eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawę produktów żywnościowych, spożywczych dla potrzeb Tatrzańskiej Agencji Rozwoju, Promocji i Kultury

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-06-25

Zakopane: Dostawę produktów żywnościowych, spożywczych dla potrzeb Tatrzańskiej Agencji Rozwoju, Promocji i Kultury
Numer ogłoszenia: 209154 - 2009; data zamieszczenia: 25.06.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury , Tetmajera 24, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 20-613-20, faks 0-18 20-739-94.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.tatry.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa instytucja kultury.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę produktów żywnościowych, spożywczych dla potrzeb Tatrzańskiej Agencji Rozwoju, Promocji i Kultury.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 3.1. Przedmiotem przetargu jest wybór Wykonawcy, który będzie dostarczał Zamawiającemu własnym transportem produkty żywnościowe określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) jako: główny przedmiot zamówienia: 15000000-8 (żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne) oraz przedmiot zamówienia uzupełniający: 15110000-2 (Mięso), 15111100-0 (Wołowina), 15112000-6 (Drób), 15119000-5 (Mięsa różne), 15131100-6 (Produkty mięsno-wędliniarskie), 15131130-5 (Wędliny), 15131310-1 (Pasztety), 15131410-2 (Szynka), 15200000-0 (Ryby przetworzone i konserwowane), 15221000-3 (Ryby mrożone), 15300000-1 (Owoce, warzywa i podobne produkty), 15331100-8 (Warzywa świeże i mrożone), 15332200-6 (Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania), 15500000-3 (Produkty mleczarskie), 15510000-6 (Mleko i śmietana), 15530000-2 (Masło), 15540000-5 (Produkty serowarskie), 15610000-7 (Produkty przemiału ziarna), 15800000-6 (Różne produkty spożywcze), 15811100-7 (Chleb), 15811400-0 (Bułeczki), 15831200-4 (Cukier biały), 15860000-4 (Kawa, herbata i podobne produkty), 15864100-3 (Herbata w torebkach), 15870000-7 (Przyprawy i przyprawy korzenne), 15890000-3 (Różne produkty spożywcze i produkty suszone), 15.90.00.00-7 (Napoje, tytoń i produkty podobne) polegające na sukcesywnej dostawie produktów żywnościowych, spożywczych do Domów Wczasowych, o których mowa w punkcie 3.6 , 3.7 i 3.8 niniejszej SIWZ z podziałem na ( trzydzieści ) pakietów wg zestawienia przedstawionego poniżej w punkcie 3.6 , 3.7 i 3.8 SIWZ Zamawiający zastrzega, że dostarczony przedmiot zamówienia musi posiadać odpowiednie atesty lub świadectwa dopuszczające do spożycia zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, ponadto Zamawiający wymaga, aby Wykonawca załączył przy każdej dostawie handlowy dokument identyfikacyjny dla dostarczonych produktów lub inny podobny dokument zawierający dane wymagane do handlowego dokumentu identyfikacyjnego. Zamawiający zastrzega, że dostarczony przedmiot zamówienia musi spełniać: - wymagania zawarte w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. nr 171, poz.1225 z późń. zm. ) oraz rozporządzeń wydanych na jej podstawie, - wymagania zawarte w rozporządzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 21 listopad 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych dozwolonych substancji dodatkowych ( Dz. U. nr 219 poz. 1629.).

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.20.00 - Drób 15.11.90.00 - Mięsa różne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.14.10 - Szynka 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.51.00.00 - Mleko i śmietana 15.54.00.00 - Produkty serowarskie 15.61.00.00 - Produkty przemiału ziarna 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.81.11.00 - Chleb .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 30.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O niniejsze zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki podmiotowe: 8.1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego przez Wykonawców do oferty przetargowej aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.2) niniejszej SIWZ, - na zasadzie spełnia nie spełnia, 8.2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego do oferty przetargowej przez Dostawcę oświadczenia odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.1) niniejszej SIWZ, - na zasadzie spełnia nie spełnia, 8.3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej za?pewniającej wykonanie zamówienia, ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego do oferty przetargowej przez Wykonawcę oświadczenia odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.1) niniejszej SIWZ, - na zasadzie spełnia nie spełnia, 8.4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego do oferty przetargowej przez Wykonawcę oświadczenia odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.1) niniejszej SIWZ, na zasadzie spełnia nie spełnia,.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 9.1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, Wykonawca zobowiązany jest do oferty przetargowej złożyć następujące dokumenty i oświadczenia: 1) oświadczenie Wykonawcy zgodne z art. 22 ust. 1, i art. 24 ust. 1 i 2 ustawy - sporządzone według wzoru stanowiącego Załącznik numer 3 do niniejszej SIWZ, 2) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert,.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.tatry.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Tatrzańska Agencja Rozwoju, Promocji i Kultury ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane,.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.07.2009 godzina 12:00, miejsce: Tatrzańska Agencja Rozwoju, Promocji i Kultury ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane,.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Ananasy w zalewie - a od 565g szt. 70 2. Aromaty w mixsie - a 10 ml szt. 100 3. Bazylia nie gorszy niż typu Kotanyi lub równoważny - a 1000 g szt. 1 4. Bambus pędy nie gorsze niż typu Bakalland lub równoważne - a od 425 g szt. 40 5. Brzoskwinia - a 850g. szt. 65 6. Cukier kryształ - a 1 kg kg 1000 7. Cukier wanilinowy - a - 40 g szt. 1000 8 Cukier puder - a 0,50 kg kg 150 9. Cynamon - a od 20 - 50 g szt. 50 10. Czekolada nie gorszy niż typu Wedel lub równoważny - a od 100 g mleczna szt. 50 11. Dżem porcjowany - a od 25 - 30 g szt. 3500 12. Dżem różne smaki - a 280gNetto szt. 70 13. Marmolada - od 500 g szt. 32 14. Fasolka w puszce czerwona - a od 400g Netto szt. 80 15. Fasolka w puszce biała - a od 425 - 500 g szt. 20 16. Groszek konserwowy - a od 375 g Netto szt. 80 17. Gorczyca - a od 30 - 45 g szt. 25 18. Goździki - a od 20 - 30 g szt. 25 19. Gałka muszkatołowa - a od 20 - 30 g szt. 25 20. Galaretka owocowa różne smaki nie gorszy niż typu Winiary lub równoważny - a 90 g szt. 140 21. Herbata ekspresowa nie gorszy niż typu Eternal lub równoważny - a 100 szt op. 190 22. Budyń - a od 38 - 40 g różne smaki szt. 135 23. Kasza manna - a 1 kg kg 20 24. Kukurydza w puszce - a 400g szt. 88 25. Kukurydza kolby - a od 300 - 500 g szt. 80 26. Szaszłyki warzywne - a od 300 - 500 g szt. 80 27. Kwasek cytrynowy - a od 30 - 50 g szt. 40 28. Kasza gryczana - a 1 kg kg 20 29. Ketchup - a 1000 g szt. 20 30. Karpatka krem - a od 450 - 750 g szt. 20 31. Kawa nescaffe rozpuszczalna - a - 500 g szt. 35 32. Kwa parzona nie gorszy niż Voseba lub równoważny - a od 250 g kg 30 33. Kakao rozpuszczalne nie gorszy niż typu Puchatek lub równowaqżny - a 450 g szt. 30 34. Kakao holenderskie - a od 200 - 350 g szt. 50 35. Krem czekoladowy nie gorszy niż typu Nutella lub równoważny - a od 350 g szt. 48 36. Mąka poznańska typ 500 - a 1 kg kg 1000 37. Makarony rura nie gorszy niż lubella lub równoważny - a 500 g kg 40 38. Makaron typu łazanki nie gorszy niż Lubella lub równoważny - a 500 g kg 40 39. Makaron gwiazdki drobne - a od 500 - 1000 g kg 40 40. Makaron muszla gruba duża do II dania - a od 500 - 1000 g kg 40 41. Morele suszone - a 1000g op. 5 42. Musztarda - a - 0.90L szt. 85 43. Miód sztuczny - a 400 g szt. 60 44. Miody porcjowe - a 25 g szt. 2100 45. Migdały w całości - a 60g op. 20 46. Magii - a but 1 litr L 78 47. Mandarynka w puszce - a od 250g szt. 60 48. Makaron lasagne - a - 500 g kg 15 49. Makaron spagetti - a 500 g kg 30 50. Makaron tortelini - a od 250 g kg 15 51. Mąka ziemniaczana - a 1 kg kg 66 52. Olej - a od 3 - 5 L L 410 53. Olej frytura utwardzony - a od 1000 - 25000 g kg 120 54. Oliwki w zalewie - a Op 1 L szt. 51 55. Ocet - a Op 0,5 L szt. 84 56. Pieczarki konserwowe - a Op 0,9 L szt. 96 57. Pomidory w puszce bez skóry - a 400 g szt. 96 58. Papryka w zalewie - a - 1000 g szt. 240 59. Przecier pomidorowy 100% - 800 g szt. 80 60. Płatki kukurydziane corn flakers - a od 500 - 1000 g kg 80 61. Płatki nie gorszy niż typu nesttle czekoladowe lub równoważne - a 500 g kg 80 62. Płatki muszli - a 500 g kg 85 63. Pieprz - a 1000 g kg 10 64. Proszek do pieczenia - a od 30 - 40 g szt. 200 65. Ryż - a 1 kg kg 100 66. Rodzynki - a od 100 g op. 75 67. Rosołki wołowe - a od 10 - 60 g szt. 41 68. Rosołki drobiowe - a od 10 - 60 g szt. 24 69. Sól - a 1 kg kg 160 70. Sok pomarańczowy nie gorszy niż typu Tymbark lub równoważny- a 1 L L 450 71. Sok jabłkowy nie gorszy niż typu Tymbark lub równoważny- a 1 L L 220 72. Sok porzeczkowy nie gorszy niż typu Tymbark lub równoważny - a 1 L L 250 73. Kasza jaglana lub pęcak kg 10 74. Soda oczyszczona - a od 30 - 40 g szt. 40 75. Sezam - a 1000 g szt. 40 76. Ziele angielskie - a od 30 - 1000 g kg 2 77. Ziarno słonecznika - a od - 500 g szt. 4 78. Żelatyna - a 50g szt. 60 79. Żurawina - a od 300g szt. 75 80. Wafelki nie gorszy niż typu princ-polo lub równoważny - a 38 g szt. 1200 81. Wafle suche tortowe - a 1 Op = 10 szt op. 50 82. Wiórka kokosowe - w paczkach 250g kg 7.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.81.11.00-7, 15.89.00.00-3, 15.61.00.00-7, 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym. Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1 Brokuły nie gorszy niż typu Orlemans różyczki mroż. lub równoważny kg 45 2 Brusznica w słoiku 400g szt. 40 3 Cebulki silver w zalewie300g szt. 48 4 Frytki obsmażane karbowane kg 160 5 Fasolka żółta cała pakowana 2500g kg 40 6 Groszek mrożony pakowany 2500g kg 40 7 Kalafior mrożony róża pakowany2500g kg 35 8 Szpinak mrożony kulki pakowany2500g kg 40 9 Imbir kg 1 10 Czosnek suszony kg 1 11 Malina mrożona pakowana 2500 kg 10 12 Kiełki sojowe w zalewie 400g szt. 24 13 Lody w kuwecie wielosmakowe kg 100 14 Marchew mrożona w całości (młoda) kg 30 15 Mięso baranie udziec kg 25 16 Mięso kaczka czarna tusza kg 70 17 Indyk tusza kg 35 18 Oliwa z oliwek 1L L 10 19 Owoce w puszce mieszanka cocktailowa 380 g szt. 56 20 Przyprawa do piernika szt. 40 21 Sałatka szwedzka 0.9L szt. 96 22 Sos sojowy 1L szt. 15 23 Sos ogrodowy 700g szt. 10 24 Sos spagetti napoli 1,20kg nie gorszy niż typu knorr lub równoważny szt. 5 25 Sos spagetti bolonezze nie gorszy niż typu knorr lub równoważny szt. 4 26 Sos truskawkowy szt. 6 27 Figi op. 10 28 Truskawki mrożone kg 20 29 Woda mineralna 05l -1l L 5000 30 Zupa szparagowa 1000g op. 2 31 Fasolka szparagowa zielona kg 30 32 Ryż paraboliczny nie gorszy niż typu Cresto lub równoważny kg 30 33 Sos do dań chińskich 1000g op. 2 34 Oregano szt. 25 35 Liście laurowe kg 0,50 36 Zioła prowansalskie 1000g op. 1 37 Rozmaryn 1000g op. 1 38 Herbata ekspresowa czarna nie gorszy niż typu Lipton lub równoważny a100 op. 15 39 Kawa nie gorszy niż typu Maxwell rozpuszczalna lub równoważny 200g op. 30 40 Migdały w płatkach 200g op. 30 41 Księżyce ziemniaczane mrożone kg 150 42 Śliwka kalifornijska 200g kg 5 43 Mięso tusza z królika kg 6.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.90.00-5, 15.33.11.00-8, 15.80.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym. Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Chleb mieszany 600 g Szt. 2400 2. Chleb graham słonecznikowy foremka 500 g Szt. 1500 3. Bułki śniadaniowe 50 g Szt. 5300 4. Weki ,bagietki 400 g Szt. 300 5. Bułka tarta a 1kg Szt. 10 6. Bułka grahamka 50 g szt 6000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym 1. Babka jogurtowa w proszku kg 50 2. Babka black soft kg 25 3. Czekolada -polewa kg 10 4. Krem Tiramisu kg 2,50 5. Stabilizator do bitej śmietany kg 10 6. Wafelki do lodów, rurki szt 1000 7. Krokant utwardzony kg 4.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.54.00.00-5, 15.61.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowymLp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Parówki cocktailowe (lepszy gatunek) kg 120 2. Berlinki Op 5 szt 800 3. Kiełbasa wiejska ( naturalna osłonka) kg 53 4. Kiełbasa toruńska lux kg 105 5. Kiełbasa krakowska podsuszana kg 29 6. Kiełbasa biała kg 28 7. Kiełbasa salami w przyprawach kg 19 8. Kiełbasa krakowska parzona kg 27 9. Kiełbasa drobiowa kg 15 10. Kiełbasa mortadela kg 23 11. Kiełbasa mielonka kg 22 12. Salceson kg 18 13. Kiełbasa golonkowa kg 25 14. Boczek wiejski ( rolada) kg 45 15. Boczek gotowany kg 140 16. Szynka wiejska kg 33 17. Polędwica sopocka kg 26 18. Baleron kg 35 19. Szynka domowa kg 56 20. Szynka konserwowa t nie gorszy niż typu sokołów 2500g lub równoważny kg 60 21. Szynka cielęca pieczona kg 45 22. Cielęcina gal.z pieczarkami kg 29 23. Szynka gotowana kg 60 24. Szynka wedzona kg 30 25. Szynka tostowa kg 37 26. Szynka wiedeńska kg 25 27. Szynka z piersi indyka kg 10 28. Kabanos wieprzowy kg 25 29. Pasztetowa drobiowa kg 30 30. Kiełbasa litewska kg 45 31. Kiełbasa jałowcowa kg 25 32. Kiełbasa królewska kg 20 33. Kindziuk kg 15 34. Kiełbasa staropolska kg 25 35. Rolada domowa kg 25 36. Polędwica cygańska kg 25 37. Salceson prezesa kg 20 38. Szynka biesiadna w płatkach czosnku kg 25 39. Szynka z wędzarni kg 25 40. Szynka biała kg 20 41. Pasztet pieczony w foremce kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.13.11.00-6, 15.13.11.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Indyk gulasz kg 35 2. Indyk filet kg 140 3. Kurczak filet kg 220 4. Kurczak dramstyk kg 110 5. Kurczak nóżki kg 250 6. Kaszanka domowa kg 37 7. Kabanos drobiowy kg 15 8. Golonko wieprzowe kg 30 9. Gicze cielęce kg 37 10. Kości wędzone kg 70 11. Mięso wieprzowe schab b/kości kg 340 12. Mięso wołowe gulasz kg 120 13. Mięso wieprzowe polędwiczki kg 60 14. Mięso wołowe antrykot kg 30 15. Mięso wołowe exstra b/kości kg 190 16. Mięso II wołowa kg 100 17. Mięso II wieprzowa kg 120 18. Mięso wieprzowe karczek b/kz kg 160 19. Mięso wieprzowe łopatka b/k kg 180 20. Mięso udziec cielęcy kg 40 21. Żeberka kg 50 22. Wątróbka drobiowa kg 30 23. Porcje rosołowe drobiowe kg 260 24. Smalec kg 20 25. Słonina kg 45 26. Kurczaki tusze kg 150 27. Mięso wieprzowe z szynki kg 65 30. Flaczki kg 50 31. Rostbeff wołowy kg 80 32. Golonko peklowane kg 30 33. Gulasz cielęcy kg 30 35. Szynka z pieca pieczona kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym.Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Banany kg 150 2. Arbuzy kg 75 3. Bakalie w mixsie - a od 500 g - 1 kg kg 5 4. Brokuły świeże szt 50 5. Kalafior świeży szt 100 6. Fasola szparagowa świeża, mamut kg 40 7. Brzoskwinia świeża, paletki - a od 20 - 40 szt szt 800 8. Cukinia kg 10 9. Bakłażan kg 10 10. Chrzan - a od 150 - 840 g szt 80 11. Chrzan w laskach kg 8 12. Cebula kg 400 13. Cebula zielona pęczek szt 220 14. Czereśnie kg 30 15. Wiśnie kg 30 16. Cytryny kg 190 17. Cynamon - a 30 - 500 g szt 30 18. Czosnek kg 15 19. Fasola nie gorszy niż typuJaś duży lub równoważny kg 20 20. Gruszki kg 30 21. Groch łuskany kg 15 22. Grepfruit kg 16 23. Grzyby suszone borowiki wym.atest kg 3 24. Grzyby suszone podgrzybek wym.atest kg 4 25. Jabłka deserowe kg 250 26. Jabłka typu szara reneta do produkcji kg 60 27. Buraki kg 200 28. Koncentrat buraczany - a od 350 - 550 g szt 36 29. Kapusta włoska szt 48 30. Kapusta kiszona kg 200 31. Kapusta czerwona kg 80 32. Kapusta biała kg 130 33. Kapusta biała młoda szt 100 34. Kalarepa szt 100 35. Koperek świeży Pęcz. 260 36. Koperek w słoiku solony - a od 150 - 450 g szt 24 37. Mak niebieski - a od 450 - 1000 g kg 40 38. Marchew korzeń kg 370 39. Mandarynki kg 100 40. Mieszanka kompotowa - a od 500 - 2500 g kg 60 41. Melon miodowy szt 40 42. Mieszanka warzywna sucha - 250 g szt 20 43. Ogórek szklarniowy, gruntowy kg 320 44. Ogórki kiszone - a od 500 - 10000 g kg 60 45. Ogórki konserwowe - a 0,9 L szt 160 46. Orzechy luzem kg 10 50. Nektarynka paletka - a od 20 - 40 szt szt 600 51. Pora szt 150 52. Pieczarki kg 59 53. Pomidory kg 500 54. Pomarańcze kg 125 55. Papryka kolorowa swieża kg 120 56. Pietruszka korzen kg 100 57. Pietruszka zielona pęczki 260 58. Pietruszka ozdobna dekoracyjna pęczki 35 59. Granaty szt 10 60. Rabarbar kg 29 61. Rzodkiewka pęczki 350 62. Rzepa biała kg 40 63. Szczaw w słoikach - a od 375 - 870 g szt 48 64. Szczypiorek pęczki 160 65. Seler kg 150 66. Seler naciowy szt 15 67. Sałata lodowa szt 243 68. Sałata zielona szt 330 69. Sałata pekińska szt 100 70. Śliwki węgierki kg 150 71. Truskawki kg 180 72. Winogrona kg 35 73. Ziemniaki jadalne żółte ten sam gatunek kg 4000 74. Jajka wymagany atest sanitarny szt 20000 75. Buraki botwinka pęczków 20 76. Ziemniaki młode kg 1000 77. Kiwi szt 100 78. Jagody kg 60 79. Maliny świeże op 30 80. Kawa nie gorszy niż typu Jakobs gold 200g lub równoważny szt 5 81. Cebula czerwona kg 40 82. Przyprawa do mięsa nie gorszy niż typu Knorr 600g. lub równoważny szt 6 83. Majonez nie gorszy niż typu Kielecki 1L lub równoważny szt 200 84. Awocado szt 40 85. bazylia rozmaryn szt 20 86. Przyprawa nie gorszy niż typu Vegeta 1000g lub równoważny szt 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr8.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym. Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Jogurt naturalny 200ml szt 300 2. Jogurt owocowy wielosmakowy 200ml szt 800 3. Kefir 380g szt 60 4. Margaryna mleczna 200g kg 250 5. Margaryna mixs kubek 400g szt 25 6. Masło w kostkach 200g szt 1200 7. Masło porcjowe 20g szt 500 8. Mleko luzem 2,5% L 2500 9. Mleko w kartonie UHT 3,2 1L L 180 10. Mleko w proszku 0.50kg kg 7 11. Mleko w puszce 250ml szt 18 12. Śmietana kremówka 1L szt 100 13. Ser toska op 15 14. Maślanka 380g szt 80 15. Śmietana kwasna 18% 380ml kubki szt 750.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym. Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Ser biały półtłusty 200g w kostce kg 420 2 Ser kiri op 6 szt szt 240 3. Ser wędzony kg 60 4. Ser Zółty salami gat I kg 95 5. Ser feta zielona szt 53 6. Ser tartar 20g catering szt 1140 7. Ser topiony krążek 140g op.8szt szt 124 8. Ser nie gorszy niż typu sekret mnicha camembert 120g lub równoważny szt 464 9. Sery żółte gat I kg 70 10. Ser toska op 15 11. Ser nie gorszy niż typu Lazur lub równoważny kg 10 12 Serek homogenizowany szt 80 13. Ser mozarella kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr10.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym. Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Ciasteczka konferencyjne kg 10 2. Paluszki 120g szt 40 3. Orzeszki 150g op 40 4. Delicje szampańskie op 30 5. Ciasteczka drobne kg 8.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr11.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym.Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Scypki szt 50 2. Bryndza owcza kg 40 3. Bundz owczy kg 40 4. Korbacze kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym. Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Ryba dorsz kg 100 2. Konserwa rybna tuńczyk w oleju 185g szt 60 3. Konserwa rybna szprot w oleju 80g szt 55 4. Łosoś norweski wędzony plastry op100g szt 100 5. Łosoś norweski wędzony w całości kg 15 6. Ryba szczupak ,sum kg 10 7. Ryba panga kg 30 8. Ryba mrożona morszczuk kg 40 9. Ryba miruna kg 10 10. Pstrąg Świeży kg 30 11. Ryba makrela wędzona kg 40 12. Śledzie matias kg 38 13. Karp kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pakiet nr13.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Bagietki Szt. 200 2. Bułka tarta kg 200 3. Bułki wodne szt. 1000 4. Chleb ciemny (różne gatunki) szt. 400 5. Chleb mieszany 600 g szt. 1900 6. Chleb okrągły 2 kg szt. 50 7. Ciasta różne kg 30 8. Drożdżówki szt. 250 9. Kajzerki szt. 5000 10. Pączki szt. 300 11. Weki szt. 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.80.00.00-6, 15.81.11.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pakiet nr14.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym:Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Ananasy w syropie 100 g szt. 80 2. Aromaty do ciast szt. 40 3. Brzoskwinie w syropie 850 g szt. 30 4. Budyń 41 g szt. 300 5. Ciastka różne 1kg kg 10 6. Cukier kryształ 1 kg kg 800 7. Cukier puder 0,50 kg 150 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 900 9. Ciasto i krem waniliowy Szt. 50 10. Curry 45 g szt. 10 11. Cynamon 20 g szt. 50 12. Drożdże 10 g kg 40 13. Galaretki owocowe 79 g szt. 50 14. Goździki 10 g szt. 10 15. Herbata expr. nie gorsze niż typu saga op. 300 szt. Lub równoważny opak. 150 16. Herbata nie gorsze niż typu eternal 100 szt.lub równoważny opak. 50 17. Herbata nie gorsze niż typu lipton 100 szt. lub równoważny Opak. 20 18. Herbata owocowa Opak. 20 19. Imbir 15 g szt. 10 20. Kakao naturalne 1 kg szt. 4 21. Kakao granulowane Szt. 20 22. Kukurydza kolby szt. 50 23. Kasza gryczana kg 20 24. Kasza jęczmienna 1 kg kg 80 25. Kasza manna 1 kg kg 40 26. Kawa nie gorsze niż typu prima 500 g lub równoważny szt. 100 27. Kawa cappuccino 200 g szt. 50 28. Kawa rozp. nie gorsze niż typu jacobs gold 200 g lub równoważny szt. 5 29. Kawa rozpuszczalna nie gorsze niż typu nescafe 200g lub równoważny szt. 130 30. Kawa nie gorsze niż typu Jacobs cronung 500 g lub równoważny szt. 5 31. Ketchup 1000g szt. 70 32. Kisiel 38 g szt. 100 33. Kminek 1 kg szt. 2 34. Krem czekoladowy Jednorał. 25g szt. 1000 35. Kulki czekoladowe nie gorsze niż typu Nestle 250 g lub równoważny szt. 40 36. Kwasek cytrynowy 20g szt. 90 37. Liście laurowe 1 kg szt. 2 38. Maggi 1 l szt. 30 39. Majeranek 1 kg kg 2 40. Majonez nie gorsze niż typu kielecki 600 g lub równoważny szt. 50 41. Makaron/nitki, rurki, wstążki, łazanki/ kg 200 42. Mąka pszenna typ 500 kg 1500 43. Mąka ziemniaczana kg 60 44. Miód naturalny, porcjowany 45 g szt. 3000 45. Miód sztuczny 380 g szt. 50 46. Musli 200 g kg 40 47. Musztarda 500 g szt. 50 48. Ocet 0,50 l szt. 15 49. Olej uniwersalny 5 l szt. 130 50. Orzechy włoskie 100g szt. 80 51. Paluszki słone 250 g szt. 50 52. Papryka ostra 1 kg kg 1 53. Papryka słodka 1 kg kg 1 54. Pieprz naturalny 1 kg kg 3 55. Pieprz ziołowy 20 g szt. 50 56. Płatki kukurydziane nie gorsze niż typu Frutina 200 g lub równoważny kg 45 57. Płatki kukurydziane nie gorsze niż typu Nestle 1 kg lub równoważny kg 50 58. Płatki owsiane 0,50 kg 60 59. Proszek do pieczenia 30 g szt. 300 60. Przyprawa do grilla 1 kg szt. 6 61. Przyprawa do kurczaka 1 kg kg 5 62. Przyprawa do mięsa wieprzowego 1 kg szt. 7 63. Przyprawa do piernika 25 g szt. 60 64. Przyprawa do sałatek 1 kg szt. 5 65. Przyprawa kucharek 1 kg szt. 130 66. Rodzynki 200 g szt. 70 67. Rosołki drobiowe 1 kg szt. 20 68. Rosołki wołowe 1 kg szt. 50 69. Ryż 1 kg kg 200 70. Sezam 100 g Szt. 20 71. Soda 50 g szt. 100 72. Sos ogrodowy 1 kg szt. 7 73. Sos włoski 1 kg szt. 3 74. Sól 1 kg kg 120 75. Uszka kg 20 76. Wafle suche tortowe szt. 50 77. Wafle nie gorsze niż typu princessa 40 g lub równoważny szt. 150 78. Wiórka kokosowe 200 g szt. 100 79. Ziarna słonecznika 100g Szt. 30 80. Ziele angielskie 1 kg kg 2 81. Żelatyna 50 g szt. 100 82. Żurek w proszku 1 kg szt. 3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.33.22.00-6, 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Pakiet nr15.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym:Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Jogurt naturalny 330ml szt 20 2. Jogurt owocowy115ml szt 1000 3. Kefir 330g szt 50 4. Margaryna mleczna nie gorszy niż typu Palma 250g lub równoważny kg 300 5. Masło 200g szt 1300 6. Mleko (worki) 15L L 100 7. Mleko w kartonie UHT 3,2 1L L 1100 8. Mleko w proszku 0.50kg kg 80 9. Ser biały półtłusty 200g w kostce kg 550 10. Ser topiony krążki 8 szt. krążków 250 11. Ser feta szt 30 12. Ser kiri op 6 szt szt 150 13. Ser żółty Gouda kg 100 14. Ser Żółty Edamski kg 100 15. Ser Zółty Salami kg 100 16. Ser żółty wędzony kg 100 17. Śmietana 18% (0,33) szt 600 18. Śmietana 30% op. 0,5L szt 50 19. Śmietana 30% op. 1L szt 300 20. Śmietanka do kawy 2g szt 300 21. Margaryna nie gorszy niż typu Smakowita (500g) lub równoważny szt 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5, 15.53.00.00-2, 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Pakiet nr16.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Jajka szt. 22000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Pakiet nr17.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Ryba dorsz mrożony (filet) kg 250 2. Filet rybny Mintaj szt 40 3. Karp patroszony kg 60 4. Łosoś sałatkowy 250g kg 3 5. Pstrąg patroszony kg 50 6. Ryba wędzona (makrela) kg 50 7. Ryba wędzona (Rewal) kg 20 8. Rybki konserwowe w pomidorach i oleju - szprot 180g) szt 80 9. Rybki konserwowe - szprot nie gorszy niż typu Winter 180g lub równoważny szt 100 10. Sardynki w oleju 180g szt 100 11. Tuńczyk w oleju szt 100 12. Śledzie solone (matiesy)op.5kg szt 14.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Pakiet nr 18.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Arbuz kg 60 2. Banany kg 40 3. Borowiki suszone 20 g szt. 20 4. Brokuły mrożone 2,5 kg kg 120 5. Brokuły świeże szt. 60 6. Brukselka mrożona 2,5 kg kg 50 7. Buraki ćwikłowe kg 300 8. Cebula czerwona kg 40 9. Cebula zielona szt. 40 10. Cebula kg 350 11. Chrzan tarty 0,9 l szt. 40 12. Cytryny kg 150 13. Czosnek granulowany 1 kg kg 5 14. Czosnek świeży kg 5 15. Dżem 0,9 l szt. 30 16. Dżem porcjowany 20 g szt. 1000 17. Fasola Jaś kg 10 19. Fasolka konserw. Czerw. 400 g szt. 50 20. Fasolka szparagowa mrożona 0,5 kg kg 50 21. Fasolka szparagowa żółta kg 60 22. Figi 200 g szt. 40 23. Groch suchy kg 30 24 Groszek mrożony kg 30 25 Groszek konserwowy 400 g szt. 150 26. Gruszki kg 50 27. Jabłka deserowe kg 500 28. Jabłka prażone 1L szt 20 29. Jagody świeże kg 40 30. Kalafior mrożony 0,5 kg kg 50 31. Kalafiory świeże szt. 130 32. Kapusta biała kg 200 33. Kapusta biała młoda kg 100 34. Kapusta czerwona kg 100 35. Kapusta kiszona (wiadro) 10 kg szt. 20 36. Kapusta pekińska szt. 220 37. Kapusta włoska szt. 70 38. Kiwi kg 7 39. Koncentrat pom. 850g szt. 80 40. Koper solony 180 g szt. 50 41. Koper suszony szt. 40 42. Koper świeży szt. 100 43. Kukurydza konserwowa 400g szt. 150 44. Mak niebieski 0,4 g kg 50 45. Maliny mrożone 0,5 kg kg 5 46. Mandarynki kg 50 47. Marchew kg 500 48. Marmolada (słoiki) 0,9 l szt. 80 49. Mieszanka kompotowa kg 100 50. Mieszanka warzywna 6- skł 2,5 kg kg 150 51. Morela suszona 150 g szt. 50 52. Ogórki kiszone (wiadro) 7 kg szt. 20 53. Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 60 54. Ogórki zielone- sezon kg 150 55. Ogórki zielone- zima kg 150 56. Oliwki 0,9 l szt. 15 57. Orzeszki słone kg 3 58. Papryka konserw. 0,9 l szt. 50 59. Papryka świeża, czerwona kg 100 60. Pieczarki konserw. 0,9 l szt. 25 61. Pieczarki świeże kg 150 62. Pietruszka korzeń kg 50 63. Pietruszka zielona suszona 100g szt. 40 64. Pietruszka zielona szt. 200 65. Pomarańcze kg 50 66. Pomidory- sezon kg 250 67. Pomidory- zima kg 210 68. Pory szt. 50 69. Porzeczki czarne kg 5 70. Porzeczki czerwone kg 5 71. Powidła śliwkowe 0,9 l szt. 20 72. Rabarbar kg 50 73. Rzodkiewka- sezon szt. 60 74. Rzodkiewka- zima szt. 60 75. Sałata lodowa szt. 30 76. Sałata strzępiasta szt. 30 77. Sałata zielona- sezon szt. 200 78. Sałata zielona- zima szt. 200 79. Seler konserw. 0,9 l szt. 40 80. Seler naciowy szt. 30 81. Seler kg 100 82. Sok nie gorszy niż typu caprio 2 l różne smaki lub równoważny szt. 200 83. Soki owocowe 0,2 l szt. 120 84. Syropy owocowe 0,5 l szt. 20 85. Syrop malinowy 5 l szt. 30 86. Szczaw konserw. 180 g szt. 50 87. Szczypior szt. 150 88. Szpinak świeży kg 5 89. Szpinak mrożony kg 30 90. Śliwy mrożone kg 40 91. Śliwy suszone 150 g szt. 50 92. Śliwy węgierki kg 70 93. Truskawki mrożone kg 20 94. Truskawki świeże kg 70 95. Winogrona białe kg 20 96. Winogrona czerwone kg 25 97. Wiśnie kg 10 98. Woda mineralna nie gorszy niż typu Piwniczanka 0,5 l lub równoważny szt. 1200 99. Woda mineralna nie gorszy niż typu Piwniczanka 1,5 l lub równoważny szt. 600 100. Ziemniaki kg 4000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Pakiet nr 19.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Antrykot kg 30 2. Baleron kg 80 3. Boczek gotowany kg 90 4. Boczek surowy kg 90 5. Boczek wędzony kg 80 6. Ćwiartka z kurczaka kg 350 7. Dramsztyki kg 80 8. Filet z indyka kg 130 9. Filet z kurczaka kg 420 10. Flaki gotowane kg 20 11. Galaretka wieprzowa kg 60 12. Golonko wieprzowe surowe kg 20 13. Indyk gulasz kg 40 14. Kabanos kg 80 15. Kark bez kości kg 200 16. Kaszanka kg 60 17. Kiełbasa biała kg 160 18. Kiełbasa typu głogowska kg 40 19. Kiełbasa golonkowa kg 30 20. Kiełbasa typu krakowska sucha kg 25 21. Kiełbasa typu Lisiecka kg 20 22. Kiełbasa typu podwawelska kg 240 23. Kiełbasa typu swojska kg 95 24. Kiełbasa typu szynkowa kg 30 25. Kiełbasa typu śląska kg 140 26. Kiełbasa typu wiejska kg 50 27. Kiełbasa zwyczajna kg 120 28. Kiełbasa typu żywiecka kg 35 29. Kiełbaski koktajlowe kg 180 30. Kości wędzone kg 20 31. Kurczak kg 50 32. Łopatka bez kości kg 130 33. Mięso szynka bez kości kg 150 34. Mięso wołowe bez kości kg 80 35. Mięso II wołowe kg 120 36. Mięso II wieprzowe kg 120 37. Mięso gulasz wołowy kg 70 38. Ozory wieprzowe kg 15 39. Parówki typu firmowe kg 300 40. Pasztet pieczony wiejski kg 100 41. Podgardle wędzone kg 20 42. Polędwica sopocka kg 200 43. Porcje rosołowe drobiowe kg 300 44. Rolada boczkowa kg 70 45. Salceson wiejski kg 40 46. Salceson drobiowy kg 40 47. Schab z kością kg 200 48. Słonina surowa kg 20 49. Szynka mielona kg 50 50. Szynka tradycyjna kg 15 51. Szynka wędzona z kością ( peklowana) kg 50 52. Szynka wiejska kg 210 53. Szynka wieprzowa konserw. kg 170 54. Szynka z indyka kg 30 55. Wątroba drobiowa kg 30 56. Wątroba wieprzowa kg 10 57. Żeberka wędzone kg 50 58. Żeberka wieprzowe kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6, 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Pakiet nr20.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym:Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Oscypki duże szt 100 2. Gołki szt 100 3. Redykołka szt 500 4. Bryndza kg 70 5. Bundz kg 100 6. Korbacze kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pakiet nr21.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Lody 5L szt 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Pakiet nr22.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Bagietki Szt. 5 2. Bułka tarta kg 100 3. Bułki wodne szt. 500 4. Chleb ciemny (różne gatunki) szt. 200 5. Chleb mieszany 600 g szt. 950 6. Chleb okrągły 2 kg szt. 10 7. Ciasta różne kg 15 8. Drożdżówki szt. 125 9. Kajzerki szt. 2500 10. Pączki szt. 150 11. Weki szt. 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Pakiet nr 23.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Ananasy w syropie 100 g szt. 40 2. Aromaty do ciast szt. 20 3. Brzoskwinie w syropie 850 g szt. 15 4. Budyń 41 g szt. 150 5. Ciastka różne 1kg kg 5 6. Cukier kryształ 1 kg kg 400 7. Cukier puder 0,50 kg 750 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 450 9. Ciasto i krem waniliowy Szt. 25 10. Curry 45 g szt. 5 11. Cynamon 20 g szt. 25 12. Drożdże 10 g kg 20 13. Galaretki owocowe 79 g szt. 25 14. Goździki 10 g szt. 5 15. Herbata expr. nie gorsze niż typu saga op. 300 szt. Lub równoważny opak. 75 16. Herbata nie gorsze niż typu eternal 100 szt.lub równoważny opak. 25 17. Herbata nie gorsze niż typu lipton 100 szt. lub równoważny Opak. 10 18. Herbata owocowa Opak. 10 19. Imbir 15 g szt. 5 20. Kakao naturalne 1 kg szt. 2 21. Kakao granulowane Szt. 10 22. Kukurydza kolby szt. 25 23. Kasza gryczana kg 10 24. Kasza jęczmienna 1 kg kg 40 25. Kasza manna 1 kg kg 20 26. Kawa nie gorsze niż typu prima 500 g lub równoważny szt. 50 27. Kawa cappuccino 200 g szt. 25 28. Kawa rozpuszczalna nie gorsze niż typu nescafe 200g lub równoważny szt. 65 29. Ketchup 1000g szt. 35 30. Kisiel 38 g szt. 50 31. Kminek 1 kg szt. 1 32. Krem czekoladowy Jednorał. 25g szt. 500 33. Kulki czekoladowe nie gorsze niż typu Nestle 250 g lub równoważny szt. 20 34. Kwasek cytrynowy 20g szt. 45 35. Liście laurowe 1 kg szt. 1 36. Maggi 1 l szt. 15 37. Majeranek 1 kg kg 1 38. Majonez nie gorsze niż typu kielecki 600 g lub równoważny szt. 25 39. Makaron/nitki, rurki, wstążki, łazanki/ kg 100 40. Mąka pszenna typ 500 kg 750 41. Mąka ziemniaczana kg 30 42. Miód naturalny, porcjowany 45 g szt. 1500 43. Miód sztuczny 380 g szt. 25 44. Musli 200 g kg 20 45. Musztarda 500 g szt. 25 46. Ocet 0,50 l szt. 8 47. Olej uniwersalny 5 l szt. 65 48. Orzechy włoskie 100g szt. 40 49. Paluszki słone 250 g szt. 25 50. Papryka ostra 1 kg kg 1 51. Papryka słodka 1 kg kg 1 52. Pieprz naturalny 1 kg kg 1 53. Pieprz ziołowy 20 g szt. 25 54. Płatki kukurydziane nie gorsze niż typu Frutina 200 g lub równoważny kg 22 55. Płatki kukurydziane nie gorsze niż typu Nestle 1 kg lub równoważny kg 25 56. Płatki owsiane 0,50 kg 30 57. Proszek do pieczenia 30 g szt. 150 58. Przyprawa do grilla 1 kg szt. 3 59. Przyprawa do kurczaka 1 kg kg 2 60. Przyprawa do mięsa wieprzowego 1 kg szt. 3 61. Przyprawa do piernika 25 g szt. 30 62. Przyprawa do sałatek 1 kg szt. 2 63. Przyprawa kucharek 1 kg szt. 65 64. Rodzynki 200 g szt. 35 65. Rosołki drobiowe 1 kg szt. 10 66. Rosołki wołowe 1 kg szt. 10 67. Ryż 1 kg kg 100 68. Sezam 100 g Szt. 10 69. Soda 50 g szt. 50 70. Sos ogrodowy 1 kg szt. 3 71. Sos włoski 1 kg szt. 2 72. Sól 1 kg kg 60 73. Uszka kg 10 74. Wafle suche tortowe szt. 25 75. Wafle nie gorsze niż typu princessa 40 g lub równoważny szt. 75 76. Wiórka kokosowe 200 g szt. 50 77. Ziarna słonecznika 100g Szt. 15 78. Ziele angielskie 1 kg kg 1 79. Żelatyna 50 g szt. 50 80. Żurek w proszku 1 kg szt. 1.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.86.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Pakiet nr24.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Jogurt naturalny 330ml szt 10 2. Jogurt owocowy115ml szt 500 3. Kefir 330g szt 25 4. Margaryna mleczna nie gorszy niż typu Palma 250g lub równoważny kg 150 5. Masło 200g szt 650 6. Mleko (worki) 15L L 50 7. Mleko w kartonie UHT 3,2 1L L 550 8. Mleko w proszku 0.50kg kg 40 9. Ser biały półtłusty 200g w kostce kg 275 10. Ser topiony krążki 8 szt. krążków 125 11. Ser feta szt 15 12. Ser kiri op 6 szt szt 75 13. Ser żółty Gouda kg 50 14. Ser Żółty Edamski kg 50 15. Ser Zółty Salami kg 50 16. Ser żółty wędzony kg 50 17. Śmietana 18% (0,33) szt 300 18. Śmietana 30% op. 0,5L szt 25 19. Śmietana 30% op. 1L szt 150 20. Śmietanka do kawy 2g szt 150 21. Margaryna nie gorszy niż typu Smakowita (500g) lub równoważny szt 15.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Pakiet nr 25.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym:Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Jajka szt. 11000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Pakiet nr26.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Ryba dorsz mrożony (filet) kg 125 2. Filet rybny Mintaj szt 20 3. Karp patroszony kg 30 4. Łosoś sałatkowy 250g kg 1,5 5. Pstrąg patroszony kg 25 6. Ryba wędzona (makrela) kg 25 7. Ryba wędzona (Rewal) kg 10 8. Rybki konserwowe w pomidorach i oleju - szprot 180g) szt 40 9. Rybki konserwowe - szprot nie gorszy niż typu Winter 180g lub równoważny szt 50 10. Sardynki w oleju 180g szt 50 11. Tuńczyk w oleju szt 60 12. Śledzie solone (matiesy)op.5kg szt 7.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Pakiet nr27.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Arbuz kg 30 2. Banany kg 20 3. Borowiki suszone 20 g szt. 10 4. Brokuły mrożone 2,5 kg kg 60 5. Brokuły świeże szt. 30 6. Brukselka mrożona 2,5 kg kg 25 7. Buraki ćwikłowe kg 150 8. Cebula czerwona kg 20 9. Cebula zielona szt. 20 10. Cebula kg 175 11. Chrzan tarty 0,9 l szt. 20 12. Cytryny kg 75 13. Czosnek granulowany 1 kg kg 3 14. Czosnek świeży kg 2 15. Dżem 0,9 l szt. 15 16. Dżem porcjowany 20 g szt. 500 17. Fasola Jaś kg 5 19. Fasolka konserw. Czerw. 400 g szt. 25 20. Fasolka szparagowa mrożona 0,5 kg kg 25 21. Fasolka szparagowa żółta kg 30 22. Figi 200 g szt. 20 23. Groch suchy kg 15 24 Groszek mrożony kg 15 25 Groszek konserwowy 400 g szt. 75 26 Gruszki kg 25 27. Jabłka deserowe kg 250 28. Jabłka prażone 1L szt 10 29. Jagody świeże kg 20 30. Kalafior mrożony 0,5 kg kg 25 31. Kalafiory świeże szt. 65 32. Kapusta biała kg 100 33. Kapusta biała młoda kg 50 34. Kapusta czerwona kg 50 35. Kapusta kiszona (wiadro) 10 kg szt. 10 36. Kapusta pekińska szt. 110 37. Kapusta włoska szt. 35 38. Kiwi kg 3 39. Koncentrat pom. 850g szt. 40 40. Koper solony 180 g szt. 25 41. Koper suszony szt. 20 42. Koper świeży szt. 50 43. Kukurydza konserwowa 400g szt. 75 44. Mak niebieski 0,4 g kg 25 45. Maliny mrożone 0,5 kg kg 2 46. Mandarynki kg 25 47. Marchew kg 250 48. Marmolada (słoiki) 0,9 l szt. 40 49. Mieszanka kompotowa kg 50 50. Mieszanka warzywna 6- skł 2,5 kg kg 75 51. Morela suszona 150 g szt. 25 52. Ogórki kiszone (wiadro) 7 kg szt. 10 53. Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 30 54. Ogórki zielone- sezon kg 75 55. Ogórki zielone- zima kg 75 56. Oliwki 0,9 l szt. 7 57. Orzeszki słone kg 1 58. Papryka konserw. 0,9 l szt. 25 59. Papryka świeża, czerwona kg 50 60. Pieczarki konserw. 0,9 l szt. 12 61. Pieczarki świeże kg 75 62. Pietruszka korzeń kg 25 63. Pietruszka zielona suszona 100g szt. 20 64. Pietruszka zielona szt. 100 65. Pomarańcze kg 25 66. Pomidory- sezon kg 125 67. Pomidory- zima kg 105 68. Pory szt. 25 69. Porzeczki czarne kg 3 70. Porzeczki czerwone kg 2 71. Powidła śliwkowe 0,9 l szt. 10 72. Rabarbar kg 25 73. Rzodkiewka- sezon szt. 30 74. Rzodkiewka- zima szt. 30 75. Sałata lodowa szt. 15 76. Sałata strzępiasta szt. 15 77. Sałata zielona- sezon szt. 100 78. Sałata zielona- zima szt. 100 79. Seler konserw. 0,9 l szt. 20 80. Seler naciowy szt. 15 81. Seler kg 50 82. Sok nie gorszy niż typu caprio 2 l różne smaki lub równoważny szt. 100 83. Soki owocowe 0,2 l szt. 60 84. Syropy owocowe 0,5 l szt. 10 85. Syrop malinowy 5 l szt. 15 86. Szczaw konserw. 180 g szt. 25 87. Szczypior szt. 75 88. Szpinak świeży kg 3 89. Szpinak mrożony kg 15 90. Śliwy mrożone kg 20 91. Śliwy suszone 150 g szt. 25 92. Śliwy węgierki kg 35 93. Truskawki mrożone kg 10 94. Truskawki świeże kg 35 95. Winogrona białe kg 10 96. Winogrona czerwone kg 12 97. Wiśnie kg 5 98. Woda mineralna nie gorszy niż typu Piwniczanka 0,5 l lub równoważny szt. 600 99. Woda mineralna nie gorszy niż typu Piwniczanka 1,5 l lub równoważny szt. 300 100. Ziemniaki kg 2000 101. Ziemniaki młode kg 500 102. Żurawina 200g szt. 5.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.33.11.00-8, 15.33.22.00-6, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Pakiet nr 28.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Antrykot kg 15 2. Baleron kg 40 3. Boczek gotowany kg 45 4. Boczek surowy kg 45 5. Boczek wędzony kg 40 6. Ćwiartka z kurczaka kg 175 7. Dramsztyki kg 40 8. Filet z indyka kg 65 9. Filet z kurczaka kg 210 10. Flaki gotowane kg 10 11. Galaretka wieprzowa kg 30 12. Golonko wieprzowe surowe kg 10 13. Indyk gulasz kg 20 14. Kabanos kg 40 15. Kark bez kości kg 100 16. Kaszanka kg 30 17. Kiełbasa biała kg 80 18. Kiełbasa typu głogowska kg 20 19. Kiełbasa golonkowa kg 15 20. Kiełbasa typu krakowska sucha kg 13 21. Kiełbasa typu Lisiecka kg 10 22. Kiełbasa typu podwawelska kg 120 23. Kiełbasa typu swojska kg 47 24. Kiełbasa typu szynkowa kg 15 25. Kiełbasa typu śląska kg 70 26. Kiełbasa typu wiejska kg 25 27. Kiełbasa zwyczajna kg 60 28. Kiełbasa typu żywiecka kg 18 29. Kiełbaski koktajlowe kg 90 30. Kości wędzone kg 10 31. Kurczak kg 25 32. Łopatka bez kości kg 65 33. Mięso szynka bez kości kg 75 34. Mięso wołowe bez kości kg 40 35. Mięso II wołowe kg 60 36. Mięso II wieprzowe kg 60 37. Mięso gulasz wołowy kg 35 38. Ozory wieprzowe kg 7 39. Parówki typu firmowe kg 150 40. Pasztet pieczony wiejski kg 50 41. Podgardle wędzone kg 10 42. Polędwica łososiowa kg 2 43. Polędwica sopocka kg 100 44. Porcje rosołowe drobiowe kg 150 45. Rolada boczkowa kg 35 46. Salceson wiejski kg 20 47. Salceson drobiowy kg 20 48. Schab bez kości kg 100 49. Słonina surowa kg 10 50. Szynka mielona kg 25 51. Szynka tradycyjna kg 8 52. Szynka wędzona z kością ( peklowana) kg 25 53. Szynka wiejska kg 105 54. Szynka wieprzowa konserw. kg 85 55. Szynka z indyka kg 15 56. Wątroba drobiowa kg 15 57. Wątroba wieprzowa kg 5 58. Żeberka wędzone kg 25 59. Żeberka wieprzowe kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6, 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Pakiet nr29.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Oscypki duże szt 10 2. Gołki szt 20 3. Redykołka szt 100 4. Bryndza kg 10 5. Bundz kg 20 6. Korbacze kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Pakiet nr30.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JUREK ul. Zamoyskiego 27, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Lody 5L szt 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.