Ogłoszenie z dnia 2019-03-22
Ogłoszenie nr 510056402-N-2019 z dnia 22-03-2019 r.
Zakład Karny w Stargardzie: Dostawy wędlin dla Zakładu Karnego w Stargardzie
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 515157-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Stargardzie, Krajowy numer identyfikacyjny 00032042000000,
ul. Al. Żołnierza
42,
73-110
Stargard, woj.
zachodniopomorskie, państwo
Polska, tel.
915 763 160, e-mail
dkw_stargard@sw.gov.pl, faks
.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin dla Zakładu Karnego w Stargardzie
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):2232.002.2019
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Baton drobiowy PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 600 kg. 2. Kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998; parzona wędlina wieprzowo wołowa, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw - 400 kg. 3. Kiełbasa parówkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; drobno rozdrobniona parówka wieprzowa, osłonka jelito cienkie wieprzowe, średnio tłusta - 1000 kg. 4. Kiełbasa śląska PN-A-82007:1996/Az1:1998; średnio rozdrobniona, osłonka jelito cienkie wieprzowe, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw - 4500 kg. 5. Kiełbasa szynkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; chuda, parzona wędlina wieprzowa, grubo rozdrobniona, z widocznymi na przekroju dużymi kawałkami chudego mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw - 600 kg. 6. Kiełbasa tatrzańska PN-A-82007:1996/Az1:1998; średnio rozdrobniona, wędzona, chuda, podsuszana kiełbasa wieprzowo wołowa, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw - 600 kg. 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; średnio rozdrobniona, chuda, podsuszana kiełbasa drobiowa, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw - 600 kg. 8. Metka łososiowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; drobno rozdrobniona kiełbasa wieprzowo wołowa - 800 kg. 9. Mielonka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 1000 kg. 10. Mielonka wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; wędlina z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, z niewielkimi oznakami tłuszczu, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw - 1000 kg. 11. Mortadela drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 1000 kg. 12. Mortadela wieprzowa z papryką PN-A-82007:1996/Az1:1998; średni tłusta wędlina wieprzowa, drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne kawałki papryki, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa - 1000 kg. 13. Pasztet drobiowy pieczony PN-A-86526:1995/Az2:2000; pasztet z mięsa, w bloku lub foremkach, zapieczony, średnio tłusty - 200 kg. 14. Pasztetowa drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; pasztetowa z mięsa drobiowego, w folii lub osłonce jelitowej, średnio tłusta - 1000 kg. 15. Pasztetowa wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; pasztetowa z mięsa wieprzowego, w folii lub osłonce jelitowej, średnio tłusta - 1000 kg. 16. Pieczeń drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; pieczeń z mięsa drobiowego, w foremkach lub bloku, zapieczona, średnio tłusta - 1000 kg. 17. Pieczeń wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; pieczeń z mięsa wieprzowego, w foremkach lub bloku, zapieczona, średnio tłusta - 1000 kg. 18. Polędwica drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 400 kg. 19. Salceson czarny ozorkowy PN-A-82007:1996/Az1:1998; wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami ozorów i mięsa - 800 kg. 20. Serdelki drobiowe PN-A-86526:1995/Az2:2000; parówka drobiowa, mocna rozdrobniona, osłonka w folii lub jelito cienkie, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 1000 kg. 21. Kiełbasa smakowita z indyka PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne średnie kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 600 kg. 22. Szynka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego - 600 kg. 23. Szynka tyrolska PN-A-82007:1996/Az1:1998; wędlina z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, z niewielkimi oznakami tłuszczu, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa z szynki wieprzowej, wyczuwalny smak mięsa i przypraw - 1000 kg. 24. Szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007:1996/Az1:1998; mięso z szynki wieprzowej, chuda, bez tłuszczu, nierozdrobniona, parzona, - 400 kg. 25. Kiełbasa biała parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998; średnio rozdrobniona, osłonka jelito cienkie wieprzowe, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw - 1000 kg. 26. Polędwica sopocka PN-A-82007; wędzonka wysokowydajna, wyprodukowana ze schabu bez tłuszczu, wędzona, parzona, nierozdrobniona, bez osłonki - 400 kg. 27. Baleron PN-A-82032:2005; wędzonka otrzymana z karkówki wieprzowej, wędzona, parzona, nierozdrobniona, bez osłonki - 70 kg. 28. Szynka tostowa drobiowa PN-A-86526:1995; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego, opakowana w osłonkę foliową, charakterystyczny prostokątny lub kwadratowy kształt w przekroju - 400 kg. 29. Kaszanka PN-A-82007;1996; wyrób podrobowy parzony; średnio rozdrobniony w osłonie foliowej o średnicy min. 7 cm - 1500 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV: 15131135-0, 15131130-5, 15131310-1, 15131134-3, 15131210-0, 15131200-7
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/03/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
179025.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: PPHU "JOHN"Paweł John
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
187976.25
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI STARGARD
- Modernizacja drogi 1740Z na odcinku Kozy-Dobrzany
- Modernizacja zestawu do załadunku drewna - wymiana żurawia
- Dostawa środków i sprzętu do utrzymania czystości do SPWZOZ w Stargardzie w podziale na 13 pakietów
- Zakup samochodu osobowego do przewozu wychowanków z niepełnosprawnościami
- Budowa kompleksu zabawowo - rekreacyjnego przy Szkole Podstawowej nr 5 im. Jana Pawła II w Stargardzie - ETAP II.
- Odbiór i dalsze zagospodarowanie partii odpadów o kodzie 19 12 12 z mechanicznego przesiewania zmieszanych odpadów komunalnych (20 03 01) z Instalacji Komunalnej w Łęczycy.
więcej: przetargi STARGARD »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa oraz wędlin do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Olofa Palmego w Józefowie w roku szkolnym 2024/2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
- Dostawa żywności dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Ostrołęce
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2024 - 2025
- DOSTAWY PRODUKTÓW MIĘSNCYH I WĘDLINIARSKICH
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.