eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowy Sącz › Kelner - barman z językiem angielskim. Nr postępowaniaDOR-271-31/14.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-09-16

Nowy Sącz: Kelner - barman z językiem angielskim. Nr postępowania: DOR-271-31/14.
Numer ogłoszenia: 196769 - 2014; data zamieszczenia: 16.09.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 171657 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego, ul. Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie, tel. 018 4400808, faks 018 4400808.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Kelner - barman z językiem angielskim. Nr postępowania: DOR-271-31/14..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Usługa zorganizowania i przeprowadzenia szkolenia pn.: Kelner - barman z językiem angielskim I. Cel i termin realizacji szkolenia. 1. Zorganizowanie i przeprowadzenie szkolenia dla 15 osób. 2. Celem szkolenia jest nabycie przez uczestników wiedzy i umiejętności praktycznych niezbędnych do podjęcia pracy w zawodzie kelnera-barmana. 3. Czas trwania szkolenia wynosi nie więcej niż 50 dni roboczych licząc od daty rozpoczęcia szkolenia. Ostatni dzień szkolenia przeznaczony jest na zakończenie szkolenia. 4. Miesięczny wymiar godzin szkolenia nie może przekroczyć 150 godzin zegarowych. 5. Planowany termin rozpoczęcia szkolenia: do 7 dni od dnia podpisania umowy. II. Warunki realizacji szkolenia: A. W zakresie merytorycznym: 1. Liczba godzin szkoleniowych dla każdego uczestnika szkolenia wynosi: 340 godzin zegarowych, w tym: 1.1. Moduł I - Zadania zawodowe kelnera-barmana - obejmujący 80 godzin zegarowych zajęć teoretyczno-warsztatowych związanych z wykonywaniem prac kelnera-barmana; 1.2. Moduł II - Obsługa kasy fiskalnej - obejmujący 14 godzin zegarowych zajęć warsztatowych z zakresu obsługi kasy fiskalnej; 1.3. Moduł III - Warsztaty komputerowe - obejmujący 20 godzin zajęć zegarowych z zakresu obsługi licencjonowanego programu fakturowo - magazynowego; 1.4. Moduł IV - Lektorat języka angielskiego - obejmujący 76 godzin zegarowych języka angielskiego w zawodzie kelnera - barmana. Zamawiający wymaga, aby zajęcia z lektoratu języka angielskiego były zajęciami rozpoczynającymi każdy dzień zajęć (3 godziny zegarowe lektorat z języka angielskiego, a kolejne 4 godziny zegarowe to zajęcia z Modułu I, Modułu II i Modułu III). 1.5. Moduł V - Praktyka zawodowa - obejmujący 150 godzin zegarowych zajęć praktycznych w placówkach gastronomicznych, restauracjach, które potencjalnie mogą zatrudnić absolwentów szkolenia. 2. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć do Powiatowego Urzędu Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego na trzy dni robocze przed podpisaniem umowy, następujące dokumenty i oświadczenia: 2.1. Program zajęć szkoleniowych, zawierający co najmniej następujące zagadnienia: a) nazwę szkolenia, b) czas trwania i sposób organizacji szkolenia, c) wymagania wstępne dla uczestników szkolenia, d) cele szkolenia ujęte w kategoriach efektów uczenia się z uwzględnieniem wiedzy, umiejętności i kompetencji społecznych, e) plan nauczania określający tematy zajęć edukacyjnych oraz ich wymiar, z uwzględnieniem części teoretycznej i części praktycznej, f) opis treści - kluczowe punkty szkolenia w zakresie poszczególnych zajęć edukacyjnych, g) wykaz literatury oraz niezbędnych środków i materiałów dydaktycznych, h) przewidziane sprawdziany i egzaminy. 2.2. Harmonogram zajęć teoretyczno - zawodowych ( obejmujący Moduły I, II, III i IV), który powinien zawierać: a) datę (poszczególne dni szkolenia), b) godzinę rozpoczęcia oraz zakończenia zajęć w każdym dniu szkolenia, c) liczbę godzin zegarowych w każdym dniu szkolenia, d) tematykę zajęć, e) miejsce realizacji szkolenia (dokładny adres), f) imię i nazwisko osoby prowadzącej zajęcia w każdym dniu szkolenia, g) ilość godzin w danym miesiącu, 2.3. Kserokopię Akredytacji Kuratorium Oświaty zgodnej z przedmiotem zamówienia w przypadku posiadania stosownego dokumentu. 2.4. Kserokopię Certyfikatu Jakości Usług ISO w przypadku posiadania stosownego dokumentu. 2.5. Kserokopię dokumentów potwierdzających kwalifikacje kadry dydaktycznej (świadectwa/dyplomy ukończenia szkoły), która będzie uczestniczyć w prowadzeniu zajęć szkoleniowych w poszczególnych modułach, potwierdzone za zgodność z oryginałem. 2.6. Oświadczenie Wykonawcy o posiadaniu przez osoby wskazane do realizacji szkolenia doświadczenia w realizacji określonej liczby szkoleń zgodnie z wymogami Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 2.7. Wykaz osób/osoby odpowiedzialnych/odpowiedzialnej za nadzór wewnętrzny nad szkoleniem. Osoba/y ta/te będzie/będą odpowiedzialne za opiekę i kontakt z uczestnikami szkolenia oraz za prawidłową realizację zawartej umowy i bezpośredni kontakt z Zamawiającym. 3. Przygotowanie harmonogramu zajęć praktycznych obejmującego Moduł V, zawierającego: a) wykaz osób odbywających praktykę w danym miejscu, b) tematykę zajęć, c) liczbę godzin zegarowych w każdym dniu szkolenia, d) godzinę rozpoczęcia oraz zakończenia zajęć w każdym dniu szkolenia, e) miejsce realizacji zajęć praktycznych (dokładny adres), f) imiona i nazwiska opiekunów stanowiskowych w poszczególnych miejscach praktyk oraz numer telefonu do opiekuna stanowiskowego. Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do zatwierdzenia harmonogram zajęć praktycznych nie później niż pięć dni roboczych przed rozpoczęciem zajęć praktycznych. 4. Program szkolenia powinien: 4.1. gwarantować uczestnikom szkolenia profesjonalne przygotowanie do wykonywania pracy w zawodzie kelnera-barmana, 4.2. uwzględniać zróżnicowany poziom umiejętności i wiedzy uczestników szkolenia, 4.3. być opracowany w oparciu o standardy kwalifikacji zawodowych i modułowe programy szkoleń zawodowych, dostępne na stronie internetowej www.standardyiszkolenia.praca.gov.pl oraz zgodnie z wymogami określonymi w rozporządzeniu MEN z dnia 11.01.2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. 2012, poz. 186). 5. Program szkolenia powinien obejmować nie mniej niż poniżej wymienione zagadnienia: 5.1. MODUŁ I - Zadania zawodowe kelnera-barmana - 80 godzin zajęć zegarowych teoretyczno-warsztatowych związanych z wykonywaniem prac kelnera-barmana, w tym: 5.1.1. 66 godzin obejmujących co najmniej: 1) przestrzeganie zasad BHP i ppoż. w pracy kelnera i barmana; 2) przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych; 3) organizacja zaopatrzenia bufetowego, podstawowe wiadomości ośrodkach żywności; 4) zasady jakościowego odbioru środków żywnościowych, zasady przechowywania surowców i produktów spożywczych, zamawianie artykułów i przyjmowanie dostaw; 5) posługiwanie się wyposażeniem służbowym, obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń, które stanowią wyposażenie placówek gastronomicznych, zastosowanie urządzeń podgrzewczych, chłodniczych i transportowych, stosowanie drobnego sprzętu do obsługi konsumenckiej; 6) planowanie i organizowanie pracy własnej i innych; 7) sylwetka kelnera-barmana - kultura pracy, etyka zawodu, wrażenia estetyczne, 8) zasady obsługi gości przy stole/barze z elementami wiedzy psychologicznej - sprzedaż sugestywna, napiwki jako nagroda za dobrze wykonaną pracę; 9) przyjmowanie zamówień i reklamacji, doradzanie i udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów, wartości odżywczych potraw, kolejność podawania potraw i napojów, kolejność obsługi, postępowanie z trudnym klientem; 10) trendy w zakresie nowoczesnych form przygotowania potraw; 11) podstawy miksologii; 12) przygotowanie sali konsumenckiej, przygotowanie stołów oraz stołów bankietowych; 13) noszenie tac, przenoszenie talerzy i półmisków; 14) zbieranie brudnych naczyń ze stołów; 15) ogólne metody serwowania, serwowania zakąsek, zup, dań zasadniczych, deserów, potraw płonących; 16) przygotowywanie bufetu śniadaniowego, nakrywanie i podawanie różnego rodzaju śniadań; 17) serwowanie kawy, herbaty, napojów zimnych, win, piwa, wódek; 18) sprzątanie i utrzymanie czystości w bufecie, mycie naczyń stołowych, kuchennego sprzętu, maszyn i urządzeń, polerowanie naczyń i sztućców; 19) wykonywanie napisów cenowych i reklamowych w bufecie, eksponowanie artykułów żywnościowych w bufecie; 20) układanie jadłospisów bufetowych; 21) zabezpieczenie bufetu po zakończeniu pracy; 22) organizacja i obsługa przyjęć okolicznościowych; 23) przygotowanie i obsługa bankietu, małych przyjęć, przyjęć typu angielskiego, zjazdów oraz kongresów; 24) obsługiwanie gości hotelowych na piętrach; 25) przybory i szkło barowe; 26) przygotowanie, podawanie, nakładanie, dekorowanie potraw garmażeryjnych i barowych; 27) technologia sporządzania napojów cocktailowych, deserów, przekąsek, mieszanie oraz dekorowanie cocktaili w obecności klienta; 28) surowce do sporządzania naparów kawy i herbaty, parzenie i podawanie kawy i herbaty; 29) ogólne zagadnienia dotyczące eksploatacji sprzętu baristycznego: czyszczenie i eksploatacja ekspresów, młynków, systemów filtracji; 30) historia kawy, metody obróbki, palenia, odmiany kaw, tworzenie mieszanek, świeżość; 31) technologia przygotowywania wszystkich rodzajów kaw i sposoby jej podawania, w tym: espresso, cappuccino, cafe latte; 32) trendy sztuki balistycznej; 33) receptury kaw, aranżacje różnych rodzajów kaw, sposoby ich ekspozycji 34) podstawy zdobienia latte art; 35) towaroznawstwo alkoholowe i miksologia: podział alkoholi, kategorie drinków, najnowsze trendy w miksologii; 35) enologia i sommelierstwo - podział win, kraje winiarskie, techniki podawania wina; 37) kontrola dat przydatności do spożycia artykułów spożywczych; 38) rozliczanie z konsumentem, w tym wystawianie rachunków, inkasowanie należności, rozliczanie się z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu; 38) współpraca w grupie (z kelnerami, kucharzami oraz pozostałym personelem); Zamawiający wymaga aby Wykonawca zabezpieczył niezbędne do prawidłowej realizacji zajęć teoretyczno-warsztatowych materiały, produkty, urządzenia oraz sprzęt agd w ilości i stanie technicznym zapewniającym wysoki poziom szkolenia. 5.1.2. 14 godzin zajęć warsztatowych z autoprezentacji obejmujących co najmniej: 1) zapoznanie z elementami składającymi się na wizerunek, w tym: a) właściwa autoprezentacja w kontakcie z klientem; b) zasady doboru właściwego ubioru, dodatków, biżuterii w pracy sprzedawcy; c) zasady stosowania odpowiedniego makijażu oraz fryzur; 2) stosowanie zasad savoir - vivru, kultura osobista; 3) komunikacja werbalna i niewerbalna: a) znaczenie mowy ciała; b) modulacja głosem; 4) etyka zawodowa na stanowisku kelnera-barmana; Zamawiający wymaga, aby osoba/osoby prowadząca/prowadzące Moduł I spełniała/spełniały następujące warunki: posiadała/posiadały: wykształcenie gastronomiczne - wyższe zawodowe lub magisterskie lub podyplomowe, prowadziła/prowadziły co najmniej 5 szkoleń o tożsamej tematyce zawartej w module. 5.2. MODUŁ II - Obsługa kasy fiskalnej - 14 godzin zegarowych zajęć warsztatowych, obejmujący co najmniej następujące zagadnienia z zakresu: 1) kasa fiskalna jako szczególna forma dokumentacji sprzedaży - omówienie stosownej ustawy; 2) budowa oraz rodzaje i zastosowanie kas fiskalnych; 3) programowanie kas fiskalnych; 4) praktyczna obsługa kas fiskalnych różnych typów i urządzeń peryferyjnych - symulacja obsługi klienta, 5) dokumenty kasowe (paragon, raport dobowy i raport okresowy); 6) transmisja danych z kas fiskalnych do programów magazynowych i księgowych; 7) rozpoznawanie i kontrola znaków pieniężnych; 8) błędy obsługi i sposoby ich rozwiązywania. Ponadto Wykonawca zapewni podczas zajęć z obsługi kasy fiskalnej możliwość nabycia praktycznych umiejętności z obsługi: metkownicy, czytników kodów kreskowych, czytników kart płatniczych (opis rynku kart płatniczych i zasady działania kart płatniczych, rodzaje transakcji kartami płatniczymi, zabezpieczanie kart i procedury weryfikacyjne, wykonywanie transakcji kartami płatniczymi, budowa terminala/PINpada). Zamawiający wymaga, aby osoby prowadzące Moduł II spełniały następujące warunki: posiadały: wykształcenie nie niższe jak średnie, ukończyły szkolenie z zakresu obsługi i programowania kas fiskalnych potwierdzone odpowiednim zaświadczeniem, prowadziły co najmniej 5 szkoleń o tożsamej tematyce zawartej w module. Zamawiający wymaga co najmniej 2 prowadzących zajęcia z obsługi kasy fiskalnej z uwagi na podział kursantów na dwie grupy. Zajęcia winny być prowadzone równocześnie w dwóch oddzielnych grupach. 5.3. MODUŁ III - Warsztaty komputerowe - obejmujący 20 godzin zegarowych zajęć z obsługi licencjonowanego programu fakturowo - magazynowego z zakresu: 1) ewidencja kontrahentów; 2) ewidencja towarów, cen i marż; 3) rejestr sprzedaży i zakupów; 4) kontrola stanów magazynowych; 5) wystawianie dokumentów sprzedaży: faktur VAT, pro-forma, faktur wewnętrznych, rachunków, wz-faktury; 6) korekta zamówienia, faktury zakupu, faktury sprzedaży. Zamawiający wymaga, aby osoby prowadzące Moduł III spełniały następujące warunki: posiadały: wykształcenie informatyczne - wyższe zawodowe lub magisterskie lub podyplomowe, prowadziły co najmniej 5 szkoleń o tożsamej tematyce zawartej w module. Zamawiający wymaga co najmniej 2 prowadzących warsztaty komputerowe z obsługi licencjonowanego programu fakturowo-magazynowego z uwagi na podział kursantów na dwie grupy. Zajęcia winny być prowadzone równocześnie w dwóch oddzielnych grupach. 5.4. Moduł IV - Lektorat języka angielskiego - obejmujący 76 godzin zegarowych języka angielskiego, mający na celu przygotowanie kursantów do posługiwania się językiem angielskim w pracy kelnera - barmana. Zamawiający wymaga, aby zajęcia z lektoratu języka angielskiego były zajęciami rozpoczynającymi każdy dzień zajęć (3 godziny zegarowe lektorat z języka angielskiego, a kolejne 4 godziny zegarowe to zajęcia z Modułu I, Modułu II i Modułu III). Zamawiający wymaga, aby osoby prowadzące lektorat języka angielskiego - posiadały wykształcenie: co najmniej wykształcenie wyższe zawodowe związane z tematyką zawartą w module oraz prowadziły co najmniej 5 szkoleń o tożsamej tematyce. Zamawiający wymaga, aby zajęcia z lektoratu języka angielskiego prowadzone były równolegle w dwóch oddzielnych grupach ze względu na stopień znajomości języka angielskiego. W związku z powyższym Zamawiający wymaga minimum dwóch lektorów języka angielskiego. 5.5. MODUŁ V - Praktyka zawodowa - obejmujący 150 godzin zajęć praktycznych w placówkach gastronomicznych, restauracjach, które potencjalnie mogą zatrudnić absolwentów szkolenia. Program zajęć praktycznych powinien zawierać zagadnienia omawiane podczas zajęć teoretyczno-zawodowych (od Modułu I do IV) między innymi: 1) przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami bezpieczeństwa i higieny pracy, 2) przestrzeganie higieny osobistej i higieny produkcji, 3) porządkowanie stanowiska pracy, 4) formy i techniki obsługi gościa, 5) technika przenoszenia naczyń i tac, 6) techniki nakrywania stołów bielizną stołową: metody składania i rozkładania obrusów, 7) dekoracja stołu: zasady dekoracyjne, elementy dekoracyjne- składanie serwet płóciennych, 8) nakrywanie stołów: nakrycie proste, nakrycie rozszerzone, przygotowanie nakrycia w obecności gości, 9) przebieg obsługi gości: powitanie, zajmowanie miejsc przez gości, przyjmowanie zamówienia, serwowanie potraw i napojów, rozmowa z gośćmi, realizacja rachunku, pożegnanie, z wykorzystaniem modułu lektoratu języka angielskiego, 10) karty menu - waga znajomości karty menu, podawanie kart, doradzanie przy wyborze potraw, napojów, 11) sporządzanie napojów zimnych i gorących - drinków, 12) podawanie zimnych i gorących napojów bezalkoholowych, 13) podawanie napojów alkoholowych, dobór alkoholi do potraw, 14) sporządzanie i podawanie różnych rodzajów kaw, 15) podawanie potraw - śniadania, zakąski, zupy, desery, serwis a la carte, 16) zbieranie zastawy stołowej po konsumpcji, 17) obsługa przyjęć okolicznościowych, 18)zabezpieczenie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem w/g instrukcji kuchennych, 19) zasady przewozu wyrobów kulinarnych, 20) rozliczenia kelnerskie-barmańskie. Zamawiający wymaga, aby opiekunowie w poszczególnych miejscach praktyk - posiadali wykształcenie: zasadnicze zawodowe i co najmniej 5 lat doświadczenia zawodowego związanego z tematyką szkolenia lub średnie i 4 lata doświadczenia zawodowego związanego z tematyką szkolenia albo wyższe zawodowe, podyplomowe, magisterskie i 3 lata doświadczenia zawodowego związanego z tematyką szkolenia. Zamawiający wymaga co najmniej 8 opiekunów stanowiskowych podczas odbywania zajęć praktycznych w placówkach gastronomicznych, restauracjach. Zamawiający wymaga wyznaczenia w każdej placówce gastronomicznej, restauracji, w której kursanci będą odbywać zajęcia praktyczne opiekuna stanowiskowego. Liczba kursantów w jednej placówce nie może być większa niż 2 osoby. Zajęcia praktyczne mają zakończyć się pisemną opinią o praktykancie sporządzoną przez opiekuna stanowiskowego w danej placówce gastronomicznej, restauracjach, uwzględniającą poziom umiejętności i wiedzy z zakresu tematyki zajęć, motywację, zdyscyplinowanie i zaangażowanie. 6. Wykonawca zobowiązany jest przeprowadzić testy: 6.1.sprawdzający wiedzę kursantów związaną z tematyką kelnera-barmana, który ma być przeprowadzony bezpośrednio po zajęciach teoretyczno - warsztatowych. 6.2.sprawdzający posługiwanie się językiem angielskim w pracy kelnera-barmana, który ma być przeprowadzony bezpośrednio po lektoracie z języka angielskiego. 7. Szkolenie winno zakończyć się wydaniem przez Wykonawcę: 7.1. zaświadczeń o ukończeniu kursu zgodnie z Rozporządzeniem MEN z dnia 11.01.2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. 2012, poz. 186) - wzór zaświadczenia zgodnie z załącznikiem nr 5 do w/w rozporządzenia; 7.2. zaświadczeń potwierdzających ukończenie szkolenia i uzyskanie umiejętności lub kwalifikacji wydanych na podstawie Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 14 maja 2014 roku w sprawie szczegółowych warunków realizacji oraz trybu i sposobów prowadzenia usług rynku pracy (Dz. U. 2014, poz. 667) na papierze kredowym; W/w zaświadczenie powinno zawierać: 1) numer z rejestru, 2) imię i nazwisko oraz numer PESEL uczestnika szkolenia, a w przypadku cudzoziemca numer dokumentu stwierdzającego tożsamość, 3) nazwę instytucji szkoleniowej przeprowadzającej szkolenie, 4) formę i nazwę szkolenia, 5) okres trwania szkolenia, 6) miejsce i datę wydania zaświadczenia, 7) tematy i wymiar godzin zajęć edukacyjnych, 8) podpis osoby upoważnionej przez instytucję szkoleniową przeprowadzającą szkolenie. 7.3. certyfikatów z logo Unii Europejskiej i Europejskiego Funduszu Społecznego oraz logo Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki potwierdzających ukończenie szkolenia, które powinny zawierać informacje z pkt. 7.2. Dotyczy osób, których szkolenie finansowane jest ze środków Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Poddziałanie 6.1.3. 8. Zaświadczenia oraz certyfikaty powinny być wydane w ofertówce sztywnej otwieranej od góry i z prawej strony lub w teczce firmowej ośrodka szkoleniowego. 9. Odbiór w/w zaświadczeń musi być potwierdzony podpisem oraz datą odbioru przez każdego absolwenta szkolenia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.53.00.00 - Usługi szkolenia zawodowego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Szkolenie realizowane jest w ramach projektu Kierunek na pracę Powiatowego Urzędu Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Dotyczy osób, których szkolenie finansowane jest ze środków Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Poddziałanie 6.1.3..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sadecka Agencja Rozwoju Regionalnego S.A., ul. Jagiellonska 14, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39990,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 22848,00

  • Oferta z najniższą ceną: 19240,00 / Oferta z najwyższą ceną: 79900,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.