eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych oraz przetworów owocowo-warzywnych do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce.



Ogłoszenie z dnia 2020-01-03

Ogłoszenie nr 510000484-N-2020 z dnia 03-01-2020 r.

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka: Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych oraz przetworów owocowo-warzywnych do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 630250-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka, Krajowy numer identyfikacyjny 00000000000000, ul. ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, woj. , państwo Polska, tel. 058 301-60-33 w. 301, e-mail zkgansk@pro.onet.pl, faks .
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Zakład Karny

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych oraz przetworów owocowo-warzywnych do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

2232/9/19

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Część I: 1. Ryż łuskany biały w ilości - 4000,00 kg 2. Mąka pszenna typ 500-550 w ilości - 1000 kg 3. Mąka ziemniaczana w ilości - 200 kg 4. Płatki owsiane w ilości - 300 kg 5. Płatki jęczmienne w ilości - 300 kg 6. Kasza manna w ilości - 300 kg 7. Kasza jęczmienna średnia w ilości - 4000 kg 8. Groch łuskany w ilości - 1400 kg 9. Fasola biała "Jaś" w ilości 3700 kg 10. Makaron forma gruba "świderki" w ilości - 5000 kg 11. Makaron zacierka dwujajeczny w ilości - 400 kg Część II: 1. Cukier biały w ilości - 5000 kg 2. Herbata czarna granulowana w ilości - 380 kg 3. Kawa zbożowa w ilości - 500 kg 4. Ocet w ilości - 500 l 5. Budyń owocowy bez cukru w ilości - 50 kg 6. Kisiel owocowy bez cukru w ilości - 450 kg 7. Ketchup opakowanie "butelkowe" w ilości - 200 kg 8. Musztarda w ilości - 200 kg 9. Majonez w ilości - 150 kg 10. Przyprawa do zup w płynie typu maggie w ilości - 600 l 11. Bulion drobiowy (kostka rosołowa) w ilości - 500 kg 12. Bulion warzywny (kostka rosołowa) w ilości - 550 kg 13. Zupa grzybowa w proszku w ilości - 200 kg 14. Zupa pieczarkowa w proszku w ilości - 200 kg 15. Żurek w proszku w ilości - 200 kg 16. Zupa barszcz czerwony w proszku w ilości - 150 kg 17. Sos pieczarkowy w proszku w ilości - 200 kg 18. Sos pieczeniowy w proszku w ilości - 150 kg 19. Sos biały w proszku w ilości - 150 kg 20. Sos boloński w proszku w ilości - 200 kg 21. Proszek jajeczny (całe jaja) w ilości - 100 kg 22. Olej uniwersalny w ilości - 2000 l 23. Sól warzona jodowana w ilości - 1300 kg 24. Pieprz czarny mielony w ilości - 50 kg 25. Włoszczyzna suszona w ilości - 250 kg 26. Czosnek granulowany w ilości - 35 kg 27. Majeranek w ilości - 40 kg 28. Papryka mielona słodka w ilości - 20 kg 29. Ziele angielskie w ilości - 45 kg 30. Liść laurowy w ilości - 45 kg 31. Cynamon mielony w ilości - 5 kg 32. Przyprawa uniwersalna typu jarzynka/vegeta w ilości - 550 kg 33. Przyprawa do mięsa w proszku w ilości - 20 kg 34. Granulat sojowy w ilości - 100 kg 35. Kostka sojowa w ilości - 500 kg 36. Kotlet sojowy a'la schabowy w ilości - 50 kg 37. Sos pomidorowy w ilości - 20 kg 38. Woda niegazowana źródlana w ilości - 1500 l Część III: 1. Koncentrat pomidorowy 30 % w ilości - 2000 kg 2. Chrzan tarty w ilości - 50 kg 3. Groszek konserwowy po odcieku w ilości - 200 kg 4. Kukurydza konserwowa po odcieku w ilości - 200 kg 5. Papryka konserwowa po odcieku w ilości - 1000 kg 6. Ogórek konserwowy po odcieku w ilości - 1000 kg 7. Przecier ogórkowy w ilości - 400 kg 8. Sałatka szwedzka po odcieku w ilości - 1000 kg 9. Sałatka wielowarzywna po odcieku w ilości - 1000 kg 10. Szczaw konserwowy mielony w ilości - 400 kg 11. Dżem truskawkowy w ilości - 1400 kg 12. Marmolada wieloowocowa w ilości - 1400 kg 13. Kompot niesłodzony w ilości - 30 kg

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 03211300-6


Dodatkowe kody CPV: 15612100-2, 15613380-5, 15862000-8, 15331462-3

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Produkty zbożowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 46198.57
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 6
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 6
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych ,,DORO" Dorota Doberstajn
Email wykonawcy: doro@doro.net.pl
Adres pocztowy: ul. Młyńska 30
Kod pocztowy: 88-100
Miejscowość: Inowrocław
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 50060.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 50060.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 59187.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Różne produkty żywnościowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 49237.35
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 6
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 6
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usaługowo-Handlowe ,,MARGO" Grzegorz Środa
Email wykonawcy: ppuhmargo@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Lipowa 6
Kod pocztowy: 87-707
Miejscowość: Zakrzewo
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 54047.05
Oferta z najniższą ceną/kosztem 54047.05
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 75911.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Przetwory owocowo-warzywne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 34825.99
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 6
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 6
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Z.P. H. SIMPOL Zdunek Krzysztof
Email wykonawcy: z.p.h.simpol@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Mickiewicza 13
Kod pocztowy: 98-354
Miejscowość: Siemkowice
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 40162.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 40162.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 67844.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.