eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zamość › Dostawa produktów spożywczych w 2014r. dla kuchni Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 w Zamościu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-17

Zamość: Dostawa produktów spożywczych w 2014r. dla kuchni Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 w Zamościu
Numer ogłoszenia: 522622 - 2013; data zamieszczenia: 17.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 473048 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 im. Józefa Piłsudskiego w Zamościu, ul. Szczebrzeska 102, 22-400 Zamość, woj. lubelskie, tel. 84 6392027, faks 84 6396041.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych w 2014r. dla kuchni Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 w Zamościu.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa produktów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 w Zamościu. Część I Różne produkty spożywcze 1. Herbata 100g, czarna granulowana, specjalnie wyselekcjonowana wart.energ.2kJ, białko 0.1g, np. Lipton - 200 szt. 2. Pieprz biały 20g. 30 szt. 3. Pieprz ziarnisty 20g. 20 szt. 4. Pieprz cytrynowy 20g 40 szt. 5. Cukier Kryształ 1kg 170 kg 6. Pieprz czarny mielony 22g. 80 szt. 7. Sól 1 kg 70 kg 8. Ziele angielskie 15g 40 szt. 9. Liść laurowy 7g 40 szt. 10. Majonez Dekoracyjny 700g, na 100g: wart.energ.702kcal, białko-1.3g, węglow. 3,0g., tłuszcz 76,1g np. Winiary - 60 szt. 11. Pierogi ruskie 280 kg 12. Rosołki 120g (12 kostek) wart. odżyw. na 100ml.- 22,5kJ, białko 0.1g, węglow. 0.3g, tłuszcz 0.4g. np. Kucharek - 55 szt. 13. Przyprawa do mięs 75g np. Delikat do mięs - Knorr -30 szt. 14. Sos sałatkowy 9g, (wszystkie smaki) na100g / wart.ener.1710kJ białko 0.3g, węglow.5,2g np. Knorr 80 szt. 15. Przyprawa w płynie do zup (magii) 1L. np. Winiary 12 szt 16.Kluski śląskie 100 kg 17.Sos pieczeniowy ciemny 30g, na 100g / wart.energ.156kJ białko1.0g, węglow. 6,2g np. Winiary-80 szt. 18. Przyprawa warzywna do potraw 200g na100g/ wart.energ.137kcal, białko 8,5g.,węglow.24,5g, np. Vegeta - 150 szt. 19.Pasztet 190g (wszystkie smaki) na 100g. / wart.energ.760kJ., białko 7g., węglowodany 4g., tłuszcz 16g. np. Drosed -180 szt. 20 Wafelek w polewie np. Grześki 100 szt. 21 Musztarda stołowa 0,90g. 16 szt. 22. Sosy do kanapek 950g.(różne rodzaje) np. Fanex-22 szt. 23 Zioła prowansalskie 20 g. 30 szt. 24 Papryka ostra 20 g. 20 szt. 25 Papryka słodka 20 g. 40 szt. 26 Majeranek 20 g. 30 szt. 27.Miód 25g. nektarowy-wielokwiatowy, w 100g. / wart.energ.1348kJ, węglowodany 79g., białko 0,3 g.np. Jagr -30 szt. 28 Przyprawa do fasoli 20 g. 40 szt. 29 Przyprawa do bigosu 20 g. 24 szt. 30 Przyprawa do mięsa wieprzowego 20 g. 50 szt. 31Przyprawa do mięsa mielonego-20 g. 50 szt. 32 Pieprz ziołowy 15g. np. Prymat 90 szt. 33 Kwasek cytrynowy 50g. 20 szt. 34 Kminek 0,20 g. 24 szt. 35 Czosnek granulowany np. Prymat 20 g. 400 szt. 36 Przyprawa do kurczaka i dań z drobiu 30g. 50 szt. 37 Przyprawa Curry 20g. 20 szt. 38 Przyprawa do drobiu po myśliwsku 20 g. 24 szt. 39. Zupa grochowa 0,75g. wart.energ.141kJ,białko 1,6g. węglow. 4,3g, tłuszcz. 1,0g. 100 szt. 40. Zupa pieczarkowa 45 g.wart. energ.109kJ,tłuszcze 0,5g. białko 1,2g.,węglowodany 4,0 g. 40 szt. 41. Węgierska zupa gulaszowa 60g.wart.energ.220kJ,białko 1,5g.węglow. 6g.tłuszcz. 2,5g.-70 szt. 42.Barszcz biały 66 g. np . Winiarywart.energ. 44kJ, białko 0,7g.,węglow 1,2g.tłuszcz 0,3g.-100 szt. 43 Pomysł na kurczaka z pieczarkami 32g. 80 szt. 44.Pomysł na gulasz 47g. wart. energ.513kJ,białko 10,3g. węglow. 1,9g. tłuszcz. 8,2g.-300 szt. 45 Sos pomidorowo- paprykowy 43g. 250 szt. 46.Sos pieczarkowy 32g. wart.energ.171kJ,białko 0,8g. węglow. 6,7g tłuszcz. 1,1g. 250 szt. 47 Sos sojowy jasny tao- tao 150 ml. 30 szt. 48 Sos sojowy słodko -kwaśny tao-tao 950 g. 15 szt. Część II Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 1. Ryż długo ziarnisty parabolic 5kg 26 szt. 2. Płatki Czekoladowe, kulki/muszelki 250g, tłuszcz (3,2%),mąka pszenna (62,3%) kakao(2,1%)np. Mlekołaki -25 szt. 3. Kasza jęczmienna średnia 0,5kg = 1szt -120 szt. 4. Kasza gryczana 0,5kg = 1 szt-120 szt. 5. Płatki kukurydziane 1 kg.-10 szt. 6. Mąka pszenna 1 kg,wart. energ.- 1450kJ (342kcal) na100g / białko 9.6g, węglowodany. 73,1g, np.Tłuszcze 1,1g np. Zamojska 75 kg 7. Kasza manna 0,5kg.= 1szt. 15 szt. 8. Mąka ziemniaczana 0,5kg.= 1szt. 10 szt. 9. Makaron 500g. wart. energ. 1429kJ,węglowo. 69,19g, np.tłuszcze 0,3g np. Lubella (wszystkie formy) -250 szt Część III Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1 Olej 1 l. rzepakowy 300 szt Część IV Owoce, warzywa i podobne produkty 1.Dżem 260g (wszystkie smaki) -150 szt. 2.Dżem 280g (wszystkie smaki) na 100g/wart.ener.623kJ, białko 0,3g,węglowodany 35,7g. np. Łowicz- 150 szt. 3. Koncentrat barszczu 300 ml. -50 szt. 4. Koncentrat pomidorowy 950g. -32 szt. 5. Fasolka czerwona 400g. -90 szt. 6. Ketchup Pikantny 950g -60 szt. 7. Sałatka warzywna 400 szt. 8. Groch łupany 0,5kg. 70 szt. 9. Papryka konserwowa 0.9l -20 szt. 10. Chrzan 280g 70 szt. 11. Szczaw 280g 60 szt. 12. Groszek konserwowy 400g 90 szt. 13. Kukurydza konserwowa 340g -90 szt. 14.Syrop koncentrat 5L (wszystkie smaki) na 100ml wart.energ.1204kJ/288kcal, 1 część syropu na 9 części wody np. Herbapol -36 szt Część V Produkty Mleczarskie 1. Ser żółty twardy blok zawartość tłuszczu 4% np. Gouda 60 kg 2. Śmietana 22% 1kg. wart. energ. 913 kJ, białko2,4g, węglow.3,4g,tłuszcz.22,0 g, np. Krasnystaw -210 szt. 3. Margaryna śniadaniowa 500g 440 szt. 4. Serek topiony krążek A*8, zawartość tłuszczu 29%,np. Hochland -1200 szt. 5. Kefir 1L wartość 100g. wart. energ. 208kJ g, białko 3,2g,węglow.4,7g, tłuszcz 2,0g, np. Krasnystaw - 16 szt. 6. Śmietana 18% 0.4l wart. energ. 770 kJ, białko 2,5g, węglow.3,6g, tłuszcz 18,0g, np. Krasnystaw -120 szt. 7. Twaróg półtł.1kg klasa I na 100g/ wart. energ. 449kJ, białko 16,0g węgl.2,8g, tłuszcz 3.5g -85 kg 8. Serek do chleba zioło 100g, 167kcal, 15g tłuszcz. Różne smaki błonnik<0.5g typu Włoszczowa -400 szt. 9. Serek homog.125g (wszystkie smaki), na100g/wart.energ.579kJ białko 7,0g, węglow.14,0g tłuszcz 6,0g np. Krasnystaw 590 szt. 10. Mleko 2% tłuszczu 1l butelka wart.ener.197 kJ, białko 3,0g, węglow. 4.3g. np. Krasnystaw -240 szt. 11. Jogurt 150g. na 100g. / wart.energ. 348kJ., białko 2,5g., węglow. 12,5g np. Krasnystaw -740 szt. Część VI Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 1. Mintaj filet panierowany 185g. 120 kg 2. Makrela wędzona 35 kg 3. Śledź Bryza w oleju 15 kg 4. Paprykarz szczeciński 300g. 80 szt. 5. Płaty śledziowe Matjas w zalewie solonej 20 kg. 6. Filet rybny zapiekany z serem 70 kg 7. Filet rybny ze szpinakiem 30 kg 8. Kostka panierowana mintaj 30 kg Część VII Produkty Głęboko Mrożone 1. Marchew z grochem mrożona 210 kg 2. Bukiet jarzyn mrożony 100 kg 3. Paprykarz warzywny mrożony 400g. 30 kg 4. Pyzy ziemniaczane z mięsem mrożone - 280 kg 5. Zupa jarzynowa 40 kg 6. Brokuł 90 kg 7. Fasolka Szparagowa 50 kg. 8. Kalafior mrożony 80 kg. 9. Paluszki z piersi kurczaka 50 kg. 10. Sznycel 30 kg. 11. Kotlety z serem i szynką 130 kg. 12. Pyzy ziemniaczane z mięsem mrożone 280 kg. Część VIII Przetwory (wędliny) z mięsa 1. Szynka tradycyjna 26 kg 2. Szynka wieprzowa 30 kg 3. Polędwica z warzywami 40 kg 4. Szynka tyrolska 35 kg 5. Kiełbasa parówkowa 40 kg 6. Polędwica sopocka 14 kg 7. Pieczeń domowa 10 kg 8. Wędlina mielona smaczek 35 kg 9. Baleron wieprzowy 30 kg 10. Polędwica miodowa 20 kg 11. Kiełbasa golonkowa 30 kg 12. Kiełbasa krakowska 36 kg 13. Kiełbasa łopatkowa 24 kg 14. Kiełbasa złotopolska 13 kg 15. Kiełbasa zwyczajna 110 kg 16. Kiełbasa boczkowa 50 kg 17. Lux-hotdog paróweczki z serem 40 kg 18. Pasztet pieczony 15 kg 19. Pasztetowa wieprzowa 18 kg 20. Mielonka 24 kg 21. Kiełbasa żywiecka 10 kg Część IX Wędliny drobiowe 1. Pieczeń drobiowa 30 kg 2. Polędwica drobiowa 30 kg 3. Szynka drobiowa 20 kg 4. Filet z indyka 10 kg. 5. Paróweczki drobiowe lux 60 kg Część X Mięsa różne 1. Mięso z szynki 120 kg 2. Karczek b/k 110 kg 3. Schab b/k 130 kg 4. Słonina 40 kg 5. Mięso mielone wieprzowo-wołowe 220 kg Część XI Drób 1. Filet z kurczaka 170 kg 2. Korpusy ze skrzydełkami 250 kg 3. Udka z kurczaka 350 kg Część XII Świeże wyroby piekarskie 1. Pączek (polewa lukier lub czek.) 0.10 kg 260 szt. 2. Bułka wyborowa 0.05 kg 11000 szt. 3. Cynamonka 0.05 kg 350 szt. 4. Pierogi z kapustą i pieczarkami 0.05 kg 150 szt. 5. Cebularz 0.05kg. 400 szt. 6. Ślimak drożdżowy 0.06 kg 550 szt. 7. Rogalik z czekoladą 0.05 kg 150 szt. 8. Strucelek serowy 0,05kg. 150 szt. 9. Strucelek różany 0.05 kg 150 szt. 10. Drożdżówka z jagodą 0,05kg. 150 szt. 11. Paprykarze 0,06 kg. 200 szt. 12. Bułka grahamka 0,05 kg. 1000 szt. Część XIII Chleb 1. Chleb Baltonowski krojony 0.5 kg 2160 szt. 2. Chleb Razowy krojony 0.5 kg 200 szt Część XIV Ciasta 1. Strucla makowa 3 kg 2. Rolada owocowa 3 kg Część XV Warzywa, owoce i orzechy 1. Marchew zimowa 220 kg 2. Marchew w sezonie 60 kg 3. Seler zimowy korzeń 100 kg 4. Seler w sezonie 50 kg. 5. Pietruszka zimowa korzeń 100 kg 6. Pietruszka w sezonie 50 kg. 7. Kapusta biała (sezon letni) 40 szt. 8. Kapusta zimowa 150 kg 9. Kapusta kiszona 200 kg 10. Cytryny 25 kg 11. Ziemniak zimowy 2600 kg 12. Fasola Jaś 35 kg 13. Cebula 140 kg 14. Burak czerwony 350 kg 15. Pomidor (sezon letni) 80 kg 16. Pomidor (sezon zimowy) 30 kg 17. Ogórek zielony (letni) 100 kg 18. Ogórek zielony (sezon zimowy) 10 kg 19. Szczypior (wiązka) 50 szt. 20. Czosnek główka 4 kg. 21. Kapusta pekińska 280 kg 22. Pieczarka 120 kg 23. Banan 150 kg 24. Sałata (sezon wiosenny) 22 szt. 25. Sałata (sezon letni) 40 szt. 26. Rzodkiewka (pęczek) 30 szt. 27. Por 120 kg 28. Ogórek kiszony 20 kg 29. Papryka (sezon zimowy) 20 kg 30. Papryka (sezon letni) 30 kg Część XVI Jabłka 1. Jabłka krajowe 500 kg Część XVII Jaja 1. Jaja 3200 szt.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.00.00 - Mięso 15.11.20.00 - Drób 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.81.11.00 - Chleb 15.81.22.00 - Ciasta 03.22.23.21 - Jabłka 03.14.25.00 - Jaja .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Różne produkty spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ALMAX - DYSTRYBUCJA Sp. Z o.o, Panieńszczyzna, 21-002 Jastków, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9528,74 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10177,66

  • Oferta z najniższą ceną: 10177,66 / Oferta z najwyższą ceną: 11484,31

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ALMAX - DYSTRYBUCJA Sp. Z o.o., Panieńszczyzna, 21-002 Jastków, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1894,14 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1835,15

  • Oferta z najniższą ceną: 1835,15 / Oferta z najwyższą ceną: 2174,13

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ALMAX - DYSTRYBUCJA Sp. Z o.o., Panieńszczyzna, 21-002 Jastków, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1380,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1401,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1401,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1419,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Owoce, warzywa i podobne produkty

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ALMAX - DYSTRYBUCJA Sp. Z o.o., Panieńszczyzna, 21-002 Jastków, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4474,97 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4104,46

  • Oferta z najniższą ceną: 4104,46 / Oferta z najwyższą ceną: 4607,46

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Produkty Mleczarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MARS DYSTRYBUCJA Sp. Z o.o.HURTOWNIA SPOŻYWCZA, ul. Szczebrzeska 21, 22-400 Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11200,31 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11995,41

  • Oferta z najniższą ceną: 11995,41 / Oferta z najwyższą ceną: 13264,02

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe ULTAX, ul. Zagłoby 4, 22-400 Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4318,02 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3076,82

  • Oferta z najniższą ceną: 3076,82 / Oferta z najwyższą ceną: 4897,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Produkty Głęboko Mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe ULTAX, ul. Zagłoby 4, 22-400 Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6751,70 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7320,50

  • Oferta z najniższą ceną: 7320,50 / Oferta z najwyższą ceną: 7763,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Przetwory (wędliny) z mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • EB SP. z o. o., ul. Cisowa 9, 20-703 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6641,57 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6899,45

  • Oferta z najniższą ceną: 6899,45 / Oferta z najwyższą ceną: 8236,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • EB Sp. z o. o., ul. Cisowa 9, 20-703 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1435,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1481,55

  • Oferta z najniższą ceną: 1481,55 / Oferta z najwyższą ceną: 1705,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: Mięsa różne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • EB Sp. z o. o., ul. Cisowa 9, 20-703 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7777,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8387,40

  • Oferta z najniższą ceną: 8387,40 / Oferta z najwyższą ceną: 8817,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 11   

Nazwa: Drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PUBLIMAR Spółka Jawna Lucjan Staniszewski i Spółka, ul. Związkowa 10, 20-148 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5093,30 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4843,10

  • Oferta z najniższą ceną: 4843,10 / Oferta z najwyższą ceną: 5580,75

  • Waluta: PLN.

Część NR: 12   

Nazwa: Świeże wyroby piekarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PIEKARNIA Tadeusz Pieczykolan, Wierzba 21, 22-417 Stary Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5786,62 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3489,60

  • Oferta z najniższą ceną: 3489,60 / Oferta z najwyższą ceną: 6219,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 13   

Nazwa: Chleb

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PIEKARNIA Tadeusz Pieczykolan, Wierzba 21, 22-417 Stary Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3821,31 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2973,60

  • Oferta z najniższą ceną: 2973,60 / Oferta z najwyższą ceną: 4189,60

  • Waluta: PLN.

Część NR: 14   

Nazwa: Ciasta

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PIEKARNIA Tadeusz Pieczykolan , o oferowanej cenie, Wierzba 21, 22-417 Stary Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 89,98 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 58,32

  • Oferta z najniższą ceną: 58,32 / Oferta z najwyższą ceną: 98,22

  • Waluta: PLN.

Część NR: 15   

Nazwa: Warzywa, owoce i orzechy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.W. KOSZ Wiesław Kosz HURTOWNIA OWOCÓW CYTRUSOWYCH, ul. Szczebrzeska 21, 22-400 Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10500,99 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11270,76

  • Oferta z najniższą ceną: 11270,76 / Oferta z najwyższą ceną: 12668,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 16   

Nazwa: Jabłka

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P P.W. KOSZ Wiesław Kosz HURTOWNIA OWOCÓW CYTRUSOWYCH, ul. Szczebrzeska 21, 22-400 Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 880,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 945,00

  • Oferta z najniższą ceną: 945,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 17   

Nazwa: Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CYTROPOL Adrian Krukowski, Płoskie 478, 22-400 Zamość, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1030,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1024,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1024,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1248,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.