eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów drobiowych i podrobów wieprzowych, mięsa drobiowego i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Suwałkach - artykuły z grupy 151wg kodu CPV tj. Część 1 - w

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-07-04

Suwałki: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów drobiowych i podrobów wieprzowych, mięsa drobiowego i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Suwałkach - artykuły z grupy 151wg kodu CPV tj. Część 1 - w
Numer ogłoszenia: 111556 - 2007; data zamieszczenia: 04.07.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 29963 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, fax 087 5650328.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów drobiowych i podrobów wieprzowych, mięsa drobiowego i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Suwałkach - artykuły z grupy 151wg kodu CPV tj. Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów tj.: Część 1 - wędliny drobiowe 1. blok akademicki CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 600,00 kg 2. parówki z indyka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 930,00 kg 3. mielonka drobiowa wędzona CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 530,00 kg 4. mielonka śniadaniowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 745,00 kg 5. pieczeń szynkowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 590,00 kg 6. blok z indyka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 730,00 kg 7. szynka mozaika CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 600,00 kg 8. kiełbasa delikatesowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 490,00 kg 9. mielonka wiejska CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -1 195,00 kg 10. mortadela drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -1 810,00 kg 11. smakowita CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 885,00 kg 12. przysmak konserwowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 485,00 kg 13. pasztet drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1 510,00 kg 14. szynka śniadaniowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 150,00 kg 15. polędwica kanadyjska drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 180,00 kg 16. szynka gerwazego CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 150,00 kg 17. kiełbasa żywiecka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 150,00 kg Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe 1. ćwiartka z kurczaka (schłodzona) CPV 15112000-6 Zgodnie z PN-A-86522 - 3 500,00 kg 2. serca drobiowe (schłodzone) CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-86522 - 660,00 kg 3. żołądki drobiowe (schłodzone) CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-86522 - 430,00 kg 4. filet z piersi kurczaka (schłodzony) CPV 15112210-1 Zgodnie z PN-A-86522 - 1 830,00 kg 5. mięso indycze ze skrzydeł (schłodzone) CPV 15112220-4 Zgodnie z PN-A-86522 -190,00 kg Część 3 -wędliny wieprzowe 1. kiełbasa bigosowa CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 1 720,00 kg 2. mortadela CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007- 620,00 kg 3. kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 1 515,00 kg 4. wątrobiana CPV 15131131-2 Zgodnie z PN - A-82007 - 1 330,00 kg 5. kiełbasa piwna CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 1 680,00 kg 6. salceson włoski CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 1 310,00 kg 7. kiełbasa biała parzona CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 830,00 kg 8. kaszanka CPV 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 - 1 600,00 kg 9. pachwina wędzona CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 505,00 kg Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe 1. mięso mielone wieprzowe (schłodzone) CPV 15113000-3 Zgodnie z PN-A-82009 - 5 930,00 kg 2. kości schabowe wieprzowe CPV 15114000-0 - 1 440,00 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 289508,12 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: wędliny drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.07.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Polski Przemysł Mięsni i Drobiarski MAT S.A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 145541.21
  • Oferta z najniższą ceną: 145541.21 / oferta z najwyższą ceną: 145541.21
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: podroby drobiowe oraz mięso drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.07.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski MAT S.A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 50757.00
  • Oferta z najniższą ceną: 50757.00 / oferta z najwyższą ceną: 5075722
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: wędliny wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.07.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne VIOLA Marian Meyer Spółka Jawna, ul. Wyzwolenia 13, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 50886.91
  • Oferta z najniższą ceną: 50886.91 / oferta z najwyższą ceną: 66733,46
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: podroby wieprzowe oraz mięso wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.07.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarniczy Stanisław i Wanda Kwiatkowscy, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 42323.00
  • Oferta z najniższą ceną: 42323.00 / oferta z najwyższą ceną: 49634.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.