eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubań › Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych



Ogłoszenie z dnia 2021-11-02


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: OŚRODEK SZKOLEŃ SPECJALISTYCZNYCH STRAŻY GRANICZNEJ W LUBANIU

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 021102313

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Wojska Polskiego 2

1.5.2.) Miejscowość: Lubań

1.5.3.) Kod pocztowy: 59-800

1.5.4.) Województwo: dolnośląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL515 - Jeleniogórski

1.5.7.) Numer telefonu: 757254173

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia.osssg@strazgraniczna.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.oss.strazgraniczna.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://portal.smartpzp.pl/osssg

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-7620b818-268e-11ec-b885-f28f91688073

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00252861

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-11-02

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00011701/05/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.8 Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak

2.12.) Nazwa projektu lub programu:

Projekt nr PDP V współfinansowany jest z Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021, tytuł projektu: „Wzmocnienie ochrony granic UE poprzez rozwój kynologicznej działalności szkoleniowej, rozbudowę, przebudowę i doposażenie infrastrukturalne OSG w Lubaniu” - Wspólnie działamy na rzecz Europy zielonej, konkurencyjnej i sprzyjającej integracji społecznej

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00218815/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 15/SZP/21

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 705140,18 PLN

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 41282,44 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje:
• Blok nr 1 - świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla uczestników wizyty monitorującej w ramach projektu predefiniowanego nr PDP V, współfinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu finansowego 2014-2021 tytuł projektu: „Wzmocnienie ochrony granic UE poprzez rozwój kynologicznej działalności szkoleniowej, rozbudowę, przebudowę i doposażenie infrastrukturalne OSG w Lubaniu”.
Powyższe obejmuje świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla maksymalnie 6 osób w obiekcie (tj. hotelu, motelu) położonym w odległości nie większej niż 60 km od siedziby Zamawiającego (59-800 Lubań, ul. Wojska Polskiego 2) licząc najkrótszą trasę obliczoną wg Google Maps.

Zamawiający przewiduje 1 pobyt (przyjazd w poniedziałek, wyjazd we czwartek – tj. 3 noclegi) dla maksymalnie 6 osób podczas pobytu zgodnie z nw. opisem:
1. Zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych (pokój musi mieć minimum
16 m2 powierzchni) z łazienkami (w każdej łazience suszarka do włosów), telewizorem i dostępem do bezpłatnego bezprzewodowego Internetu.
2. Dopuszcza się możliwość innej konfiguracji pokoi, np. wykorzystanie pokoju 2-osobowego przez jednego zakwaterowanego. W każdym z pokoi powinien znajdować się stolik z minimum jednym fotelem, lodówka, woda mineralna gazowana i niegazowana na potrzeby zakwaterowanych osób
– systematycznie uzupełniana w ilości łącznej min. 0,5 l na osobę na dobę.
3. Obiekt zapewnia bezpłatny i całodobowy parking monitorowany lub strzeżony, dwujęzyczną recepcję dostępną 24 h na dobę, salę konferencyjną na min. 10 osób, ogólnodostępną salę spotkań, prasowanie oraz codzienne sprzątanie.
4. Wyżywienie każdorazowo obejmuje:
 w poniedziałek, tj. w dniu przyjazdu – obiadokolacja dla max. 6 osób,
 wtorek – śniadanie, obiad, kolacja dla max. 6 osób oraz przerwa kawowa dla max. 8 osób,
 środa – śniadanie, obiad dla max. 6 osób oraz kolacja robocza dla max. 8,
 czwartek – śniadanie dla max. 6 osób (dzień wyjazdowy);
5. opis posiłków:
a) obiadokolacja serwowana lub w postaci szwedzkiego stołu. Powinna składać
się z zupy lub przystawki, ciepłego dania mięsnego, gorących dodatków (frytki, ryż, ziemniaki, kluski śląskie – do wyboru), surówki, napoi ciepłych /wybór herbat, cytryna, cukier, kawa z dodatkami typu śmietanka lub mleko – bez ograniczeń ilościowych/ i zimnych /woda mineralna, gazowana i niegazowana, 2 rodzaje soków owocowych – bez ograniczeń ilościowych/;
b) kolacja serwowana składająca się z przystawki, dania głównego, a także napojów zimnych i ciepłych bez ograniczeń ilościowych (2 rodzaje soków owocowych, woda mineralna gazowana i niegazowana, herbata i kawa z dodatkami typu śmietanka lub mleko);
c) śniadanie w postaci szwedzkiego stołu /wędliny, sery, twaróg, dżemy, owoce, desery, jogurty, mleko, kakao, parówki, jajka, jajecznica, płatki śniadaniowe, herbata, kawa z dodatkami typu śmietanka lub mleko do kawy, cytryna, cukier, pieczywo ciemne i jasne oraz bułki/;
d) obiad dwudaniowy z deserem serwowany lub w postaci szwedzkiego stołu. Powinien składać się z przystawki lub zupy, ciepłego dania, gorących dodatków (frytki, ryż, ziemniaki, kluski śląskie – do wyboru), surówki, napoi zimnych /woda mineralna, gazowana i niegazowana, 2 rodzaje soków owocowych – bez ograniczeń ilościowych/;
e) kolacja robocza serwowana lub w postaci szwedzkiego stołu powinna składać
się z 3 ciepłych dań mięsnych z gorącymi dodatkami (frytki, ryż, ziemniaki, kluski śląskie – do wyboru bez ograniczeń), min. po 4 rodzaje zimnych i gorących przystawek uzgodnionych z Zamawiającym, min. 4 rodzaje sałatek, pieczywa, kawy z dodatkami typu śmietanka lub mleko do kawy, wyborem herbat, cytryny, cukru, wody mineralnej, gazowanej i niegazowanej, 3 rodzajów soków owocowych, napojów gazowanych (wszystkie napoje bez ograniczeń ilościowych);
f) przerwa kawowa w dniu 09.11.2021 r. zawiera min.:
 Kawę z ekspresu 100% arabica (dostępny ekspres do samodzielnego przygotowania) – bez ograniczeń ilościowych;
 Herbatę czarną i owocową (saszetki do zaparzania i wrzątek) – bez ograniczeń ilościowych;
 Cukier – bez ograniczeń ilościowych;
 Mleko – bez ograniczeń ilościowych;
 Ciastka suche – min. 100g/osobę (mix. min. 3 rodzajów),
 Ciasto świeże – min. 2 porcje na osobę;
 Wodę mineralna gazowaną i niegazowaną – min. 0,5 l/osobę każdego rodzaju,
 Soki owocowe – min. 0,5 l/osobę (min. 2 rodzaje do wyboru);
6. Wykonawca na terenie obiektu udostępni Zamawiającemu /na wyłączność/ salę bankietową na kolację roboczą dla max. 8 osób
7. Wykonawca na terenie obiektu udostępni Zamawiającemu /na wyłączność/ salę konferencyjną wyposażoną w rzutnik i ekran wraz z nagłośnieniem (z możliwością podłączenia komputera przenośnego) w dniu 09.11.2021 r. (w godz. 8.00-14.00) dla min. 10 osób.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55100000-1 - Usługi hotelarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 9495,78 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje:
• Blok nr 2 – świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla uczestników „Międzynarodowego Seminarium Kynologicznego” w ramach projektu predefiniowanego nr PDP V, współfinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu finansowego 2014-2021 tytuł projektu: „Wzmocnienie ochrony granic UE poprzez rozwój kynologicznej działalności szkoleniowej, rozbudowę, przebudowę i doposażenie infrastrukturalne OSG w Lubaniu”.
Powyższe obejmuje świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla maksymalnie 30 uczestników (w tym do 10 osób z zagranicy) w obiekcie (tj. hotelu, motelu) położonym w odległości nie większej niż 60 km od siedziby Zamawiającego (59-800 Lubań, ul. Wojska Polskiego 2) licząc najkrótszą trasę obliczoną wg Google Maps.

Zamawiający przewiduje 1 pobyt (przyjazd we wtorek, wyjazd w piątek – tj. 3 noclegi) dla maksymalnie 30 osób podczas pobytu zgodnie z nw. opisem:
1. Zakwaterowanie do 10 osób, w pokojach jednoosobowych (pokój musi mieć minimum 16 m2 powierzchni) z łazienkami (w każdej łazience suszarka do włosów), telewizorem i dostępem do bezpłatnego bezprzewodowego Internetu.
2. Dopuszcza się możliwość innej konfiguracji pokoi, np. wykorzystanie pokoju
2-osobowego przez jednego zakwaterowanego. W każdym z pokoi powinien znajdować się stolik z minimum jednym fotelem, lodówka, woda mineralna gazowana i niegazowana na potrzeby zakwaterowanych osób – systematycznie uzupełniana w ilości łącznej min. 0,5 l na osobę na dobę.
3. Zakwaterowanie do 20 osób, w pokojach dwuosobowych (pokój musi mieć minimum 18 m2 powierzchni) z łazienkami (w każdej łazience suszarka do włosów), telewizorem i dostępem do bezpłatnego bezprzewodowego Internetu.
4. Dopuszcza się możliwość innej konfiguracji pokoi, np. wykorzystanie pokoju
3-osobowego przez jednego zakwaterowanego. W każdym z pokoi powinien znajdować się stolik z minimum dwoma fotelami, lodówka, woda mineralna gazowana i niegazowana na potrzeby zakwaterowanych osób – systematycznie uzupełniana w ilości łącznej min. 0,5 l na osobę na dobę.
5. Obiekt zapewnia bezpłatny i całodobowy parking monitorowany lub strzeżony, dwujęzyczną recepcję dostępną 24 h na dobę, salę konferencyjną na min. 35 osób, ogólnodostępną salę spotkań, prasowanie oraz codzienne sprzątanie.
6. Wyżywienie obejmuje:
 we wtorek, tj. w dniu przyjazdu – obiadokolacja dla max. 30 osób,
 środa – śniadanie, obiad, kolacja dla max. 30 osób oraz przerwa kawowa dla max. 32 osób,
 czwartek – śniadanie, obiad dla max. 30 osób oraz kolacja robocza dla max. 32 osób oraz przerwa
kawowa dla max. 32 osób,
 piątek – śniadanie dla max. 30 osób oraz przerwa kawowa dla max. 32 osób (dzień wyjazdowy);
7. Opis posiłków:
a) obiadokolacja serwowana lub w postaci szwedzkiego stołu. Powinna składać
się z zupy lub przystawki, ciepłego dania mięsnego, gorących dodatków (frytki, ryż, ziemniaki, kluski śląskie – do wyboru), surówki, napoi ciepłych /wybór herbat, cytryna, cukier, kawa z dodatkami typu śmietanka lub mleko – bez ograniczeń ilościowych/ i zimnych /woda mineralna, gazowana i niegazowana, 2 rodzaje soków owocowych – bez ograniczeń ilościowych/;
b) kolacja serwowana składająca się z przystawki, dania głównego, a także napojów zimnych i ciepłych bez ograniczeń ilościowych (2 rodzaje soków owocowych, woda mineralna gazowana
i niegazowana, herbata i kawa z dodatkami typu śmietanka lub mleko);
c) śniadanie w postaci szwedzkiego stołu /wędliny, sery, twaróg, dżemy, owoce, desery, jogurty, mleko, kakao, parówki, jajka, jajecznica, płatki śniadaniowe, herbata, kawa z dodatkami typu śmietanka lub mleko do kawy, cytryna, cukier, pieczywo ciemne i jasne oraz bułki/;
d) obiad dwudaniowy z deserem serwowany lub w postaci szwedzkiego stołu. Powinien składać się z przystawki lub zupy, ciepłego dania, gorących dodatków (frytki, ryż, ziemniaki, kluski śląskie – do wyboru), surówki, napoi zimnych /woda mineralna, gazowana i niegazowana, 2 rodzaje soków owocowych – bez ograniczeń ilościowych/;
e) kolacja robocza serwowana lub w postaci szwedzkiego stołu powinna składać
się z 3 ciepłych dań mięsnych z gorącymi dodatkami (frytki, ryż, ziemniaki, kluski śląskie – do wyboru bez ograniczeń), min. po 4 rodzaje zimnych i gorących przystawek uzgodnionych z Zamawiającym, min. 4 rodzaje sałatek, pieczywa, kawy z dodatkami typu śmietanka lub mleko do kawy, wyborem herbat, cytryny, cukru, wody mineralnej, gazowanej i niegazowanej, 3 rodzajów soków owocowych, napojów gazowanych (wszystkie napoje bez ograniczeń ilościowych);
f) przerwa kawowa w dniach 17 - 19.11.2021 r. (w sali konferencyjnej lub pomieszczeniu sąsiadującym) zawiera min.:
 Kawę z ekspresu 100% arabica (dostępny ekspres do samodzielnego przygotowania) – bez ograniczeń ilościowych;
 Herbatę czarną i owocową (saszetki do zaparzania i wrzątek) – bez ograniczeń ilościowych;
 Cukier – bez ograniczeń ilościowych;
 Mleko – bez ograniczeń ilościowych;
 Ciastka suche – min. 100g/osobę (mix. min. 3 rodzajów),
 Ciasto świeże – min. 2 porcje na osobę;
 Wodę mineralna gazowaną i niegazowaną – min. 0,5 L/osobę każdego rodzaju,
 Soki owocowe – min. 0,5 L/osobę (min. 2 rodzaje do wyboru);
8. Wykonawca na terenie obiektu udostępni Zamawiającemu /na wyłączność/ salę bankietową na kolację roboczą dla max. 32 osób
9. Wykonawca na terenie obiektu udostępni Zamawiającemu w dniach 17-19.11.2021 r./na wyłączność/ salę konferencyjną dla min. 35 osób, wyposażoną w rzutnik i ekran wraz z nagłośnieniem (z możliwością podłączenia komputera przenośnego) (w godz. 8.00-14.00).

4.5.3.) Główny kod CPV: 55100000-1 - Usługi hotelarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 31786,66 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 6032,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 6612,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 6032,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: SILVER-BIRD EVENTS Natalia Gołąb

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 9131560891

7.3.3) Ulica: 1 Maja 82a/7

7.3.4) Miejscowość: Jelenia Góra

7.3.5) Kod pocztowy: 58-500

7.3.6.) Województwo: dolnośląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Tak

7.3.9.) Informacja o częściach zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz nazwy ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani:

Usługi hotelarsko-gastronomiczne - MARKET ABC Bożena Piekarz, Władysław Piekarz sp. j. - Hotel Europa - Górnicza Strzecha


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-10-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 6032,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2021-11-08 do 2021-11-11

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 34230,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 34230,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 34230,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: SILVER-BIRD EVENTS Natalia Gołąb

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9131560891

7.3.3) Ulica: 1 Maja 82a/7

7.3.4) Miejscowość: Jelenia Góra

7.3.5) Kod pocztowy: 58-500

7.3.6.) Województwo: dolnośląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Tak

7.3.9.) Informacja o częściach zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz nazwy ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani:

Usługi hotelarsko-gastronomiczne - MARKET ABC Bożena Piekarz, Władysław Piekarz sp. j. - Hotel Europa - Górnicza Strzecha


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-10-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 34230,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2021-11-16 do 2021-11-19

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.