Wspólny Słownik Zamówień (kody CPV)
Wspólny Słownik Zamówień (kody CPV)
wybierając nazwę kategorii z listy poniżej otrzymasz wszystkie przetargi dotyczące danej branży
Kod CPV | Kategoria |
---|---|
15511700-0 | Mleko w proszku |
15512000-0 | Śmietana |
15512100-1 | Śmietana chuda |
15512200-2 | Śmietana tłusta |
15512300-3 | Śmietana pełnotłusta |
15512900-9 | Bita śmietana |
15530000-2 | Masło |
15540000-5 | Produkty serowarskie |
15541000-2 | Ser stołowy |
15542000-9 | Ser świeży |
15542100-0 | Ser twarogowy |
15542200-1 | Ser miękki |
15542300-2 | Ser feta |
15543000-6 | Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery |
15543100-7 | Ser z przerostami pleśni |
15543200-8 | Ser cheddar |
15543300-9 | Ser scalony |
15543400-0 | Ser parmezan |
15544000-3 | Ser twardy |
15545000-0 | Pasty serowe do smarowania |
15550000-8 | Klasyfikowane produkty mleczarskie |
15551000-5 | Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne |
15551300-8 | Jogurt |
15551310-1 | Jogurt bez dodatków substancji smakowych |
15551320-4 | Jogurt z dodatkiem substancji smakowych |
15551500-0 | Maślanka |
15552000-2 | Kazeina |
15553000-9 | Laktoza lub syrop laktozowy |
15554000-6 | Serwatka |
15555000-3 | Lody i produkty podobne |