu), tj. Przedsiębiorstwa Produkcyjno-Handlowego „POLARIS” Małgorzata Gruszczyńska przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający nie może zwiększyć kwoty na sfinansowanie zamówienia do ceny tej oferty.

Z uwagi na powyższe, Zamawiający unieważnia postępowanie na podstawie prawnej wskazanej powyżej

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 13586,38 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 13586,38 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 13586,38 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Podstawą do unieważnienia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest art. 255 pkt 1 ustawy Pzp, zgodnie z którym: „Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, jeżeli nie złożono żadnego wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo żadnej oferty.”
Do upływu terminu składania, tj. do dnia 20.12.2021 r. do godziny 09:00,00 - nie złożono żadnej oferty w powyższym postępowaniu (w zakresie pakietu nr III), w związku z czym postępowanie zostało unieważnione na podstawie prawnej wskazanej powyżej.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 4 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Podstawą do unieważnienia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest art. 255 pkt 3 ustawy Pzp. Zgodnie z dyspozycją tego przepisu, postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najkorzystniejszą ceną przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że Zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny najkorzystniejszej oferty.
W przedmiotowym postępowaniu wpłynęła oferta od Wykonawcy:
1. F.H. „ANNA” Sieracka, Cygan i Wspólnicy Sp.J.
Ul. Złota 120
42-200 Częstochowa Cena: 23 470,96
2. ETQA SP Z O.O.
42-202 CZĘSTOCHOWA, UL STREFOWA
14 A Cena: 26 660,48

Zamawiający, stosownie do art. 222 ust. 4 ustawy Pzp, przed otwarciem ofert udostępnił na stronie internetowej prowadzonego postępowania informację o kwocie jaką zamierza przeznaczyć na sfinansowanie w/w zamówienia, tj. 21 995,23 zł brutto.

Cena oferty ocenionej jako najkorzystniejszej, tj. ETQA Sp. z o.o. przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający nie może zwiększyć kwoty na sfinansowanie zamówienia do ceny tej oferty.

Z uwagi na powyższe, Zamawiający unieważnia postępowanie na podstawie prawnej wskazanej powyżej.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 23470,96 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 26660,48 PLN

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Podstawą do unieważnienia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest art. 255 pkt 1 ustawy Pzp, zgodnie z którym: „Zamawiający unieważnia postępowanie o udzielenie zamówienia, jeżeli nie złożono żadnego wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo żadnej oferty.”
Do upływu terminu składania, tj. do dnia 20.12.2021 r. do godziny 09:00,00 - nie złożono żadnej oferty w powyższym postępowaniu (w zakresie pakietu nr V), w związku z czym postępowanie zostało unieważnione na podstawie prawnej wskazanej powyżej.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

2. Unieważniono postępowanie na podstawie art. 255 pkt 3 ustawy Pzp. Zgodnie z dyspozycją tego przepisu, postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najkorzystniejszą ceną przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że Zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny najkorzystniejszej oferty.

W przedmiotowym postępowaniu wpłynęły oferty od n/w Wykonawców:
1. Piekarnia Mechaniczna Wąs Marcin
Osiek 180, 32-300 Olkusz 34 351,75
2. Mirpol Paweł Kadłubek
Ul. 11 Listopada 31
42-400 Zawiercie, cena: 31 046,88

Zamawiający, stosownie do art. 222 ust. 4 ustawy Pzp, przed otwarciem ofert udostępnił na stronie internetowej prowadzonego postępowania informację o kwocie jaką zamierza przeznaczyć na sfinansowanie w/w zamówienia, tj. 21 615,84 zł brutto.

W wyniku odrzucenia oferty Wykonawcy – Mirpol Paweł Kadłubek - cena oferty ocenionej jako najkorzystniejszej, tj. Piekarni Mechanicznej Wąs Marcin przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający nie może zwiększyć kwoty na sfinansowanie zamówienia do ceny tej oferty.

Z uwagi na powyższe, Zamawiający unieważnia postępowanie na podstawie prawnej wskazanej powyżej.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 34351,75 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 34351,75 PLN

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

2. Unieważniono postępowanie na podstawie art. 255 pkt 3 ustawy Pzp. Zgodnie z dyspozycją tego przepisu, postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego unieważnia się, jeżeli cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najkorzystniejszą ceną przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że Zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny najkorzystniejszej oferty.

W przedmiotowym postępowaniu wpłynęły oferty od n/w Wykonawców:
1. Piekarnia Mechaniczna Wąs Marcin
Osiek 180, 32-300 Olkusz 12 831.00
2. Mirpol Paweł Kadłubek
Ul. 11 Listopada 31
42-400 Zawiercie cena: 8 458,18

Zamawiający, stosownie do art. 222 ust. 4 ustawy Pzp, przed otwarciem ofert udostępnił na stronie internetowej prowadzonego postępowania informację o kwocie jaką zamierza przeznaczyć na sfinansowanie w/w zamówienia, tj. 8 705,24 zł brutto.

W wyniku odrzucenia oferty Wykonawcy – Mirpol Paweł Kadłubek - cena oferty ocenionej jako najkorzystniejszej, tj. Piekarni Mechanicznej Wąs Marcin przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Zamawiający nie może zwiększyć kwoty na sfinansowanie zamówienia do ceny tej oferty.

Z uwagi na powyższe, Zamawiający unieważnia postępowanie na podstawie prawnej wskazanej powyżej.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 12831,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 12831,00 PLN

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.