eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awek › Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego (nr sprawyMJ.34310-07/2011)

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2011-01-27

W³oc³awek: Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego (nr sprawy: MJ.34310-07/2011)
Numer og³oszenia: 13788 - 2011; data zamieszczenia: 27.01.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 3542 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego (nr sprawy: MJ.34310-07/2011).

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: Czê¶æ I zamówienia (ziemniaki): a) Ziemniaki ¶wie¿e, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od. 4 cm, i przeciêtnej d³ugo¶ci od. 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia, jadalne z 2010 r., jednostka miary kilogram, ilo¶æ 30.000 kilogramów, Czê¶æ II zamówienia (warzywa i owoce): a) Marchew, bez naci, ¶wie¿a, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3.200 kilogramów, b) Kapusta czerwona ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg do 3 kg, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 400 kilogramów, c) Groch ³uskany, po³ówki, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 750 kilogramów, d) Fasola drobna bia³a, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 470 kilogramów, e) Fasola typu Ja¶ du¿a, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 670 kilogramów, f) Cebula ¶wie¿a, twarda, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 2.100 kilogramów, g) Burak æwik³owy ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 10 cm lub pod³u¿ny o d³ugo¶ci od 8 cm do 16 cm i ¶rednicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 3.600 kilogramów, h) Naæ pietruszki ¶wie¿a, o maksymalnej d³ugo¶ci 20 cm i w tym o maksymalnej d³ugo¶ci ³odygi 7 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 65 kilogramów, i) Koper ¶wie¿y, o maksymalnej d³ugo¶ci 20cm lub w³oski o maksymalnej d³ugo¶ci 40 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 60 kilogramów, j) Ogórek zielony twardy, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o d³ugo¶ci od 15 cm do 19 cm i ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, w ca³o¶ci, szklarniowy, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 80 kilogramów, k) Papryka surowa ¶wie¿a, ca³a czerwona, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 30 kilogramów, l) Papryka surowa ¶wie¿a, ca³a zielona, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 30 kilogramów, m) Papryka surowa ¶wie¿a, ca³a ¿ó³ta, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 30 kilogramów, n) Pieczarka ¶wie¿a, ¶redniej wielko¶ci, tzn. zamkniête kapelusze o ¶rednicy od 3 cm do 5cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 220 kilogramów, o) Pietruszka korzeñ ¶wie¿a, bez naci, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 40 kilogramów, p) Pomidor ¶wie¿y, twardy, nie poobijany, czerwony, ca³y, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 5 cm do 8 cm, szklarniowy, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 100 kilogramów, q) Por ¶wie¿y, oczyszczony, gruby, tzn. o ¶rednicy od 2 cm do 4 cm, w ca³o¶ci, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 190 kilogramów, r) Sa³ata ¶wie¿a, ca³a, o ¶rednicy g³ówki od 18 cm do 22 cm, nie przero¶niêta, szklarniowa, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 90 kilogramów, s) Seler ¶wie¿y, du¿y, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez li¶ci, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1.000 kilogramów, t) Kapusta w³oska ¶wie¿a w g³ówkach, o wadze g³ówki od 2 kg do 3 kg, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 700 kilogramów, u) Jab³ka ¶wie¿e, ca³e, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 310 kilogramów, v) Kapusta bia³a ¶wie¿a w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg do 3 kg bez li¶ci bocznych, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 6.400 kilogramów, w) Kapusta pekiñska ¶wie¿a w g³ówkach, o minimalnej ¶rednicy 10 cm i minimalnej d³ugo¶ci 20 cm, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 1.000 kilogramów, x) Czosnek w g³ówkach, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, o przeciêtnej wadze g³ówki od 35 g do 50 g, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 5 kilogramów, y) Truskawka ¶wie¿a, ca³a, bez szypu³ki, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 2 cm do 4 cm, jednego gatunku, nie mieszana, realizacja dostaw od 01.06.2010 r, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 520 kilogramów, Czê¶æ III zamówienia (warzywa kiszone): a) Kapusta kwaszona z marchewk±, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 4.400 kilogramów, b) Ogórek kiszony twardy, o d³ugo¶ci od 8 cm do 10 cm i ¶rednicy od 3 cm do 4 cm, w ca³o¶ci, jednostka miary kilogram, ilo¶æ 2.100 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport WARZYW I OWOCÓW musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ WARZYW I OWOCÓW, o których mowa w pkt III/1 mo¿e ulec zmianie ilo¶ciowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: - czê¶æ I i II zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ piêæ razy w tygodniu ka¿dorazowo do godz. 8:00, - czê¶æ III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo do godz. 8:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.11.00 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste 03.22.13.00 - Warzywa li¶ciaste 03.22.14.00 - Warzywa kapustne 03.21.21.00 - Ziemniaki 03.22.12.30 - Papryka 03.22.12.40 - Pomidory 03.22.13.10 - Sa³ata 03.22.23.21 - Jab³ka 15.33.11.40 - Warzywa li¶ciaste i kapustne 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Ziemniaki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gospodarstwo Ogrodnicze Zbigniew Krosnowski, ¦mi³owice 35, 87-850 Choceñ, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 130560,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 35310,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 35310,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 63000,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Warzywa i owoce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gospodarstwo Ogrodnicze Zbigniew Krosnowski, ¦mi³owice 35, 87-850 Choceñ, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 156391,16 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 40793,75

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 40793,75 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 54736,50

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 3   

Nazwa: Warzywa kiszone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiêbiorstwo - Produkcyjno - Handlowo - Us³ugowe SAUERKRAUT W³adys³awa Kotschmarów, ul. £ódzka 141, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 62022,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 10800,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 10800,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 15465,60

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.