Ogłoszenie z dnia 2018-11-15
Ogłoszenie nr 500273736-N-2018 z dnia 15-11-2018 r.
Zakład Karny w Stargardzie: Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 640929-N-2018
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Stargardzie, Krajowy numer identyfikacyjny 000320420,
ul. Al. Żołnierza
42,
73-110
Stargard, woj.
zachodniopomorskie, państwo
Polska, tel.
915 763 160, e-mail
dkw_stargard@sw.gov.pl, faks
.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):2232.005.2018
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa, obrobiona, świeża - 400 kg 2. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszczu, świeża - 1600 kg 3. Korpusy drobiowe świeże - 1400 kg 4. Podgardle wędzone, wędzone, ze skórą - 400 kg 5. Kości wędzone od schabu, wędzone - 1000 kg 6. Udka kurczaka, ćwiartka z kurczaka, ze skórą, niewielką ilością tłuszczu - 5000 kg 7. Mięso mielone drobiowe luzem, mięso mielone z drobiu, - 800 kg 8. Mięso mielone wieprzowe luzem wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu - 1300 kg 9. Pierś z kurczaka surowa, świeża, w całości - 100 kg 10. Serca wieprzowe, świeże, w całości - 200 kg 11. Schab wieprzowy bez kości, w całości, świeży - 100 kg 12. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, świeża - 200 kg 13. Mięso wołowe bez kości II klasy, bez tłuszczu, bez skóry, świeże - 20 kg 14. Wątróbka drobiowa, drobiowa, świeża - 1400 kg 15. Wątroba wieprzowa, świeża, w płatach - 900 kg 16. Żołądki drobiowe, świeże, w całości - 400 kg 17. Serca drobiowe, świeże, w całości - 1400 kg 19. Smalec wieprzowy, luzem lub w kostkach - 250 kg 20. Słonina wieprzowa bez skóry, świeża, bez skóry - 100 kg
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV: 15113000-3, 15131200-7, 15112130-6, 15114000-0, 15111100-9, 15112300-9, 15412100-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/11/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
95313.80
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: BISSA Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
100079.49
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI STARGARD
- Modernizacja budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Stargardzie - poprawa efektywności energetycznej budynku oraz dostosowanie do warunków bezpieczeństwa pożarowego
- Konserwacja miejskiego oświetlenia ulicznego i parkowego na terenie Stargardu w okresie od lipca 2024 do czerwca 2025 roku
- Modernizacja budynku biurowego przy ul. Bydgoskiej 13/15 w Stargardzie
- Dostawa wraz z montażem trybun składanych teleskopowo z siedziskami plastik z oparciem oraz zakup siedzisk na starą trybunę dla Hali sport OSiR Stargard Sp. z o.o. ul. Pier Brygady 1 w Stargardzie.
więcej: przetargi STARGARD »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy różnych produktów spożywczych do Internatu Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W MILANÓWKU CZĘŚĆ 1 - CZĘŚĆ 3
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki MOPS w Lipnie w drugiej połowie 2024 r.
- Dostawa artykułów spożywczych do bielańskich placówek
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 6 w Bełchatowie
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w drugiej połowie 2024 roku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.