eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów mleczarskich, serów, tłuszczy oraz jaj kurzych) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-12-10

Ogłoszenie nr 510539455-N-2020 z dnia 2020-12-10 r.
Zakład Karny w Rzeszowie:

Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów mleczarskich, serów, tłuszczy oraz jaj kurzych) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 601424-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Rzeszowie, krajowy numer identyfikacyjny 00059046700000, Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, państwo Polska

telefon: +48178580700 , -
faks: 17 853 54 20
e-mail: joanna.pietryka@sw.gov.pl, -
www: www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - Zakład Karny w Rzeszowie, 35 - 322 Rzeszów, ul. Załęska 76.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produktów mleczarskich, serów, tłuszczy oraz jaj kurzych) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): 2232/6/Ż/20

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych:

Nazwa i Kod według CPV:
Produkty mleczarskie 15500000-3,
Olej uniwersalny 15411100-3,
Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa 15431000-8,
Jaja kurze 03142500-3.

ZADANIE I – PRODUKTY MLECZARSKIE
1. Mleko krowie - CPV 15511000-3.
O zawartości tłuszczu 2%, pasteryzowane w wysokiej temperaturze. Smak i zapach swoisty dla mleka, niedopuszczalne jest wystąpienie oznak psucia, zjełczenia, pleśni. Termin przydatności do spożycia
nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Opakowania do 5 l. W ilości 18 000 l.
2. Śmietana - CPV 15512200-2.
Płyn jednorodny, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, smak lekko kwaśny, niedopuszczalny smak
i zapach obcy o zawartości tłuszczu 18%. Konsystencja płynna, gęsta, jednolita w całej masie, homogenizowana zawiesista. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia zapleśnienia.
Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Opakowanie do 5 kg.
W ilości: 2 650 kg.
3. Twaróg półtłusty krajanka – CPV 15542100-0.
Niedojrzewający z mleka pasteryzowanego. Smak łagodny, bez posmaku obcego, lekko kwaśny, konsystencja jednolita , zwarta, bez grudek. Barwa biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy.
Opakowanie do 1 kg. W ilości: 11 000 kg.
4. Jogurt naturalny bez cukru – CPV 15551310-1.
Produkt wykonany z mleka pasteryzowanego, zawierający kultury bakterii jogurtowych i fermentacji mlekowej o dość gęstej konsystencji. Barwa biała, smak i zapach swoisty, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, gęsta. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
obce posmaki i zapach. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie do 500 g. W ilości: 3 000 kg.

ZADANIE II - SERY
1. Ser żółty twardy – CPV 15544000-3.
Ser podpuszczkowy dojrzewający z mleka pasteryzowanego o ustalonej zwartości tłuszczu - typu Gouda.
Po przekrojeniu oczka okrągłe i owalne nieprzekraczającej dużej czereśni, przy brzegach nieco mniejsze, dopuszcza się oczka nieregularne oraz pojedyncze szczelinki. Miąższ elastyczny, zwarty , jednolity w całej masie, dopuszcza się lekko plastyczny. Barwa naturalna. Smak delikatny, lekki posmak pasteryzacji, aromatyczny. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Opakowanie od 2,50 do 4 kg. W ilości: 1 500 kg.
2. Ser topiony kostka – CPV 15542200-1.
Produkt powstały z sera podpuszczkowego dojrzewającego jako podstawowego surowca oraz mleka
w proszku odtłuszczonego, zawierający 14—30 % tłuszczu. Barwa jednolita, bez ziarnistości, konsystencja smarowna. Smak i zapach swoisty. Niedopuszczalny jest smak piekący, mdły, mydlasty, gorzki. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia , zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Opakowanie do 100g. W ilości: 1 200 kg.
3. Serek kanapkowy do smarowania pieczywa – CPV 15545000-0.
Naturalny, z koperkiem, z ziołami. Ser twarogowy z mleka pełnego, zawierający czyste kultury mleczarskie, produkt homogenizowany. Barwa charakterystyczna dla rodzaju dodatku lub biała.
Smak swoisty. Niedopuszczalny smak obcy, gorzki, piekący. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia , zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie,
obcy zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Opakowanie do 200 g. W ilości: 6 000 kg.


ZADANIE III - TŁUSZCZE
1. Olej uniwersalny - CPV 15411100-3.
Olej przejrzysty, bez osadu. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe: butelki z tworzyw sztucznych o objętości do 10 l. W ilości 5 000 l.
2. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa - CPV 15431000-8.
Kostka do 300 g o zawartość tłuszczu min. 40%. Opakowania zbiorcze: o masie od 5 do 15 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. W ilości: 14 000 kg.


ZADANIE IV – JAJA KURZE
Jaj kurzych – CPV 03142500-3.
Jaja kurze klasa A (M) (waga 53 – 63 gram) w ilości 200 000 szt.
Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 20 dni od daty dostawy

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.50.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 131044.76 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA w Stalowej Woli
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Staszica 1
Kod pocztowy: 37-450
Miejscowość: Stalowa Wola
Kraj/woj.: podkarpackie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 137597.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 137597.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 165002.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: Sukcesywne dostawy serów.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 103680.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Bestmilk Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Pańska 98/103
Kod pocztowy: 00-837
Miejscowość: Warszawa
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 108864.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 108864.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 136035.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 3
NAZWA: Sukcesywne dostawy tłuszczy.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 71285.71 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: „SAD” FIRMA HANDLOWA Zofia Drągowska-Gąsior
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Rudna Wielka 283
Kod pocztowy: 36-054
Miejscowość: Mrowla
Kraj/woj.: podkarpackie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 74850.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 74850.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 167250.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: Sukcesywne dostawy jaj kurzych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 43809.52 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 6

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE „SAGRA” Lucyna Popek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. PCK nr 8/7
Kod pocztowy: 35-060
Miejscowość: Rzeszów
Kraj/woj.: podkarpackie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 46000.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 46000.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 102000.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.