eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szklarska Poręba › ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM SZKLARSKA PORĘBA - JAKUSZYCE 2014

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-30

Szklarska Poręba: ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM SZKLARSKA PORĘBA - JAKUSZYCE 2014
Numer ogłoszenia: 281689 - 2013; data zamieszczenia: 30.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 267087 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: SPORT SZKLARSKA PORĘBA Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 21, 58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie, tel. 75 717 20 63, faks 75 717 20 63.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM SZKLARSKA PORĘBA - JAKUSZYCE 2014.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usług hotelarskich i gastronomicznych ( na potrzeby organizacji zawodów Pucharu Świata FIS w narciarstwie biegowym Szklarska Poręba - Jakuszyce 2014. 2.Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych dotyczy obiektów hotelowych minimum trzygwiazdkowych, z łącznym zapotrzebowaniem 400 miejsc, z możliwością zachowania tolerancji in ? 10%, w terminach: a)od 10 stycznia do 22 stycznia 2014 r. - 5 miejsc w tym w SGL: 5 0 b)od 12 stycznia do 22 stycznia 2014 r. - 24 miejsc w tym 0 w DBL: 12 c) od 13 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 5 miejsc w tym w SGL: 5 0 d) od 13 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 20 miejsc w tym w SGL: 4 w DBL : 8 e) od 15 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 12 miejsc w tym w SGL: 12 0 f) od 15 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 64 miejsc w tym w SGL: 18 w DBL : 23 g) od 16 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 134 miejsc w tym w SGL: 28 w DBL : 53 h) od 16 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 90 miejsc w tym w SGL: 10 w DBL : 40 i) od 16 stycznia do 23 stycznia 2014 r. - 20 miejsc w tym w SGL: 2 w DBL : 9 j) od 17 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 26 miejsc w tym 0 w DBL : 13 oznacz. SGL- pokoje jednoosobowe DBL - pokoje dwuosobowe, z oddzielnymi łóżkami 3. Zgodnie z obowiązującym regulaminem FIS na podstawie, którego Zamawiający otrzymuje zgłoszenie liczby osób, wstępne potwierdzenie ilości miejsc i terminów ich rezerwacji możliwe będzie do 31grudnia 2013 r. 4. Zamawiający przekaże Wykonawcy usługi szczegółowy harmonogram zakwaterowania wraz z listą uczestników i terminami rezerwacji pokoi w terminie 7 dni przed planowanym rozpoczęciem realizacji usług hotelarskich i gastronomicznych. 5.WARUNKI I WYMAGANIA , których nie spełnienie, chociażby w jednym punkcie, powoduje odrzucenie oferty: 5.1 pokoje jedno i dwuosobowych z oddzielnymi łóżkami, wyposażone w pełny węzeł sanitarny (łazienka z toaletą, prysznicem, umywalką ),TV, telefon. 5.2 możliwość zajęcia pokoju co najmniej pięć (5) godzin przed standardowym rozpoczęciem doby hotelowej o 14:00, 5.3 możliwość opuszczenia pokoju do ośmiu (8) godzin po standardowym zakończeniu doby hotelowej o 12:00, 5.4 przygotowanie posiłków ( śniadanie, obiad, kolacja lub obiadokolacja) wyłącznie w formie bufetowej z uwzględnieniem diety dla sportowców bogatej w węglowodany oraz różnorodnością warzyw gotowanych na parze, owoców i nabiału , w godzinach: - śniadanie od 06:30 do 11:00 - obiad ( lunch) od 12:00 do 15:00 - kolacja (obiadokolacja) od 17:00 do 20:00 i przy uwzględnieniu minimalnych wymogów dotyczących menu podczas zawodów FIS: 5.4.1 ŚNIADANIE chleb (pieczywo ciemne i białe) masło/margaryna wędliny, sery, twaróg, nabiał warzywa (różne) owoce (różne) herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe 5.4.2 OBIAD I KOLACJA lekka zupa lub przystawka 200 g mięsa (2-3 dania do wyboru) makaron, ryż, kasza, frytki, ziemniaki gotowane warzywa lekkie surówki i sałatki (kilka rodzajów) owoce (różne) deser herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe, 5.5 zapewnienie elastyczności godzin posiłków, 5.6 zapewnienie uczestnikom zakwaterowania możliwości dokonywania na terenie hotelu płatności kartami płatniczymi, 5.7 zapewnienie personelu hotelu ze znajomością języka angielskiego i niemieckiego (przed podpisaniem umowy - Zamawiający ma prawo przeprowadzania, ze wskazana obsługą , konwersacji sprawdzającej znajomość języka obcego), 5.8 zapewnienie stosownej ilości bezpłatnych, odśnieżonych i na bieżąco odśnieżanych miejsc parkingowych na posesji przynależnej do hotelu. Odśnieżanie dotyczy również dojazdu na parking hotelowy. Przez pojęcie _ stosownej _należy rozumieć : liczbę zarezerwowanych pokoi jednoosobowych plus 75% z zarezerwowanej liczby pokoi dwuosobowych. 5.9 zapewnienie całodobowej ochrony obiektu hotelowego dla celów bezpieczeństwa. 5.10 zapewnienie, w obiekcie hotelowym, bezpłatnego bezprzewodowego internetu o szybkości przesyłu minimum 2 Mb zgodnie z zapotrzebowaniem osób zakwaterowanych w terminie realizacji umowy.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla grupy zawodników i trenerów: 146 miejsc, w tym: 30 pokoi jednoosobowych (SGL) i 58 pokoi dwuosobowych (DBL) z wyżywieniem: 3 posiłki (FB) tj. śniadanie, obiad, kolacja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Eugeniusz Zielenkiewicz prowadzący działalność pn. PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-HANDLOWE _LAS_, Turystyczna 8, 58-573 Piechowice, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 114870,37 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 102600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 102600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 102600,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla grupy zawodników i trenerów:161 miejsc, w tym: 15 pokoi jednoosob. (SGL) i 73 pokoi dwuosobowych (DBL) z wyżywieniem: 3 posiłki (FB) tj. śniadanie, obiad, kolacja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • INTERFERIE S.A. [miejsce:Interferie Sport Hotel BORNIT-Szkl. Por.], Marii Skłodowskiej- Curie 76, 59-301 Lubin, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 181166,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 177360,00

  • Oferta z najniższą ceną: 177360,00 / Oferta z najwyższą ceną: 177360,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla przedstawicieli FIS:27 miejsc, w tym: 27 pokoi jednoosob. (SGL) z wyżywieniem: 2 posiłki (HB) tj. śniadanie, obiadokolacja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PRZEDSIĘBIORSTWO P.H-U MIPAMA IMPOR-EKSPORT EMILIA I ZBIGNIEW SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA [miejsce: Hotel SASANKA-Szkl.Por.], Rogatka 7A, 62-860 Opatówek, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28444,44 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 32000,00

  • Oferta z najniższą ceną: 32000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 32000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla TVP + INFRONT:31 miejsc, w tym: 7 pokoi jednoosob. (SGL) i 12 pokoi dwuosobowych (DBL) z wyżywieniem: 2 posiłki (HB) tj. śniadanie, obiadokolacja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zbigniew Hochół prowadzący działalność pn. Firma Handlowo-Usługowa AGAT, 1Maja19, 58-580 Szklarska Poręba, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50222,22 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 43065,00

  • Oferta z najniższą ceną: 43065,00 / Oferta z najwyższą ceną: 43065,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: świadczenie usłu hotelarskich i gastronomicznych dla TVP +INFRONT:35 miejsc, w tym: 5 pokoi jednoosob. (SGL) i 15 pokoi dwuosobowych (DBL) z wyżywieniem: 2 posiłki (HB) tj. śniadanie, obiadokolacja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Paweł Wieczorek prowadzący działalność pn. HOTEL OPERATOR, Mickiewicza 4, 58-580 Szklarska Poręba, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31935,19 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20002,00

  • Oferta z najniższą ceną: 20002,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20002,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.