eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Morąg › Zamówienie produktów żywnościowych w Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących na okres28.08.2010 - 24.06.2011.

Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-09-09

Morąg: Zamówienie produktów żywnościowych w Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących na okres: 28.08.2010 - 24.06.2011.
Numer ogłoszenia: 246651 - 2010; data zamieszczenia: 09.09.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 191315 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących im. 9 Drezdeńskiej Brygady Artylerii, ul. Kujawska 1, 14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 757 26 70, faks 89 757 26 70.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: powiatowa samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie produktów żywnościowych w Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących na okres: 28.08.2010 - 24.06.2011..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zadanie częściowe nr: Opis: 1 Temat: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych Wspólny Słownik Zamówień: 15111000-9, 15113000-3, 15112130-6, 15112000-6, 15112120-3 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Produkty zwierzęce powinny posiadać kat.1, być świeże, nie mrożone. Mięso z chwilą przyjęcia powinno mieć min. termin ważności spożycia - 3 dni. 2 Temat: Dostawa wędlin Wspólny Słownik Zamówień: 15131000-5 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Kiełbasa starowiejska powinna zawierać min.68% mięsa wieprzowego Kiełbasa podwawelska powinna zawierać min.75% mięsa wieprzowego Kiełbasa biała surowa powinna zawierać min.75% mięsa wieprzowego Szynka wędzona powinna zawierać 100% szynki Kiełbasa żywiecka powinna zawierać min. 80% mięsa wieprzowego Parówki powinny zawierać min. 55% mięsa wieprzowego Kiełbasa mazurska powinna zawierać min. 68% mięsa wieprzowego Szynka drobiowa powinna zawierać min. 71% mięsa drobiowego Mortadela powinna zawierać min. 38% mięsa wieprzowego Wędliny powinny posiadać kat.1, być świeże. Wędliny z chwilą przyjęcia powinny mieć min. termin ważności spożycia - 7 dni 3 Temat: Dostawa jaj Wspólny Słownik Zamówień: 03142500-3 - Jaja Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Jaja duże L (63g-73g), powinny posiadać Klasę A. Z chwilą przyjęcia powinny mieć min. termin ważności spożycia - 14 dni 4 Temat: Dostawa różnych produktów spożywczych Wspólny Słownik Zamówień: 15800000-6, 15321000-4, 15332100-5, 15530000-2, 15820000-2, 15830000-5, 15831000-2, 15841000-5, 15842220-0, 15851100-9, 15863000-5, 15871000-4, 15871120-1, 15871200-6, 15871230-5, 15871270-7, 15871273-8, 15872000-1, 15872100-2, 15872200-3, 15872300-4, 15872400-5, 1587250-1, 15891000-0, 15896000-5 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Makaron nitka cięty 500g, Makaron świderki 500g oraz Makaron łazanki 500g - 100g produktu powinien zawierać: min 13g białka, max 74g węglowodanów, max 1g tłuszczu. Przyprawa do drobiu 75g. bez konserwantów - 100g produktu powinien zawierać min 8,5g białka, min 22,0g węglowodanów, min 0,4g tłuszczu. Przyprawa warzywna do potraw 250g bez konserwantów - 100g produktu powinien zawierać min 8,5g białka, min 22,0g węglowodanów, min 0,4g tłuszczu. Zupa pieczarkowa w proszku 66g powinna zawierać min. 10,5g grzybów suszonych Zupa biały barszcz w proszku 66g powinna mieć min. 40% mąki pszennej Zupa czerwony barszcz w proszku 66g powinna zawierać min 14% suszony koncentrat buraka czerwonego Konserwa turystyczna 300g powinna mieć min. 70% mięsa wieprzowego Konserwa rybna 300g. Makrela powinna zawierać powyżej 50% Makreli Pierogi domowe 0,5 kg powinny posiadać kat.1 Warzywa mroż.7-skł.450g. powinny posiadać kat.1 Pyzy z mięsem 0,5 kg powinny posiadać kat.1 Majonez 300g powinien zawierać min. 60% oleju roślinnego rzepakowego Majonez 815g olej roślinny rzepakowy min. 60% Sól 1kg powinna być kamienna, spożywcza, jodowana Ketchup 250g powinien zawierać min 50% koncentratu pomidorowego Sos pieczeniowy jasny 30g bez konserwantów 100g produktu powinien zawierać max 1,0g białka, max 6,6g węglowodanów, max 0,5g tłuszczu Czekolada naturalna mleczna 100g powinna zawierać min. 25% masy kakaowej Sok 1l. zagęszczony z czarnej porzeczki powinien być wysokosłodzony, bez konserwantów. Cukier biały 1kg Powinien posiadać kat.1 5 Temat: Dostawa pieczywa Wspólny Słownik Zamówień: 15811000-6, 15811100-7, 15811400-0, 15810000-9 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 6 Temat: Dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Wspólny Słownik Zamówień: 15600000-4, 15612100-2, 15620000-0, 15613100-9, 15614000-5 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Produkty skrobiowe z chwilą przyjęcia powinny mieć min. termin ważności spożycia - 3 miesiące. 7 Temat: Dostawa produktów mleczarskich Wspólny Słownik Zamówień: 15500000-3, 15512000-0, 15542100-0, 15530000-2, 15551300-8 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Produkty mleczarskie z chwilą przyjęcia powinny mieć min. termin ważności spożycia - 7 dni. 8 Temat: Dostawa olejów i tłuszczy zwierzęcych lub roślinnych Wspólny Słownik Zamówień: 15400000-2, 15411100-3, 15412100-0 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Oleje z chwilą przyjęcia powinny mieć min. termin ważności spożycia - 3 miesiące. 9 Temat: Dostawa roślin uprawnych, warzyw i produktów ogrodnictwa Wspólny Słownik Zamówień: 03110000-5, 03212100-1, 03212200-2, 03212213-6, 03221110-0, 03221111-7, 03221112-4, 03221113-1, 03221230-7, 03221240-0, 03221260-6, 03221270-9, 03221300-9, 03221320-5, 03221410-3, 03221420-6, 03221430-9, 03222111-4, 03222210-8, 03222220-1, 03222313-0, 03222321-9, 03222322-6, 03222332-9 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Rośliny uprawne, warzywa, produkty ogrodnictwa powinny posiadać kat.1. Powinny być świeże, nie mrożone. 10 Temat: Dostawa warzyw, owoców i podobnych produktów Wspólny Słownik Zamówień: 15300000-1, 15331400-1, 15331425-2, 15331462-3, 15331110-1, 15332290-3 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 11 Temat: Dostawa ryb Wspólny Słownik Zamówień: 15211000-0 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Ryby z chwilą przyjęcia powinny mieć min. termin ważności spożycia - 3 miesiące. 12 Temat: Dostawa drobiu Wspólny Słownik Zamówień: 15100000-9, 15113000-3 Opis: Zakres zamówienia obejmuje: artykuły żywnościowe zgodnie z formularzem cenowym zamówienia, stanowiącym załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Uwaga: Drób powinien posiadać kat.1, być świeży, nie mrożony. Mięso z chwilą przyjęcia powinno mieć min. termin ważności spożycia - 3 dni. DOTYCZY WSZYSTKICH ZADAŃ: 1. Towar zostanie wydany Zamawiającemu w czystych pojemnikach. 2. Koszt opakowania jest wliczony w cenę towaru. 3. Towar musi być świeży i dostarczony Zamawiającemu najpóźniej do godz. 730 4. W przypadku, gdy świeżość zakupionego towaru budzi jakiekolwiek wątpliwości Zamawiający ma prawo do zwrotu danej dostawy i żądać świeżej dostawy w danym dniu do godz. 900 5. Produkty będą dostarczone przez Wykonawcę we własnym zakresie i na własny koszt do magazynu Internatu Zespołu Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących im. 9 Drezdeńskiej Brygady Artylerii w Morągu. 6. Wykonawca ponosi wszelkie koszty za jakość i ilość dostarczonego towaru. 7. Wykonawca nie może bez pisemnej zgody Zamawiającego zlecić wykonania przedmiotu umowy osobie trzeciej. 8. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania zmian ilościowych w poszczególnych zadaniach, pozycjach zamawianego asortymentu oraz że rozliczenie z wykonawcą dokonywane będzie na podstawie cen jednostkowych wskazanych w ofercie i ilości faktycznie dostarczonych towarów. 9. W razie konieczności Zamawiający zastrzega sobie prawo do ponownych zamówień towarów, które muszą być zrealizowane tego samego dnia, w określonym przez Zamawiającego terminie i czasie, na koszt Wykonawcy. 10. W szczególnych przypadkach Zamawiający może żądać na koszt Wykonawcy, dostarczenia towaru w sobotę i/lub niedzielę..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.20 - Indyki 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 03.14.25.00 - Jaja 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.32.10.00 - Soki owocowe 15.33.21.00 - Przetworzone owoce 15.53.00.00 - Masło 15.82.00.00 - Sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastkarskie o przedłużonej trwałości 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.83.10.00 - Cukier 15.84.10.00 - Kakao 15.84.22.20 - Batony czekoladowe 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.86.30.00 - Herbata 15.87.10.00 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda 15.87.11.20 - 15.87.11.20 15.87.12.00 - Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elbląskie Centrum Mięsne EL-HURT Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16125,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12611,6

  • Oferta z najniższą ceną: 12611,6 / Oferta z najwyższą ceną: 16205,15

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elbląskie Centrum Mięsne EL-HURT Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3863,21 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2761,49

  • Oferta z najniższą ceną: 2761,49 / Oferta z najwyższą ceną: 3700,94

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa jaj

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Agronex Fermy Drobiu sp. z o. o., ul. Dębówko 16A, 12-100 Szczytno, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1813,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1758,45

  • Oferta z najniższą ceną: 1758,45 / Oferta z najwyższą ceną: 2033,2

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa różnych produktów spożywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P H U TROJAN LESZEK TROJAN, ul. Mickiewicza 38a, 14-300 Morąg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11916,07 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9592,03

  • Oferta z najniższą ceną: 9592,03 / Oferta z najwyższą ceną: 15786,56

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa pieczywa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcyjny Piekarnia Osiedlowa Kazimiera Chruścik, ul. Narutowicza 18, 14-300 Morąg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3267,85 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2766,36

  • Oferta z najniższą ceną: 2766,36 / Oferta z najwyższą ceną: 2766,36

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P H U TROJAN LESZEK TROJAN, ul. Mickiewicza 38a, 14-300 Morąg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1489,47 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1239,86

  • Oferta z najniższą ceną: 1239,86 / Oferta z najwyższą ceną: 1559,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Dostawa produktów mleczarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elbląskie Centrum Mięsne EL-HURT Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6486,81 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6713,84

  • Oferta z najniższą ceną: 6713,84 / Oferta z najwyższą ceną: 9517,46

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Dostawa olejów i tłuszczy zwierzęcych lub roślinnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P H U TROJAN LESZEK TROJAN, ul. Mickiewicza 38a, 14-300 Morąg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2477,38 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2162,43

  • Oferta z najniższą ceną: 2162,43 / Oferta z najwyższą ceną: 2283,43

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Dostawa roślin uprawnych, warzyw i produktów ogrodnictwa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ANDREAS Andrzej Skorupski, ul. Przemysłowa 10, 14-300 Morąg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25215,58 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21636,8

  • Oferta z najniższą ceną: 21636,8 / Oferta z najwyższą ceną: 22349,59

  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: Dostawa warzyw, owoców i podobnych produktów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P H U TROJAN LESZEK TROJAN, ul. Mickiewicza 38a, 14-300 Morąg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1861,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1422,7

  • Oferta z najniższą ceną: 1422,7 / Oferta z najwyższą ceną: 1820,23

  • Waluta: PLN.

Część NR: 11   

Nazwa: Dostawa ryb

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ABER Sp. z o. o. Oddział w Olsztynie, ul. Sprzętowa 3, 10-467 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4169,42 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3074,56

  • Oferta z najniższą ceną: 3074,56 / Oferta z najwyższą ceną: 3896,36

  • Waluta: PLN.

Część NR: 12   

Nazwa: Dostawa drobiu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elbląskie Centrum Mięsne EL-HURT Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10139,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9558,01

  • Oferta z najniższą ceną: 9558,01 / Oferta z najwyższą ceną: 11618,38

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.