eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu



Ogłoszenie z dnia 2022-09-13


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Centralny Ośrodek Sportu z siedzibą w Warszawie, (00-449), ul. Łazienkowska 6A, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie (84-120) ul. Żeromskiego 52

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 14273335600035

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Żeromskiego 52

1.5.2.) Miejscowość: Władysławowo

1.5.3.) Kod pocztowy: 84-120

1.5.4.) Województwo: pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL634 - Gdański

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi.wladyslawowo@cos.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-289455af-1a02-11ed-b950-8227d40187e8

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - instytucja gospodarki budżetowej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


sport

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-289455af-1a02-11ed-b950-8227d40187e8

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00344687

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-09-13

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00019693/16/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.6 Dostawy mięsa i wędlin

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00303290/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 35/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 88527,50 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia są Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
2. dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w polskich normach przenoszących normy europejskie oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia, a wykonawca powinien posiadać atesty i/lub pozwolenia potwierdzające, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkty będące przedmiotem dostawy odpowiadają wskazanym normom. wymagane jest złożenie odpowiedniego oświadczenia o treści wskazanej w pkt. 8 oferty, a zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających powyższe okoliczności i jakość produktów przy danej dostawie
3. Szczegółowy zakres zamówienia przedstawiono w poniższej tabeli:

Lp. Asortyment oraz kryteria stosowane w celu oceny równoważności, w poz. których dotyczy jm ilość
1. Baleron gotowany wieprzowy-wędlina wieprzowa z karku,peklowana gotowana i podwedzana typu Staropolskie Wędliny lub produkt równoważny kg 25
2. Parówki z fileta drobiowego Zawartość mięsa drobiowego min 80 %, JBB, Indykpol, Morliny,Tarczyński. lub produkt równowazny kg 150
3. Boczek wędzony plastry (pakowany w opakowania od 0,5-1kg max) typu Kamieniarz, Morliny, Kościerzyna lub produkt równoważny kg 30
4. Boczek wędzony/parzony Z/S chudy typu KAMIENIARZ, Staropolskie Wędliny, Duda,Darpol,Kabanos lub produkt równowazny. kg 65
5 Kiełbasa biała surowa, wieprzowa, w osłonce naturalnej z majerankiem typu Morliny, EMDE, Peklimar lub produkt równoważny kg 80
6 Szynka z czarnuszką-wędzonka wyprodukowana z mięśnia szynki wieprzowej z delikatnym tłuszczykiem,o wyrażnym smaku i aromacie dzięki ziarenkom czarnuszki typu ZM Poliwczak,Duda lub produkt rownoważny….............. kg 90
7 Kiełbasa śląska ekstra kiełbasa średniorozdrobniona, z mięsa wieprzowego i wołowego typu Viola,, NOVE,Duda,Staropolskie Wędliny,Olewnik lub produkt równoważny kg 70
8 szynka biała - Wyprodukowana z mięsa wieprzowego z szynki, peklowana,
parzona. Z wyraźną otoczką z przypraw. Barwa mięsa na przekroju różowa, dopuszczalne przetłuszczenia
śródmięśniowe. Konsystencja ścisła, krucha. Smak i zapach charakterystyczny
dla szynki peklowanej, parzonej, umiarkowanie słony. typu Staropolskie Wędliny , Tarczyński, lub produkt równoważny kg 140
9 krupnioki-kaszanka na grilla typu JBB,STW ,Kabanos lub produkt równoważny….............. kg 35
10 salceson ozorkowy - wędlina wieprzowa z ozorów i mięsa mielonego z
wyrazistymi przyprawami. Produkt parzony z dodatkiem krwi wieprzowej .
typu Duda, JBB, Staropolskie Wędliny lub produkt równoważny kg 35
11 Szynka konserwowa wieprzowa w bloku-firmy Duda,Staroposkie Wędliny,Tarczyński lub produkt równoważny…......................... kg 95
12 Kiełbaski typu pyszne kiełbasa średniorozdrobniona wieprzowa (małe kiełbaski) opak. o wadze max 2 kg typu MORLINY, Prosiaczek, EMDE lub produkt równoważny kg 200
13 kiełbasa szynkowa - Gruba, parzona kiełbasa wieprzowa,lekko podwędzana
typu Tarczyński, JBB, Staropolskie Wędliny,Duda,Kier lub produkt równoważny kg 75
14 Kiełbaski z fileta - mięso drobiowe z indyka, grubomielone,podwędzane Opak max 1 kg Typu Drobimex,Tarczyński lub produkt rownoważny kg 60
15 Krakowska sucha, grubo rozdrobniona z mięsa wieprzowego z dodatkiem przypraw. Produkt wędzony i parzony a następnie suszony. MAP typu Balcerzak,Kier.Staropolskie Wędliny lub produkt równoważny kg 80
16 Pierś delikatesowa z kurcząt - szynka z wysokiej jakości fileta z piersi z kurczaka o jednolitej strukturze, wysokiej mięsności min 80% typu Tarczyński, Indyk-pol, drobimex lub produkt równoważny kg 90
17 Luncheon Meat - mielonka wieprzowa.konsystencja ścisła typu SOKOŁÓW, JBB, KIER lub produkt równoważny. kg 45
18 Ogonówka wędzona - wędzonka wieprzowa,parzona,peklowana typu Staropolskie Wędliny, Sokołów,Kier lub produkt równoważny kg 100
19 Parówki wieprzowe grube np. Parówkowa bosmańska-grube parówki homogenizowane i podwędzane typu JBB, Morliny, Spiżarnia Dominika lub produkt równoważny kg 50
20 cienkie parówki wieprzowo - cielęce z dodatkiem
aromatycznych przypraw, Produkt parzony w osłonce kolagenowej.skład;mięso cielęce co najmniej 40%,mięso wieprzowe co najmniej 60% typu Nove, Viando, JBB lub produkt równoważny kg 100
21 Kiełbaski typu Paryżanki, Berlinetki - mięso wieprzowe,częściowo odtłuszczone,homogenizowane i wędzone,pakowane max 1.50 kg,typu JBB, Morliny, Ełk Mazury lub produkt równoważny kg 230
22 Pasztet pieczony drobiowy grubo mielony z indykiem i gęsiną, typu Indykpol, Duda,Roldrob ,Indykpol lub produkt równoważny kg 20
23 Pasztet z żurawiną,śliwką -pasztet drobiowo-wieprzowy z dodatkami, grubo mielony, pieczony w formie,typu Indykpol,Olewnik lub produkt równoważny…............. kg 40
24 Pasztetowa ze szczypiorkiem skład tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, wątróbka, szczypiorek, sól i przyprawy o wadze 250-300g g typu JBB, DUDA lub produkt równowazny kg 35
25 Piersi z kurczaka wędzone -opakowanie max 1 kg typu Roldrobi,Animex lub produkt rownoważny kg 70
26 Polędwica łososiowa, wędzonka surowa wędzona ze schabu wieprzowego typu Viola,Staropolskie Wędliny, lub produkt równoważny kg 110
27 Polędwica typu sopocka polędwica wieprzowa poddana wędzeniu i parzeniu typu Balcerzak,Staropolskie Wędliny,Viola lub produkt równoważny kg 160
28 Indyk gotowany-wyprodukowany z całego fileta z indyka o niskiej zawartości tłuszczów poniżej 3%,wysoka mięsnośc ze 113 gr mięsa-100 gr produktu,wysoka zawartość białka,bez dodatku fosforanów,typu Tarczyński,Indykpol lub produkt równoważny kg 120
29 Salami wieprzowe i wieprzowo-wołowe, w otoczce z przyparaw i bez otoczki (do wyboru w trakcie realizacji zamówienia) typu Zimbo,Tarczyński lub produkt równoważny kg 50
30 parówki z szynki - cienkie parówki bez osłonek wyprodukowane z szynki
wieprzowej. Zawartość mięsa min 95 %. Zapach i smak charakterystyczny dla
parówek, kolor mięsa jasnoróżowy. typu Sokołów, Tarczyński, Nowak lub produkt równoważny kg 155
31 Szynka typu dębowa - szynka wędzona, parzona, naturalnie krucha, zawartość mięsa wieprzowego 95% typu Kabanos,Staropolskie Wędliny, Balcerzak lub produkt równoważny kg 100
32 Schab tradycyjnie wędzony - schab wędzony dymem.ciemna barwa z wyraźnym aromatem typu Balcerzak,Kabanos,Duda,Łuków lub produkt równoważny kg 90
33 Konserwa Tyrolska - mięsność ok 90%,drobno mielona typu JBB,Tarczyński lub produkt równoważny kg 80
34 szynka gotowana- skład:szynka wieprzowa co najmniej 55%,,aromaty w tym aromat dymu wędzarniczego,białko sojowe,białko wieprzowe,sól,skrobia ziemniaczana typu Kabanos,Staropolskie Wędliny lub produkt rownoważny…............... kg 145
35 Szynka typu wiejska - wyrób wędzony i parzony mięso wieprzowe z szynki typu Nikpol, Nowe, ZIMBO lub produkt równoważny kg 100
36 Szynka - extra tradycyjna staropolska receptura, wędzona na ciemno, wieprzowa np..szynka z komina typu SOKOŁÓW, Kabanos,Staropolskie Wędliny, Swojscy lub produkt równoważny kg 80
37 Szynka zrazowa-szynka z części zrazowej/udzca wieprzowego/parzona,wędzona,zawartość mięsa wieprzowego min 75% typu Balcerzak,Staropolskie wędliny ,Krakus lub produkt równoważny kg 80
38 Mortadela - typu Nowak, JBB, Duda ,Spiżarnia Dominika lub produkt równoważny kg 25
39 Wędlina Krakowska drobiowa, zawartość mięsa drobiowego powyżej 70%/-wędlina drobiowa,parzona wędzona a następnie suszona- typu DUDA, Kier,Tarczyński lub produkt równoważny kg 50
40 Szynka konserwowa drobiowa w bloku, zawartość mięsa drobiowego min 75% typu Duda, Tarczyński,Indykpol lub produkt równoważny kg 90
41 Wędzonka krotoszyńska - wędzonka surowa bez skóry, wyprodukowana z elementu zawierającego w sobie przycięty (od strony karkówki i biodrówki) schab oraz kilkucentymetrowy fragment boczku-typu Olewnik, Morliny, łuków, Warmia lub produkt równoważny kg 70
42 Pierś miodowa - produkt drobiowy z dodatkiem wieprzowiny, parzony, zawartość mięsa drobiowego min 40% typu Indykpol, CEDROB lub produkt równoważny kg 100
43 Filet złocisty z kurczaka - soczysta wędlina z fileta drobiowego o zawartości mięsa min 75% typu Duda, Indykpol lub produkt równoważny kg 80
44 Kiełbasa żywiecka bez E-/konserwantów/-delikatnie podsuszana typu Staropolskie Wędliny lub produkt rownowazny kg 20
45 Kiełbasa krakowska sucha - produkt bezglutenowy kg 2
46 Parówki z szynki - produkt bezglutenowy kg 2
47 Polędwica sopocka - produkt bezglutenowy kg 2
48 Frankfurterki - produkt bezglutenowy kg 2
49 Polędwica drobiowa z majerankiem typu Duda,Staropolskie Wędliny lub produkt równoważny kg 120

4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

15131410-2 - Szynka

15131120-2 - Produkty wędliniarskie

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 99373,58 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 99373,58 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 99373,58 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MAS-DROB Grażyna Salawa

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 191032635

7.3.3) Ulica: Pucka 28

7.3.4) Miejscowość: Gdynia

7.3.5) Kod pocztowy: 81-036

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-08-25

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 99373,58 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.