eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kalisz › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 19 części



Ogłoszenie z dnia 2023-12-01


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM KULTURY I SZTUKI W KALISZU

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000282814

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Łazienna 6

1.5.2.) Miejscowość: Kalisz

1.5.3.) Kod pocztowy: 62-800

1.5.4.) Województwo: wielkopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL416 - Kaliski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: ckis@ckis.kalisz.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ckis-kalisz.ezamawiajacy.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f0c0b69f-853b-11ee-a60c-9ec5599dddc1

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00526725

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-12-01

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00142134/05/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie”

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00506354

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 10/ZP/2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 426847,47 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1: drób (świeży):
1. Filet z kurczaka kalibrowany (szt ok. 150g); szacowana ilość: 260 kg
2. Filet z gęsi kalibrowany (szt ok. 600g); szacowana ilość: 15 kg
3. Filet z indyka; szacowana ilość: 15 kg
4. Indyk tusza; szacowana ilość: 40 kg
5. Kaczka świeża świeża patroszona bez podrobów; szacowana ilość: 20 kg
6. Kurczak świeży świeży; szacowana ilość: 180 kg
7. Noga z gęsi świeża; szacowana ilość: 20 kg
8. Porcje rosołowe z kurczaka świeże; szacowana ilość: 220 kg
9. Skrzydła z indyka; szacowana ilość: 90 kg
10. Udka z kurczaka świeże, kalibrowane (szt ok. 200-250g); szacowana ilość: 5 kg
11. Wątróbka drobiowa; szacowana ilość: 15 kg
12. Gęś tusza; szacowana ilość: 20 kg
13. Smalec z gęsi; szacowana ilość: 20 kg
14. Szyje indycze; szacowana ilość: 20 kg
15. Noga z kaczki świeża; szacowana ilość: 80 kg
16. Porcje rosołowe z indyka świeże z szyją; szacowana ilość: 30 kg
17. Wątróbka indycz świeża; szacowana ilość: 5 kg
18. Filet z kaczki Świeży, kalibrowany (szt ok. 200g); szacowana ilość: 30 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 19764,70 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2: mięsa (świeże):
1. Boczek surowy; szacowana ilość: 70 kg
2. Udziec cielęcy kulka; szacowana ilość: 80 kg
3. Karkówka b/k; szacowana ilość: 15 kg
4. Mielone; szacowana ilość: 40 kg
5. Polędwica wołowa; szacowana ilość: 25 kg
6. Polędwiczki wieprzowe; szacowana ilość: 200 kg
7. Policzki wołowe odbłonione; szacowana ilość: 10 kg
8. Schab b/k; szacowana ilość: 25 kg
9. Słonina; szacowana ilość: 20 kg
10. Smalec wieprzowy; szacowana ilość: 40 kg
11. Udziec wieprzowy z kością 10-12 kg/1szt; szacowana ilość: 50 kg
12. Wątroba wieprzowa; szacowana ilość: 5 kg
13. Wołowina extra zrazowa bez żył i przerostów szeroka; szacowana ilość: 50 kg
14. Prosiak ok. 15 kg/1szt; szacowana ilość: 30 kg
15. Pręga wołowa; szacowana ilość: 50 kg
16. Kości wędzone od schabu; szacowana ilość: 10 kg
17. Łopatka wieprzowa; szacowana ilość: 30 kg
18. Wołowina gulaszowa; szacowana ilość: 30 kg
19. Schab z kością; szacowana ilość: 50 kg
20. Comber jagnięcy; szacowana ilość: 10 kg
21. Kości wieprzowe ze schabu; szacowana ilość: 50 kg
22. Szynka myszka; szacowana ilość: 10 kg
23. Szponder wołowy świeży; szacowana ilość: 10 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 28670,30 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3: lody:
1. Lody gastronomiczne waniliowe kuweta 3300g/5000 ml lody waniliowe bardzo dobrej jakości, smak wanilii bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 200 szt
2. Lody gastronomiczne czekoladowe kuweta 3300g/5000 ml lody czekoladowe bardzo dobrej jakości, smak czekolady bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 30 szt
3. Lody gastronomiczne słodki orzech laskowy kuweta 3300g/5000 ml zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość orzecha laskowego w formie pasty min. 4%; szacowana ilość: 25 szt
4. Lody gastronomiczne pistacjowe kuweta 3300g/5000 ml zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość pistacji w formie pasty min. 5%; szacowana ilość: 8 szt
5. Lody gastronomiczne o smaku gumy balonowej kuweta 2800g/5000 ml zawartość śmietany w produkcie min. 20%; szacowana ilość: 4 szt
6. Lody gastronomiczne jogurtowe z wkręconym sosem porzeczkowym kuweta 3300g/5000 ml zawartość jogurtu naturalnego w produkcie min. 25%, zawartość śmietany min. 17%, zawartość sosu porzeczkowego min. 12% (czarna porzeczka); szacowana ilość: 4 szt
7. Lody gastronomiczne sorbetowe truskawkowe kuweta 3300g/5000 ml zawartość truskawki w produkcie min. 40%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych; szacowana ilość: 10 szt
8. Lody gastronomiczne z mango kuweta 3300g/5000 ml zawartość puree z mango min. 20%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych; szacowana ilość: 4 szt
9. Lody gastronomiczne sorbetowe limonkowe kuweta 3300g/5000 ml lody sorbetowe o smaku limonki bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 4 szt
10. Lody gastronomiczne śmietankowe z ciasteczkami kuweta 3300g/5000 ml zawartość śmietanki w produkcie min. 10%, zawartość ciasteczek min. 10%; szacowana ilość: 2 szt
11. Lody gastronomiczne słony karmel kuweta 3300g/5000 ml zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość słonego karmelu min. 4%; szacowana ilość: 12 szt
12. Lody gastronomiczne śmietankowe kuweta 3300g/5000 ml lody śmietankowe bardzo dobrej jakości, smak śmietany bez obcych posmaków i zapachów, zawartość śmietany w produkcie min. 15%; szacowana ilość: 10 szt
13. Lody gastronomiczne biszkoptowo jagodowe kuweta 3300g/5000 ml zawartość śmietanki w produkcie min. 10%; szacowana ilość: 3 szt
14. Lody rożki; szacowana ilość: 100 szt

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 23039,00 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 4: dziczyzna:
1. Łopatka z dzika b/kości; szacowana ilość: 5 kg
2. Porcja rosołowa z perliczki; szacowana ilość: 30 kg
3. Przepiórka; szacowana ilość: 50 szt.
4. Schab z dzika b/k; szacowana ilość: 160 kg
5. Udziec z łani/jelenia b/k; szacowana ilość: 10 kg
6. Udziec z sarny b/k; szacowana ilość: 80 kg
7. Bażant tusza; szacowana ilość: 20 szt.
8. Kuropatwa tusza; szacowana ilość: 10 szt.
9. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g; szacowana ilość: 12 kg
10. Perliczka cała patroszona; szacowana ilość: 30 kg
11. Filet z perliczki; szacowana ilość: 10 kg
12. Mięso gulaszowe jeleń/dzik; szacowana ilość: 40 kg
13. Carpaccio z jelenia; szacowana ilość: 8 kg
14. Hamburger z jelenia szt ok. 200g; szacowana ilość: 8 kg
15. Comber z jelenia z kostką; szacowana ilość: 25 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 26015,58 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 5: owoce, warzywa (świeże):
1. Ananas; szacowana ilość: 6 szt.
2. Awokado; szacowana ilość: 20 szt.
3. Bakłażan; szacowana ilość: 6 kg
4. Banany; szacowana ilość: 20 kg
5. Bataty; szacowana ilość: 20 kg
6. Bazylia doniczka XXL; szacowana ilość: 200 szt.
7. Boczniak świeży; szacowana ilość: 10 kg
8. Borówka amerykańska; szacowana ilość: 10 kg
9. Botwinka; szacowana ilość: 5 kg
10. Brokuł świeży; szacowana ilość: 5 szt.
11. Buraki czerwone; szacowana ilość: 560 kg
12. Cebula biała; szacowana ilość: 240 kg
13. Cebula czerwona; szacowana ilość: 240 kg
14. Cebula dymka; szacowana ilość: 3 kg
15. Cebula szalotka; szacowana ilość: 3 kg
16. Cukinia; szacowana ilość: 70 kg
17. Cykoria; szacowana ilość: 3 kg
18. Cytryna; szacowana ilość: 250 kg
19. Czosnek; szacowana ilość: 15 kg
20. Dynia; szacowana ilość: 40 kg
21. Fasola ziarno; szacowana ilość: 5 kg
22. Granat świeży; szacowana ilość: 15 szt.
23. Grejfrut; szacowana ilość: 70 kg
24. Gruszka; szacowana ilość: 5 kg
25. Imbir świeży; szacowana ilość: 5 kg
26. Jabłka; szacowana ilość: 350 kg
27. Jagody; szacowana ilość: 3 kg
28. Jarmuż; szacowana ilość: 3 kg
29. Kalafior; szacowana ilość: 18 szt.
30. Kapusta biała; szacowana ilość: 370 kg
31. Kapusta biała młoda; szacowana ilość: 15 kg
32. Kapusta czerwona; szacowana ilość: 260 kg
33. Kapusta kiszona; szacowana ilość: 30 kg
34. Kapusta pekińska; szacowana ilość: 3 kg
35. Kapusta włoska; szacowana ilość: 3 kg
36. Kiełki brokułu op. 250 g; szacowana ilość: 20 szt.
37. Kiełki buraczka op. 40 g; szacowana ilość: 50 szt.
38. Kiełki mix op. 250 g; szacowana ilość: 20 szt.
39. Kiełki rzodkiewki op. 250 g; szacowana ilość: 50 szt.
40. Kiwi; szacowana ilość: 5 kg
41. Koper włoski; szacowana ilość: 5 kg
42. Koperek natka pęczek 25 g; szacowana ilość: 700 pęczek
43. Limonka; szacowana ilość: 5 kg
44. Maliny 250 g op.; szacowana ilość: 20 szt.
45. Mandarynki; szacowana ilość: 15 kg
46. Marchew; szacowana ilość: 410 kg
47. Melon; szacowana ilość: 18 szt.
48. Mięta świeża doniczka XXL; szacowana ilość: 450 szt.
49. Mikroliście groszku świeże doniczka; szacowana ilość: 250 szt.
50. Ogórek gruntowy; szacowana ilość: 15 kg
51. Ogórek świeży długi szklarniowy; szacowana ilość: 210 kg
52. Ogórki kiszone; szacowana ilość: 10 kg
53. Papryka świeża mix; szacowana ilość: 130 kg
54. Pieczarki świeże; szacowana ilość: 45 kg
55. Pietruszka korzeń; szacowana ilość: 150 kg
56. Pietruszka natka pęczek 40 g; szacowana ilość: 600 pęczek
57. Pomarańcza; szacowana ilość: 340 kg
58. Pomidory; szacowana ilość: 330 kg
59. Pomidory Chery 250 g op.; szacowana ilość: 30 szt.
60. Pomidory koktajlowe 250 g op.; szacowana ilość: 30 szt.
61. Por; szacowana ilość: 88 kg
62. Porzeczka czerwona 200g op.; szacowana ilość: 15 szt.
63. Porzeczka czerwona 500g op.; szacowana ilość: 5 szt.
64. Roszponka 100 g op.; szacowana ilość: 40 szt.
65. Roszponka 500 g op.; szacowana ilość: 10 szt.
66. Rozmaryn doniczka; szacowana ilość: 66 szt.
67. Rozmaryn świeży cięty 100 g op.; szacowana ilość: 10 szt.
68. Rukola 100 g op.; szacowana ilość: 80 szt.
69. Rukola 500 g op.; szacowana ilość: 15 szt.
70. Rzodkiewka pęczek 200 g; szacowana ilość: 120 pęczek
71. Sałata dekoracyjna frisse; szacowana ilość: 50 szt.
72. Sałata lodowa; szacowana ilość: 80 szt.
73. Sałata masłowa (zwykła); szacowana ilość: 30 szt.
74. Sałata rzymska; szacowana ilość: 250 szt.
75. Seler; szacowana ilość: 190 kg
76. Seler naciowy; szacowana ilość: 5 kg
77. Szczawik krwisty świeży doniczka; szacowana ilość: 160 szt.
78. Szczypiorek pęczek 15 g; szacowana ilość: 80 pęczek
79. Szparagi świeże białe; szacowana ilość: 10 kg
80. Szparagi świeże zielone; szacowana ilość: 10 kg
81. Szpinak świeży 125 g op.; szacowana ilość: 30 szt.
82. Śliwka; szacowana ilość: 5 kg
83. Topinambur; szacowana ilość: 5 kg
84. Truskawka; szacowana ilość: 13 kg
85. Tymianek cięty 200 g op.; szacowana ilość: 10 szt.
86. Tymianek doniczka; szacowana ilość: 60 szt.
87. Winogrono białe; szacowana ilość: 55 kg
88. Winogrono czerwone; szacowana ilość: 55 kg
89. Ziemniaki; szacowana ilość: 1000 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 49481,72 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 6: ciasto :
1. Babeczki kruche słodkie; szacowana ilość: 5 kg
2. Babeczki kruche wytrawne; szacowana ilość: 522 szt.
3. Babka piaskowa; szacowana ilość: 45 kg
4. Beza; szacowana ilość: 6 kg
5. Biszkopt z galaretką i owocami; szacowana ilość: 5 kg
6. Ciastka bankietowe; szacowana ilość: 360 szt.
7. Ciastka kruche; szacowana ilość: 45 kg
8. Ciasto domowe sernik Rosa; szacowana ilość: 10 kg
9. Jabłecznik; szacowana ilość: 5 kg
10. Orzechowiec; szacowana ilość: 5 kg
11. Paj wiśniowy; szacowana ilość: 5 kg
12. Pierniki; szacowana ilość: 5 kg
13. Rolada makowa; szacowana ilość: 5 kg
14. Torcik bezowy; szacowana ilość: 5 kg
15. Tort okolicznościowy; szacowana ilość: 40 kg
16. Mini Deserek; szacowana ilość: 200 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 11130,50 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 7: alkohole:
1. Adwokat 0,5 l ; szacowana ilość: 35 szt
2. Bailes Cream 0,7 l ; szacowana ilość: 2 szt
3. Ballantines 0,7 l ; szacowana ilość: 10 szt
4. Ballantines 1 l ; szacowana ilość: 2 szt
5. Campari Bitter 0,7 l ; szacowana ilość: 2 szt
6. CHOPIN 0,5 l ; szacowana ilość: 18 szt
7. FINLANDIA 0,5 l ; szacowana ilość: 20 szt
8. Gin Seagram's 0,7 l ; szacowana ilość: 2 szt
9. Grzaniec 1 l ; szacowana ilość: 25 szt
10. Whisky Charleys 0,7 ; szacowana ilość: 5 szt
11. Hubertówka 0,5 l ; szacowana ilość: 3 szt
12. Jack Daniel's 0,7 l ; szacowana ilość: 10 szt
13. Jagermeister 1 l ; szacowana ilość: 3 szt
14. Johnie Walker Black 0,7 l ; szacowana ilość: 3 szt
15. Johnie Walker Red 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt
16. Krupnik 0,7 l; szacowana ilość: 5 szt
17. Krupnik Słony Karmel 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt
18. Malibu Rum 0,7 l ; szacowana ilość: 2 szt
19. Martell V.S.O.P. 0,7 l ; szacowana ilość: 3 szt
20. Martini Bianco 1 l; szacowana ilość: 3 szt
21. Martini czerwone 1 l; szacowana ilość: 3 szt
22. METAXA 5* 0,7 l ; szacowana ilość: 2 szt
23. METAXA 7* 0,7 l ; szacowana ilość: 3 szt
24. Napoleon Maxime VS 0,7 l ; szacowana ilość: 3 szt
25. Rum Bacardi 0,7 l biały; szacowana ilość: 2 szt
26. Rum do drinków 33,5% 1l; szacowana ilość: 5 szt
27. Stoc'k 84 0,7 l ; szacowana ilość: 2 szt
28. Śliwowica 0,7 l ; szacowana ilość: 3 szt
29. Whisky Chivas Regal 0,7 l ; szacowana ilość: 4 szt
30. Whisky Jameson 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt
31. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt
32. Wódka Prawda 0,5 l; szacowana ilość: 4 szt
33. Wyborowa 0,5 l; szacowana ilość: 30 szt
34. Żołądkowa gorzka 0,5 l; szacowana ilość: 5 szt
35. Żubrówka 0,5 l; szacowana ilość: 9 szt
36. Żurawinówka 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 10521,39 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 8: piwo, napoje, soki:
1. Pepsi 0,2 l; szacowana ilość: 360 szt.
2. Piwo Budweizer 0,5l; szacowana ilość: 160 szt.
3. Piwo Fortuna Czarna 0,5 l butelka szklana; szacowana ilość: 120 szt.
4. Piwo Grolsch 0,45 l; szacowana ilość: 100 szt.
5. Piwo Warka 0% 0,5 l; szacowana ilość: 50 szt.
6. Piwo Heineken 0,5 l butelka szklana; szacowana ilość: 110 szt.
7. Piwo Żywiec bezalkoholowe 0,33 l butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt.
8. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l butelka szklana; szacowana ilość: 350 szt.
9. Piwo Paulaner Natur 0,5 l butelka szklana; szacowana ilość: 160 szt.
10. Piwo Pilsner 0,33 l butelka szklana; szacowana ilość: 70 szt.
11. Piwo Pilsner 0,5 l butelka szklana; szacowana ilość: 270 szt.
12. Piwo Żywiec 0,5 l butelka szklana; szacowana ilość: 550 szt.
13. Sok czarna porzeczka 1 l sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 75 szt.
14. Sok grejfrutowy 1 l sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 75 szt.
15. Sok jabłkowy 1 l sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 340 szt.
16. Sok pomarańczowy 1 l sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 340 szt.
17. Sok pomidorowy 0,3 l 100% sok, szklana butelka; szacowana ilość: 50 szt.
18. Woda gaz./niegaz. 1 l; szacowana ilość: 200 szt.
19. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l; szacowana ilość: 160 szt.
20. Woda niegazowana 5 l butelka plastikowa; szacowana ilość: 330 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 15360,50 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 9: napoje gazowane, niegazowane:
1. Coca Cola Light 0,25 l butelka szklana; szacowana ilość: 70 szt.
2. Coca-Cola 0,25 l butelka szklana; szacowana ilość: 750 szt.
3. Coca-Cola 1 l; szacowana ilość: 10 szt.
4. Fanta 0,25 l butelka szklana; szacowana ilość: 50 szt.
5. Fanta 0,85 l; szacowana ilość: 10 szt.
6. Sok czarna porzeczka 0,3 l sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 130 szt.
7. Sok grejfrutowy 0,3 l sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 130 szt.
8. Sok jabłkowy naturalny tłoczony 0,3 l sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 100 szt.
9. Sok pomarańczowy 0,3 l sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 900 szt.
10. Sprite 0,25 l butelka szklana; szacowana ilość: 120 szt.
11. Sprite 0,85 l; szacowana ilość: 10 szt.
12. Tonic Kinley 0,25 l butelka szklana; szacowana ilość: 120 szt.
13. Tonic Kinley 1 l; szacowana ilość: 15 szt.
14. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l butelka szklana; szacowana ilość: 2500 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 12394,55 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 10: ryby świeże i przetworzone:
1. Filet z karpia; szacowana ilość: 4 kg
2. Filet z łososia; szacowana ilość: 50 kg
3. Karp świeży tuszka; szacowana ilość: 120 kg
4. Kawior czarny 75 g; szacowana ilość: 7 szt
5. Kawior czerwony 75 g; szacowana ilość: 7 szt
6. Krewetki świeże; szacowana ilość: 3 kg
7. Łosoś wędzony 100g; szacowana ilość: 120 szt
8. Makrela wędzona; szacowana ilość: 3 kg
9. Ryba w puszce 170 g; szacowana ilość: 120 szt
10. Węgorz wędzony tuszka; szacowana ilość: 3 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 10373,60 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 11: artykuły mleczarskie:
1. Jogurt naturalny 1 kg; szacowana ilość: 10 szt
2. Jogurt naturalny 150 g; szacowana ilość: 220 szt.
3. Jogurt naturalny grecki 1 kg; szacowana ilość: 10 szt.
4. Jogurt owocowy 150 g; szacowana ilość: 1100 szt.
5. Margaryna 250 g; szacowana ilość: 10 kg
6. Masło 10 g zawartość tłuszczu 82%; szacowana ilość: 5000 szt.
7. Masło extra 82% zawartość tłuszczu 82%; szacowana ilość: 260 kg
8. Mleko 3,2% 1 l niesłodzone, w kartonach papierowych; szacowana ilość: 1050 l
9. Mleko zagęszczone 0,5 l; szacowana ilość: 20 szt
10. Ser biały twaróg półtłusty; szacowana ilość: 130 kg
11. Ser camembert 120 g jakości nie gorszej niż lazur; szacowana ilość: 15 kg
12. Ser feta 270 g pełnotłusty; szacowana ilość: 9 kg
13. Ser mascarpone 250 g opakowania pojedyńcze; szacowana ilość: 7 kg
14. Ser mozarella biała 125 g opakowania pojedyńcze; szacowana ilość: 25 kg
15. Ser parmezan twardy (nie tarty); szacowana ilość: 14 kg
16. Ser plastry 150g; szacowana ilość: 7 szt.
17. Ser pleśniowy z żółtą pleśnią; szacowana ilość: 18 kg
18. Ser pleśniowy z niebieską pleśnią; szacowana ilość: 30 kg
19. Ser pleśniowy brie 200 g klasyczny; szacowana ilość: 70 szt.
20. Ser żółty I/40% ser dobrej jakości z dziurami; szacowana ilość: 100 kg
21. Ser Mimmolle barwinik: annato, tłuszcz: 28 %; szacowana ilość: 35 kg
22. Serki topione mix 90g; szacowana ilość: 55 szt.
23. Śmietana 18% 250 g kubki; szacowana ilość: 10 szt
24. Śmietana 30% 1 L; szacowana ilość: 10 szt
25. Śmietana 36% 1 L kubki, kartony papierowe; szacowana ilość: 440 szt
26. Śmietana fix 10 g; szacowana ilość: 10 szt.
27. Śmietana w aerozolu; szacowana ilość: 20 szt.
28. Śmietanka do kawy 10g; szacowana ilość: 200 szt.
29. Mleczko kokosowe 0,4 l; szacowana ilość: 43 szt
30. Śmietana 33% 1 L; szacowana ilość: 620 szt
31. Rolada – ser kozi 200g; szacowana ilość: 8 szt
32. Ser smażony 200 g; szacowana ilość: 20 szt
33. Ser biały ziarnisty 150 g; szacowana ilość: 30 szt
34. Kefir 0,25 l; szacowana ilość: 10 szt
35. Serek twarogowy 30 g; szacowana ilość: 220 szt.
36. Mleko roślinne; szacowana ilość: 40 l
37. Ser pleśniowy srebrzysty; szacowana ilość: 7 kg
38. Ser błękitny wiórki; szacowana ilość: 4 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 54402,15 PLN

Część 12

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 12: warzywa i ryby mrożone, owoce i warzywa przetworzone:
1. Ananas 580 g; szacowana ilość: 8 szt
2. Borowik kostki 2,5 kg; szacowana ilość: 5 szt
3. Borowik połówki 2,5 kg; szacowana ilość: 29 szt
4. Brokuł róża 2,5 kg produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 15 szt
5. Brukselka 2,5 kg; szacowana ilość: 10 szt
6. Brzoskwinie 850 g; szacowana ilość: 20 szt
7. Bułka bankietowa; szacowana ilość: 1500 szt
8. Ciast półfrancuskie mrożone; szacowana ilość: 10 kg
9. Dorsz filet b/s; szacowana ilość: 20 kg
10. Fasolka żółta 2,5 kg; szacowana ilość: 4 szt.
11. Filet z sandacza mrożony bez lodu; szacowana ilość: 20 kg
12. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg typu abel; szacowana ilość: 5 kg
13. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg; szacowana ilość: 46 kg
14. Frytka prosta gruba 2,5 kg 9mm, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 8 szt
15. Frytki Croquettes 2,5; szacowana ilość: 4 szt.
16. Frytki do steku „Belgijskie” 1 kg gruba do steku, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 10 szt
17. Frytki Julienne 2,5 kg produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 140 szt
18. Frytki Wedges grube 2,5 kg ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 50 szt
19. Frytki z batatów 2,5kg; szacowana ilość: 12 szt
20. Frytura 22 l; szacowana ilość: 12 szt.
21. Fasola czerwona konserwowa 400g; szacowana ilość: 25 szt.
22. Groszek 2,5 kg Produkt I-gatunku; szacowana ilość: 5 szt
23. Groszek cukrowy w całości 1 kg; szacowana ilość: 3 szt
24. Gruszka w syropie 850 g połówki; szacowana ilość: 4 szt.
25. Halibut dzwonki kalibrowany (szt ok. 200-220g); szacowana ilość: 60 kg
26. Kalafior róża 2,5 kg produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 10 szt
27. Kapary 720 g; szacowana ilość: 10 szt
28. Kapary jabłkowe 1 l; szacowana ilość: 15 szt
29. Kasztany 400 g op.; szacowana ilość: 5 szt.
30. Koncentrat pomidorowy 1 l; szacowana ilość: 6 szt
31. Koncentrat pomidorowy 200 g koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany; szacowana ilość: 15 szt
32. Krewetki mrożone; szacowana ilość: 20 kg
33. Kurki mrożone 2,5 kg; szacowana ilość: 20 szt
34. Malina 2,5 kg malina cała,produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 80 szt
35. Mango kostka mrożona; szacowana ilość: 2 kg
36. Marchew młoda 2,5 kg mini produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 11 szt
37. Marchew z groszkiem 2,5 kg; szacowana ilość: 5 szt
38. Miruna filet ze skórą; szacowana ilość: 15 kg
39. Morele suszone; szacowana ilość: 2 kg
40. Ogórki konserwowe 1 kg; szacowana ilość: 68 szt
41. Okoń nilowy filet; szacowana ilość: 40 kg
42. Oliwki czarne 900 g; szacowana ilość: 11 szt
43. Oliwki zielone 900 g; szacowana ilość: 8 szt
44. Papryka konserwowa; szacowana ilość: 5 kg
45. Pieczarki konserwowe 0,8 kg; szacowana ilość: 8 szt
46. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie); szacowana ilość: 15 op
47. Pieprz zielony w zalewie 670 g; szacowana ilość: 8 szt
48. Pomidory w puszce 1,5 kg; szacowana ilość: 15 szt
49. Pstrąg patroszony z głową; szacowana ilość: 10 kg
50. Rodzynki sułtańskie produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 13 kg
51. Rydze kapelusze 2,5 kg; szacowana ilość: 3 szt
52. Sos cytrynowo-maślany 750g; szacowana ilość: 1 szt.
53. Szparagi mrożone białe; szacowana ilość: 5 kg
54. Szparagi mrożone zielone; szacowana ilość: 5 kg
55. Szparagi konserwowe 370 g; szacowana ilość: 5 szt
56. Szpinak mrożony 2,5 kg; szacowana ilość: 12 szt
57. Szyjki rakowe; szacowana ilość: 3 kg
58. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska; szacowana ilość: 3 kg
59. Truskawka 2,5 kg truskawka cała; szacowana ilość: 50 szt
60. Wiśnie drylowane 2,5 kg; szacowana ilość: 2 szt
61. Włoszczyzna paski 2,5 kg; szacowana ilość: 2 szt.
62. Kukurydza konserwowa 340g; szacowana ilość: 25 szt.
63. Maślaki konserwowe 850g; szacowana ilość: 15 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 45801,45 PLN

Część 13

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 13: różne artykuły spożywcze:
1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l; szacowana ilość: 60 szt.
2. Borówka 300 g; szacowana ilość: 25 szt.
3. Budyń bez cukru 35 g; szacowana ilość: 166 szt.
4. Chrzan 860 g; szacowana ilość: 16 szt.
5. Cukier 1 kg; szacowana ilość: 260 kg
6. Cukier puder 500 g; szacowana ilość: 38 op
7. Cukier trzcinowy 200 szt x5g; szacowana ilość: 8 op
8. Cukier cynamonowy 200g; szacowana ilość: 10 szt.
9. Cukier porcjowany 5g opakowanie: 1000 szt; szacowana ilość: 28 kg
10. Cukier porcjowany 4g opakowanie: 1000 szt; szacowana ilość: 27 kg
11. Czekolada gorzka 100 g min. 60% kakao; szacowana ilość: 10 szt.
12. Delikat do drobiu 0,6 kg; szacowana ilość: 5 szt.
13. Delikat do mięs 0,6 kg; szacowana ilość: 7 szt.
14. Delikat grill do mięs 0,6 kg; szacowana ilość: 3 szt.
15. Dżem 280 g; szacowana ilość: 10 szt.
16. Dżem / powidła porcjowane 25 g; szacowana ilość: 800 szt.
17. Galaretka 75 g; szacowana ilość: 300 szt.
18. Goździki 10 g; szacowana ilość: 46 szt.
19. Grzyby suszone 20 g; szacowana ilość: 600 szt.
20. Jałowiec mielony 200 g; szacowana ilość: 5 szt.
21. Kakao 250 g; szacowana ilość: 3 szt.
22. Kasza jęczmienna 1 kg; szacowana ilość: 5 kg
23. Kasza manna 1 kg; szacowana ilość: 2 kg
24. Ketchup 3000 g; szacowana ilość: 14 op
25. Krakersy solone 180 g; szacowana ilość: 23 szt.
26. Krem balsamiczny 0,5 l; szacowana ilość: 3 l
27. Liść laurowy 200 g; szacowana ilość: 6 szt.
28. Przyprawa do zup magii 1 l; szacowana ilość: 6 szt.
29. Majeranek 0,5 kg; szacowana ilość: 3 szt.
30. Majonez 700 ml; szacowana ilość: 55 szt.
31. Makaron łazanki 250 g; szacowana ilość: 14 szt.
32. Makaron penne 1000 g 100% mąki durum; szacowana ilość: 30 szt.
33. Makaron nitki 250 g; szacowana ilość: 15 szt.
34. Makaron spaghetti 500 g 100% mąki durum; szacowana ilość: 3 szt.
35. Makaron muszelki 500 g; szacowana ilość: 3 szt.
36. Makaron lazagne 500 g 100% mąki durum; szacowana ilość: 3 szt.
37. Makaron domowy 250 g; szacowana ilość: 80 szt.
38. Makaron wstążki tagiatella 1500 g 100% mąki durum; szacowana ilość: 12 szt.
39. Makaron tagiatella z sepią 1500 g 100% mąki durum; szacowana ilość: 20 szt.
40. Makaron kokardki 1500 g 100% mąki durum; szacowana ilość: 6 szt.
41. Makaron sepia 1500g 100% mąki durum; szacowana ilość: 10 szt.
42. Masa makowa 850 g; szacowana ilość: 3 kg
43. Mąka tortowa 1 kg; szacowana ilość: 415 kg
44. Mąka ziemniaczana; szacowana ilość: 10 kg
45. Migdały płatki 600 g; szacowana ilość: 9 kg
46. Miód 15 g; szacowana ilość: 700 szt.
47. Miód pszczeli 1000 g; szacowana ilość: 9 szt.
48. Musztarda Francuska 185 g z gorczycą; szacowana ilość: 21 szt.
49. Musztarda Stołowa 0,9 kg; szacowana ilość: 23 szt.
50. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g; szacowana ilość: 8 szt.
51. Ocet 0,5 l; szacowana ilość: 70 szt.
52. Ocet balsamiczny 0,5 l; szacowana ilość: 12 szt.
53. Ocet winny 0,5 L/jabłkowy; szacowana ilość: 6 szt.
54. Olej 5 l; szacowana ilość: 49 szt.
55. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml z pierwszego tłoczenia; szacowana ilość: 15 szt.
56. Orzech włoski 1 kg; szacowana ilość: 9 szt.
57. Papryka ostra 0,5 kg; szacowana ilość: 2 szt.
58. Papryka słodka 0,5 kg; szacowana ilość: 2 szt.
59. Papryka wędzona proszek 20 g; szacowana ilość: 5 szt.
60. Pasty różne w tubkach; szacowana ilość: 8 szt.
61. Pieprz kolorowy 0,15 kg; szacowana ilość: 12 szt.
62. Pieprz biały mielony 0,5 kg; szacowana ilość: 1 szt.
63. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg; szacowana ilość: 1 szt.
64. Pieprz mielony czarny 0,9 kg; szacowana ilość: 6 szt.
65. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 90 g; szacowana ilość: 40 szt.
66. Pistacje 200 g; szacowana ilość: 3 szt.
67. Płatki śniadaniowe 0,6 kg; szacowana ilość: 7 kg
68. Pomidor suszony 900 g; szacowana ilość: 15 kg
69. Proszek do pieczenia 30 g; szacowana ilość: 130 szt.
70. Cukier waniliowy 30 g; szacowana ilość: 400 szt.
71. Cynamon 100 g; szacowana ilość: 8 szt.
72. Vegeta 1 kg; szacowana ilość: 15 szt.
73. Rurki czekoladowe 800 g; szacowana ilość: 25 szt.
74. Ryż długoziarnisty 1 kg opakowanie w kg (nie w torebkach); szacowana ilość: 8 kg
75. Ryż paraboliczny 1 kg opakowanie w kg (nie w torebkach); szacowana ilość: 5 kg
76. Ryż jaśminowy 1 kg opakowanie w kg (nie w torebkach); szacowana ilość: 5 kg
77. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg opakowanie w kg (nie w torebkach); szacowana ilość: 10 kg
78. Sezam 200 g; szacowana ilość: 2 szt.
79. Kucharek 1 kg; szacowana ilość: 30 szt.
80. Syrop malinowy 0,5 l; szacowana ilość: 6 szt.
81. Sok z limonki 0,5 l; szacowana ilość: 5 szt.
82. Sos do deserów czekoladowy 1 l; szacowana ilość: 70 szt.
83. Sos do deserów owocowy 1 l; szacowana ilość: 50 szt.
84. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg; szacowana ilość: 3 szt.
85. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg; szacowana ilość: 2 szt.
86. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg; szacowana ilość: 1 szt.
87. Sól 1 kg ; szacowana ilość: 75 kg
88. Sól peklowa 1 kg ; szacowana ilość: 10 kg
89. Syrop amaretto 0,7 l ; szacowana ilość: 4 szt.
90. Syrop waniliowy 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt.
91. Syrop mojito 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt.
92. Pieprz młotkowany 700g; szacowana ilość: 1 szt.
93. Tymianek 300 g; szacowana ilość: 3 szt.
94. Wafelek do lodów; szacowana ilość: 400 szt.
95. Wafle serduszka 1 kg; szacowana ilość: 5 kg
96. Rurki waflowe 1 kg; szacowana ilość: 6 kg
97. Ziele angielskie 500 g; szacowana ilość: 5 szt.
98. Żurawina suszona 1 kg; szacowana ilość: 13 szt.
99. Żelatyna 1 kg; szacowana ilość: 3 szt.
100. Żurawina 720g; szacowana ilość: 75 szt.
101. Bazylia 250 g; szacowana ilość: 2 szt.
102. Czereśnie koktajlowe 370 g; szacowana ilość: 2 szt.
103. Czosnek granulowany 0,5 kg; szacowana ilość: 2 szt.
104. Estragon 10 g; szacowana ilość: 5 szt.
105. Kwasek cytrynowy 0.5 kg; szacowana ilość: 3 szt.
106. Oregano 250 g; szacowana ilość: 3 szt.
107. Jałowiec owoc 125 g; szacowana ilość: 10 szt.
108. Pieprz cytrynowy 900 g; szacowana ilość: 1 szt.
109. Pierożki Raviolli 250 g; szacowana ilość: 3 kg
110. Wiśnie w syropie 200 g; szacowana ilość: 10 szt.
111. Posypka cukiernicza 80 g; szacowana ilość: 4 szt.
112. Przyprawa gyros 0,5 kg; szacowana ilość: 3 szt.
113. Chałwa 250 g; szacowana ilość: 10 szt.
114. Rozmaryn 200 g; szacowana ilość: 2 szt.
115. Słone paluszki 100 g; szacowana ilość: 40 szt.
116. Syrop Grenadina 0,5 l ; szacowana ilość: 2 szt.
117. Tabasco 50/60 ml ; szacowana ilość: 2 szt.
118. Tortellini 250 g ; szacowana ilość: 2 szt.
119. Wiśnie drylowane 720 g; szacowana ilość: 3 szt.
120. Zioła prowansalskie 500 g; szacowana ilość: 3 szt.
121. Chili 20 g; szacowana ilość: 6 szt.
122. Curry 20 g; szacowana ilość: 10 szt.
123. Kasza pęczak 1 kg; szacowana ilość: 5 szt.
124. Sól morska w płatkach (biała) typu Maldon; szacowana ilość: 4 kg
125. Sos z chilli 200 g; szacowana ilość: 6 szt.
126. Sos miodowo-musztardowy 1 l; szacowana ilość: 2 szt.
127. Marynata do drobiu 700 g; szacowana ilość: 2 szt.
128. Marynata do wieprzowiny 750 g; szacowana ilość: 3 szt.
129. Marynata do wołowiny 750 g; szacowana ilość: 2 szt.
130. Primerba czerwona pesto 340 g; szacowana ilość: 1 szt.
131. Peperoni papryczki 1,5 kg; szacowana ilość: 2 szt.
132. Pikantny sos chilli i pomidorowy 1 l; szacowana ilość: 2 szt.
133. Chrzan vasabi zielony 170 g; szacowana ilość: 5 szt.
134. Olej sezamowy 1000 ml; szacowana ilość: 2 szt.
135. Olej truflowy 250 ml; szacowana ilość: 25 szt.
136. Gwiazdka anyżu 100 g; szacowana ilość: 12 szt.
137. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg; szacowana ilość: 2 szt.
138. Tortilla pszenna 200 g 5 szt w opakowaniu; szacowana ilość: 50 op
139. Jabłka prażone 900 ml nie mus, jabłka w kawałkach; szacowana ilość: 260 szt.
140. Kawa mielona 0,5 kg 100% Arabica 0% Robusta; szacowana ilość: 32 szt.
141. Kawa rozpuszczalna 200 g w 100% z ziaren kawy; szacowana ilość: 40 szt.
142. Kawior czerwony 80 g słoik; szacowana ilość: 9 szt.
143. Kawior czarny 80 g słoik; szacowana ilość: 9 szt.
144. Sos sałatkowy Cesar 1 l; szacowana ilość: 23 szt.
145. Sos sojowy 150 ml; szacowana ilość: 10 szt.
146. Soczewica zielona 1 kg; szacowana ilość: 3 kg
147. Imbir mielony 30g; szacowana ilość: 15 szt.
148. Kmin ziarno 20g; szacowana ilość: 10 szt.
149. Sos barbecue 1l; szacowana ilość: 2 szt.
150. Gałka muszkatałowa 20g; szacowana ilość: 6 szt.
151. Czarnuszka nasiona 200 g; szacowana ilość: 5 szt.
152. Panierka do mięs, ryb i warzyw 3 kg z aromatem papryki; szacowana ilość: 15 szt.
153. Lubczyk suszony 8 g; szacowana ilość: 10 szt.
154. Ciecierzyca; szacowana ilość: 4 kg
155. Creme Brulee; szacowana ilość: 6 l
156. Crunchy; szacowana ilość: 5 kg
157. Drożdże suszone 30 g; szacowana ilość: 40 szt.
158. Figa; szacowana ilość: 30 szt.
159. Frużelina 380 g; szacowana ilość: 25 szt.
160. Imbir marynowany do sushi 190 g; szacowana ilość: 3 szt.
161. Kluski śląskie; szacowana ilość: 65 kg
162. Kmin rzymski mielony 15 g; szacowana ilość: 5 szt.
163. Kolendra świeża doniczka; szacowana ilość: 34 szt.
164. Kurkuma 20 g; szacowana ilość: 8 szt.
165. Makaron ryżowy; szacowana ilość: 3 kg
166. Nutella 15 g; szacowana ilość: 300 szt.
167. Pałeczki czekoladowe 125 g; szacowana ilość: 40 szt.
168. Pasztet 50 g; szacowana ilość: 50 szt.
169. Physalis; szacowana ilość: 50 szt.
170. Rama do smażenia; szacowana ilość: 2 l
171. Ryż czerwony; szacowana ilość: 5 kg
172. Sałatka z wodorostów 150 g; szacowana ilość: 3 szt.
173. Serek czekoladowy 30 g; szacowana ilość: 5 szt.
174. Soczewica czarna; szacowana ilość: 20 kg
175. Vol-Au-Vent; szacowana ilość: 408 szt.
176. Wafle Grześki 36 g; szacowana ilość: 50 szt.
177. Wafle miseczki; szacowana ilość: 50 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 46067,51 PLN

Część 14

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 14: pieczywo (UWAGA: dostawa od 1 szt. / 1 litra / 0,5 kg, dostarczana każda ilość zamawianego towaru):
1. Bułka duża; szacowana ilość: 1380 szt.
2. Bułka mała 50 g; szacowana ilość: 500 szt.
3. Bułka tarta; szacowana ilość: 20 kg
4. CHLEB bezglutenowy; szacowana ilość: 3 szt.
5. Chleb ciemny żytni 400g; szacowana ilość: 86 szt.
6. Chleb do żuru; szacowana ilość: 50 szt.
7. Chleb graham; szacowana ilość: 60 szt.
8. Chleb razowy; szacowana ilość: 80 szt.
9. Chleb słonecznikowy; szacowana ilość: 48 szt.
10. Chleb tostowy; szacowana ilość: 15 szt.
11. Chleb typu pumpernikiel; szacowana ilość: 5 kg
12. Chleb wiejski 1,5 kg; szacowana ilość: 15 szt.
13. Chleb wieloziarnisty; szacowana ilość: 43 szt.
14. Chleb zwykły 550 g; szacowana ilość: 900 szt.
15. Chleb zwykły krojony 550 g; szacowana ilość: 100 szt.
16. Chleb żytni; szacowana ilość: 86 szt.
17. Groszek ptysiowy; szacowana ilość: 4 kg
18. Drożdżówka; szacowana ilość: 1300 szt.
19. Bułka do hamburgerów; szacowana ilość: 20 szt.
20. Zakwas do żuru; szacowana ilość: 50 l

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 13277,29 PLN

Część 15

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 15: wina:
1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie butelka 0,75 l; szacowana ilość: 25 szt.
2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt.
3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 50 szt.
4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 30 szt.
5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 38 szt.
6. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) czerwone wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 8 szt.
7. Wino szczepu Viura białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt.
8. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 8 szt.
9. Riesling wino białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
10. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt.
11. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 34 szt.
12. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt.
13. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 22 szt.
14. AOC Cotes Rhone Francja białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 8 szt.
15. AOC Cotes Rhone Francja czerwone wytrawne; szacowana ilość: 8 szt.
16. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
17. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt.
18. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt.
19. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) białe półwytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 66 szt.
20. Wino szczepu Shiraz czerwone wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
21. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 45 szt.
22. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) czerwone półwytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 66 szt.
23. Champagne Francja biały wytrawny butelka 0,75 l; szacowana ilość: 3 szt.
24. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt.
25. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne butelka 0,75 l; szacowana ilość: 17 szt.
26. Wino białe wytrawne Chabilis (Francja,burgundia) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
27. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico (Toskania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
28. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva (Toskania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
29. Wino musujące białe półsłodkie butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt.
30. Wino czerwone wytrawne Reserva (Hiszpania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 4 szt.
31. Wino białe wytrawne Albarino (Hiszpania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 4 szt.
32. Wino białe wytrawne Sauvignon (Nowa Zelandia) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 11 szt.
33. Wino czerwone wytrawne Malbec (Argentyna) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt.
34. Wino białe wytrawne Sauvignon Blanc (Francja) butelka 0,187 l; szacowana ilość: 10 szt.
35. Wino czerwone wytrawne Cabernet Sauvignon (Francja) butelka 0,187 l; szacowana ilość: 18 szt.
36. Wino czerwone wytrawne Cuatro Tierras (Hiszpania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 4 szt.
37. AC Cotes Rhone białe wytrawne (Francja) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt.
38. DOC GWP Cava, białe półwytrawne (Hiszpania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt.
39. Wino białe wytrawne Chardonnay Central Valley, Casas Patronales (Chile) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 40 szt.
40. DO Rias Baixas 100% Albarino białe wytrawne (Hiszpania) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt.
41. DOC Primitivo Di Manduria czerwone wytrawne (Włochy) butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 19371,36 PLN

Część 16

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 16: herbata:
1. Herbata czarna Cejlońska op. 1000 kopert każdy woreczek herbaty zapakowany w indywidualnej kopercie, kraj pochodzenia: Sri Lanka, skład: 100% czarna herbata cejlońska, zebrana i zapakowana w Sri Lance (Cejlon); szacowana ilość: 3 op
2. Herbata czarna z aromatem miodu i imbiru op. 25 kopert zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat miodu: 3,5%, aromat imbiru: 2,5%, opakowanie: 25 torebek 1g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 3 op
3. Herbata Earl Grey op. 100 kopert herbata czarna cejlońska aromatyzowana olejkiem z pomarańczy bergamoty, 100 torebek ekspresowych z zawieszką w indywidualnych kopertach, kraj pochodzenia: Sri Lanka; szacowana ilość: 2 op
4. Herbata miętowa op. 25 kopert herbata czarna cejlońska z aromatem mięty min. 5,7%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op
5. Herbata mango i truskawka op. 25 kopert czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki i mango, 25 torebek ekspresowych 2g z etykietą zapakowanych w koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 3 op
6. Herbata waniliowa op. 25 kopert herbata czarna cejlońska z aromatem wanilii, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 2 op
7. Herbata maracuja, granat i wiciokrzew op. 25 kopert herbata czarna cejlońska z aromatem maracui, granatu i wiciokrzewu, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 3 op
8. Herbata - mieszanka owocowo-ziołowa z przyprawami op. 25 kopert mieszanka owocowo-ziołowa z aromatem malin, pomarańczy, truskawek i cynamonu, 25 torebek ekspresowych 1,5g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 3 op
9. Herbata czarna Cejlońska op. 100 kopert skład: 100% czysta cejlońska czarna herbata bez dodatków, kraj pochodzenia: Sri Lanka region Uva, Dimbula, Nuwara Eliya, zebrana i zapakowana w Republice Sri Lanki (Cejlon), 100 torebek ekspresowych 2g z etykietą w indywidualnych kopertach.; szacowana ilość: 10 op
10. Herbata zielona op. 100 kopert naturalna cejlońska zielona herbata, bez dodatków, 100 torebek 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 2 op
11. Herbata truskawkowa op. 25 kopert czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 3 op
12. Herbata brzoskwiniowa op. 25 kopert czarna herbata cejlońska z aromatem brzoskwini, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 2 op
13. Herbata czerwona Pu-erh op. 20 kopert naturalna czerwona herbata bez dodatków, 20 torebek ekspresowych z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 2 op
16. Herbata czarna z aromatem pomarańczy i gruszki op. 25 kopert zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat pomarańczy: 4%, aromat gruszki: 2%, opakowanie: 25 torebek 2g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 3 op
17. Zielona herbata z kwiatami jaśminu op. 20 kopert zawartość: chińska zielona herbata, płatki jaśminu: 1%, opakowanie: 20 stożkowych torebek 2g zapakowanych we folię.; szacowana ilość: 4 op

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 2216,00 PLN

Część 17

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 17: jaja:
1. Jaja kl. L; szacowana ilość: 10000 szt.
2. Jaja z wolnego wybiegu jaja z wolnego wybiegu; szacowana ilość: 1000 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 8600,00 PLN

Część 18

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 18: wędliny:
1. Kabanos wieprzowy; szacowana ilość: 36 kg
2. Kiełbasa biała min.80% mięsa; szacowana ilość: 23 kg
3. Kiełbasa myśliwska min. 80% mięsa; szacowana ilość: 5 kg
4. Kiełbasa śląska min. 80% mięsa; szacowana ilość: 18 kg
5. Parówki wieprzowe cienkie pakowane próżniowo po 2 szt, min. 90% mięsa; szacowana ilość: 15 kg
6. Szynka gotowana min. 90% mięsa szynki; szacowana ilość: 65 kg
7. Kaszanka; szacowana ilość: 10 kg
8. Krakowska sucha; szacowana ilość: 10 kg
9. Szynka konserwowa min. 80% mięsa, nie mielonka; szacowana ilość: 23 kg
10. Szynka z tłuszczykiem min. 90% mięsa szynki; szacowana ilość: 40 kg
11. Salami z pieprzem; szacowana ilość: 10 kg
12. Kiełbaski śląskie cienkie; szacowana ilość: 138 kg
13. Szynka chorizo; szacowana ilość: 3 kg
14. Półgęsek wędzony; szacowana ilość: 5 kg
15. Kabanosy z gęsi; szacowana ilość: 5 kg
16. Boczek wędzony; szacowana ilość: 54 kg
17. Rama schabu wędzonego; szacowana ilość: 10 kg
18. Szynka schwarzwaldzka; szacowana ilość: 3 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 16143,08 PLN

Część 19

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 19: kawa, czekolada:
1. Kawa w nabojach w nabojach plastikowych dedykowanych do ekspresu do kawy LAVAZZA Espresso point; szacowana ilość: 2500 szt.
2. Kawa ziarnista 1 kg 70% arabica, 30% robusta; szacowana ilość: 140 kg
3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao; szacowana ilość: 15 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 14216,80 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 12

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 13

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 14

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 15

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 15)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 16

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 16)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 17

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 17)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 18

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 18)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Część 19

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 19)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie złożono żadnej oferty

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.