Wspólny Słownik Zamówień (kody CPV)
Wspólny Słownik Zamówień (kody CPV)
wybierając nazwę kategorii z listy poniżej otrzymasz wszystkie przetargi dotyczące danej branży
Kod CPV | Kategoria |
---|---|
15131200-7 | Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane |
15131210-0 | Szynka wędzona |
15131220-3 | Bekon |
15131230-6 | Salami |
15131300-8 | Konserwy wątrobiane |
15131310-1 | Pasztety |
15131320-4 | Przetwory z wątróbek gęsich lub kaczych |
15131400-9 | Produkty wieprzowe |
15131410-2 | Szynka |
15131420-5 | Pulpety mięsne |
15131490-6 | Gotowe dania wieprzowe |
15131500-0 | Produkty drobiowe |
15131600-1 | Produkty wołowe i cielęce |
15131610-4 | Pulpety wołowe |
15131620-7 | Wołowina mielona |
15131640-3 | Siekane mięso wołowe |
15131700-2 | Przetwory mięsne |
15200000-0 | Ryby przetworzone i konserwowane |
15210000-3 | Filety rybne, wątróbki rybne i ikra |
15211000-0 | Filety rybne |
15211100-1 | Świeże filety rybne |
15212000-7 | Ikra ryb |
15213000-4 | Wątróbki rybne |
15220000-6 | Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb |
15221000-3 | Ryby mrożone |
15229000-9 | Mrożone produkty rybne |
15230000-9 | Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone |
15231000-6 | Ryby suszone |
15232000-3 | Ryby solone |
15233000-0 | Ryby w solance |