eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Opole › Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-10-08

Opole: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego
Numer ogłoszenia: 332908 - 2014; data zamieszczenia: 08.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 269156 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Opolski, Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole, woj. opolskie, tel. 077 5 415977, faks 077 5415930.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego z podziałem na 7 części: Część nr 1: Świadczenie usługi cateringowej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Dziwaczność, niesamowitość i niezwykłość w literaturach i kulturach, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ, Część nr 2: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas spotkania roboczego uczestników projektu naukowego pt. Uniwersytety na rzecz pogranicza, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1B do SIWZ, Część nr 3: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Różnorodność kulturowa a styl, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1C do SIWZ, Część nr 4: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Różnorodność kulturowa a styl, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1D do SIWZ, Część nr 5: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas I Ogólnopolskiej Konferencji Interdyscyplinarnej Bezdzietność jako problem współczesnego świata. Styl życia - niepłodność - adopcja, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1E do SIWZ, Część nr 6: Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach Letniej Szkoły Językowej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1F do SIWZ, Część nr 7: Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. American and European Values X: Philosophy In the Time of Economic Crisis, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1G do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Regionalnego (dotyczy części nr 2).

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część nr 1: Świadczenie usługi cateringowej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Dziwaczność, niesamowitość i niezwykłość w literaturach i kulturach, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Anna Olak, Franciszek Flak P.H.U. ANFRA s.c., ul. Oświęcimska 136, 45-641 Opole, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9462,96 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2900,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4494,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Część nr 5: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas I Ogólnopolskiej Konferencji Interdyscyplinarnej Bezdzietność jako problem współczesnego świata. Styl życia - niepłodność - adopcja, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1E do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sanktuarium św. Jacka Centrum Kultury i Nauki Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Opolskiego, ul. Parkowa 1a, 47-325 Kamień Śląski, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4268,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 13585,00

  • Oferta z najniższą ceną: 13585,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13585,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Część nr 6: Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach Letniej Szkoły Językowej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1F do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grzegorz Nawara Firma Produkcyjno-Handlowa Refleks, ul. Katowicka 68, 45-061 Opole, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24715,45 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30400,00

  • Oferta z najniższą ceną: 30400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 30400,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Część nr 7: Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. American and European Values X: Philosophy In the Time of Economic Crisis, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1G do SIWZ.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Michał Komorowski, Przemysław Chwaliński MP INVESTA s.c., ul. Kościuszki 3, 45-063 Opole, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1601,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1944,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1944,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1950,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.