eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siemianowice Śląskie › Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w 2022 r.



Ogłoszenie z dnia 2022-01-18


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w 2022 r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 277881075

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Mikołaja 3

1.5.2.) Miejscowość: Siemianowice Śląskie

1.5.3.) Kod pocztowy: 41-106

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zss-siemianowice.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zss-siemianowice.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w 2022 r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-8c3e299d-47cb-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00022727

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-01-18

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00004347/04/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku 2021

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00275216/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP1/11/2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 265845,68 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

artykuły spożywcze:
Ananas w syropie w plastrach 560 g szt 32
Bazylia suszona 500g szt 3
Bułka tarta 1kg szt 450
Cukier biały 1kg szt 400
Czosnek granulowany 500g szt 5
Drożdże piekarskie 100g szt 60
Dżem gładki 235g (przynajmniej 100 g truskawek i czerwonych porzeczek użyto do wyprodukowania 100 g produktu, w tym przynajmniej 75 g truskawek i 25 g czerwonych porzeczek, substancja żelująca – pektyny) szt 180
Fasola „jaś” 1kg szt 50
Gałka muszkatułowa 0,5kg szt 1
Groch łuskany 1kg szt 50
Groszek konserwowy - składniki: groszek, woda, cukier, sól) puszka 400g szt 250
Herbata czarna ekspresowa 200szt - wartość energetyczna minimum 17kJ, paczki 40
Jałowiec 0,5kg szt 2
Kasza bulgur 1kg kg 45
Kasza kus kus 1kg szt 60
Kasza jęczmienna 1kg szt 140
Kasza manna 1kg szt 24
Koncentrat barszczu z buraków 300ml (zagęszczony sok z buraków minimum 59,3%) szt 50
Koncentrat pomidorowy 30% - koncentrat nie zmoże zawierać więcej niż 10g cukru na 100g produktu - 950g szt 350
Koper liść suszony 1kg szt 3
Kukurydza konserwowa (kukurydza-ziarno, woda, cukier sól) puszka 400g szt 150
Liść laurowy 100g szt 20
Lubczyk suszony 500g szt 10
Majeranek otarty 1kg szt 3
Majonez 700ml - olej roślinny, żółtko jaja minimum 6,0%, ocet, musztarda oraz woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)kwas cytrynowy), bez konserwantów i innych dodatków chemicznych szt 60
Makaron łazanki (mąka z pszenicy durum) 500g szt 200
Makaron muszelki małe (mąka z pszenicy durum) 500g szt 60
Makaron nitki (3 jajeczny) 250g szt 400
Makaron rurki (mąka z pszenicy durum) kg 75
Makaron świderki (mąka z pszenicy durum) kg 350
Mąka na żurek śląski żytnia razowa 1kg szt 25
Curry 1kg kg 2
Mąka tortowa typ 550 kg 400
Mąka ziemniaczana 1kg szt 80
Miód pszczeli naturalny 1kg szt 350
Musztarda sarepska kg 10
Natka pietruszki (susz) 500g szt 2
Ocet winny l 30
Oregano suszone 300g szt 2
Papryka słodka mielona 1kg szt 6
Papryka ostra mielona 0,5kg szt 2
Pędy bambusa marynowane 0,5kg szt 4
Pieprz cytrynowy mielony 500g szt 2
Pieprz czarny mielony 1kg szt 4
Przyprawa warzywna bez dodatku soli i glutaminianu sodu 1kg zawierająca co najmniej pasternak grys, marchew grys, seler grys(alergen), pietruszka zielona, por płatek, lubczyk, kurkuma, czosnek granulowany, curry, cebula grys, pieprz czarny mielony szt 12
Pulpa pomidorowa 10-12% - 2,5kg (pomidory 100%) szt 70
Ryż biały 1 kg szt 80
Ryż paraboliczny 5kg szt 80
Słonecznik pestki 1kg szt 2
Sok 100% jabłko 200ml szt 3000
Sos boloński 520g - na 100g produktu minimum 125 g pomidorów szt 150
Sos słodko – kwaśny 520g wartość odżywcza przynajmniej 366kJ / 100g, ilość pomidorow na 100g produktu miniumum 42g szt 150
Sól morska drobnoziarnista jodowana 1kg szt 160
Woda mineralna 1,5l średnio zmineralizowana szt 2500
Woda mineralna 1,5l gazowana szt 2500
Woda mineralna n/gaz 5l szt 800
Zacierka 250g szt 60
Zakwas na barszcz biały 480ml szt 50
Zioła prowansalskie 0,5kg szt 2
Ziele angielskie 1kg szt 4

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 49541,26 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

mięso, wędliny, drób
Boczek wędzony klasa I kg 150
Łopatka b/k klasa I kg 700
Schab wprz b/k klasa I kg 450
Żeberka wprz. Paski klasa I kg 50
Filet z kurczaka klasa I kg 750
Filet z indyka klasa I kg 160
Gulaszowe z indyka kg 50
Podudzia z kurczaka klasa I kg 500
Udko z kurczaka klasa I kg 80
Skrzydło z indyka klasa I kg 100
Szponder wołowy klasa I kg 400
Pieczeń roladowa wołowa klasa I kg 120
Kiełbasa senatorska (powyżej 70% mięsa w 100g , nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu gotowego) kg 120
Szynka wieprzowa bez kości - kulka kg 300
Kiełbasa podwawelska (powyżej 70% mięsa w 100g , nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu gotowego) kg 140

4.5.3.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 67102,30 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

produkty mleczarskie i tłuszcze
Jajka kl.L szt 11000
Kefir 250g szt 300
Masło 200g 83% tł szt 750
Mleko 3,2% UHT l 300
Śmietana 12% 0,5l szt 200
Ser typu gouda pełnotłusty 45% tł. lub równorzędny kg 50
Twaróg półtłusty kg 250
Oliwa z oliwek extra virgin l 6
Olej rzepakowy 5l (niearomatyzowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%) szt 100
Jogurt naturalny typ grecki 400g (zawierający nie więcej niż 10g cukrów na 100g/ml produktu, nie więcej niż 10g tłuszczów na 100g produktu) szt 160
Serek topiony złoty ementaler lub równorzędny 100g szt 220
Ser mozzarella 1kg kg 50
Śmietana 12 % gęsta do zup, sosów i sałatek 400g szt 60

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 23029,22 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

owoce i warzywa mrożone, ryby mrożone:
Wiśnia drylowana mrożona kg 250
Czarna porzeczka mrożona kg 250
Truskawka mrożona kg 250
Mieszanka kompotowa mrożona kg 250
Brokuły mrożone kg 380
Bukiet warzyw mrożony kg 300
Fasolka szparagowa mrożona cięta kg 350
Groszek mrożony kg 70
Kalafior mrożony kg 250
Mieszanka warz. 7 składników mrożona kg 60
Szpinak brykiet mrożony kg 150
Włoszczyzna paski mrożona kg 100
Filet z miruny bez skóry 5% glazury kg 150
Kostka z mintaja mrożona kg 220
Mintaj filet mrożony 5% glazury kg 250
Filet z Dorsza mrożony 5% glazury kg 180
Filet z morszczuka argentyńskiego 5% glazury kg 230

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone

4.5.5.) Wartość części: 39735,60 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

owoce i warzywa świeże
Banany klasa I kg 2000
Burak klasa I kg 350
Cebula klasa I kg 350
Cukinia kg 80
Cytryna klasa I kg 80
Czosnek świeży klasa I szt 200
Gruszki klasa I kg 400
Jabłka (ligol) klasa I kg 2500
Kalarepa klasa I szt 50
Kapusta biała klasa I kg 450
Kapusta czerwona klasa I kg 350
Kapusta kiszona kg 800
Kapusta pekińska klasa I szt 200
Kapusta włoska klasa I szt 30
Kiwi klasa I kaliber 5-6 szt 2000
Koperek zielony klasa I szt 350
Mandarynki klasa I kg 350
Marchew klasa I kg 650
Ogórek kiszony kg 350
Ogórek zielony szklarniowy klasa I kg 250
Papryka czerwona klasa I kg 100
Pieczarki klasa I kg 140
Pietruszka (korzeń) klasa I kg 240
Pietruszka zielona klasa I szt 200
Pomarańcze klasa I kg 1600
Pomidory malinowe klasa I kg 150
Por klasa I szt 300
Sałata lodowa klasa I szt 450
Seler klasa I kg 240
Ziemniaki (lord) klasa I kg 8500

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 71255,30 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

pieczywo:
Chleb duży krojony 1kg szt 150
Francuz 400g szt 150
Bułka zwykła duża 100g szt 400

4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 1788,50 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

produkty garmażeryjne niemrożone :
Kluski na parze (400g) opakowanie szt 800
Uszka z mięsem zaw. farszu 40g kg 50
Pierogi z serem zaw. farszu min. 40g kg 140
Pierogi z mięsem zaw. farszu min.40g kg 140
Pierogi ruskie zaw farszu min. 40% kg 70
Pierogi z kapustą i grzybami zaw. farszu min. 40g kg 70

4.5.3.) Główny kod CPV: 15851000-8 - Produkty mączne

4.5.5.) Wartość części: 13393,50 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 46238,83 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 46238,83 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 46238,83 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U. Mir Janusz Psykała

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 626-100-30-64

7.3.3) Ulica: ul. Podhalańska 9/4

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-907

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-20

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 46238,83 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-06-24

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 56060,30 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 60024,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 56060,30 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: • Zakłady Mięsne „ H.A.M.” Cichoń i Wspólnicy Spółka Jawna

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 645 000 65 14

7.3.3) Ulica: ul. Szybowa 7

7.3.4) Miejscowość: Radzionków

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-20

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 56060,30 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-06-24

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 27891,20 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 27891,20 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 27891,20 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: • F.H.U. Mir Janusz Psykała

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 626-100-30-64

7.3.3) Ulica: Podhalańska 9/4

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-907

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-20

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 27891,20 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-06-24

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

wszystkie złożone wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo oferty podlegają odrzuceniu

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 56001,75 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 72370,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 57330,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: • F.H.U. Kaprys Surmański Lesław

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6341156143

7.3.3) Ulica: Szparagowa 3

7.3.4) Miejscowość: Piekary Śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-20

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 57330,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-06-24

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

brak ofert

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

brak ofert

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.