eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Mr±gowo › Zadanie 1 - miêso wieprzowe, wo³owe oraz wêdliny wieprzowe, wo³owe



Og³oszenie z dnia 2020-01-14

Og³oszenie nr 510007077-N-2020 z dnia 14-01-2020 r.

Wojskowy O¶rodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mr±gowo: Zadanie 1 - miêso wieprzowe, wo³owe oraz wêdliny wieprzowe, wo³owe

OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia:

obowi±zkowe

Og³oszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

tak
Numer og³oszenia: 627780-N-2019

Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Wojskowy O¶rodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mr±gowo, Krajowy numer identyfikacyjny 51028669700000, ul. ul. Pó³wysep Czterech Wiatrów 1, 11-701 Mr±gowo, woj. warmiñsko-mazurskie, pañstwo Polska, tel. 261 314 200; 261 314 248, e-mail woszkmragowo@wp.mil.pl, faks 261 314 225.
Adres strony internetowej (url): www.woszkmragowo.wp.mil.pl
Adres strony internetowej, pod którym mo¿na uzyskaæ dostêp do narzêdzi i urz±dzeñ lub formatów plików, które nie s± ogólnie dostêpne:
www.woszkmragowo.wp.mil.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:

Zadanie 1 - miêso wieprzowe, wo³owe oraz wêdliny wieprzowe, wo³owe

Numer referencyjny(je¿eli dotyczy):

9/2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:

L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust. 5 PZP Ilo¶ci ogó³em 1. 15111000-9 wo³owina extra kg 230,00 69 299 2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 917,00 275,1 1192,1 3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 2000,00 600 2600 4. 15113000-3 ¿eberka wieprzowe kg 460,00 138 598 5. 15113000-3 golonka wieprzowa z/k kg 530,00 159 689 6. 15113000-3 boczek surowy kg 350,00 105 455 7. 15114000-0 w±troba wieprzowa kg 40,00 12 52 8. 15114000-0 flaki mro¿one kg 85,00 25,5 110,5 9. 15131130-5 baleron kg 230,00 69 299 10. 15131130-5 boczek wêdzony parzony kg 119,00 35,7 154,7 11. 15131130-5 Kie³basa krakowska parzona kg 160,00 48 208 12. 15131130-5 kie³basa krakowska sucha kg 220,00 66 286 13. 15131130-6 parówki wp kg 25,00 7,5 32,5 14. 15131130-5 polêdwica sopocka kg 440,00 132 572 15. 15131130-5 polêdwica wieprzowa wêdzona kg 180,00 54 234 16. 15131130-5 kabanosy wp kg 20,00 6 26 17. 15131130-5 ogonówka kg 235,00 70,5 305,5 18. 15131130-5 kie³basa ja³owcowa kg 450,00 135 585 19. 15131130-5 kie³basa ¿ywiecka kg 150,00 45 195 20. 15131130-5 kie³basa podlask± kg 20,00 6 26 21. 15131130-5 kie³basa my¶liwska kg 330,00 99 429 22. 15131130-5 kie³basa toruñska kg 30,00 9 39 23. 15131130-5 kie³basa bia³a parzona kg 370,00 111 481 24. 15131130-5 kie³basa szynkowa wieprzowa kg 130,00 39 169 25. 15131130-5 szynka wp wêdzona kg 50,00 15 65 26. 15131100-6 salceson w³oski kg 75,00 22,5 97,5 27. 15131130-5 kie³basa ¶l±ska kg 60,00 18 78 28. 15131134-3 kaszanka z kaszy gryczanej z w±tróbk± kg 80,00 24 104 29. 15131230-6 kie³basa salami kg 80,00 24 104 30. 15131130-5 szynka wp mielona kg 160,00 48 208 31. 15131130-5 Szynka wp gotowana kg 230,00 69 299 32. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 280,00 84 364 33. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 40,00 12 52

II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:
Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:

tak

II.5) G³ówny Kod CPV: 15110000-2


Dodatkowe kody CPV: 15110000-2

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZÊ¦Æ NR: 1

NAZWA: miêso wieprzowe, wo³owe oraz wêdliny wieprzowe, wo³owe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13/01/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 1405833.22
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: GOBARTO SA
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. K³obucka 25
Kod pocztowy: 02-699
Miejscowo¶æ: Warszawa
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 140583.22
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 140583.22
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 167150.03
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.