eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Laszki › Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Wysocku w II półroczu 2013r.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-06-07

Laszki: Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Wysocku w II półroczu 2013r.
Numer ogłoszenia: 104675 - 2013; data zamieszczenia: 07.06.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku , Wysocko 2, 37-543 Laszki, woj. podkarpackie, tel. 016 6285357.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przetargi.ipzp.pl/dpswysocko

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Wysocku w II półroczu 2013r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje dostawę artykułów spożywczych według Kodu CPV - 15.00.00.00-8 w następujących kategorii: Kategoria Nr 1 - dostawa WARZYWA, OWOCE I JAJA Kategoria Nr 2 - dostawa WĘDLIN I MIĘSA Kategoria Nr 3 - dostawa NABIAŁU Kategoria Nr 4 - dostawa MROŻONEK I KONSERW RYBNYCH Kategoria Nr 5 - dostawa PIECZYWA Kategoria Nr 6 - dostawa POZOSTAŁYCH RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości zamówionego towaru. Zamawiający będzie składał Wykonawcy sukcesywne zamówienia przekazywane faxem lub telefonicznie i potwierdzone faxem następnego dnia . Zamówienie będzie składane z 2 - dniowym wyprzedzeniem przed ustalonym terminem dostawy. Osoba upoważnioną do składania zamówienia jest Starszy Magazynier. Wykonawca dostarczy towar bez względu na wielkość zamówienia w ciągu 2 dni roboczych licząc od dnia otrzymania zamówienia. Zamawiany towar Wykonawca dostarczać będzie na własny koszt do magazynu DPS w godz. od 7 do 11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówiony towar w opakowaniu zapewniającym odpowiednie warunki sanitarne oraz zabezpieczającym go przed zniszczeniem lub uszkodzeniem, transportem spełniającym wymagania higieniczno - sanitarne. Dla wyrobów mleczarskich i mięsa Wykonawca zobowiązuje się do zachowania tzw. Ciągu chłodniczego, tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach spełniających warunki techniczne przewidziane w polskiej normie. Zamawiający zobowiązany jest każdorazowo w obecności przedstawiciela Wykonawcy dokonać ilościowego i jakościowego odbioru towaru, który potwierdza przez pokwitowanie dowodu dostawy. 1. Zamawiający zobowiązuje się do zbadania towaru podczas odbioru i dokona sprawdzenia : 1.1 Warunków transportu, w tym czystości środka transportu opakowań i inne warunki mające wpływ na jakość zdrowotną przewożonych artykułów oraz sposób wyładowania zapobiegający ich zanieczyszczeniu 1.2 Dokumentacji dotyczącej dostarczonych artykułów spożywczych , w tym pochodzenia, producenta, daty produkcji i świadectwo kontroli jakości. 1.3 Opakowań zbiorczych i jednostkowych: obce zapachy, uszkodzenia , zawilgocenie, bombaż puszek, obecności szkodników itp. 1.4 Znakowania artykułów spożywczych, a zwłaszcza terminu przydatności do spożycia i daty minimalnej trwałości, czytelności i trwałości znakowania, 1.5 Cech organoleptycznych, widocznych zanieczyszczeń, zapleśnienia, szkodników itp. 2.W przypadku niedochowania powyższych wymogów Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości dostarczonego towaru i na własny koszt jest zobowiązany wymienić towar na pełnowartościowy, nie budzący żadnych zastrzeżeń oraz w razie potrzeby zastosować inny środek transportu. 2. Odpowiedzialność za dostarczany i odbierany towar określa moment odbioru towaru ( przekazania) 3. W razie stwierdzenia braków Wykonawca uzupełni towar w tym samym dniu lub najpóźniej następnego dnia bez żadnej dopłaty. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar dobrej jakości tj. świeży, I gatunku, czysty, bez obcych zapachów o właściwej gramaturze oraz z właściwym terminem przydatności do spożycia 5. Termin przydatności dostarczonego towaru ma być nie mniejszy niż 50 % całkowitego okresu przydatności do spożycia. 6. Towar będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami. Musi posiadać na opakowaniu opis i cechowanie określające jego właściwości. Opakowanie nie powinno wskazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Towar nie może wykazać oznak nieświeżości, przemrożenia bądź zepsucia. 7. W celu potwierdzenia jakości dostarczanego przez Wykonawcę towaru Wykonawca zobowiązany jest do przedłożenia Zamawiającemu dokumentacji dotyczącej artykułów spożywczych, określających w szczególności ich pochodzenie, producenta, datę produkcji, świadectwo kontroli jakości (Handlowy Dokument Identyfikacyjny) 8. Brak wymaganych dokumentów wstrzymuje zapłatę za dostarczony towar. 9. W razie stwierdzenia przy odbiorze towaru , że nie odpowiada on zamówionemu asortymentowi lub nie spełnia norm jakościowych, zamawiający ma prawo odmówić jego odbioru, a Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie do dostarczenia nowego towaru. 10. W razie dostarczenia towaru złej jakości, której nie można było stwierdzić w trakcie odbioru towaru odbiorca ma prawo złożenia pisemnej lub telefonicznej reklamacji w ciągu 24 godzin od jego wykrycia, a Wykonawca jest zobowiązany wymienić reklamowany towar na wolny od wad..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy spełniający wymagania określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych i nie podlegają wykluczeniu z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 wyżej wymienionej ustawy. 2. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi spełniać warunki udziału w postępowaniu dotyczące: 1) posiadania uprawnień do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2) posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia, oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy 3. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków. 4. Ocena spełnienia w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia / nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej. Oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia. 1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca spełnienia warunki udziału w postępowaniu o zamówienie Zamawiający wymaga złożenia w ofercie następujących oświadczeń i dokumentów: 1) Oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki w zakresie określonym w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, sporządzone według wzoru stanowiącego Załącznik Nr 4 do SIWZ; 2. Jeśli Wykonawca polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. Jednocześnie poleganie Wykonawcy na wiedzy i doświadczeniu innych podmiotów nierozerwalnie wiąże się z tym, że podmioty te będą realizowały część zamówienia jako podwykonawcy, a Wykonawca przedstawi pisemne zobowiązanie tych podmiotów do wykonywania części udzielanego zamówienia. 3. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcy w okolicznościach, o których mowa w art. 24, ust. l ustawy Pzp Zamawiający wymaga złożenia w ofercie następujących oświadczeń i dokumentów: 1) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy z postępowania o Udzielenie zamówienia, sporządzone według wzoru stanowiącego Załącznik Nr 5 do SIWZ; 2) Aktualny odpis z właściwego rejestru jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy; sporządzone według wzoru (wzór Załącznik Nr 6 do SIWZ); 3) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanie decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 4) Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanie decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 4. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 1) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 3) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca dostarczy artykuły spożywcze do magazynu DPS w Wysocku własnym transportem na własny koszt. Dostawy żywności muszą się odbywać zgodnie z zasadami HACCP ( GMP/GHP) przy użyciu odpowiednich środków transportowych dla artykułów wymagających niskich temperatur.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.ipzp.pl/dpswysocko
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku; 37-543 Laszki; powiat jarosławski; woj. podkarpackie..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.06.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku; 37-543 Laszki; Sekretariat-Budynek Administracyjny..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA, OWOCE I JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw owoców i jaj w asortymencie i ilości:1. Banany Kg 300 2. Brokuł świeży Kg 100 3. Buraczki ćwikłowe Kg 300 4. Cebula Kg 300 5. Cytryny Kg 15 6. Czosnek Kg 10 7. Fasola Jaś Kg 30 8. Jabłka Kg 700 9. Jaja Szt. 7 500 10. Kapusta biała Kg 350 11. Kapusta czerwona Kg 80 12. Kapusta kiszona Kg 160 13. Kapusta pekińska Kg 160 14. Klementynki Kg 200 15. Koperek zielony ( pęczek) Szt. 160 16. Mak niebieski Kg 2 17. Mandarynki Kg 150 18. Marchew Kg 400 19. Natka pietruszki (pęczek) Szt. 120 20. Ogórek zielony Kg 200 21. Ogórki kiszone Kg 40 22. Papryka świeża Kg 40 23. Pieczarki świeże Kg 60 24. Pietruszka Kg 100 25. Pomarańcze Kg 100 26. Pomidory Kg 250 27. Pory Kg 150 28. Sałata zielona Kg 60 29. Seler Kg 160 30. Śliwki Kg 100 31. Susz koperku (20g) Szt. 20 32. Susz natki pietruszki (20g) Szt. 20 33. Szczypiorek (pęczek) Szt. 160 34. Ziemniaki Kg 6000 35. Żur naturalny (500g) Szt. 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WĘDLINY I MIĘSA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wędlin i mięsa w asortymencie i ilości: 1. Baleron gotowany wieprzowy Kg 30 2. Boczek wędzony Kg 25 3. Galareta wieprzowa Kg 100 4. Karkówka wieprzowa bez kości Kg 120 5. Kiełbasa kminkowa Kg 80 6. Kiełbasa krakowska parzona Kg 100 7. Kiełbasa lencz Kg 90 8. Kiełbasa parówkowa Kg 100 9. Kiełbasa szynkowa wp. extra Kg 100 10. Kiełbasa wiejska Kg 30 11. Kiełbasa zwyczajna Kg 150 12. Kiszka gryczana wiejska Kg 75 13. Kości wieprzowe pokrzepowe Kg 230 14. Łopatka wp. b/k mięso Kg 350 15. Pasztetowa firmowa Kg 80 16. Pieczeń myśliwska Kg 120 17. Polędwica wieprzowa mięso Kg 60 18. Salceson regionalny Kg 80 19. Smaczek konserwowy Kg 100 20. Szynka konserwowa blok Kg 80 21. Szynka drobiowa Kg 70 22. Szynka kanapkowa Kg 80 23. Szynka wp. extra Kg 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa nabiału w asortymencie i ilości: 1. Jogurt naturalny (400g) Szt. 100 2. Jogurt owocowy (125 g) Szt. 2900 3. Kefir (200g) Szt. 1400 4. Margaryna mleczna (250g) Kg 140 5. Masło roślinne (500 g) Kg 450 6. Masło z olejem extra (200g) Kg 140 7. Maślanka (1 l ) L 240 8. Mleko pasteryzowane homogenizowane folia 2 % L 3100 9. Ser plastry (150 g) Szt. 450 10. Ser topiony (100 g) Szt. 1000 11. Ser żółty salami Kg 100 12. Śmietana 18 % (450g) Szt. 700 13. Śmietana 18 % (500g) Szt. 250 14. Twaróg chudy Kg 450.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.88.10.00-7, 15.43.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MROŻONKI I KONSERWY RYBNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mrożonek i konserw rybnych w asortymencie i ilości:1. Barszcz ukraiński ( 450 g mrożony ) Szt. 160 2. Bukiet jarzyn (450 g mrożony) Szt. 450 3. Dorsz wędzony Kg 60 4. Fasolka szparagowa ( 400 g mrożona) Szt. 200 5. Filet drobiowy (mrożony) Kg 150 6. Filety z makreli ( 170 g konserwa ) Szt. 250 7. Kalafior ( 400 g mrożony) Szt. 350 8. Kości kulinarne (mrożone) Kg 50 9. Kurczak ( mrożony) Kg 350 10. Mieszanka kompotowa (450 g) Szt. 200 11. Płaty rybne mrożone filet-panga Kg 150 12. Śledź w oleju ( 170 g konserwa ) Szt. 250 13. Śledź w oleju (2,0 kg - wiadro ) Kg 48 14. Śledź w pomidorach ( 170 g konserwa ) Szt. 250 15. Tuńczyk kawałki ( 185 g konserwa ) Szt. 250 16. Udziec z kurczaka ( mrożony, ) Kg 300 17. Wątróbka drobiowa mrożona Kg 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.10.00-3, 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.23.40.00-7, 15.11.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa w asortymencie i ilości: 1. Bułka zwykła (100g) Szt. 7000 2. Chleb (950g) Szt. 3350 3. Chleb owsiany (400g) Szt. 1500 4. Kartoflak (100g) Szt. 1000 5. Rogal słodki (100g) Szt. 600 6. Strucla ( 500 g) Szt. 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: POZOSTAŁE RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa różnych artykułów spożywczych w asortymencie i ilości: 1. Amoniak spożywczy ( 50 g ) Szt. 10 2. Bazylia (20g) Szt. 30 3. Budyń różne smaki ( 64 g torebki ) Szt. 600 4. Bułka tarta (0,5 kg) Kg 20 5. Chrzan tarty (270g ) Szt. 60 6. Cukier kryształ (1 kg) Kg 1000 7. Cukier puder (0,5 kg) Kg 15 8. Cukier waniliowy (16 g torebki ) Szt. 80 9. Cynamon (20g ) Szt. 50 10. Czekolada (100g ) Szt. 250 11. Czekolada bez cukru (100g ) Szt. 70 12. Drożdże świeże Kg 2 13. Dżem czarna porzeczka (260g słoik) Szt. 150 14. Galaretka owocowa (75 g) Szt. 400 15. Gałka muszkatołowa (10g torebki) Szt. 50 16. Groch połówki ( 0,5 kg ) Kg 50 17. Groszek konserwowy ( 400g) Szt. 50 18. Herbata indyjska (100 g) Szt. 600 19. Herbata miętowa ekspresowa (24g) Szt. 100 20. Herbata zielona z maliną (50g) Szt. 50 21. Herbata żurawinowa ekspresowa (50 g) Szt. 50 22. Kakao naturalne (100g) Szt. 70 23. Kasza gryczana (0,5 kg) Kg 100 24. Kasza jaglana (0,5 kg) Kg 50 25. Kasza jęczmienna (0,5 kg) Kg 100 26. Kasza manna (0,5 kg) Kg 60 27. Kawa inka (150 g) Szt. 120 28. Ketchup (500 g) Szt 12 29. Kisiel różne smaki (58 g torebki) Szt 250 30. Kminek (20 g torebki) Szt 60 31. Kokos (100g) Szt 20 32. Koncentrat pomidorowy 30 % (200g) Szt 300 33. Konserwa tyrolska mięsna (300 g) Szt 350 34. Kukurydza konserwowa (400 g) Szt 40 35. Kwasek cytrynowy (20g torebki) Szt 200 36. Listki waflowe b/c (32g paczki) Szt 1000 37. Liść laurowy (8g torebki) Szt 120 38. Majeranek (10 g torebki) Szt 120 39. Majonez (850g) Szt 30 40. Makaron świderki (0,5kg) Kg 200 41. Makaron lubelski nitka (0, 5kg) Kg 50 42. Makaron muszelki (0,5kg) Kg 25 43. Marmolada (950g słoik ) Szt 20 44. Mąka pszenna lux -poznańska (1 kg) Kg 400 45. Mąka ziemniaczana (0,5 kg) Kg 25 46. Miód pszczeli naturalny (400g słoik) Szt 30 47. Mleko zagęszczone słodzone (530g) Szt 72 48. Musztarda łagodna (500g) Szt 10 49. Napój herbaciany ( 300 g granulat) Szt. 36 50. Ocet 10 % (0, 5 l) Szt 50 51. Ogórki konserwowe (0,9l) Szt 100 52. Olej uniwersalny (1 l ) Szt 100 53. Olej uniwersalny (3 l ) Szt 5 54. Oliwa z oliwek (1l ) Szt 10 55. Oregano (10g ) Szt 30 56. Papryka konserwowa (0.9l) Szt 60 57. Papryka mielona słodka (20 g torebki) Szt 60 58. Pasztet drobiowy (290 g) Szt 200 59. Pieprz naturalny mielony (20 g torebki) Szt 200 60. Płatki kukurydziane Kg 10 61. Płatki owsiane Kg 20 62. Proszek do pieczenia (18 g torebki) Szt 60 63. Przyprawa do piernika (20g ) Szt 10 64. Przyprawa w płynie (1 l do zup) Szt 100 65. Przyprawa warzywna (200g w proszku) Szt 150 66. Rodzynki (100g) Szt 20 67. Rosół kostka (120 g) Szt 60 68. Ryż ( 1 kg ) Kg 100 69. Smalec kostka (250 g) Kg 90 70. Soda oczyszczona (50 g) Szt 5 71. Sok owocowy (0, 33l) Szt 2000 72. Sok owocowy b/c (0.30l) Szt 500 73. Sok syrop (0, 50l) Szt 50 74. Sos pieczarkowy (27 g) Szt 20 75. Sól kuchenna (1 kg) Kg 180 76. Wafle tortowe (150 g) Szt 72 77. Ziele angielskie (15 g torebki) Szt 100 78. Zupa ogonowa (57g torebki) Szt 150 79. Żurek śląski (46 g torebki) Szt 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.43.00.00-1, 15.85.10.00-8, 15.33.22.00-6, 15.89.00.00-3, 15.13.10.00-5, 15.80.00.00-6, 15.33.22.90-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.