eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kutno › Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin i podrobów wieprzowych do Domu Pomocy Społecznej w Kutnie ul.Oporowska 27

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-01-14

Kutno: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin i podrobów wieprzowych do Domu Pomocy Społecznej w Kutnie ul.Oporowska 27
Numer ogłoszenia: 18810 - 2013; data zamieszczenia: 14.01.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 1130 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Kutnie, ul. Oporowska 27, 99-300 Kutno, woj. łódzkie, tel. 024 2542536, faks 024 2542536.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin i podrobów wieprzowych do Domu Pomocy Społecznej w Kutnie ul.Oporowska 27.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Szacunkowa ilość zakupu poszczególnych składników przedmiotu zamówienia: Lp. Produkt Jednostka miary Szacunkowa ilość zakupu 1. Łopatka wieprzowa b.kości kg 800 2. Karkówka wieprzowa b.kości kg 100 3. Schab wieprzowy b.kości kg 100 4. Szynka surowa wieprzowa b.kości kg 100 5. Żeberka wieprzowe paski kg 100 6. Boczek surowy b.żeber kg 80 7. Wieprzowina drobna kl. II A kg 300 8. Mięso wieprzowe od szynki kg 100 9. Nogi wieprzowe przednie kg 80 10. Nogi wieprzowe tylne kg 80 11. Golonka wieprzowa przednia i tylna kg 80 12. Słonina b/s kg 300 13. Wątroba wieprzowa kg 40 14. Wołowina b.kości kl. II kg 150 15. Wołowina z kością - antrykot kg 50 16. Kiełbasa krakowska kg 100 17. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 300 18. Kiełbasa piwna kg 100 19. Kiełbasa tatrzańska kg 50 20. Kiełbasa golonkowa kg 100 21. Kiełbasa łopatkowa kg 150 22. Kiełbasa szynkowa kanapkowa kg 150 23. Kiełbasa żywiecka kg 50 24. Kiełbasa cytrynowa kg 50 25. Kiełbasa dębicka kg 50 26. Przysmak śniadaniowy kg 150 27. Luncheon meat (wyrób blokowy z rozdrobionego mięsa wieprzowo-wołowego, parzony i prasowany) kg 100 28. Mielonka kg 120 29. Mortadela kg 200 30. Szynka tyrolska kg 100 31. Szynka konserwowa kg 30 32. Baleron konserwowy kg 50 33. Kiełbasa biała parzona kg 100 34. Kiełbasa zwyczajna kg 120 35. Kiełbasa chłopska kg 50 36. Kiełbasa śląska kg 100 37. Kiełbasa wiejska kg 80 38. Kiełbasa podwawelska kg 100 39. Kiełbasa grilowa kg 80 40. Kiełbaski śląskie kg 40 41. Kiełbasa parówkowa kg 100 42. Parówkowa wiedeńska kg 50 43. Parówki cienkie kg 100 44. Boczek wędzony b.żeber kg 50 45. Baleron kg 100 46. Szynka wiejska kg 80 47. Szynka gotowana kg 80 48. Szynka farmerska kg 20 49. Szynka z komina kg 20 50. Ogonówka kg 20 51. Wędzonka chłopska kg 20 52. Pasztetowa kremowa kg 40 53. Pasztetowa firmowa kg 40 54. Kaszanka kg 250 55. Czarne (potocznie krwiste) kg 100 56. Salceson włoski kg 100 57. Salceson kg 100 58. Salceson ozorowy kg 50 59. Pieczeń rzymska kg 80 60. Pieczeń firmowa kg 80 61. Pieczeń myśliwska kg 80 62. Pasztet chłopski kg 100 63. Pasztet koperkowy kg 40 64. Wołowina b.kości I klasa kg 50 65. Polędwica sopocka kg 30 66. Kości schabowo-karczkowe kg 700.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS Stanisław Witkowski, ul.Dąbrowska 36, 95-100 Dabrówka Wielka, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 90045,97 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 62933,00

  • Oferta z najniższą ceną: 62933,00 / Oferta z najwyższą ceną: 62933,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.