eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przasnysz › Usługa Cateringu posiłków dla uczniów Internatu Medycznej Szkoły Policealnej w Przasnyszu



Ogłoszenie z dnia 2023-10-30


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa Cateringu posiłków dla uczniów Internatu Medycznej Szkoły Policealnej
w Przasnyszu

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Medyczna Szkoła Policealna w Przasnyszu

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000934429

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Szpitalna 10

1.4.2.) Miejscowość: Przasnysz

1.4.3.) Kod pocztowy: 06-300

1.4.4.) Województwo: mazowieckie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL924 - Ostrołęcki

1.4.7.) Numer telefonu: (29) 756 30 51

1.4.8.) Numer faksu: (29) 756 30 61

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zmsp-przasnysz.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.medykprzasnysz.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00468768

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-10-30

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00457446

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu

Przed zmianą:
9.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.
9.2 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
9.2.1. Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.
9.2.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie
9.2.3. zdolności technicznej lub zawodowej:
A) Wykonawcy:
Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże usługę wykonaną, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonywaną, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał (tj. świadczył, zrealizował, zakończył), a także w przypadku wykonywanych (świadczonych, realizowanych) świadczeń okresowych lub ciągłych również aktualnie wykonuje (świadczy, realizuje) co najmniej 1 usługę o wartości brutto nie mniejszej niż 150.000,00 zł, polegająca na świadczeniu usług podawania posiłków (cateringowych i/lub gastronomicznych) podczas szkoleń/konferencji lub spotkań oraz załączy dowody potwierdzające, że to świadczenie zostało wykonane należycie.
B) Osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia:
Zamawiający wymaga, aby kucharz skierowany do realizacji przedmiotu zamówienia posiadał minimum 1 rok doświadczenia zawodowego oraz posiada dyplom uzyskania tytułu zawodowego mistrza w zakresie kucharza lub kucharza małej gastronomii uzyskany od komisji egzaminacyjnej izby rzemieślników na podstawie ustawy z dnia 22.03.1989 r. o rzemiośle.

Po zmianie:
9.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.
9.2 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
9.2.1. Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.
9.2.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie
9.2.3. zdolności technicznej lub zawodowej:
A) Wykonawcy:
Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże usługę wykonaną, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonywaną, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał (tj. świadczył, zrealizował, zakończył), a także w przypadku wykonywanych (świadczonych, realizowanych) świadczeń okresowych lub ciągłych również aktualnie wykonuje (świadczy, realizuje) co najmniej 1 usługę o wartości brutto nie mniejszej niż 150.000,00 zł, polegająca na świadczeniu usług przygotowania, porcjowaniu i dowozie gorących posiłków oraz załączy dowody potwierdzające, że to świadczenie zostało wykonane należycie.
B) Osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia:
Zamawiający wymaga, aby kucharz skierowany do realizacji przedmiotu zamówienia posiadał minimum 1 rok doświadczenia zawodowego oraz posiada dyplom uzyskania tytułu zawodowego w zakresie kucharza lub kucharza małej gastronomii.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2023-10-31 10:00

Po zmianie:
2023-11-03 10:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2023-10-31 10:30

Po zmianie:
2023-11-03 10:30

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.