eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radostowice › Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok



Ogłoszenie z dnia 2013-11-29

Radostowice: Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok
Numer ogłoszenia: 257961 - 2013; data zamieszczenia: 29.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy w Radostowicach , ul. Dworcowa 56, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 21 52 22, faks 32 212 52 22.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.radostowicesp.edupage.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem, na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok, tj. od 02.01.2014r. do 31.12.2014r. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się VII części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części: 1) Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 2) Część II - Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne 3) Część III - Drób 4) Część IV - Ryby, przetworzone i konserwowe 5) Część V - Warzywa, owoce i przetwory 6) Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja 7) Część VII - Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełniania warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ustawy - załącznik nr 2 do SIWZ.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie spełniony w sytuacji gdy wykonawca wykaże wykonanie w ciągu ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie: co najmniej jedno zamówienie polegające na dostawie ciągłej przez okres minimum 1 roku produktów spożywczych

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełniania warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ustawy - załącznik nr 2 do SIWZ.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełniania warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ustawy - załącznik nr 2 do SIWZ.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełniania warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ustawy - załącznik nr 2 do SIWZ.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
  • określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie
    zgodnie z pkt. III.3.2 niniejszego ogłoszenia;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca może złożyć jedną ofertę. Złożenie większej liczby ofert lub oferty zawierającej rozwiązania alternatywne lub oferty wariantowej, spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę. Oferta musi być wypełniona zgodnie z treścią zał. nr 1 do SIWZ i podpisana przez osoby (osobę) uprawnione do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy (podpis(y) winien/ny być opatrzony/e pieczęcią imienną osoby (osób) uprawnionych do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy, a w przypadku braku pieczęci należy złożyć czytelny podpis określający imię i nazwisko w/w osoby (osób). Wraz z ofertą należy złożyć odpowiednio na każdą wybraną do realizacji część, wypełnione zał. 1a - 1g do SIWZ. Jeżeli upoważnienie osób podpisujących ofertę nie wynika bezpośrednio z dokumentów dołączonych do oferty (tj. nie wynika wprost z dokumentów stwierdzających status prawny wykonawcy), to do oferty należy dołączyć stosowne pełnomocnictwo w formie oryginału lub kopii z podpisem notarialnie poświadczonym, zgodnie z postanowieniami określonymi w pkt VI ppkt 8 SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Dopuszcza się możliwość zmiany treści umowy na podstawie art. 144 ustawy o zamówieniach publicznych, w tym przypadku ustawowej stawki VAT, jednak w sytuacji łącznego spełnienia 2 przesłanek, gdy istnieje obiektywna konieczność wprowadzenia zmian, np. gdy spełnienie świadczenia byłoby połączone z nadmiernymi trudnościami albo groziłoby jednej ze stron rażącą stratą w rozumieniu art.357 Kc. zmiana wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w momencie zawarcia umowy. Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w niżej wymienionych przypadkach: zmiana adresu, siedziby, konta firmy Zamawiającego Wykonawcy, zmiana osób występujących po stronie Zamawiającego Wykonawcy, zmiana będąca skutkiem poprawy oczywistej omyłki, Zmiana cen: zmianę cen jednostkowych asortymentu objętego umowa w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową. Zmianę cen jednostkowych asortymentu objętego umową na cenę niższą niż ustalona w umowie z zastrzeżeniem warunków dotyczących ich jakości określonych w SIWZ. Dopuszcza się na wniosek Wykonawcy kwartalną waloryzację cen dostarczanych towarów żywnościowych w oparciu o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem w danym kwartale, podawany przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego, ogłaszany w Dzienniku Urzędowym R.P. Monitor Polski. Warunkiem zastosowania waloryzacji jest wzrost tego wskaźnika ponad 3% w stosunku kwartał do poprzedniego kwartału. Zamawiający na podstawie art. 144 ustawy dopuści zmianę umowy dotyczącą przedmiotu zamówienia, również w następujących przypadkach: zmiana wysokości wynagrodzenia brutto w przypadku zmiany w okresie obowiązywania umowy stawki podatku VAT wartość netto pozostaje bez zmian, działania sił natury, uznanego za stan klęski żywiołowej, gdy zaistnieje inna, niemożliwa do przewidzenia w momencie zawarcia umowy okoliczność prawna, ekonomiczna lub techniczna, za którą żadna ze stron nie ponosi odpowiedzialności, skutkująca brakiem możliwości należytego wykonania umowy, zgodnie ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany umowy, a szczególności terminu realizacji zamówienia. Zmiany powszechnie obowiązującego prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy po dacie jej podpisania. Określa się następujący tryb dokonywania zmian postanowień umowy: Wykonawca wnioskuje do Zamawiającego w sprawie możliwości dokonania wskazanej zmiany, niezwłocznie po zajściu okoliczności uzasadniającej zmianę, Przyczyny dokonania zmian postanowień umowy oraz uzasadnienie takich zmian należy opisać w stosownych dokumentach (notatka służbowa, pismo Wykonawcy, protokół konieczności, itp.). W rezultacie dokonania czynności opisanych powyżej może dojść do podpisania przez strony aneksu do umowy. Projekt aneksu przygotuje Zamawiający.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radostowicesp.edupage.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy Radostowice 43-262 ul. Dworcowa 56.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy Radostowice 43-262 ul. Dworcowa 56.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły 1000 g szt 900 Bułka kanapkowa, wek 300 g szt 300 Drożdżówka różne smaki 160 g szt 300 Bułka zwykła 90 g szt 4000 Rogale zwykłe 100 g szt 600 Pączki różne smaki 100 g szt 600 Bułka graham 80 g szt 400 Bułka tarta 1 kg kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MIĘSO, WĘDLINY, KONSERWY I WYROBY MIĘSNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rosół z/k kg 50 Łopatka wp. b/k świeża kg 1600 Karczek wp. b/k kg 350 Gulaszowe woł. extra kg 150 Mielonka garmażeryjna kg 400 Schab b/k kg 60 Polędwica drobiowa po węgiersku kg 50 Parówki śląskie kg 500 Kiełbasa Kminkowa kg 150 Boczek wędzony kg 150 Frakfuterki kg 50 Kiełbasa orawska kg 60 Kiełbasa szynkowa kg 30 Kości z kotleta świeże kg 500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z kurczaka świeży bez widełek kg 1600 Noga z kurczaka świeża kg 650 Pasztet drobiowy- konserwa sterylizowany 160 g szt 150 Wątróbka drobiowa kg 100 Szyje z indyka kg 50 Podudzie z kurczaka (nie ćwiartka) kg 700 Filet z indyka kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z makreli w pomidorach 170g puszki 40 Filet mintaj mrożony SHP kg 900.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: WARZYWA, OWOCE I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki kg 8000 Fasola Piękny Jaś kg 50 Groch łuskany kg 30 Buraki kg 600 Cebula kg 300 Czosnek kg 10 Kapusta biała kg 800 Kapusta czerwona kg 350 Kapusta kiszona kg 900 Marchew kg 360 Pietruszka świeża kg 60 seler kg 60 Koperek pęczki zielony pęczek 40 Szczypiorek pęczek 40 Ogórek konserwowy 1L szt 40 Sałatka szwedzka 2650 ml Urbanek lub równoważny szt 100 Sok malinowy 3 L Super Barman lub równoważny szt 50 Koncentrat pomidorowy 1 L Pudliszki 30% lub równoważny szt 70 Koncentrat buraczkowy 300 ml Krakus lub równoważny szt 30 Dżem truskawkowy niskosłodzony pasteryzowany 280 g szt 80 Brzoskwinia konserwowa 450 g puszka 10 Truskawka mrożona 500 g paczka 30 Kalafior mrożony 450g paczka 30 Zupa jarzynowa 7 składników 450 g paczka 40 Mrożonki jarzynowe 450 g różne rodzaje paczka 30 Papryka konserwowa 720 ml Rolnik lub równoważny szt 30 Fasola zielona szparagowa konserwowa 450 g szt 30 Kukurydza konserwowa Dawtona 400 g lub równoważny szt 40 Kalafior świeży szt 100 Kapusta pekińska szt 100 Rzodkiewka pęczek 20 Ogórek zielony kg 400 Papryka czerwona świeża kg 10 Pomidor kg 100 Cytryna kg 5 Pomarańcza kg 100 Mandarynka kg 400 Banan kg 600 Jabłka kg 400 Nektarynka szt 300 Sałata zielona szt 90 Sałata lodowa szt. 40 Musztarda delikatesowa stołowa 900 g szt 20 Ketchap Tortex łagodny 1 kg lub równoważny szt 50 Ocet 10% 500 ml szt 50 Ogórek kiszony op. 10 kg szt 10 Sok dla dzieci 200 ml szt 500 Brokuł szt 20 Por szt 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: OLEJE TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, PRODUKTY MLECZARSKIE I JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej Kujawski lub równoważny L 700 Margaryna mleczna Bielmar 250g lub równoważny szt 60 Kefir 400ml szt 120 Serek Monte 4x58,75 g lub równoważny szt 150 Serek Danio 140g lub równoważny szt 400 Masło ekstra 200g szt 1000 Mleko ARO UHT 3,2% lub równoważny L 1300 Mleko Łaciate 3,2% lub równoważne L 30 Twaróg półtłusty 250 g dobrej jakości szt 250 Ser topiony kremowy 100g szt 40 Ser żółty Gouda Mońki lub równoważny kg 100 Śmietana Zaro 18% 400 ml lub równoważny szt 400 Śmietana zakwaszana 18% 400ml szt 150 Jaja świeże szt 11000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: PRODUKTY SYPKIE I RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sól kg 150 Mąka ziemniaczana Superior lub równoważny kg 180 Mąka pszenna tortowa kg 600 Mąka wrocławska kg 300 Krupiczka kg 10 Cukier kg 1300 Kasza jęczmienna wiejska extra kg 120 Ryż biały Kupiec lub równoważny kg 120 Makaron świderki 500 g Lubella lub równoważny kg 120 Makaron łazanki Lubella 500 g lub równoważny kg 100 Makaron domowy Czaniec Nitki 250 g lub równoważny paczka 100 Makaron gwiazdeczki Czaniec 250 g lub równoważny paczka 100 Makaron literki 250 g Czaniec lub równoważny paczka 100 Makaron małe muszelki Lubella lub równoważny kg 20 Makaron kolanka małe Lubella 250g lub równoważny paczka 50 Papryka mielona słodka, sypka 700 g Cykoria lub równoważny paczka 5 Pieprz mielony 800 g Cykoria lub równoważny paczka 5 Ziele angielskie 500 g Cykoria lub równoważny paczka 2 Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Kucharek 1000 g lub równoważny kg 60 Przyprawa w płynie do zup, sosów i sałatek Maga 850 ml Hetmar lub równoważny szt 90 Herbata granulki kg 30 Kawa zbożowa 500 g Delekta lub równoważny paczka 40 Kwasek cytrynowy 50 g paczka 100 Kakao 200 g Decommorreno lub równoważny paczka 10 Proszek do pieczenia 30 g paczka 20 Cukier waniliowy 30g paczka 30 Cukier puder 400g paczka 30 Budyń śmietankowy Winiary 60 g lub równoważny paczka 180 Galaretka owocowa 100g szt 200 Cynamon mielony 15g Prymat lub równoważny paczka 20 Sos grecki 9 g paczka 80 Przyprawa Kebab Gyros 30g Prymat lub równoważny paczka 20 Sos do pieczeni ciemny Winiary 30 g lub równoważny paczka 30 Panierka do drobiu 90g Kamis lub równoważny paczka 50 Fiksy do spaghetti 48 g paczka 30 Prince Polo XXL lub równoważny szt 600 Biszkopt Lajkonik 100g lub równoważny paczka 30 Wafle w czekoladzie 40g szt 400 Kinder czekolada 100g lub równoważny szt 1800 Czekolada mleczna Wedel 100g lub równoważny szt 900 Wafle coctailowe 250g paczka 40 Płatki owsiane 500g paczka 15 Kasza manna kg 30 Płatki czekoladowe 250g Unopol lub równoważny paczka 60 Drożdże 100g szt 120 Krem Nutella 630g lub równoważny szt 25 Mąka żurkowa 500g Diecolo lub równoważny kg 50 Majonez dekoracyjny Winiary 700ml lub równoważny szt 60 Liść laurowy 100 g paczka 3 Majeranek 100 g paczka 2 Kisiel 77g paczka 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.