eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czarne › Część I - Dostawa konserw mięsnych Część II - Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych do następujących miejscKantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Białystok; Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Hajnówka.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-03-26

Czarne: Część I - Dostawa konserw mięsnych Część II - Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych do następujących miejsc: Kantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Białystok; Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Hajnówka.
Numer ogłoszenia: 102284 - 2014; data zamieszczenia: 26.03.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 66140 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA", ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 59 833 36 79, faks 59 833 24 30.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Część I - Dostawa konserw mięsnych Część II - Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych do następujących miejsc: Kantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Białystok; Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Hajnówka..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: dla części I konserwy mięsne L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Konserwa turystyczna 300g (alupak) szt. 3000 2. Konserwa tyrolska 130g (alupak) szt. 2000 3. Pasztet drobiowy 130g (alupak) szt. 4000 4. Pasztet drobiowy 300g (alupak) szt. 3000 5. Konserwa golonkowa 320g alupak szt. 2000 6. Smalec z mięsem 108g (alupak) szt. 5000 7. Smalec z cebulą 108g (alupak) szt 5000 8. Konserwa mięsna z indykiem 300g (alupak) szt 2000 9. Gulasz angielski 300g (alupak) szt 2000 10. Szynka konserwowa 320g (alupak) szt. 2000 11. Boczek farmerski 320g alupak szt. 2000 12. Tuszonka wiejska 320g alupak szt. 2000 2.1.1. Miejsce dostawy dla części I 1. Kantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Białystok; 2. Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok; 3. Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Haj-nówka. 2.2. dla części II ryby przetworzone i konserwowe L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Makrela wędzona kg. 100 2. Łosoś wędzony 100g szt. 100 3. Śledź marynowany wiadro 4kg szt. 20 4. Marinus Matias filety sledziowe w oleju 225g-tacka szt. 200 5. Śledź solony wiadro 4kg szt. 20 6. Sałatka śledziowa 150g(opakowanie plastik) szt. 2000 7. Koreczki śledziowe 250g szt. 2000 8. Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g szt. 3000 9. Rolmopsy 400g szt. 100 10. Sałatka śledziowa400g(opakowanie plastik) szt. 2000 11. Filet mintaj b/k (mrożony) kg. 100 12. Sałatka rybna 160g (z otwieraczem) szt. 300 13. Filet panga b/k (mrożony) kg. 100 14. Paprykarz szczeciński 341g(z otwieraczem) szt. 300 15. Paprykarz szczeciński 135g(alupak) szt. 3000 16. Sałatka z makreli 130g(alupak) szt. 3000 17. Tuńczyk Kier w oleju rozdrobniony z otwie-raczem szt. 2000 18. Tuńczyk Kier w sosie własnym rozdrobniony z otwieraczem szt. 2000 19. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie słodko-kwaśnym z otwieraczem 185g szt. 1000 20. Tuńczyk Kier w sosie pomidorowym z otwie-raczem 185g szt. 1000 21. Tuńczyk Kier kawałki w oleju z otwieraczem 170g szt. 1000 22. Tuńczyk Kier kawałki w zalewie z otwiera-czem 170g szt. 1000 23. Tuńczyk Kier w sosie z zielonego Curry z otwieraczem 185g szt. 1000 24. Tuńczyk Kier w majonezie z Curry z otwie-raczem 185g szt. 1000 25. Tuńczyk Kier w sałatce meksykańskiej 185g z otwieraczem szt. 1000 26. Szprot w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 600 27. Szprot w oleju z otwieraczem 170g szt. 600 28. Filety z makreli w oleju z otwieraczem 170g szt. 600 29. Filety z makreli w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 600 30. Filety śledziowe w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 600 31. Filety śledziowe w oleju z otwieraczem 170g szt. 600 2.2.1. Miejsce dostawy dla części II 1. Kantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Białystok; 2. Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok; 3. Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Haj-nówka..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa konserw mięsnych do kantyn i stołówek w ZK i AŚ w Białymstoku oraz kantyny w AŚ w Hajnówce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.03.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SANTE A. Kowalski Sp. j.,, ul. Jagiellońska 55A,, 03-301 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 61000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 55800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 55800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 63910,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych do kantyn i stołówek w AŚ i ZK w Białymstoku oraz AŚ w Hajnówce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.03.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko,, ul. Szpitalna 24,, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 101500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 87934,00

  • Oferta z najniższą ceną: 87934,00 / Oferta z najwyższą ceną: 92130,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.