eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wisła › Sukcesywana dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-05-31

Wisła: Sukcesywana dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.
Numer ogłoszenia: 137196 - 2011; data zamieszczenia: 31.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 112902 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle, ul. Wodna 3, 43-460 Wisła, woj. śląskie, tel. 033 8552798, faks 033 8551519.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywana dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131100-6 / Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 370 15131220-3 / Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 20 15113000-3 / Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 80 15113000-3 / Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 30 15113000-3 / Karkówka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 700 15113000-3 / Karkówka wieprzowa z kością / PN-A-82002 / kg / 21 15113000-3 / Kości wędzone / PN-A-82007 / kg / 230 15113000-3 / Kości wieprzowe gołe-świeże / PN-76/A-85712 / kg / 10 15113000-3 / Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 650 15113000-3 / Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 5 15111100-0 / Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 300 15113000-3 / Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 30 15111100-0 / Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 10 15113300-6 / Prosiaczek bankietowy, przetworzony / PN-A-82007 / kg / 8 15111100-0 / Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 5 15113000-3 / Schab wieprzowy z kością / PN-86/A-82002 / kg / 640 15113000-3 / Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 5 15113000-3 / Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 20 15111100-0 / Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 300 15113000-3 / Żeberka wędzone - płaty / PN-86/A-82002 / kg / 10 15113000-3 / Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I - płaty / PN-A-82002 / kg / 15 15131130-5 / Baleron / PN-A-82007 / kg / 165 15131135-0 / Filet wędzony z indyka / PN-A-86526 / kg / 40 15131130-5 / Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 210 15131400-9 / Kabanos wieprzowy / PN-A-82007 / kg / 25 15131130-5 / Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg / 100 15131130-5 / Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 350 15131130-5 / Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 25 15131130-5 / Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 100 15131130-5 / Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 80 15131130-5 / Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 10 15131130-5 / Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 80 15131130-5 / Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 70 15131130-5 / Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 6 15131130-5 / Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 20 15131130-5 / kiełbaski pyszne / PN-A-82007 / kg / 110 15131130-5 / Kiełbasa ogniskowa, grillowana / PN-A-82007 / kg / 40 15131130-5 / Kiełbasa pieprzowa / PN-A-82007 / kg / 10 15131134-3 / Krupniok / PN-A-82007 / kg / 60 15131400-9 / Necówka / PN-A-82012 / kg / 60 15131130-5 / Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 230 15131130-5 / Parówki wiedeńskie / PN-A-82007 / kg / 25 15131135-0 / Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 130 15131130-5 / Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 230 15131310-1 / Pasztetowa / PN-82012 / kg / 30 15131400-9 / Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 40 15131230-6 / Salami gold / PN-A-82007 / kg / 40 15131130-5 / Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 10 15131130-5 / Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 150 15131130-5 / Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 120 15131130-5 / Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 100 15131130-5 / Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 50 15131130-5 / Wędzonka / PN-A-82007 / kg / 120 15131600-1 / Flaki wołowe, krojone / PN-86/A-82004 / kg / 90 15131120-2 / Słonina wędzona / - / kg / 33 15131120-2 / Smalec / PN-85/A-85800 / kg / 25 Część II - drób Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15112100-7 / Dramstiki świeże / PN-A-86524 / kg / 60 15112100-7 / Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 400 15112120-3 / Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 390 15112100-7 / Kurczak świeży / PN-A-86525 / kg / 120 15112100-7 / Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 300 15112100-7 / Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 740 15112300-9 / Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 30.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlu Zagranicznego JUR GAST Sp. z o.o., 43-460 Wisła, ul. Wyzwolenia 34A, 43-460 Wisła, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 84311,60 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 79111,23

  • Oferta z najniższą ceną: 79111,23 / Oferta z najwyższą ceną: 89808,45

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Drobiu i Jaj Mirosława Wierzbicka, 43-460 Skoczów, ul.Łęgowa 28, 43-430 Skoczów, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20232,14 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18527,25

  • Oferta z najniższą ceną: 18527,25 / Oferta z najwyższą ceną: 21408,14

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.