eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kalisz › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 19 części



Ogłoszenie z dnia 2022-11-15


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM KULTURY I SZTUKI W KALISZU

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000282814

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: ul. Łazienna 6

1.4.2.) Miejscowość: Kalisz

1.4.3.) Kod pocztowy: 62-800

1.4.4.) Województwo: wielkopolskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL416 - Kaliski

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: administracja@ckis.kalisz.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00438179

2.2.) Data ogłoszenia: 2022-11-15

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00431348/01

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 12)

Przed zmianą:
WARZYWA I RYBY MROŻONE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE

1. Ananas 580 g szt 5 ;
2. Borowik kostki 2,5 kg szt 6 ;
3. Borowik połówki 2,5 kg szt 28 ;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 16 produkt I-klasy jakości ;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ;
6. Brzoskwinie 850 g szt 5 ;
7. Bułka bankietowa szt 1100 ;
8. Ciast półfrancuskie mrożone kg 15 ;
9. Dorsz filet b/s kg 8 ;
10. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 4 ;
11. Filet z sandacza mrożony kg 50 bez lodu ;
12. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 10 typu abel ;
13. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg kg 30 ;
14. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 10 9mm, produkt I-klasy jakości ;
15. Frytki Croquettes 2,5 szt. 5 ;
16. Frytki do steku „Belgijskie” 1 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ;
17. Frytki Julienne 2,5 kg szt 146 produkt I-klasy jakości ;
18. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 52 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ;
19. Frytki z batatów 2,5kg szt 26 ;
20. Frytura 22 l szt. 15 ;
21. Gratiny ziemniaczane szt. 60 ;
22. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ;
23. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ;
24. Gruszka w syropie 850 g szt. 4 połówki ;
25. Halibut dzwonki kg 40 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ;
26. Kalafior róża 2,5 kg szt 5 produkt I-klasy jakości ;
27. Kapary 720 g szt 22 ;
28. Kapary jabłkowe 1 l szt 10 ;
29. Kasztany 400 g op. szt. 10 ;
30. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 5 ;
31. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 20 koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany ;
32. Krewetki mrożone kg 30 ;
33. Kurki mrożone 2,5 kg szt 20 ;
34. Malina 2,5 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ;
35. Mango kostka mrożona kg 2 ;
36. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 6 produkt I-klasy jakości ;
37. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ;
38. Miruna filet ze skórą kg 15 ;
39. Morele suszone kg 4 ;
40. Ogórki konserwowe 1 kg szt 25 ;
41. Okoń nilowy filet kg 12 ;
42. Oliwki czarne 900 g szt 10 ;
43. Oliwki zielone 900 g szt 8 ;
44. Papryka konserwowa kg 5 ;
45. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 10 ;
46. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 18 ;
47. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ;
48. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 35 ;
49. Pstrąg patroszony z głową kg 10 ;
50. Rodzynki sułtańskie kg 15 produkt I-klasy jakości ;
51. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ;
52. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 1 ;
53. Szparagi mrożone białe kg 10 ;
54. Szparagi mrożone zielone kg 10 ;
55. Szparagi konserwowe 370 g szt 8 ;
56. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 10 ;
57. Szyjki rakowe kg 8 ;
58. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 3 ;
59. Truskawka 2,5 kg szt 50 truskawka cała ;
60. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 2 ;
61. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 3 ;

Po zmianie:
WARZYWA I RYBY MROŻONE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE

1. Ananas 580 g szt 5 ;
2. Borowik kostki 2,5 kg szt 6 ;
3. Borowik połówki 2,5 kg szt 28 ;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 16 produkt I-klasy jakości ;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ;
6. Brzoskwinie 850 g szt 5 ;
7. Bułka bankietowa szt 1100 ;
8. Ciast półfrancuskie mrożone kg 15 ;
9. Dorsz filet b/s kg 8 ;
10. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 4 ;
11. Filet z sandacza mrożony kg 50 bez lodu ;
12. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 10 typu abel ;
13. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg kg 30 ;
14. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 10 9mm, produkt I-klasy jakości ;
15. Frytki Croquettes 2,5 szt. 5 ;
16. Frytki do steku „Belgijskie” 1 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ;
17. Frytki Julienne 2,5 kg szt 146 produkt I-klasy jakości ;
18. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 52 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ;
19. Frytki z batatów 2,5kg szt 26 ;
20. Frytura 22 l szt. 15 ;
21. Gratiny ziemniaczane 100g szt. 60 ;
22. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ;
23. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ;
24. Gruszka w syropie 850 g szt. 4 połówki ;
25. Halibut dzwonki kg 40 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ;
26. Kalafior róża 2,5 kg szt 5 produkt I-klasy jakości ;
27. Kapary 720 g szt 22 ;
28. Kapary jabłkowe 1 l szt 10 ;
29. Kasztany 400 g op. szt. 10 ;
30. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 5 ;
31. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 20 koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany ;
32. Krewetki mrożone kg 30 ;
33. Kurki mrożone 2,5 kg szt 20 ;
34. Malina 2,5 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ;
35. Mango kostka mrożona kg 2 ;
36. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 6 produkt I-klasy jakości ;
37. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ;
38. Miruna filet ze skórą kg 15 ;
39. Morele suszone kg 4 ;
40. Ogórki konserwowe 1 kg szt 25 ;
41. Okoń nilowy filet kg 12 ;
42. Oliwki czarne 900 g szt 10 ;
43. Oliwki zielone 900 g szt 8 ;
44. Papryka konserwowa kg 5 ;
45. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 10 ;
46. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 18 ;
47. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ;
48. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 35 ;
49. Pstrąg patroszony z głową kg 10 ;
50. Rodzynki sułtańskie kg 15 produkt I-klasy jakości ;
51. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ;
52. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 1 ;
53. Szparagi mrożone białe kg 10 ;
54. Szparagi mrożone zielone kg 10 ;
55. Szparagi konserwowe 370 g szt 8 ;
56. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 10 ;
57. Szyjki rakowe kg 8 ;
58. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 3 ;
59. Truskawka 2,5 kg szt 50 truskawka cała ;
60. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 2 ;
61. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 3 ;

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.