To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-06-03
Nakło nad Notecią: Przetarg nieograniczony na wykonanie usługi cateringowej, towarzyszącej szkoleniu pn. Rozwój lokalny
Numer ogłoszenia: 142276 - 2011; data zamieszczenia: 03.06.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 117256 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zarząd Powiatu Nakielskiego, ul. Gen. H. Dąbrowskiego 54, 89-100 Nakło nad Notecią, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 3866628, faks 052 3860771.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na wykonanie usługi cateringowej, towarzyszącej szkoleniu pn. Rozwój lokalny.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla każdego uczestnika szkolenia oraz udostępnienie Sali szkoleniowej w Nakle nad Notecią. 1) Przygotowanie bufetu kawowego zgodnie ze standardami restauracyjnymi w godzinach 7.30-8.00, składającego się z: - warnik z gorącą wodą minimum 16 l., - kawa sypana, - kawa rozpuszczalna, - herbata czarna w torebkach, - cukier, - śmietanka do kawy, - mieszanka ciastek około 1.5 kg, - cukierki, - woda mineralna gazowana i niegazowana, - kawałek ciasta domowego dla każdego uczestnika. Uwaga! Napoje ciepłe mogą być również podawane gotowe przez obsługę restauracji, po wcześniejszym przyjęciu zamówienia. Zamówienie będzie składane przez uczestników szkolenia: - pierwsze zamówienie w godz. 8.00-8.15, - 2 następne zamówienia - zgodnie z przerwami ustalonymi przez osobę prowadzącą szkolenie. 2) Przygotowanie i serwowanie obiadu zgodnie ze standardami restauracyjnymi w godzinach 12.30-13.00 składającego się z: - ziemniaki gotowane, - sztuka mięsa (w piątek ryba), - zestaw surówek, - sok. 3) W zakresie przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie i serwowanie w czasie trwania szkolenia (przez około 3 miesiące), około 384 posiłków, zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi wyżywienia. 4) Wykonawca zapewnia salę szkoleniową w Nakle nad Notecią nie mniejszą niż 30m2, w której wyznaczone jest miejsce na sprzęt multimedialny oraz salę restauracyjną. Jeżeli wykonawca dysponuje tylko jedną salą, posiłki mogą być podawane na tej samej sali, w której odbywać się będzie szkolenie. W takim przypadku zamawiający zastrzega sobie, aby sala restauracyjna podczas szkolenia była zamknięta dla gości z zewnątrz. 5) Ilość uczestników szkolenia: 64 osoby (4 grupy po 16 osób). 6) Ilość dni szkoleniowych: 24. 2. Uwaga! Zaoferowanie przedmiotu zamówienia sprzecznego z wymaganiami Zamawiającego skutkować będzie odrzuceniem oferty.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Profesjonalny Samorząd realizowany w ramach Działania 5.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Leopold Zwoliński Przedsiębiorstwo Handlowe "ZGODA"
jakie przetargi wygrała firma
Leopold Zwoliński Przedsiębiorstwo Handlowe "ZGODA"
- Przedsiębiorstwo Handlowe ZGODA Leopold Zwoliński, ul. Kilińskiego 8, 89-100 Nakło nad Notecią, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18518,52 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 7680,61
Oferta z najniższą ceną: 7680,61 / Oferta z najwyższą ceną: 36374,40
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Obsługa wizyt międzynarodowych oraz innych wydarzeń w zakresie usług gastronomicznych
- Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby organizacji 58. Ogólnopolskiego Festiwalu Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu Dolnym ( zadania nierozstrzygnięte)
- 106.2024 wyłonienie Wykonawcy w zakresie świadczenia usługi cateringowej podczas międzynarodowej konferencji European Conference on Molecular Magnetic (ECMM 2024).
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań ze środowiskiem biznesowym organizowanych przez Miasto Gorzów.
- Świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia do siedziby Zamawiającego lub do innego miejsca wskazanego przez Zamawiającego, w granicach m. st. Warszawy
- Przygotowanie i dostarczanie posiłków ( usługa cateringowa) dla mieszkańców Centrum Opiekuńczo- Mieszkalnego w Cedyni
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.