eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wałbrzych › OGŁOSZENIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN



Ogłoszenie z dnia 2008-05-28

Wałbrzych: OGŁOSZENIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN
Numer ogłoszenia: 112658 - 2008; data zamieszczenia: 28.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Wałbrzychu, ul. Juliusza Słowackiego 10 A, 58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 8877000, fax 0-74 8877002.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/info/16440

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: OGŁOSZENIE NA DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Szacunkowa ilość w kg* Kod CPV Cechy produktu 1. BLOK KRÓLEWSKI lub równoważny 800 15131130-5 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 2. ĆWIARTKA Z KURCZAKA 600 15112200-8 Ćwiartki z kurczaka 3. KACZKA PO STAROPOLSKU lub równoważny 800 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem kaczki 4. KANAPKOWA lub równoważny 800 15131130-5 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 5. KASZANKA lub równoważny 2000 15131134-3 ------------------------------------- 6. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA lub równoważny 100 15131130-5 Wędlina z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 7. KIEŁBASA CODZIENNA lub równoważny 2600 15131130-5 Wędlina zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 8. KIEŁBASA ŚLĄSKA DROBIOWA lub równoważny 2000 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym i mięsem drobiowym 9. LANSZMIDT lub równoważny 800 15131130-5 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 10. ŁOPATKA BEZ KOŚCI 3200 15100000-9 Łopatka bez kości, bez skóry, bez tłuszczu tylko duże kawałki 11. METKA ŁOSOSIOWA (wieprzowa) 800 15131400-9 mięso wieprzowe - drobno zmielone z przyprawami (do smarowania) 12. MIELONKA KONSERWOWA lub równoważny 800 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 13. MIELONKA POZNAŃSKA lub równoważny 800 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 14. MIELONKA TYROLSKA lub równoważny 800 15131130-5 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 15. MIĘSO MIELONE DROBIOWE 2000 15112200-8 mięso mielone tylko indycze 16. MIĘSO WOŁOWE 600 15111000-9 zawartość mięsa wołowego 90% oraz tłuszczu 10% 17. MORTADELA lub równoważny 1500 15131130-5 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 18. MORTADELA PIZZA lub równoważny 800 15131130-5 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym z dodatkiem papryki 19. PARÓWKI lub równoważny 2500 15131130-5 Wędlina zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 20. PASTA Z BOCZKU lub równoważny 800 15131400-9 boczek mielony - drobno z przyprawami 21. PASZTET DOMOWY INDYCZY lub równoważny 800 15131135-0 Pasztet z mięsa drobiowego 22. PASZTETOWA lub równoważny 800 15131310-1 Pasztet z mięsa wołowego i/lub wieprzowego 23. PIECZEŃ RZYMSKA lub równoważny 800 15131130-5 Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 24. PIECZEŃ WESELNA lub równoważny 800 15131130-5 Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 25. PORCJE ROSOŁOWE BEZ SKRZYDEŁ 3000 15112200-8 korpusy z kurczaków bez skrzydeł 26. SALCESON CZARNY lub równoważny 800 15131130-5 salceson z dodatkiem krwi - salceson nie może posiadać kości 27. SERCA KURZE 2000 15112200-8 serca z kur 28. SZYNKA DROBIOWA lub równoważny 800 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem drobiowym 29. SZYNKA MIELONA lub równoważny 600 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 30. SZYNKA MOZAIKOWA lub równoważny 800 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 31. SZYNKA ŚNIADANIOWA lub równoważny 800 15112200-8 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 32. WĄTRÓBKA WIEPRZOWA 2000 15100000-9 wątroba wieprzowa świeża 33. WĘDZONKA OKRASA lub równoważny 700 15100000-9 Kawałki boczku tylko wędzone 34. KIEŁBASA PIWNA lub równoważny 800 15131135-0 Wędlina grubo zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 35. ŻOŁADKI Z KURCZAKA 2000 15112300-9 żołądki z kurczaka 36. PASZTET PIECZARKOWY lub równoważny 800 15131130-5 Pasztet z mięsa wołowego i/lub wieprzowego o smaku pieczarkowym *Podane ilości są ilościami szacunkowymi uwzględniające maksymalne zaludnienie jednostki, dlatego też ze względu na różne zaludnienie jednostki ilości mogą ulec zmianie. Z tego tytułu Dostawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Odbiorcy.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 24.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O wykonanie zamówienia ubiegać się mogą wykonawcy spełniający warunki art. 22 ust. 1 oraz 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia wymaganych wa¬runków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez Odbiorcę na zasadzie: spełnia - nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach (załączniki od 1 do 3 oraz aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewiden¬cji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Załączniki od 1 do 3 oraz aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewiden¬cji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/download/siwz/siwz_as_walb_002_2008.zip

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Wałbrzychu ul. Słowackiego 10a 58-300 Wałbrzych.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Wałbrzychu ul. Słowackiego 10a 58-300 Wałbrzych.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.